IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Прокуратурата потвърди, че има преписка “Будали” срещу журналистите Асен Йорданов и Атанас Чобанов. Преди два дни те попитаха премиера, главния прокурор, министъра на вътрешните работи и председателя на ДАНС дали съществува разработка на МВР или ДАНС с кодово име “БУДАли” (или друго име) срещу Атанас Чобанов и Асен Йорданов, журналисти от сайта „Биволъ“. В писмото се питаше още, ако съществува такава разработка, кога е заведена, на какво законово основание, по чие нареждане и с каква цел.

Днес е получен отговор, подписан от Информационния център на ВКП, в който пише, че съгласно “Инструкцията за деловодната дейност и документооборота в прокуратурата на Република България”, при регистрация на документи, по които вече има образувана преписка, се записва регистрационния номер и индекс на първоначалната преписка и датата на регистриране на новообразуваната преписка. Проверката в сайта на Прокуратурата показва, че “вече образуваната преписка” е решена от ВКП на 18.02.2013 г. (два дни преди оставката на премиера Борисов) като е “изпратена по компетентност”. Следователно преписката “Будали” съществува и нашето писмо е било прикрепено към нея, се казва в публикация на сайта.

С тази разработка бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов – “Буда” изпълни публичната закана, че може да образува дела на журналисти. Ще настояваме пред всички български и европейски институции пълната преписка “Будали” да бъде разсекретена и всички подробности по нейното образуване, хода на делото и предприетите оперативни действия, вкл. чрез СРС, да станат достояние на обществото, се казва още в публикацията на „Биволъ“.

В началото на февруари стана ясно, че Борисов е бил разработван заради контактите си престъпници в средата на 90-те години. Тогава той заплаши журналистите, че с едно обаждане може да спретне дело на всеки един от тях. Това изявление бе повод за остра реакция и осъждане на поведението на Борисов от страна на Международната организация „Репортери без граници“ и SEEMO от Виена.

За съществуването на „Будали“ пръв съобщи евродепутатът Слави Бинев, който е един от най-яростните противници на Бойко Борисов.
    ТЪПИЯ КОМУНИСТ 4УН4О ДА ОБЯСНИ- ТОВА ЛИ Е КОНТРОЛА- ДА СЛЕДИШ ЖУРНАЛИСТИ И ДА ПОДСЛУШВАШ ХОРАТА
    ГЕРБ ПО КРАДЕНЕ И НЕКАДЪРНОСТ НАДМИНАХА ЛУКАНОВ И ВИДЕНОВ

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
      Лошото и е ,че бай Куньо овчаря, дава мнение за ядрената енергетика. Казах ти. Направи фирма и я дай на работнците да ти я управляват с пряка демокрация.тогава ще разбереш защо козата си иска Пръч а рабатата майстора-експерта. Или ще кажеш ,че ние Българите сме специалист по всичко.
      Добре де, но сега е представителна демокрация нали. Що ни управляват калинки ???

И примера ти с фирмата е манипулативен. Ако аз съм собственик на фирмата, средствата са мои и решенията ще си ги вземам както си искам, без да давам отчет на чунчо.

Ако обаче фирмата има повече от един собственик е редно решенията да се вземат на принципа на вишегласието. Ако собствениците решат да си назначат изпълнителен директор е редно да го контролират за да не ги ОКРАДЕ.

В държавата народа е собственика. Политиците са негови работници. Редно е народа да взема основните решения на принципа на пряката демокрация. Когато гражданите решат за някаква дейност да си изберат представители е редно да ги държат под постоянен контрол, за да не ги ОКРАДАТ
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• ОО НЕРАЗУНЕН 4УН4О..Ами те олигарсите са си ваши комунистически..Нали Мечо ти пусна 100 снимки на вашите вождове с тях..Хората излезаха заради некадърното ви комунистическо управление..То и вие сами се усетихте и сами се усетихте и сега си признавате всеки ден и даже издигате платворми за демагогия на братята си комунисти от БСП..Понеже си по- млад комунист иси при татко си стария комунист да ти каже, че гладния народ е свиреп и с нищо не се спира..ЧУНЧИ КАКВО ЩЕ ПРАВИШ БЕЗ ТВОЯТА ОБИЧНА ФИДОСОВА

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          Чунчо, приятелю

Какво и е лошото на пряката демокрация ???
          Лошото и е ,че бай Куньо овчаря, дава мнение за ядрената енергетика. Казах ти. Направи фирма и я дай на работнците да ти я управляват с пряка демокрация.тогава ще разбереш защо козата си иска Пръч а рабатата майстора-експерта. Или ще кажеш ,че ние Българите сме специалист по всичко.

Коментар

• Чунчо, приятелю

Какво и е лошото на пряката демокрация ???
            tnm

Коментар

• Mило нещастно комунистче 4ун4о.За какъв контрол говориш- за 100 милиона за подслушване без резултат ли или за купените от ГЕРБ медии и избори , които шепа гладни протестиращи обърнаха..Само комунистите като тебе бъркат диктатурата с контрол.Къде са твоите вождове, които 3,5 години ни контролираха всеки ден по няколко пъти от медиите, а всъщност мислеха как да овладеят контрабандните канали.Вместо както обещаха да преборят мафията и олигарсите, те първо ядяха и пиеха с тях, а после ги изнудваха за пари и дялове.След това смениха корумпираните съдии със свои по- корумпирани- и все контрол нали..А ИКОНОМИКАТА СКАПАХА ДОКАТО СЕ ФУКАХА И УЖ КОНТРОЛИРАХА.. Може да попиташ баща ти СТАРИЯ КОМУНИСТ- те какви контроли са виждали- СТАЛИН, МАО, КИМ ИР СЕН- и след големите контроли народа все по бедно е живялСега да те попитам другарче комунист- като няма контрол от генерали и полицаи управляващи да подслушват хората в Скандинавия, защо хората живеят добреМного малки мозъчета имате гадните комунисти, но да следите и мъчите хората по- традиция сте добри

Коментар

• http://www.dnevnik.bg/evropa/2013/03...ochen/?ref=rss
                Оли Рен: Кипър го чака тежко бъдеще в краткосрочен план

Коментар

• Чунчо, приятелю мой

Без протести няма да може да заживеем като бели хора батка. Хората в Европа живеят добре, защото за много по малки прегрешения на политиците излизат по улиците и си търсят правата.

ПП
                  Не мога да разбера, защо вместо да плюеш политиците, плюеш съфорумците. На кого помагаш по този начин ???
                  Last edited by mechobikov; 24.03.2013, 08:25.
                  tnm

Коментар

• Да Ви обявя на всички една новина:
                    На Ристето Стоичковия, с мозък колкото едно хапче аспирин, ще му се изсерат на фасона и ще му пръднат в устата на изпроводяк за Испания, Тъпанара като първият родоотстъпник, заяви пред медиите, как неговата била лесна и как щял да си вдигне гълъбите за Испания. А бре говедо селско, ами на майка си кутката ли търсиш тук по митингите, Хванеш ли се за лайняната тояга (политиката) ще вониш докато си жив.
                    Като футболист и като простак си най великият пръкнал се по нашите земи. Намаш равен засега.
                    Last edited by 4un4o; 24.03.2013, 07:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                      Контролът му е майката.

Обаче единственият ефективен контрол върху българските политици е да им се наложи страх. Защото сегашната система е обратната - политиците по всякакъв начин всяват страх у хората, чрез системата - всички са се оплели като свински черва - парламент, съд прокуратура, министерства, олигарси, монополи, батковци и чичовци...
                      На мен не ми дреме кой ще управлява. Обаче ако кривне ще бъде гръмнат от народа. А да видим тогава колко смели политици имаме.
                      Преди време 2 пъти помолих някой от зеещите тук да ми каже основните етапи в управлението.

Разни кифли , партенки, монти пляци, пчели, яки като бик и почти толкова умни, списвачи, обаче не обелиха и дума. не знаят завалиите.
                      Ето, че без да искаш си стигнал до истината:
                      контролът е последният етап от Управлението(менидж_МЕНТА- ама не като Кирчо Ментата). Този етап открай време отсъства в Родината ни.
                      1. Хората не го искат, защото, ако има контол трябва да спазват законите. иначе ще има санкции и глоби
                      2. Политиците не го искат за да си крадат на воля по същите причини.
                      сега протестиращите метежници излизат с номера ,че искали контрол.
                      Ами да си изринат първо собствените обори и тогава да гледат в чуждите. този протест , ще доведе само до едно:
                      Влизането в управлението на още по некадърни люде, които да се учат на управление(докато го практикуват).
                      Когато якият като бик и почти толкова умен анархист, си направи фирма и даде на работещите в нея да я управляват успешно с пряка демкрация, тогава и улицата ще може успешно да Управлява Държавата!
                      Козата си иска Пръч, казваше преди време някой в този форум,
                      Last edited by 4un4o; 24.03.2013, 07:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                        Остави ме да си потроля на спокойствие.

Данъкът в Кипър ме интересува дотолкова, доколкото това ще се отрази на еврото.
                        Аз там пАри нЕмам.
                        фундаментално в понеделник,айде айде мир да е
                        Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                          айде детеб чакаме.преди да си сменил,настроениетокакво мислиш,че ще последва ако добутат данъка в Кипър
                          Остави ме да си потроля на спокойствие.

Данъкът в Кипър ме интересува дотолкова, доколкото това ще се отрази на еврото.
                          Аз там пАри нЕмам.

Коментар

• Кметът на с. Габър е най-големия политик!

"Според кмета обаче, не той си е показвал члена, а Петкана си е показвала п....та."
                            “Аз не нося поли, контрира на свой ред Петкана.- “Аз съм винаги с гащи – бели, бабешки гащи!”
                            Инициативният комитет, който иска оставката на “пърдящия” кмет е от 42 души.

http://www.blitz.bg/news/article/189753

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                              Днес е паднало здраво писане. Ефект - никакъв.
                              -------------------------------
                              Деца

От зори до късна вечер
                              детски смях навред звъни.
                              Тук при нас и там, далече,
                              зад гори и планини.
                              Колко много, колко много
                              са децата по света —
                              като ясните звездици,
                              заблещукали в нощта,
                              като птиченцата горски,
                              като полските цветя.
                              Те по цвят не си
                              приличат,
                              ни по дрешките дори,
                              но смеха щастлив обичат
                              и задружните игри.
                              Те за мир жадуват вечен,
                              да растат във светлини —
                              тук при нас и там, далече
                              зад гори и планини

Георги Авгарски
                              айде детеб чакаме.преди да си сменил,настроениетокакво мислиш,че ще последва ако добутат данъка в Кипър
                              Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Браво на Волен Сидеров!

Ориентира външната си политика към БРИК. А вече знаем , че през 2030г. 2/3 от средната класа ще живее в азиатско-тихоокеанския регион.

Коментар

Working...
                                X