IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от robert Разгледай мнение
    http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2013/...t_razceplenie/

Официалното разцепление в ГЕРБ тлее, искрите набират скорост, обяви на заключителната си пресконференция областният управител на Стара Загора Недялко Недялков, цитиран от БТА.
    Според него ГЕРБ трябва да се пречисти.
    Според Недялков са останали само "материалисти, доносници, нагаждачи, черният PR".
    Може да добавим, че е останал и Чунчо с всичките му имена
    .
    Стига бе....
    И чунчо ли е такъв ? Аз го мислех за идеалист с всичките му проявления.....

Коментар

• Бивши местни лидери на ГЕРБ вещаят разцепление заради Цветанов /

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2013/...t_razceplenie/

Официалното разцепление в ГЕРБ тлее, искрите набират скорост, обяви на заключителната си пресконференция областният управител на Стара Загора Недялко Недялков, цитиран от БТА.
      Според него ГЕРБ трябва да се пречисти.
      Според Недялков са останали само "материалисти, доносници, нагаждачи, черният PR".
      Може да добавим, че е останал и Чунчо с всичките му имена.

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
        Допускам, че това се дължи на един особено специфичен, ограничен и дискретен кръг от познати.... ако ме разбираш ...
        Тази статистика Цецо ли я прави?
        Цитат:
        Първоначално изпратено от OMG
        Разпределение на гласувалите за ГЕРБ и Коалиция за България по образование:
        Висше образование - 36,4% за ГЕРБ, 24,7% за БСП.
        Основно образование 20,6% за ГЕРБ 30,6% за БСП.
        Близо до нулата 17% ГЕРБ, 40% за БСП.

Що то аз не познавам човек с образование гласувал за ГЕРБ.
        Ако някой е гласувал, не казва , срам го е.
        [/QUOTE]

Като търговец с технически изделия осигуряващи бизнеса, "специфичния и ограничен кръг" е доста голям. Работещите фирми в североизточна България.С мутренската си политика ГЕРБ успяха за кратко време да отвратят работещата и мислеща част от обществото.

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
          4 жертви на площад Таксим. Ех, модератори!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          Явно ТИМ имат сериозни бизнес отношения с Турция и не искат да гневят този ислямистки терорист Ердоган...
          Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
            Ми щото като малък съм бил умничък, та завърших гимназия на 17 години и не можаха да ме вземат в казармата. Завърших Университета и чак след това ме взеха. Като човек с висше образование автоматично ме пратиха в ШЗО-то и така станах фазан и командир на взвод. Толкова за ръководната роля .... А дрОгар или дрУгар никога не съм бил, за разлика от Него и Неговия слуга с особената форма на главата.
            Ха! Верно че беше така
            Ама фазаните не ги ли караха да стават партийци?

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
              Ооо, нетваре,
              Значи и ти си закърмен с ръководна роля от младеж още, като некои дрогаре
              Ми щото като малък съм бил умничък, та завърших гимназия на 17 години и не можаха да ме вземат в казармата. Завърших Университета и чак след това ме взеха. Като човек с висше образование автоматично ме пратиха в ШЗО-то и така станах фазан и командир на взвод. Толкова за ръководната роля .... А дрОгар или дрУгар никога не съм бил, за разлика от Него и Неговия слуга с особената форма на главата.
              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• http://www.investor.bg/ikonomika-i-politika/332/a/prevozvachi-ot-bylgariia-makedoniia

Последната статия в "Инвестора" в която въобще се споменава югоизточната ни съседка!!!!!!!!! УЖАССССССССССС!!!!

Коментар

• 4 жертви на площад Таксим. Ех, модератори!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

Подобен на него имах навремето в разузнавателния ми взвод. Когато поех взвода, батарейният ме извика да ме запознае с досиетата на войниците. Та цецоподобният примат не беше успял да завърши дърводелското училище във Велинград поради слаб успех! Направо уникат! Но го бяха избрали за далекомерист, щото очите му бяха раздалечени като на жаба - 76 милиметра база! А в ония години лазерен далекомер имаше само в един от дивизионите .....
                    Ооо, нетваре,
                    Значи и ти си закърмен с ръководна роля от младеж още, като некои дрогаре

Коментар

Подобен на него имах навремето в разузнавателния ми взвод. Когато поех взвода, батарейният ме извика да ме запознае с досиетата на войниците. Та цецоподобният примат не беше успял да завърши дърводелското училище във Велинград поради слаб успех! Направо уникат! Но го бяха избрали за далекомерист, щото очите му бяха раздалечени като на жаба - 76 милиметра база! А в ония години лазерен далекомер имаше само в един от дивизионите .....
                      Е ако Цецо е вкаран в МВР заради уникалната си тъпотия не мое се отрече на кукловодите че са много добри

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                        Тука не позна.Колкото и неприятно да ми е само Станишев е повече от всички членове на ГЕРБ а за Местан какво да кажа като е по добър дори от Сергей.Друг е момента е че са рафинирани крадци.Крадци с бели якички а Бойко е долнопробен касоразбивач.За Цвъко Шлифера просто нямам какво да кажа там има половин гънка колкото да яде и сере момчето е много зле.Сигурно и физкултурната диплома му е подарена или е влязъл с РАБФАК.Управлението на Борисов е просташко арогантно и бездарно управление на мутра с две гънки в мозъка.Ще хвърля къчове още някой месец и накрая ще разбере че е аут завинаги.
                        He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Разпределение на гласувалите за ГЕРБ и Коалиция за България по образование:
                          Висше образование - 36,4% за ГЕРБ, 24,7% за БСП.
                          Основно образование 20,6% за ГЕРБ 30,6% за БСП.
                          Близо до нулата 17% ГЕРБ, 40% за БСП.

Е това освен да са ти го изпратили извънземните със смс

Коментар

• Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнение
                            Това може и да е така, но пък да членуваш или да подкрепяш сто и кусур годишната червена бабишкера, освен признак на патологична политическа геронтофилия, означава също, че имаш интелектуален капацитет не близо до нулата, а направо под нулата!
                            Тук си прав само че с уточнението една идея над арогантните простаци.

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                              Интелектуалният капацитет на ГЕЯ, БЕЯ и ЗЛОДЕЯ е отрицателен. Личи си по всичките им действия след изборите. И за теб е време да се разкаеш и да благодариш на Бойко Борисов за доброто му управление
                              Тука не позна.Колкото и неприятно да ми е само Станишев е повече от всички членове на ГЕРБ а за Местан какво да кажа като е по добър дори от Сергей.Друг е момента е че са рафинирани крадци.Крадци с бели якички а Бойко е долнопробен касоразбивач.За Цвъко Шлифера просто нямам какво да кажа там има половин гънка колкото да яде и сере момчето е много зле.Сигурно и физкултурната диплома му е подарена или е влязъл с РАБФАК.Управлението на Борисов е просташко арогантно и бездарно управление на мутра с две гънки в мозъка.Ще хвърля къчове още някой месец и накрая ще разбере че е аут завинаги.

Коментар

Субстанцията, забраняваща на мозъка да препраща спазми от слабините в пръстите на ръцете вече се таблетира в специални ентеросолвентни таблетки. Може да ти помогне, но само в писмената комуникация. Ще те замоля дори и тогава да не се обръщаш към мен.

Извинявам се на останалите в случай, че коментарът предизвиква неприятни асоциации.
                                Колега инженер стана и колега химик ...
                                Спри алкохола и наркотиците и ще станеш нормален човек....

Коментар

Working...
                                X