IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
    И на мен не ми е дал една стотинка както и на 2.5 милиона работещи в частния сектор.
    Станишев приложи много ловко ляво управление чрез десни мерки. Включително и плоския данък.

Той използва глобалния растеж, като повиши доходите на масата, които са главно хора със средно и под средно образование, като увеличи разходите на грамотните и управленците, които печелят парите си по честен път. Но ловкостта се състои в това, че не ги обложи, а само увеличи разходите им.

Шапка му свалям. Дори ще поизпера и пионерската си връзка в негова чест.

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
      Ако не бяха комунистите, сега нямаше да имам 7 имота , а 77.
      Малеее, ама това са много данъци бе! Много мразя да плащам данъци на апартаментите. На магазините и другите имоти иди-дойди, ама на апартаментите...
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
        ХА-ХА

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
          Май само на теб ти е смешно.
          Станишев не ми вдигна доходите с 60%, защото доходите ми не зависят от него.
          Но със сигурност ми вдигна разходите с 40%, защото упорито живея и харча в България.

Още ли се смееш или и ти си на държавна хранилка?
          И на мен не ми е дал една стотинка както и на 2.5 милиона работещи в частния сектор.
          Ограби доходите им като пладнешки разбойник -партизанин и на изборите го изринаха като Гюбре.
          Герб Взема втори мандат. а казват ,че нищо не са направили. Избирателите били прости.
          Къде си забравих калашника?????
          Last edited by 4un4o; 03.04.2013, 23:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
            Сигурно от контрабанда на цигари зависят доходите ти, а те и Галеви харчеха в България, до едно време
            Не, от цигари зависят разходите ми.
            Пуша здраво, което е огромен шанс за всички вас да ви изоставя внезапно в тази тема и форум.

Коментар

Но със сигурност ми вдигна разходите с 40%, защото упорито живея и харча в България.

Сигурно от контрабанда на цигари зависят доходите ти, а те и Галеви харчеха в България, до едно време

Апропо, не ми е смешно, ако "пролетариата" ще печели пак избори, терминал 2, макар и пораженческо решение, май е най-доброто!
              Last edited by prodigal; 03.04.2013, 23:51.

Коментар

• Испански журналисти отхвърлят пресконференции без въпроси

Федерацията на журналистическите дружества в Испания (FAPE) отхвърли днес "стратегията" на някои политически партии да третират журналистите като безгласни свидетели, когато организират пресконференции, на които не се дава възможност да се задават въпроси

В комюнике на (FAPE) се казва, че тези практики ощетяват журналистите при изпълнението на тяхната роля като гарант за правото на гражданите да бъдат информирани. Според Федерацията такава "стратегия" на партиите по отношение на журналистите е равносилна на ограничаване на свободата на словото и правото на информираност и представлява подценяване и унижаване на журналистите. (FAPE) припомня, че през май 2011 г. ръководители на медии подписаха "Манифест срещу пресконференциите без задаване на въпроси и други аномалии в медийната сфера", в който поеха ангажимент да бойкотират такива срещи с печата, ако политиците упорстват със споменатата практика. /БГНЕС
                Еееех, кога ли и у нас ще се случи?

Коментар

,

хаха, кефите
                  Не мога да се сдържа – Станишев, вдигна доходите с 60%, без да се оправдава че Хан Аспарух му пречи да не го прави.
                  ГЕРБ, не само че не може да вдигне доходите, а и загуби 400 000 работни места. За капак Черепа се гаври и няма магистрали

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                    Амчи откажи се от панелките. Тях ги построиха точно по време на нейното управление. И имаше за всички.
                    Голяма съсипия беше. Всеки имаше дом, работа, кола, верно "Москвич", нямаше престъпност. Всички ходехме на почивка на морето. Нямаше бедни. Имахме гости през вечер или ние ходехме на гости. Нямаше гладни. Хората не се самозапалваха. А при ГЕРБ?
                    Изсипал си ми куп клишета. Само дето по времето на Станишев покрихме всички критерии за еврочленство, а при Бойко на ни пускат в Шенген.
                    Какъв Шенген. Те още малко и ще ни изгонят от ЕС за корупция.
                    Това се отнасяше само за овенните(Партенкови) и най вече за офцерите и номенклатурата,
                    работниците си бяха бели роби и затова излезе лафа:
                    те ни плащат колкото да не умрем от глад а ние работим колкото да не заспим

СЕДЕМТЕ ЧУДЕСА НА СОЦИАЛИЗМA
                    1. Всички имаха работни места.
                    2. Въпреки че всички имаха работни места — никой не работеше.
                    3. Въпреки че никой не работеше — планът се изпълняваше 100%.
                    4. Въпреки че планът се изпълняваше 100% — в магазините нямаше нищо.
                    5. Въпреки че в магазините нямаше нищо — всички имаха всичко.
                    6. Въпреки че всички имаха всичко — всички крадяха.
                    7. Въпреки че всички крадяха — имаше за всички

Дедо ни Иван ни върза към синджира с бели роби
                    Attached Files
                    Last edited by 4un4o; 03.04.2013, 23:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                      Амчи откажи се от панелките. Тях ги построиха точно по време на нейното управление. И имаше за всички.
                      Голяма съсипия беше. Всеки имаше дом, работа, кола, верно "Москвич", нямаше престъпност. Всички ходехме на почивка на морето. Нямаше бедни. Имахме гости през вечер или ние ходехме на гости. Нямаше гладни. Хората не се самозапалваха. А при ГЕРБ?
                      Изсипал си ми куп клишета. Само дето по времето на Станишев покрихме всички критерии за еврочленство, а при Бойко на ни пускат в Шенген.
                      Дядо ми беше съградил къща в София, но вместо да го обезщетят с поне 3 апартамента, му дадоха една панелка. Вярно панелката е хубаво жилище, ама същото даваха на всеки безмозъчен бачкатор само задето работи в строителството или защото бил нуждаещ се!!! Друг мой дядо му бяха отнели хлебозавод в центъра на София и го бяха направили управител на собствения си хлебозавод-вече национализиран. Гладни може да не е имало, но колко са загинали по лагерите на хуманната ви дружинка никой точно не знае. За качеството на техниката произведена в СИВ просто няма нужда да спорим. За свободата на изразяване или в творчеството пак няма нужда. Партия хамелеон е БСП а критериите за еврочленство никога не сме покрили. Решението беше политическо поради благоприятната икономическа конюнктура в света. Ако не бяха комунистите, сега нямаше да имам 7 имота , а 77.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                        Стига ли ?

Гарантирано от ГЕРБ и изпълнено:
                        1. Вдигнати и изплащани пенсии 4 години с 20%=5 200 000 000 лв = 5.2 милиарда лева
                        2. Вдигнати пенсии с 10% и 1 вата ще бъде изплатена след 1 май = 48 300 000 лв на месец или 579 000 000 на година (579 милиона)

Общо повишени доходи на пенсионерите за един мандат на ГЕРБ с 30% при 11% инфлация.
                        Браво на ГЕРБ.
                        Някоя комунистическа фъшкия може ли да опровергае тези факти????
                        ,

хаха, кефите
                        Не мога да се сдържа – Станишев, вдигна доходите с 60%, без да се оправдава че Хан Аспарух му пречи да не го прави.
                        ГЕРБ, не само че не може да вдигне доходите, а и загуби 400 000 работни места. За капак Черепа се гаври и няма магистрали

Коментар

Сори, но в момента простите и неуките доказват, че средно интелигентен .... типаж и цялата власт да има, и най-добро желание да има, няма капацитет да свърши нужната работа.

Факт е, че нищо не е свършено за последните 4 години, ако бъркам поправи ме.
                          Ей паяк и този ли е среден типаж простак като теб?
                          През 1995 г. постъпва на работа в Световната банка, където достига до поста главен икономист на вицепрезидентското поделение "Финансов и частен сектор" (английски: the Chief Economist of the Finance and Private Sector Vice-Presidency), което работи по развиващата се световна финансова криза.[11]

Паралелно на работата си в Световната банка изпълнява и длъжността директор на научен център по икономика в Харвард. Там се среща с Андрей Шлейфер, с когото през 2003 г. публикува съвместно изследване Доклад на Световната банка за „Правене на бизнес” (Doing Business Report относно състоянието на свободния пазар в бившите страни с прекалено регулирани държавни стопанства от социалистическия лагер[13]), което е отразено от американските медии; досега Doing Business има 16 000 медийни цитирания и над 100 000 продадени копия.

От 2004 до 2009 г. Дянков е асоцииран редактор на „Списание за сравнителна икономика“ („Journal of Comparative Economics”)[14].

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                            Не ви вярвам просто! БСП е единствената социалистическа партия в Европа, която водеше от крайно дясна до крайно лява политика почти 70г. и съсипа българсия народ. Тази партия няма лице, по-точно лицето и е ДС. В нейната физиономия няма нищо хуманно. Тя е антинародна, античовешка, всеядна, мизантропска, безпринципна, уродлива и безцветна. Червеното е само нейна защитна маскировка. Под тази маска се крие озъбено чудовище което се храни от съграденото от другите преди или след тях наченки на благоденствие. Като аморфна пиявица изпива всеки свободен интелект, всеки независим дух, всичко цветно, всяка форма.

Коментар

Давай направо да ти кажа прогнозата си за изборите. По-ще я запомниш:
                              Кунева няма да влезе в Парламента.
                              ДСБ също няма да влезе
                              СДС също няма да влезе
                              АТАКА ще е маскимум с 5%
                              ДПС с 5-6% (при ниска избирателна активност (под 50%) - докъм 8%)

Вече става по-сложно:
                              На БСП им давам около 18%
                              На ГЕРБ им давам около 30%, но при избирателна активност над 60%.
                              Всеки процент под тази активност, ще "яде" по един процент от ГЕРБ и по половин от БСП.

Ще си копна този пост, защото и на мен ми е интересно какво ще стане.
                              Аз не съм чул накой да каже на публчно място ,че е от БСП, Крият се като мишки. за Герб са всички имащи работа и бизнес. Над 30% от пенсионерите също разбраха кой им вдига стандарта. и кой им краде ,чрез инфлацията.

Коментар

Сори, но в момента простите и неуките доказват, че средно интелигентен .... типаж и цялата власт да има, и най-добро желание да има, няма капацитет да свърши нужната работа.

Факт е, че нищо не е свършено за последните 4 години, ако бъркам поправи ме.
                                Стига ли ?

Гарантирано от ГЕРБ и изпълнено:
                                1. Вдигнати и изплащани пенсии 4 години с 20%=5 200 000 000 лв = 5.2 милиарда лева
                                2. Вдигнати пенсии с 10% и 1 вата ще бъде изплатена след 1 май = 48 300 000 лв на месец или 579 000 000 на година (579 милиона)

Общо повишени доходи на пенсионерите за един мандат на ГЕРБ с 30% при 11% инфлация.
                                Браво на ГЕРБ.
                                Някоя комунистическа фъшкия може ли да опровергае тези факти????

Коментар

Working...
                                X