IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ЦЕЦО ПРОПЪРТИС АДСИЦ

Коментар

• Шок и ужас в ГЕРБ! Бойко вади Фидосова от листата

http://www.pik.bg/shok-i-uzhas-v-ger...va-ot-listata/

ПЕКАТ ФИДОСОВА НА ШИШ, ТЯ ЯДЕ КАРТОФИТЕ

http://afera.bg/skandalno/40099.html

Коментар

• http://news.bgnes.com/view/1074483#....4J-kI.facebook
        Ат. Чобанов: Борисов е изпълнил заканата си за дела срещу журналисти
        Е, поне едно от хилядите си обещания е изпълнил...

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          В държавата народа е собственика. Политиците са негови работници.
          +1024

Коментар

• На пазара на труда мисля как да се вредя,
            Дянков нежно ми шепти: „Ще работиш без пари.
            Работа, че две и три, тъй ще си намериш ти.
            Няма да се пенсионираш, ще работиш без да спираш.

С много труд за без пари, конкурентен ти ще си.
            За почивка не мисли, работи и работи.
            Само с работа безкрай ще фалираме Китай.
            Ако вземеш, че умреш, ще отидеш то се знай във финансовия рай.“

Ех, че радост ме обзе, ясно като две и две,
            там във райските селения няма ник’ви задължения.
            Тока, парното, водата ще оставя на земята.
            За какво са ти пари? Бачкай, бачкай и умри!

Коментар

• Начало : Тема на деня

И по-страшно ще става

20:23 | 23.03.2013 | Палми Ранчев

Ей, ченгета гадни, големи боклуци сте. Слуги и еничари. Вие сте най-лицемерните и най-некадърни изроди на прехода. Превърнахте годините в блато. Затова всяко движение е затъване. Какво си въобразявате, че като сте с щитове и палки държите Бог за под шлифера. Вие сте по-лицемерни и по-отвратителни даже от старците и синчетата, дето ни докараха до това положение. Мамка ви! Гадни сте като мутрите. Или не, по-гадни сте от тях. Криете се в униформите и в управленията, ама сте същите. Затова първи се сдушихте с тях. Сутрин се пъчехте с униформата и пагоните, а вечер обличахте анцузи или костюмчета и ставахте представителна част от боклука. Ама, виждал съм, как мутрите ви юркат като фатмаци. Защото и на тях сте отвратителни. Заедно сте само заради авантата. Но сте готови веднага да ги продадете. Затова и когато ви подхвърлят кокали като не псета, не ви понасят. И внимават да лаете срещу когато трябва.

Не ви ли е срам бе, синковци, да биете хората, излезли да протестират. Защото повече не могат да търпят и вас, и вашите началници. Ей ти, защо си хванал момичето за ръката. Веднага да го пускаш. Какво ти е направила. Протестира заради унищожението на природата. Заради сметките за тока и парното. Може ли да са по-високи от заплатите. А, кажи де! И защото на първите позиции в държавата се възпроизвеждат само предателите и боклуците. Не иска да й мирише на тиня, за това протестира, колкото и да ви харесва на вас това положение. Не докосвай, казах ти, момичето! Чуваш ли? Мъж ли си, или лукова глава. Как не те е срам да я дърпаш толкова грубиянски. Я, виж колко е нежна и красива. Още повече ви намразих. И заради нея, и заради всичко. Само да видя още веднъж, че протестирате. Пушите пред министерството си, и се мръщите като идиоти. Що не се погледнете. Тъпанарски муцуни. Дебели вратове и шкембета. Преструвате се на пострадали от каквото всички пострадахме. Но щом ви уволнят веднага се нареждате до мутрите. Лика прилика сте. И външно, и вътрешно.

Затова всеки момент ще ви започна с камъните. Джобовете ми са пълни. Запасил съм се. Не ми е за първи път да ви сърбам попарата. Никога повече няма да излизам без камъни срещу вас. Не разбра ли бе, дебил. Не си позволявай да ме докосваш. Не само мен, не докосвай и гаджето на красавицата. Сега пък той ли ти е виновен. Остави го на мира! Сигурно му завиждаш. Няма как да не завиждаш. Виж се каква маймуна си, а той е строен, интелигентен, с дълга коса. Остави го бе, копеле гадно. Какво ти е направил? Яд те е, че в тази страна има свободни хора. Има, колкото и да ти се иска всички да са послушни нещастници. Заради вас отново сме на дъното. Много пъти го стигахме, ама сега сме на последното дъно. Няма повече надолу. Затова не ви понасям. И те предупредих, не го докосвай. Недоволно е, и нека протестира. Не му пречи. Както го гледам, може и на пиано да свири. А ти, какво, къде се буташ? Кой ти дава право да го дърпаш След като само ченгиската свирка знаеш да надуваш. За друго не ставаш.

Затова си слуга и роб на гадините, които погубиха страната. Нали през всичките тези години ченгета редяха картите. И винаги на себе си нареждаха силните - станах депутати, бизнесмени, банкери, олигарси, катаджии, търговци и други бандити - а на нас дори не раздаваха карти. Видяхте ли до къде ни докара вашата игра. И не си протягай към мен ръката, защото ще ти се стъжни. Казвам: „Да живее България!“ и на нищо ще те направя. Ти и сега си нищо. Ама като те започна с камъните - не само аз, от всякъде ще полетят камъни – ще разбереш за какво става дума. Момчето с дългата коса не те удари. Ама друг ще те удари. И аз ще те ударя. Хич не ми пука. Всичко отдавна е от ясно по-ясно. Оказа се, че както винаги до сега за нищо не ви бива. Всички сте велики некадърници. Можете само да плашите хората. И да им пречите, ако работят или правят нещо полезно за себе си, за семействата си, и за страната. Докато през това време всички вие крадете и се подмазвате на по-главните. На друго не сте способни. Затова сте в комбина са крадците, с дрогаджиите, и с контрабандаджиите.
              Пускай веднага момчето, казах ти! Чуваш или не? Отговаряй! Защото ще те почна с камъните. И да избягаш, друг ще те уцели. Тези като мен, които не могат да ви понасят, вече са стотици хиляди. Ето, и тук не съм сам - двама сме, не, трима, даже четирима - и клатим просташката ви кола. Подмокрихте ли се. Не си представяте какво удоволствие изпитвам. С всяко движение от едната и от другата страна полицейската таратайка става все по-нестабилна. Всеки момент ще се преобърне. Точно така, приятел, ритай с кубинките гадната ченгистка ламарина. Ритай, и хич не ги жали. Управляваха цялата държава толкова време - с униформи, без униформи, със сересета и без тях - и ето докъде ни докараха. Не ставате за нищо, щом вече няма какво да се яде. Нито топло има през зимата, а продължавате да се правите на някакви. Защитници на реда. Не ме разсмивайте. Какъв ред, какви пет лева, след като не може да се живее.

И пусни докато е време момчето. Какво си въобразявате, че ще го откарате с вас. Няма! Точно така, отваряме задната врата на таратайката и го измъкване. А вас продължаваме да клатим. Отдавна сте подмокрили униформените парцали. Не е само защото всеки миг ще ви обърнем. Най се страхувате, че после трябва да давате обяснения на шефовете. И ще имате проблеми с журналистите и разните телевизии. Отвсякъде са ни наобиколили. Ако ги нямаше телевизиите нямаше да се крият. Щяха да ни подпукат с пистолетите. Хич не ги интересува мрем, или живеем. Дори ще им е по-добре да сме умрели. Не им трябва народ. Искат само ченгета и бандити да останат в тази страна. Защото се разбират добре. Ама като няма нормални хора положението ще им се стъжни. Няма да има зад кого да се крият, и уж да се грижат за реда. Но усещам, че още малко, само няколко тласъка, и ще обърнем таратайка. И да знаят, че по-страшно ще става.

Коментар

• http://alarmanews.com/?p=240
                Жената на Митко Каратиста в листите на ГЕРБ
                t-georgieva
                Share

Жената на скандално известния Митко Каратиста, Татяна Георгиева е номинирана за листите на ПП ГЕРБ – Илинден в предстоящите парламентарни избори.
                ЧУНЧИ ПОЗНАВАШ ЛИ Я

Коментар

• Антоанета Цонева
                  някакво недоразумение - Паунов ( анализатор и координатор от ГЕРБ) обяснява, "всички сме в ГЕРБ заради личността за господин Борисов" - кога да повърна
                  ХА-ХА ..4УН4И АМА ТО ВСИЧКИ СТЕ ИБРИЦИ В ГЕРБ

Коментар

• А, тоз до бате Болен да не е Илийката
                    И си пие ичкията с Жан. Ашколсун !!!
                    Баба ме научи на много неща.
                    tnm

Коментар

• http://milom.blog.bg/

Коментар

• http://www.blitz.bg/news/article/189833
                        Красимир Дачев: Премиерът не знае колко мизерни са българите
                        Милионерът и без това помагал на бедните, няма какво да го призовават
                        АМИ ДА - НЕ СЕ ПРАВЕТЕ КОМУНИСТИ , ЧЕ НЕ ЗНАЕТЕ

Коментар

• АМИ 4УН4И СИ Е КОМУНИСТ ОТ РОД.И МИСЛЕНЕТО МУ Е КОМУНИСТИЧЕСКО И ГОСПОДАРИТЕ СА МУ КОМУНИСТИ

Коментар

• Малее Чунчо се скри за 40 минути!

Чунчо Станишев взе власта, а ти спиш!Бързо на амбразурата да громиш комунистите .Те дебнат отвсякъде и само чакат Чунчо да отиде в тоалетната и почват да заливат с червена боя бога Буда.

Коментар

• АМИ ДА МЕЧО - ПРИКРИВАНЕТО НА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ КОМУНИСТИТЕ КАТО ЧУНЧО И ГОСПОДАРИТЕ МУ НАРИЧАТ КОНТРОЛ
                              То пак контрол, ама на мутрите и олигарсите, но
                              ЛЪВЪТ СКЪСА СИНДЖИРЯ

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                                Прокуратурата потвърди, че има преписка “Будали” срещу журналистите Асен Йорданов и Атанас Чобанов. Преди два дни те попитаха премиера, главния прокурор, министъра на вътрешните работи и председателя на ДАНС дали съществува разработка на МВР или ДАНС с кодово име “БУДАли” (или друго име) срещу Атанас Чобанов и Асен Йорданов, журналисти от сайта „Биволъ“. В писмото се питаше още, ако съществува такава разработка, кога е заведена, на какво законово основание, по чие нареждане и с каква цел.

Днес е получен отговор, подписан от Информационния център на ВКП, в който пише, че съгласно “Инструкцията за деловодната дейност и документооборота в прокуратурата на Република България”, при регистрация на документи, по които вече има образувана преписка, се записва регистрационния номер и индекс на първоначалната преписка и датата на регистриране на новообразуваната преписка. Проверката в сайта на Прокуратурата показва, че “вече образуваната преписка” е решена от ВКП на 18.02.2013 г. (два дни преди оставката на премиера Борисов) като е “изпратена по компетентност”. Следователно преписката “Будали” съществува и нашето писмо е било прикрепено към нея, се казва в публикация на сайта.

С тази разработка бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов – “Буда” изпълни публичната закана, че може да образува дела на журналисти. Ще настояваме пред всички български и европейски институции пълната преписка “Будали” да бъде разсекретена и всички подробности по нейното образуване, хода на делото и предприетите оперативни действия, вкл. чрез СРС, да станат достояние на обществото, се казва още в публикацията на „Биволъ“.

В началото на февруари стана ясно, че Борисов е бил разработван заради контактите си престъпници в средата на 90-те години. Тогава той заплаши журналистите, че с едно обаждане може да спретне дело на всеки един от тях. Това изявление бе повод за остра реакция и осъждане на поведението на Борисов от страна на Международната организация „Репортери без граници“ и SEEMO от Виена.

За съществуването на „Будали“ пръв съобщи евродепутатът Слави Бинев, който е един от най-яростните противници на Бойко Борисов.
                                ТЪПИЯ КОМУНИСТ 4УН4О ДА ОБЯСНИ- ТОВА ЛИ Е КОНТРОЛА- ДА СЛЕДИШ ЖУРНАЛИСТИ И ДА ПОДСЛУШВАШ ХОРАТА
                                ГЕРБ ПО КРАДЕНЕ И НЕКАДЪРНОСТ НАДМИНАХА ЛУКАНОВ И ВИДЕНОВ
                                Преписката е изпратена в Софийска градска прокуратура и с постановление на прокурора от 08.03.2013г е прекратено наказателното производство. Тоест, делото е прекратено поради липса на престъпление.
                                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X