IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Питаш защо са червени....
    Не знам дали знаеш ,но преди 10 ноември всичко по кадърно и талантливо беше преобщено в БКЛ...
    всичко "кадърно" да не прави нищо, да стои на бюро и да плюска
    (на Позатино 20 кога ще ви направят курсове за ограмотяване, да не се излагате по форумите - пише се приобщавам)

Задавал ли си въпроса защо всички дисиденти който сме имали са червени...
    не говорим за назначените фалшиви и измислени дисиденти. Илия Минев знаеш ли кога е бил червен? Точно никога! Червени са задниците на маймуните!
    (на Позатино 20 кога ще ви направят курсове за ограмотяване, да не се излагате по форумите - пише се "дисиденти, които" )

Защо Желю Желев и Костов и т.н. са членове на БКП...
    Желю винаги си е бил тъп марксист, а Костов никога не е бил член на БКП, колкото и да повтаряш една лъжа - няма как да стане истина!

В БГ никога не е имало нетърпимост към комунистите и както сега сме най верния съюзник на Щатите
    верен трънки, тук петата колона на Русия е най-силна от всички страни от бившия комунистически лагер.
    (на Позатино 20 кога ще ви направят курсове за ограмотяване, да не се излагате по форумите - пише се "сега сме най-верният съюзник")

повече от полувината хора искат Бай Тошо за водач...
    да, още има олигофрени, които искат да ги тъпче неграмотен селяндур като правешкия...
    (на Позатино 20 кога ще ви направят курсове за ограмотяване, да не се излагате по форумите - пише се "половината")

Ама всички ли комуняги сте толкова отчайващо неграмотни, като любимия ви правешки вожд?
    Don't work hard, work smart!

Коментар

• Първоначално изпратено от MVA123 Разгледай мнение
      Отново лъщят платените "клак-орки" на Матушка KGB. Товарищи - те са командировани в Съветска Република Болгар за да въведат ред.
      Това за Руска пляска е супер, но тук вече не ни харесваме, от доста време.
      Другари, поставете си няколко задачи и се постарайте да ги решите преди изборите- за да имате успех.
      Първо - премахнете "плъха", "Станоочко" - той Ви проваля другари.
      Не се издържа поведението му - то консолидира и втвърдява електората на ГЕРБ и това, ще Ви изяде главите на изборите, не искам да коментирам физиономията му, защото човек не носи вина за това, как изглежда, не се издържа наглостта и демагогията му, не се издържа показността и парвенюштината му, не се издържа Путиновия му апетит, не се издържа самодоволната му муцунка на плъхче, не се издържа менторския му език, не се издържа повече от сто годишната му измамна история, не се издържат и практическите му упражнения на него и на партията му върху живота, здравето и бъдещето на българите.
      Второ - сменете тактиката и престанете да отричате и да плюете по всичко около Вас. Предложете нещо разумно и градивно. Герберите на са цвете, но се опитват да се приспособят- друг е въпроса, колко успешно го правят, показаха го.
      Трето- ще, Ви цитирам една ума мисъл на уважаван от обществото,Ваш член -" катеричката първо мери орехчето отзад, преди да го лапне. Умна е тя и се опасява да не заседне.
      Трето - уважавайте всички останали, както искате да Ви уважават и Вас.
      Четвърто - разберете, че никога повече не можете да манипулирате хората за да, Ви оставят да крадете организирано, да командвате съд, прокуратура и за Ваше добруване - причината е че сме в Европа и там няма КGB.
      Когато пишеш в този форум ,пиши само от свое име....
      мисля ,че с три поста в икономически форум , трябна да стоиш на скамейката и да се учиш а ако имаш какво да кажеш го казвай без да даваш акъл и определения кой какъв е...
      писал си се за банков менинджър е тогава трябва да знаеш ,че при провалена икономическа и социална политика ,правителствата ги изритват и идват други по способни от тях....а не им дадат пети шанс...
      Точка с теб....
      Last edited by Монти; 04.04.2013, 16:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
        Бойко Борисов: Благодаря на президента Барозу за навременното плащане на парите за земеделските субсидии
        04 април 2013 | 15:24 | Агенция "Фокус"
        А Барозу на кое е "президент"? Че не се сещам...
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
          Извикал Господ тримата последни министър-председатели на България. Явили се пред него Симеон II, Сергей Станишев и Бойко Борисов.
          Седнал Господ на трона си и попитал Симеон II:
          - Ти какво направи за България по време на управлението си.
          - Опитах се да оправя България за 800 дни, но не успях.
          Господ му отвърнал:
          - Ти си честен с мен. Застани от дясната ми страна.
          След това попитал Сергей Станишев:
          - А ти какво направи за България?
          - Аз направих тройна коалиция, но това беше грешно решение.
          Господ му отвърнал:
          - Ти също си честен с мен. Застани от лявата ми страна.... още След това погледнал Бойко и го попитал:
          - А я ми кажи ти какво направи за България.
          Бойко го погледнал, вдигнал си яката на коженото яке и му казал;
          - Абе ти май си ми седнал на мястото!
          +1024

Така е, мястото на Бойко е между Царя и Станишев.
          От един червен дол дренки
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Бойко Борисов: Благодаря на президента Барозу за навременното плащане на парите за земеделските субсидии
            04 април 2013 | 15:24 | Агенция "Фокус"
            http://www.focus-news.net/?id=n1767530

София. Благодаря на президента Барозу, че възстанови във възможно най-кратки срокове земеделските субсидии, изплащани на площ. По този начин във фискалния резерв се възстановиха близо 832 милиона лева като размерът му доближава 5 милиарда лева. Това каза пред Агенция "Фокус" лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов. "По този начин успяхме, от една страна, да гарантираме високи нива на резерва, а от друга – да изплатим навреме полагащите се на земеделците субсидии", каза Борисов.

"С възстановените средства от ЕК за земеделските субсидии, успях да изпълня ангажимента на правителството на ГЕРБ към земеделците, които се нуждаеха от тези средства, за да покрият разходите си за торове и обработка на засетите площи. Веднага след изплащането на тези средства от Брюксел, взех решението парите да бъдат преведени на хората, въпреки предизборните спекулации и упреци от страна на БСП", каза Бойко Борисов.

"Вярвам, че сътрудничеството в областта на управлението на европейските фондове между България и Европейската комисия ще продължи да бъде все толкова успешно, за да може България да се възползва в максимален размер от европейската солидарност", каза Бойко Борисов.

Коментар

• Отново лъщят платените "клак-орки" на Матушка KGB. Товарищи - те са командировани в Съветска Република Болгар за да въведат ред.
              Това за Руска пляска е супер, но тук вече не ни харесваме, от доста време.
              Другари, поставете си няколко задачи и се постарайте да ги решите преди изборите- за да имате успех.
              Първо - премахнете "плъха", "Станоочко" - той Ви проваля другари.
              Не се издържа поведението му - то консолидира и втвърдява електората на ГЕРБ и това, ще Ви изяде главите на изборите, не искам да коментирам физиономията му, защото човек не носи вина за това, как изглежда, не се издържа наглостта и демагогията му, не се издържа показността и парвенюштината му, не се издържа Путиновия му апетит, не се издържа самодоволната му муцунка на плъхче, не се издържа менторския му език, не се издържа повече от сто годишната му измамна история, не се издържат и практическите му упражнения на него и на партията му върху живота, здравето и бъдещето на българите.
              Второ - сменете тактиката и престанете да отричате и да плюете по всичко около Вас. Предложете нещо разумно и градивно. Герберите на са цвете, но се опитват да се приспособят- друг е въпроса, колко успешно го правят, показаха го.
              Трето- ще, Ви цитирам една ума мисъл на уважаван от обществото,Ваш член -" катеричката първо мери орехчето отзад, преди да го лапне. Умна е тя и се опасява да не заседне.
              Трето - уважавайте всички останали, както искате да Ви уважават и Вас.
              Четвърто - разберете, че никога повече не можете да манипулирате хората за да, Ви оставят да крадете организирано, да командвате съд, прокуратура и за Ваше добруване - причината е че сме в Европа и там няма КGB.

Коментар

• Свети Петър извикал на небето Обама, Путин и Бойко Борисов и им казал: "Момчета, краят на света е през 2013 година. Кажете на хората си!". И ги върнал на земята. Обама събрал конгресмените на САЩ и им казал:"Господа,имам една лоша и една добра новина. Лошата е, че през 2013 е краят на света. Добрата е, че ние ще спасим света!". Путин събрал депутатите на Русия и им казал :"Другари, имам две лоши новини. Едната е, че има Господ, а другата е идва краят на света!". Бойко Борисов събрал българските депутати и им казал: "Господа, има две добри новини.... още Едната е, че ни приеха на най-високо равнище, а другата е че ГЕРБ ще управлява до края на света!".

Коментар

• Извикал Господ тримата последни министър-председатели на България. Явили се пред него Симеон II, Сергей Станишев и Бойко Борисов.
                  Седнал Господ на трона си и попитал Симеон II:
                  - Ти какво направи за България по време на управлението си.
                  - Опитах се да оправя България за 800 дни, но не успях.
                  Господ му отвърнал:
                  - Ти си честен с мен. Застани от дясната ми страна.
                  След това попитал Сергей Станишев:
                  - А ти какво направи за България?
                  - Аз направих тройна коалиция, но това беше грешно решение.
                  Господ му отвърнал:
                  - Ти също си честен с мен. Застани от лявата ми страна.... още След това погледнал Бойко и го попитал:
                  - А я ми кажи ти какво направи за България.
                  Бойко го погледнал, вдигнал си яката на коженото яке и му казал;
                  - Абе ти май си ми седнал на мястото!

Коментар

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
                    Не ти вършат работа, трябваше да са 2 бози.
                    А, за две бози, тая е фотката:

tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                      Мечо спечели 2 бутилки уиски.
                      Фотолюбителството няма нищо общо с коалиционните споразумения.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение

Не ти вършат работа, трябваше да са 2 бози.
                        Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
                          Цепя баса.

tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                            А защо Огнян Минчев, антикомуниста-гербераст, изнесе данни че при ГЕРБ корупцията се увеличава? Толкова е явно, че дори и той не може да го скрие...
                            Има и други данни, които оспорват твоето твърдение:

НЦИОМ: ГЕРБ без промяна, БСП пада (ОБЗОР)
                            04 април 2013 | 13:18 | Агенция "Фокус"
                            http://www.focus-news.net/?id=n1767469

Парламентарни избори в България (2013)
                            http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%...B8%D1%8F_(2013)

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                              Я малко си оправи твърдението, че смисълът му се губи.
                              Аз твърдя, че сега, когато Станишев е лидер на БСП, НЯМА да се коалира с ГЕРБ по никакъв начин. Независимо от никакви проценти и т.н.
                              А пък ако се коалира, за мен ще бъде долен педал. И ще си го сложа като мото на постовете. А ако го видя лично, ще го заплюя като педал.

А ти всъщност си фалшив моряк. Щом не пиеш...
                              Не му вЕрвайте на Партенков. Сега като получи 10% горница на пенЦията и пак ще хване бюлетината на ГЕРБ!

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                                ..
                                А защо Огнян Минчев, антикомуниста-гербераст, изнесе данни че при ГЕРБ корупцията се увеличава? Толкова е явно, че дори и той не може да го скрие...

Според доклад на "Прозрачност без граници":
                                България се срина в дъното на ЕС по ниво на корупцията
                                Индексът се е стопил с 0.5 пункта от края на мандата на тройната коалиция
                                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X