IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнение
    Щото ми писна от ГОЛЕМИ МЪЖЕ, дето се пеняват по форумите - ТОЙ БИЛ НАЙ-СТРАШНИЯ КОШМАР, ИДВАЛ БИЛ.....

Аман от изтрещяли форумни титани!!!
    Баце след 2-3 години всеки ще има на хауса си система за ел.енергия и ще се енергираш знаеш къде.ВосокоЕнелектуалният "бриин" ще требе да иде на борсата
    и да кандидаства за монтажник на хоумфотоволтаици белким има леб за децата че ривът от глад.

Коментар

Щото ми писна от ГОЛЕМИ МЪЖЕ, дето се пеняват по форумите - ТОЙ БИЛ НАЙ-СТРАШНИЯ КОШМАР, ИДВАЛ БИЛ.....

Енергетик
      стига си викал ей.ми идва ами.нали все някой трябва да тръгне.не знам дали си даскалско тяло но мисля,че тия приказки за ОТСТРЕЛВАНЕ са ми ясни.значи и пушка имаш.ами хайде, събрахме се
      Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Ами нека пише умни неща, а не простотии като последния му пост

Коментар

Енерджи,

интелигентен си,

замисли се, колко хора се запалиха и умряха?

Колко е "разстоянието" от самозапалване до колене на народните душмани?

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
            Върнахте ме в "Политика".
            В човеците- като единици и в групи, е проблемът, не в системата. Тази профанска напористост и липса на каквато и да е критична себеоценка ни натриса подобни хора на всякакви нива- не само в управлението.
            Как се отнася написаното към днешните реалности и политическата система?

Ти конкретно каква искаш да бъде политиката и кой да я води?

Коментар

Манков е най умния човек във форума. Поне според мен де.
              Баба ме научи на много неща.
              tnm

Коментар

• Щото ми писна от ГОЛЕМИ МЪЖЕ, дето се пеняват по форумите - ТОЙ БИЛ НАЙ-СТРАШНИЯ КОШМАР, ИДВАЛ БИЛ.....

Коментар

Познавам някои от сегашното статукво. Какъв самозабравил се идиот трябва да си, за да си помислиш, че може от улицата да скочиш в управлението на държавата ( точно такъв е примерът)?!

Аз съм за еволюцията.
                  И еволюция може, ама после. Ако съдя по себе си, би следвало всеки човек да си мисли, че е най умния на света. С други думи не си права. Не е въпрос на самоконтрол, а на контрол

Да не ми викат Мечо, ако в твоята фирма подчинените ти не си мислят, че на твое място биха се справили по добре от теб. С мениджърската работа де, не със майсторлъка.
                  tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                    Защо говориш така. Не е въпроса в себеоценката. Себеоценката на психически здравите хора е винаги висока. Проблема е в статуквото, което се чувства безнаказано и прави каквото си иска, включително и да назначава калинки.
                    Познавам някои от сегашното статукво. Какъв самозабравил се идиот трябва да си, за да си помислиш, че може от улицата да скочиш в управлението на държавата ( точно такъв е примерът)?!

Аз съм за еволюцията.
                    Last edited by val/she; 23.03.2013, 21:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                      Защо говориш така. Не е въпроса в себеоценката. Себеоценката на психически здравите хора е винаги висока. Проблема е в статуквото, което се чувства безнаказано и прави каквото си иска, включително и да назначава калинки.
                      Защо назначават "калинки"? Защото и те самите са такива и могат да виреят единствено в такава среда.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                        Ще ги отебем, Вал, ни съ ядосвай
                        Ти, като човек занимаващ се с изследвания и работещ в екип, би трябвало да имаш лични наблюдения като как се сформират тиймовете и кога вървят или не нещата. Обикновено има едно ядро и ако то е читаво, успява да въвлече/придърпа в орбитите си и мотивира и другите участници. Ако е з....к- тц. не вървят предполагам нещата.
                        Когато системата- било мвр, съдебна, политическа или каквато е там, се е заразила с критичен брой кофти хора, или изплюва свестните или ги абсорбира по възможно най-лошия начин.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                          Ще ги отебем отсекъде, Вал, ни съ ядосвай.

Насреща сме с думите и делата
                          За Вал: "Ще ги отсвирим..."

Коментар

Върнахте ме в "Политика".
                            В човеците- като единици и в групи, е проблемът, не в системата. Тази профанска напористост и липса на каквато и да е критична себеоценка ни натриса подобни хора на всякакви нива- не само в управлението.
                            tnm

Коментар

• Ще ги отебем отсекъде, Вал, ни съ ядосвай.

Насреща сме с думите и делата

Коментар

• Върнахте ме в "Политика".

Коментар

Working...
                                X