Първоначално изпратено от Moesia
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Производство на жива бира у дома. Или във вашето заведение.
Collapse
X
-
Ейии не ми разводнявайте темата с този първобитен шнеков екстрактор
Ха ха ха ще ме уморите от смях Това http://www.piteba.nl/eng/index_eng.html
"съоражение " сигурно е било използвано още през средните векове. Къде ще сравняваш моя автомат със някакакъв шнеков екстрактор и то ръчен. Поне да беше се похвалил че си си купил това http://www.juice.bg/
Виждал съм го няколко пъти в действие на живо и върши по-добра работа от твоето ама не е нужно да си културист за да си направиш сок. Виждал съм даже съм опитвал от него как това чудо направи бадемово мляко от бадемови ядки.Търся сериозен инвеститор за моя проект.
Каквото и да ти говорят, знай че става въпрос за пари !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hunter of foolsИма и на ток....... ама тези са по така - фитнес
https://www.lehmans.com/p-4290-hand-...oil-press.aspx
Само за манияци на тема еко....
Купуваш 10 кила семки и преди салатата, помпаш мускули ....Last edited by 4i40; 24.09.2013, 20:10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеАлооо, не разводнявайте темата...Тука се продават бири, а не шарлан....
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнениеДай линк моля те, искам и аз такова?
Коментар
-
Първоначално изпратено от van05 Разгледай мнениеВъпрос на време е китайчетата да пуснат такава машинка в неограничени количества на поносима цена.
Скоро си купих ел. машинка за студено пресовано олио.От слънчоглед,орехови ядки дори от тиквени семки пуска олио .Цена онли 369 УСД.
Екологично и на добра цена за нашите стандарти.
За това ти казвам предложи на китайците патента (ако имаш такъв) и ще си известен е целият бирен свят.
Коментар
-
Въпрос на време е китайчетата да пуснат такава машинка в неограничени количества на поносима цена.
Скоро си купих ел. машинка за студено пресовано олио.От слънчоглед,орехови ядки дори от тиквени семки пуска олио .Цена онли 369 УСД.
Екологично и на добра цена за нашите стандарти.
За това ти казвам предложи на китайците патента (ако имаш такъв) и ще си известен е целият бирен свят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от krasinet Разгледай мнениеВъпроси не ми зададе а направо действа човека . Иска да дойде на място да види апарата и да вкуси от бирата разбира се. И да уговорим подробностите за производството и като за начало на малки серии. Ето така се прави.
Успех при всички случаи, следя развитието с любопитство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Moesia Разгледай мнениеТи сам каза, че за 10литров само помпата струва 200лв. и още 250 иска майстора за заварките. Както и да е.
Следвайки твоята логика ще кажа, че като българин ти правя твоята сметка, но като еврейн си правя моята сметка. И ако някой ми предлага продукт и ми обяснява как си струва, защото видиш ли само помпата излиза 200лв., а заварките 250 ще си кажа - чакай бе, на мене ми завариха 200литра казан за 100лева, този ми обяснява как направата на едно тенеке сирене излиза 2 пъти повече. . .Но, всеки майстор сам оценява труда си.Търся сериозен инвеститор за моя проект.
Коментар
-
Ти сам каза, че за 10литров само помпата струва 200лв. и още 250 иска майстора за заварките. Както и да е.
Следвайки твоята логика ще кажа, че като българин ти правя твоята сметка, но като еврейн си правя моята сметка. И ако някой ми предлага продукт и ми обяснява как си струва, защото видиш ли само помпата излиза 200лв., а заварките 250 ще си кажа - чакай бе, на мене ми завариха 200литра казан за 100лева, този ми обяснява как направата на едно тенеке сирене излиза 2 пъти повече. . .Но, всеки майстор сам оценява труда си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Moesia Разгледай мнениеНе искам да ти правя сметката, то си е твоя работа, но все пак малко съждения.
Не знам къде си намерил майстор да ти прави заварките, но 250лв. за толкова малък съд според мен е прекалено
За 200литров казан за ракия, където на око има 6 метра заварки без да се броят тези за изхода към лулата и отвора за изпразване- 100ина лева преди няколко години.
Отделно за един съд 10л. даже и да е двоен отвътре не мисля, че ще отидат повече от 2 квадрата ламарина. - 150лв (1.2 мм).
Също така не виждам как помпа за 10 литров съд би струвала 200лв. Една средна хубост помпа за парно струва около 200лв. и работи непрекъснато.
Само от помпата и майстора за заварки от 450лв. разходите може да ги намалиш на едно под 150лв.
А и не си следил правилно темата .Кога съм казал че прототипа който съм направил е 10 литров? А и не съм казал че съм дал на заварчика 250 лв .Само казах че поиска толкова.
Между другото 3лв на сантиметър върви аргоновата заварка.Търся сериозен инвеститор за моя проект.
Коментар
-
Не искам да ти правя сметката, то си е твоя работа, но все пак малко съждения.
Не знам къде си намерил майстор да ти прави заварките, но 250лв. за толкова малък съд според мен е прекалено
За 200литров казан за ракия, където на око има 6 метра заварки без да се броят тези за изхода към лулата и отвора за изпразване- 100ина лева преди няколко години.
Отделно за един съд 10л. даже и да е двоен отвътре не мисля, че ще отидат повече от 2 квадрата ламарина. - 150лв (1.2 мм).
Също така не виждам как помпа за 10 литров съд би струвала 200лв. Една средна хубост помпа за парно струва около 200лв. и работи непрекъснато.
Само от помпата и майстора за заварки от 450лв. разходите може да ги намалиш на едно под 150лв.Last edited by Moesia; 24.09.2013, 00:39.
Коментар
Коментар