IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Ще поживеем, ще видим...

Запомни си думите, че няма да ти търся поста сто-двеста страници назад.
    Давай направо да ти кажа прогнозата си за изборите. По-ще я запомниш:
    Кунева няма да влезе в Парламента.
    ДСБ също няма да влезе
    СДС също няма да влезе
    АТАКА ще е маскимум с 5%
    ДПС с 5-6% (при ниска избирателна активност (под 50%) - докъм 8%)

Вече става по-сложно:
    На БСП им давам около 18%
    На ГЕРБ им давам около 30%, но при избирателна активност над 60%.
    Всеки процент под тази активност, ще "яде" по един процент от ГЕРБ и по половин от БСП.

Ще си копна този пост, защото и на мен ми е интересно какво ще стане.

Коментар

Що не щеш БСПто бе? Кат додим на власт ша ти смъкним данъка на панелките!
      Не ви вярвам просто! БСП е единствената социалистическа партия в Европа, която водеше от крайно дясна до крайно лява политика почти 70г. и съсипа българсия народ. Тази партия няма лице, по-точно лицето и е ДС. В нейната физиономия няма нищо хуманно. Тя е антинародна, античовешка, всеядна, мизантропска, безпринципна, уродлива и безцветна. Червеното е само нейна защитна маскировка. Под тази маска се крие озъбено чудовище което се храни от съграденото от другите преди или след тях наченки на благоденствие. Като аморфна пиявица изпива всеки свободен интелект, всеки независим дух, всичко цветно, всяка форма.

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
        Сори, но в момента простите и неуките доказват, че средно интелигентен .... типаж и цялата власт да има, и най-добро желание да има, няма капацитет да свърши нужната работа.

Факт е, че нищо не е свършено за последните 4 години, ако бъркам поправи ме.
        Това нищо ли е? искащ още????
        1.Махнатите газови посредници и намаляване цената на газта
        2. Сложените измерителни уреди на руският монополист Лукойл.
        3. Връзка на касови апарати и бензиностанции с НАП
        4. Наредба за плащанията в брой и спиране прането на пари .
        5. спрян проект БелЯНЕ
        6. спрян руски проект Бургас Александропулис.
        и още много други. Само малоумниците се връзват на БСП помията .
        Комунистическата помия и масово оплюване свалиха от власт и сравнително добре управляващите НДСВ

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
          Гарантирам ти, че Кунева няма да се коалира с ГЕРБ. По-скоро с БСП.
          Сидеров усети прилив на сили и ще се опита да направи сделка с ГЕРБ. Такава коалиция е възможна.

Сините ги забрави в новия парламент.
          Ще поживеем, ще видим...

Запомни си думите, че няма да ти търся поста сто-двеста страници назад.
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Сори, но в момента простите и неуките доказват, че средно интелигентен .... типаж и цялата власт да има, и най-добро желание да има, няма капацитет да свърши нужната работа.

Започвам е едно дребно нещо
            От 15 април всеки ще има електронно здравно досие

Коментар

Не си ли се питал, защо по паяжината паякът ходи безпогрешно и не залепва, а насекоми, които в други условия са много бързи и подвижни, така се оплитат?

Проблемът ни е, че не търсим създателя на паяжината, а се борим с нея.
              През нощта (новият мандат) паякът пак ще я наплете.

Коментар

Егати клишето. На кой от вас му пука каква политическа цена е платена? Да са осветени разни офшорки?! Разни сметки в чужбина?! Да е вкаран някой в затвора?!

Дрън-дрън, ярина, Гигов. Ти си драпаш за увеличение на пенсийката, Монти на държавната заплатка.

Икономическа структура, дори и на малка държава като нас, не се променя за 2-3-5 или дори 10 години.

Сега ГЕРБ ще плати ПОЛИТИЧЕСКА цена и така нататък.

А ние вече плащаме десетилетия ФИНАНСОВАТА цена.

Но не ви се сърдя. Вие си гледате пенсията и държавната заплата и това са живи ежемесечни пари..... ако левът е вързан към еврото.

Коментар

Аз пък се надявам ГЕРБ да спечели изборите и да си направи една коалицийка с Кунева, сините, ако влязат, и Атака.
                  И да изядат лайната дето ги забъркаха.
                  А шест месеца след това хората ще ги гонят с камъни и дървета по улиците.
                  Гарантирам ти, че Кунева няма да се коалира с ГЕРБ. По-скоро с БСП.
                  Сидеров усети прилив на сили и ще се опита да направи сделка с ГЕРБ. Такава коалиция е възможна.

Сините ги забрави в новия парламент.

Коментар

• Първоначално изпратено от KomuNiska Разгледай мнение
                    Аз ще му бия камшика, е се скатава като комунист.
                    чунчо, хайде и този ти ник в игнора.

Коментар

Наистина "каквото и да означава това".

Ако банковата ни система беше българска, тогава щеше да има смисъл. Но при чужда - банките-майки наляха още малко ликвидност в дъщерите.

Ще ми е много забавно бояджията Орешарски да стане МП.
                      Ще се смеем от зори до здрач.
                      Аз пък се надявам ГЕРБ да спечели изборите и да си направи една коалицийка с Кунева, сините, ако влязат, и Атака.
                      И да изядат лайната дето ги забъркаха.
                      А шест месеца след това хората ще ги гонят с камъни и дървета по улиците.

Коментар

Дреме ми за увеличението на пенсията. Това няма и за семки...
                        Това обяснявам и на родителите си.
                        Ще ви вдигне Станишев пенсията с 50 лева, но в магазина ще похарчите за същите стоки 80 лева.

Щото търговците само това чакат - някой да отвори кранчето на "незаработените" пари, като пенсиите и държавните заплати и гледай какво ще стане с хляба, киселото мляко, сиренето и т.н..

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                          Всеки глас за БСП е крачка назад към Бурлаки на Волге.
                          Русия ни свободи от Турско за да ни вържат на въжето да им теглим феодалният кораб.
                          Старшинката Гигов като виден комуноид води впряга. Путенков и серГеят си смъркат чая на борда и ни се присмиват. сергеят рупа млада кифла с малко мозък пардон пълнеж.
                          Аз ще му бия камшика, че се скатава като комунист.
                          Last edited by KomuNiska; 03.04.2013, 23:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                            АБСолютно, само, че ще бъдат изметени от ГЕРБ с непоносим за тях резулт!
                            Лошото е, че тази комунистическа дружинка е много нагла и няма да се скрие дори сред изборите, а ще продължи да бълва своята гов...я...а пропаганда.
                            Честно казано в тази тема надзъртам само от време на време щото имам истинска непоносимост към подобни диарични еднои също пишещи недое.... субекти.
                            Що не щеш БСПто бе? Кат додим на власт ша ти смъкним данъка на панелките!

Коментар

Още 2007-2008г БНБ вземаше мерки за ограничаване на безхаберното кредитиране. Помниш ли? Нареди на банките да увеличат процента на провизиите си, каквото и да означава това. С цел именно ограничаване на кредитирането.
                              Ама пък Костов 2005та да е говорил такива работи... нещо не ми се вярва. Голям оракул ще е бил тогава.
                              Наистина "каквото и да означава това".

Ако банковата ни система беше българска, тогава щеше да има смисъл. Но при чужда - банките-майки наляха още малко ликвидност в дъщерите.

Ще ми е много забавно бояджията Орешарски да стане МП.
                              Ще се смеем от зори до здрач.

Коментар

Егати клишето. На кой от вас му пука каква политическа цена е платена? Да са осветени разни офшорки?! Разни сметки в чужбина?! Да е вкаран някой в затвора?!

Дрън-дрън, ярина, Гигов. Ти си драпаш за увеличение на пенсийката, Монти на държавната заплатка.

Икономическа структура, дори и на малка държава като нас, не се променя за 2-3-5 или дори 10 години.

Сега ГЕРБ ще плати ПОЛИТИЧЕСКА цена и така нататък.

А ние вече плащаме десетилетия ФИНАНСОВАТА цена.

Но не ви се сърдя. Вие си гледате пенсията и държавната заплата и това са живи ежемесечни пари..... ако левът е вързан към еврото.
                                Дреме ми за увеличението на пенсията. Това няма и за семки...

Коментар

Working...
                                X