IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Производство на жива бира у дома. Или във вашето заведение.

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Moesia Разгледай мнение
    Вместо да се дървиш можеше просто да кажеш - не си прочел правилно, тази цена не е за 10 литров съд, а е за еди си колко.
    Нима не можеш да четеш? Какво означава не си прочел правилно? Както съм го написал така си го прочел ама твърдиш 2 пъти неверни неща . Това което бях писал е за 60 литров съд.Сега разбра ли?
    Търся сериозен инвеститор за моя проект.
    Каквото и да ти говорят, знай че става въпрос за пари !!!

Коментар

• Ейии не ми разводнявайте темата с този първобитен шнеков екстрактор

Ха ха ха ще ме уморите от смях Това http://www.piteba.nl/eng/index_eng.html
      "съоражение " сигурно е било използвано още през средните векове. Къде ще сравняваш моя автомат със някакакъв шнеков екстрактор и то ръчен. Поне да беше се похвалил че си си купил това http://www.juice.bg/
      Виждал съм го няколко пъти в действие на живо и върши по-добра работа от твоето ама не е нужно да си културист за да си направиш сок. Виждал съм даже съм опитвал от него как това чудо направи бадемово мляко от бадемови ядки.

Коментар

• http://www.nbhuntop.com/product/mini...s-machine.html

Last edited by van05; 24.09.2013, 18:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hunter of fools
          Ние я сгъстяваме,бe

Или по скоро я мътим - та да лови гооооолеми шарани - пурко
          Големите шарани ся опиянени от прясната бира....
          Вие на каракуди се надате...

Коментар

• Първоначално изпратено от Hunter of fools
            Има и на ток....... ама тези са по така - фитнес
            https://www.lehmans.com/p-4290-hand-...oil-press.aspx
            Бах мама му.....
            Само за манияци на тема еко....
            Купуваш 10 кила семки и преди салатата, помпаш мускули ....
            Last edited by 4i40; 24.09.2013, 20:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
              Алооо, не разводнявайте темата...Тука се продават бири, а не шарлан....
              Просто направих аналогия за домашните машинки.

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
                Дай линк моля те, искам и аз такова?
                Алооо, не разводнявайте темата...Тука се продават бири, а не шарлан....

Коментар

• Първоначално изпратено от van05 Разгледай мнение
                  Въпрос на време е китайчетата да пуснат такава машинка в неограничени количества на поносима цена.
                  Скоро си купих ел. машинка за студено пресовано олио.От слънчоглед,орехови ядки дори от тиквени семки пуска олио .Цена онли 369 УСД.
                  Екологично и на добра цена за нашите стандарти.
                  За това ти казвам предложи на китайците патента (ако имаш такъв) и ще си известен е целият бирен свят.
                  Дай линк моля те, искам и аз такова?

Коментар

• Въпрос на време е китайчетата да пуснат такава машинка в неограничени количества на поносима цена.
                    Скоро си купих ел. машинка за студено пресовано олио.От слънчоглед,орехови ядки дори от тиквени семки пуска олио .Цена онли 369 УСД.
                    Екологично и на добра цена за нашите стандарти.
                    За това ти казвам предложи на китайците патента (ако имаш такъв) и ще си известен е целият бирен свят.

Коментар

• Вместо да се дървиш можеше просто да кажеш - не си прочел правилно, тази цена не е за 10 литров съд, а е за еди си колко.

Коментар

• Първоначално изпратено от krasinet Разгледай мнение
                        Въпроси не ми зададе а направо действа човека . Иска да дойде на място да види апарата и да вкуси от бирата разбира се. И да уговорим подробностите за производството и като за начало на малки серии. Ето така се прави.
                        Чакай, ти нали търсеше шестцифрена инвестиция? Това ми звучи повече като долната граница на петцифрената.

Успех при всички случаи, следя развитието с любопитство.

Коментар

Ти сам каза, че за 10литров само помпата струва 200лв. и още 250 иска майстора за заварките. Както и да е.
                          Следвайки твоята логика ще кажа, че като българин ти правя твоята сметка, но като еврейн си правя моята сметка. И ако някой ми предлага продукт и ми обяснява как си струва, защото видиш ли само помпата излиза 200лв., а заварките 250 ще си кажа - чакай бе, на мене ми завариха 200литра казан за 100лева, този ми обяснява как направата на едно тенеке сирене излиза 2 пъти повече. . .Но, всеки майстор сам оценява труда си.
                          Повтаряш една лъжа 2 пъти. Казах ти не съм правил прототипа 10 литров. А много по голям. Пак слагаш думи в устата ми които не съм казал. Изкривяваш казаното мен. Или имаш слаба памет или не си чел всичко казано преди това от мен.Върни се и прочети отново това което твърдиш че съм казал. Държа много на истината. Ако си прав а (знам че не си) копирай линка на страницата в която твърдиш че съм казал че " за 10 литров само помпата струва 250 " и го копирай във следващия си пост.

Коментар

• Ти сам каза, че за 10литров само помпата струва 200лв. и още 250 иска майстора за заварките. Както и да е.
                            Следвайки твоята логика ще кажа, че като българин ти правя твоята сметка, но като еврейн си правя моята сметка. И ако някой ми предлага продукт и ми обяснява как си струва, защото видиш ли само помпата излиза 200лв., а заварките 250 ще си кажа - чакай бе, на мене ми завариха 200литра казан за 100лева, този ми обяснява как направата на едно тенеке сирене излиза 2 пъти повече. . .Но, всеки майстор сам оценява труда си.

Коментар

Не искам да ти правя сметката, то си е твоя работа, но все пак малко съждения.

Не знам къде си намерил майстор да ти прави заварките, но 250лв. за толкова малък съд според мен е прекалено
                              За 200литров казан за ракия, където на око има 6 метра заварки без да се броят тези за изхода към лулата и отвора за изпразване- 100ина лева преди няколко години.
                              Отделно за един съд 10л. даже и да е двоен отвътре не мисля, че ще отидат повече от 2 квадрата ламарина. - 150лв (1.2 мм).
                              Също така не виждам как помпа за 10 литров съд би струвала 200лв. Една средна хубост помпа за парно струва около 200лв. и работи непрекъснато.

Само от помпата и майстора за заварки от 450лв. разходите може да ги намалиш на едно под 150лв.
                              Знаеш ли каква е разликата между евреина и българина .Евреина винаги прави своята сметка. Пресмята колко той лично ще спечели от сделката а българина винаги прави сметката на другия и гледа колко другия ще спечели.Кой мислиш е по-добър търговец?
                              А и не си следил правилно темата .Кога съм казал че прототипа който съм направил е 10 литров? А и не съм казал че съм дал на заварчика 250 лв .Само казах че поиска толкова.
                              Между другото 3лв на сантиметър върви аргоновата заварка.

Коментар

• Не искам да ти правя сметката, то си е твоя работа, но все пак малко съждения.

Не знам къде си намерил майстор да ти прави заварките, но 250лв. за толкова малък съд според мен е прекалено
                                За 200литров казан за ракия, където на око има 6 метра заварки без да се броят тези за изхода към лулата и отвора за изпразване- 100ина лева преди няколко години.
                                Отделно за един съд 10л. даже и да е двоен отвътре не мисля, че ще отидат повече от 2 квадрата ламарина. - 150лв (1.2 мм).
                                Също така не виждам как помпа за 10 литров съд би струвала 200лв. Една средна хубост помпа за парно струва около 200лв. и работи непрекъснато.

Само от помпата и майстора за заварки от 450лв. разходите може да ги намалиш на едно под 150лв.
                                Last edited by Moesia; 24.09.2013, 00:39.

Коментар

Working...
                                X