IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
    Виж Станишев е професионален политик, усетил накъде духа вятъра, доказателство е предложението му Орешарски за премиер... Трябва да насочим усилията си в икономиката на държавата, защото Народа ни се стопява.... Знаеш ли че в провинцията, в Благоевградско се подготвят лагери, стари казарми за приемане на сирийци, дали няма да е запостоянно... Ще ни населят хубавата страна с афро-араби

Кунева, нямам притеснение че е Снаха, според мен не можа да защити страната при Европреговорите по отношение на АЕЦ Козлодуй, но не знаем дали е било възможно да се защитят....

Смяната Доган Местан е стъпка в правилната посока, там също нещата се случват... Баланса се променя от етническо представителство към либерално, даже и при Доган
    Не. Не трябва. Трябва да си насочим усилията към изритване на старите муцуни като Станишев и Орешарски, които не се награбиха. Трябва да се насочим към прозрачност в управлението. Трябва да се насочим към промяна на изборния закон, за да не могат служебно да си осигуряват преизбирането едни и същи крадци от статуквото.

Кунева можеше да защити много лесно всички блокове на АЕЦ. Просто трябваше да се озъби на европейците, а не да козирува, да предава националните интереси и да вика "Йес сър". Какво толкова лошо щеше да стане ако си бяхме отстоявали интересите. Нищо. Така и така щяха да ни превземат в Евросъюза, но сега нямаше да е толкова скъп тока.

Смяната на Доган с Местан е смяна на Агент Сава с Агент Павел
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
      И аз съм готов да се хвана на бас, че няма да се коалирам с гигов. Ти, мечобиков, ще ни бъдеш съдник дали сме удържали на думата....
      Цепя баса.
      Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        Добре. Аз твърдя, че ако партиите от статуквото не могат да вземат 50 % без да се коалират БСП и ГЕРБ, то БСП и ГЕРБ ще се коалират.

ПП
        И аз не пия.
        Я малко си оправи твърдението, че смисълът му се губи.
        Аз твърдя, че сега, когато Станишев е лидер на БСП, НЯМА да се коалира с ГЕРБ по никакъв начин. Независимо от никакви проценти и т.н.
        А пък ако се коалира, за мен ще бъде долен педал. И ще си го сложа като мото на постовете. А ако го видя лично, ще го заплюя като педал.

А ти всъщност си фалшив моряк. Щом не пиеш...
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

"И ти ли, ех кой да те знай"
          Христо Смирненски

Добре. Аз твърдя, че ако партиите от статуквото не могат да вземат 50 % без да се коалират БСП и ГЕРБ, то БСП и ГЕРБ ще се коалират.

ПП
          И аз не пия.
          И аз съм готов да се хвана на бас, че няма да се коалирам с гигов. Ти, мечобиков, ще ни бъдеш съдник дали сме удържали на думата....

Коментар

• Бунтът режисиран от лаптопи до РадомирПочерпен младеж издал заверата след купон с лидера Станишев

Младежи с лаптопи, настанени в луксозен хотел край Радомир, са режисирали протестите в Мрежата, още преди старта им на улицата. Червената завера с давност около месец и половина издал доволно почерпен младеж след купон с награди с лидера Сергей Станишев. Това разказа пред Дартс нюз жител на малкия град, който попаднал на информацията за случващото се в пустата местност съвсем случайно. Според източника ни наставник на младите, които пишели на лаптопите си дори по време на обяд, е бил Кирил Добрев. Два пъти в седмицата групата пристигала в хотела/който в региона се свързва с имената на Божидар Данев и Румяна Балабанова/, "с две бели бусчета", а веднъж била посетена и от председателя на БСП Сергей Станишев. Той раздал награди на младежите, а след щедра почерпка един от коментаторите в социалните мрежи се изтървал на неподходящо място: Ще бутаме правителството, България ще стане като дискотека - ще светва и ще угасва".

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
              На бутилка черно Джони хващаш ли се?
              Ако спечелиш нося ти я на "крака" на път за Варна. Ако загубиш, ще пратя жената да я вземе. Аз не пия...
              "И ти ли, ех кой да те знай"
              Христо Смирненски

ПП
              И аз не пия.
              tnm

Коментар

• Поредната полико-герберастка популистка простотия се готви в Стара Загора.
                Референдум за закриване на военния полигон "Змеево".

Ето ТОВА мероприятие е платено от енергийната мафия. Всеки трезвомислещ човек знае, че Стара Загора се трови не от полигона, ами от ТЕЦовете и автомобилите.
                Огромното замърсяване на региона е от серните окиси. В боеприпасите НЯМА НИКАКВА СЯРА. Процента на сярата е НУЛА. Кръгла нула. Всеки химик ще ви го каже.
                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Хората - раздвоени за оставката на бойкоборисов.

Мишешко бягство или достойно постъпка?

За мен бойкоборисов е ето такова:

гепи сиренцето, цвръчи и бяга.

Кога Българският народ ще стане котурак и ще започне да къса мишешки глави?

Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Така е Станишев е 100 % професионалист. Цял живот не е работил нищо друго освен депутат и премиер.

Кунева и тя е професионалистка по затриване на годни ядрени реактори.

Станишев е син на ПОЛИТБЮРО, а Кунева е снаха на същото ПОЛИТБЮРО.

Местан е агент Павел
                    Виж Станишев е професионален политик, усетил накъде духа вятъра, доказателство е предложението му Орешарски за премиер... Трябва да насочим усилията си в икономиката на държавата, защото Народа ни се стопява.... Знаеш ли че в провинцията, в Благоевградско се подготвят лагери, стари казарми за приемане на сирийци, дали няма да е запостоянно... Ще ни населят хубавата страна с афро-араби

Кунева, нямам притеснение че е Снаха, според мен не можа да защити страната при Европреговорите по отношение на АЕЦ Козлодуй, но не знаем дали е било възможно да се защитят....

Смяната Доган Местан е стъпка в правилната посока, там също нещата се случват... Баланса се променя от етническо представителство към либерално, даже и при Доган

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                      Кой е по интелигентен?
                      Този който може да те управлява без да има мнозинство и взима втори мандат или този който има пълно мнозинство и му палят Парламента и го гонят да го линчуват.?
                      А кой е интелигентен - прочелият една книга в животът си ли? Че аз познавам цигани, на които броят прочетени книги е над сто....

бойкоборисов е дебил - в нормална държава и за селски пъдар не биха го турили.
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                        Е тогава въпросът е кой са другите и какво предлагат....
                        Е, точно това е въпросът !!!

Ама ако не престанете да се дърлите на тема БСП срещу ГЕРБ, които де факто са от един и същи червен дол дренки, няма дори и да започнем да обсъждаме въпроса, кои са другите и какво предлагат !!!
                        tnm

Коментар

• Браво! Много хубаво повтавяте като папагали сътворените от комунистите лъжи без да вложите грам мисъл!

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                            Ок... Но Станишев, Местан и Кунава са интелигентни, за разлика от герп......... Професионализма е по-важен от партийната принадлежност, докато при герп е обратното където, най, най, най е боко...
                            Кой е по интелигентен?
                            Този който може да те управлява без да има мнозинство и взима втори мандат или този който има пълно мнозинство и му палят Парламента и го гонят да го линчуват.?

Коментар

А, ама аз мога да ти отговоря на въпроса. Манхатън (за Факи They cheated us).

Отговорът е;

Защото на 10.11.1989 те сами си направиха преврат. Защото за последните 23 години докато ни ограбват, постоянно във властта се редуват едни наследници на ПОЛИТБЮРО с други наследници на политбюро. Защото преди избори са върли врагове, а след изборите се обединяват, защото са от един червен дол дренки и са се клели да не допуснат до властта никой друг.

И сега ще се обединят ГЕРБ и БСП ако им се наложи за 50 %. Също както на времето се обединиха БСП, ДПС и ЦАРЯ
                              Е тогава въпросът е кой са другите и какво предлагат....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                                Питаш защо са червени....
                                Не знам дали знаеш ,но преди 10 ноември всичко по кадърно и талантливо беше преобщено в БКЛ...
                                Задавал ли си въпроса защо всички дисиденти който сме имали са червени...
                                Задаваш ли си въпроса защо Екогластност тръгна от БКП...от долните слоеве...
                                Защо Желю Желев и Костов и т.н. са членове на БКП...
                                В БГ никога не е имало нетърпимост към комунистите и както сега сме най верния съюзник на Щатите ,тогава на СССР и ако имаше референдум за 16 република ..щяхме да станем...
                                Ние никога не сме отричали комунизма и в момента повече от полувината хора искат Бай Тошо за водач...
                                Така ,че елита е бил там.....
                                А, ама аз мога да ти отговоря на въпроса. Манхатън (за Факи They cheated us).

Отговорът е;

Защото на 10.11.1989 те сами си направиха преврат. Защото за последните 23 години докато ни ограбват, постоянно във властта се редуват едни наследници на ПОЛИТБЮРО с други наследници на ПОЛИТБЮРО. Защото преди избори са върли врагове, а след изборите се обединяват, защото са от един червен дол дренки и са се клели да не допуснат до властта никой друг.

И сега ще се обединят ГЕРБ и БСП ако им се наложи за 50 %. Също както на времето се обединиха БСП, ДПС и ЦАРЯ
                                tnm

Коментар

Working...
                                X