IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шефът ме вика!

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
    Не си прави пишки, а запали свещ, щото се не знае кой пръв ще вземе в обятията си!
    Пу пу, пепел ми на устата
    Сега сериозно, да подгъзичваш в този момент на шефа си е все едно да си купиш фабрика на 8 септември 1944. Фащай си друга партия

Коментар

• Боже господи...
      The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        На кого ни оставяш Лорде Аз си мислех, че Бог е само шеф на Бойко Защо те вика млад и зелен
        Не си прави пишки, а запали свещ, щото се не знае кой пръв ще вземе в обятията си! уважаемата с косата

Коментар

• Първоначално изпратено от rado 42 Разгледай мнение
          ....а етикета на бутилката започва с ...
          А спри се вече . Никой не те взема на сериозно вече ! Не си на 25 г. (надявам се ) Или анонимността те прави велик , но само в собствените ти очи !!
          Ти шубе ли си!!!!!?????

Слушай мен и мечобиков и се успокой, че след смъртта си няма да се страхуваш от никого:

http://www.youtube.com/watch?v=Row5a21tsdI

Много си слабохарактерен Санде!!!!!!

Коментар

Бинев също, ама и двамата могат да ми духат. Моят шеф е Бо.........
            На кого ни оставяш Лорде Аз си мислех, че Бог е само шеф на Бойко Защо те вика млад и зелен

Коментар

• ....а етикета на бутилката започва с ...
              А спри се вече . Никой не те взема на сериозно вече ! Не си на 25 г. (надявам се ) Или анонимността те прави велик , но само в собствените ти очи !!

Коментар

Бареков е добър шеф
                Бинев също, ама и двамата могат да ми духат. Моят шеф е Бо.........

Коментар

Не искам да създавам допълнителни интриги и да скандализирам общественото мнение излишно, само ще кажа, че шефа ми започва с буквата Б.
                  Бареков е добър шеф

Коментар

• Не искам да създавам допълнителни интриги и да скандализирам общественото мнение излишно, само ще кажа, че шефа ми започва с буквата Б.

Коментар

На шеф не се отказва
                      Да, далновидно казано. И аз така съм чувал.
                      Custodite sortem vestram

Коментар

Шефа ме вика да съставяме ново правиттелство на малцинството !
                        Да се съглася ли или просто да откажа, като се присламча до друга политическа формация, която единствена показва патриотичен уклон? Дайте съвет приятели!
                        На шеф не се отказва

Коментар

• Тази тема ми харесва - браво, това е посоката!
                          Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
                            Откъде толкова злоба в теб не мога да разбера
                            Хайде , викни някой батко от БФБ-то да ме натупа тогава
                            Къде пък видя злоба?
                            Ти си тупан, сам се тупаш!

Коментар

• Откъде толкова злоба в теб не мога да разбера
                              Хайде , викни някой батко от БФБ-то да ме натупа тогава
                              Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
                                Браво , очертаваш се като лидер по брой на заключени теми
                                Само загдето те разобличих, като самослагач, дето никой не желае да обяви не само за най-добрия трейдър, а за трейдър въобще ли ми атакуваш новата тема?
                                Не е коректно! Подъл си.........

Коментар

Working...
                                X