IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Днес бех на ски на Боровец.
    Навръщане минах през самоков и какво да видя.
    Около Арена Самоков пълна лудница!!!
    10 автобуса от София, Жандармерията с джипките и 10 полицейски автомобила, плюс 5 черни джипа със сини Буркани. Над 100 автомобила със софийски номера.Около залата мускулести момчета с табелки охрана. Полицията беше отцепила района в радиус 100м. около залата. Познайте какво се случва?!
    Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Капитал
      Въпреки ясните факти бившият вътрешен министър Цветан Цветанов отказа да признае вина, като вместо това посочи за виновни Иван Костов и Сергей Станишев. В духа на институционална еклектика той каза, че е изпълнил законовите си задължения, защото в парламента е била създадена парламентарна подкомисия за контрол на СРС-тата (която ГЕРБ всячески блокираше). Същият този Цветанов, който през последните три години и половина газеше презумпцията за невиновност, раздаваше присъди и считаше, че простият арест е достатъчен, за да докаже вината, каза, че прокуратурата предполагала, а не била доказала злоупотреби.

Истината е, че Цвeтанов няма полезен ход. В единия случай излиза, че той е разпореждал незаконно подслушване, а в другия, че не може да изпълнява законовите си задължения и не е способен да гарантира, че няма да бъдат нарушени правата на българските граждани, а прекомерната безотговорност, както добре знаем, граничи с умисъла.

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

Коментар

• Цветанов истеризира
          [Цветанов истеризира ] 09:38

BGNES TV

[Увеличи шрифта] [Намали шрифта]

Цветан Цветанов отново се измъкна, че не е знаел за подслушванията и нищо не е разписвал. Това стана пред очите на смаяните журналисти, които поискаха от него да отговори пред обществото за изнесените днес данни от прокуратурата, че е злоупотребявано с използването на подслушвателни средства от МВР.

Първо искам да уточня, че съм благодарен на прокуратурата за бързото разследване. Няма доказване за незаконно подслушване от министър Цветанов. Това е много важно да се знае, заяви зам.-председателят на ПП ГЕРБ и бивш вицепремиер и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов, предаде репортер на БГНЕС.

Няма разпореждания от мен като вътрешен министър за нерегламентирано използване на специални разузнавателни средства, каза Цветанов, прехвърляйки топката към лидера на опозицията. Нямам представа за това, което е изнесено днес, твърди още Цветанов. Цветанов закъсня повече от час за насрочената пресконференция и отново обвини Тройната коалиция. Държи се грубо с журналистите и не им даде възможност да задават въпросите си.

"Благодарен съм за бързата реакция на прокуратурата след внесения сигнал. Удовлетворен съм, че няма доказване за незаконно подслушване, извършвано по разпореждане на Цветанов", каза Цветанов и призова политическите лица да си припомнят много добре какво направиха по време на техния период и да дадат отговор. "Ако се докаже, че съм разпореждал подслушване, ще се оттегля от политиката и ще си понеса отговорността. Знам какво съм правил в МВР, но Станишев не знае", добави той.

"Изнесените твърдения от Станишев, че съм разпореждал незаконно използване и прилагане на СРС, са лъжа и не се доказват в проверката. Въпросът трябва да го насочите към Сергей Станишев – дали ще се извини за това, което е казал, и дали ще се оттегли от политиката", заяви бившият министър на вътрешните работи. Винаги съм съдействал да се осъществяват необходимите проверки, които да водят до прозрачност, увери той. "Като политик нося политическата отговорност. Няма разпореждане от мен като министър на вътрешните работи за нерегламентирано използване на СРС", каза още той.

Главният прокурор на републиката, ако някой окръжен прокурор не е осъществил надлежния контрол, той ли трябва да носи отговорност или този, който е допуснал това да се случи, попита той. Не знам какви са обвиненията, продължи Цветанов. "Извършена ли е експертиза на изнесените днес твърдения. Нямам представа за това, което е изнесено днес", твърди той.

Министърът на вътрешните работи трябва да следи за начина, по който се разпореждат исканията за използване на СРС, повтори Цветанов. "Той подписва искането, след като е спазена цялата процедура. Нали не си представяте, че е в неговата компетентност да ходи и да гледа техническите средства. Това не е моя работа", добави той.

Цветанов отправи и препоръка към главния прокурор Сотир Цацаров – "да се разшири обхватът на проверка на тази техника". "Като бъдещ депутат и ако ГЕРБ спечели изборите, когато политическото решение на партията е да възложи мандат за съставяне на правителство на Бойко Борисов, ще съдействам отново за пълната прозрачност и контрол, за да няма спекулации и да не се използват такива поводи за политически спекулации", обеща Цветанов.

Светкавичната реакция на политическите партии отдавам на това, че те през всички тези години са обгрижвали и обслужвали организираната престъпност, каза Цветанов. Защо не попитате Станишев за Хохегер и всичко това, което е правено, продължи той. Министърът на вътрешните работи гарантира използването на СРС в законово установения срок, каза още веднъж той. Станишев да излезе и публично да се извини за своите лъжи, иска Цветан Цветанов. Той заяви, че е готов отново да стане вътрешен министър и е убеден, че ГЕРБ отново ще спечели изборите. През цялото време крещеше на журналистите и практически с непрекъснатото си говорене не им позволи да си зададат въпросите.

БГНЕС припомня, че Цветанов беше човекът, който от трибуната на Народното събрание прочете СРС-та от следенето на лекари и самият той обвиняваше хора в престъпление много преди съдът да се е произнесъл. И понеже не бил нареждал СРС-та - тези 100 милиона лева в бюджета на МВР за използването им "къде отиват", нали е министър. /БГНЕС

София / България
          ЕХ ДРУГАРИ МИЛИЦИОНЕРКОМУНИСТИ

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
            4УН4О ОТ КОГА ПОДСЛУШВАТЕ ВЪВ ФОРУМА СЪС СТАМБАТА- НАЛИ СТЕ ДОНОСНИЦИ
            Те затова са тук.Просто са ги накарали иначе ще бъдат разкрити

Коментар

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2013/...ta_za/?ref=rss
              И ГЕРБ разчете доклада на прокуратурата за подслушването в полза на Цветанов
              Кажи му гьонсурат и повече не го обиждай!

Звучи някак си по турски, нали? Авторството на съчетаването на двете думи "гьон" и "сурат" обаче си е чисто българско, а значението е: изключително нагъл и безочлив човек. Синоним е на тепегьоз.

Даа... Тепегьоз е една чисто българска дума.
              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2013/...ta_za/?ref=rss

Звучи някак си по турски, нали? Авторството на съчетаването на двете думи "гьон" и "сурат" обаче си е чисто българско, а значението е: изключително нагъл и безочлив човек. Синоним е на тепегьоз.
                Физкултурника е уникален тъпак.Нагъл арогантен и безпаметно тъп.

Коментар

• Ген. Атанасов: Борисов и Цветанов са поръчвали незаконното подслушване!
                  14:33 | 15.04.2013
                  10036
                  6
                  Автор: Ивайло Крачунов
                  Share

"Поръчителите на незаконното подслушване са Бойко Борисов и Цветан Цветанов." Това заяви пред ПИК ген. Атанас Атанасов, бивш началник на Национална служба сигурност.

"След като е установила, че има нередности във връзка с незаконното подслушване, Софийската градска прокуратура трябва да извърши пълно, всестранно и обективно разследване и да установи кои са били поръчителите", категоричен е Атанасов. На въпрос на медията ни кои според него са били поръчителите той отговори: "Поръчителите трябва да се търсят по върховете на политиката. Това са Бойко Борисов и Цветан Цветанов. До момента прокуратурата е установила само извършителите на нарушенията, които са на ниско ниво".

В заключение Атанасов изрази надежда, че Софийската градска прокуратура ще провереде безпристрастно разследване и ще привлече към отговорност виновниците за безконтролното подслушване.

Коментар

• http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2013/...ta_za/?ref=rss

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                      Окраде на държавата ..резерва...
                      А човека кръвно вдига за да я оправи а ти си тръгнал за Сейшелите....
                      Ама как няма да ходя? Че то от стълбичката на самолета може да се бухнеш в морето. И сейшелките кви са хубави! Ако да са черни...

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                        Кво ти пука? На мен ми увеличиха пенсията, ти се "гушиш" от спекулата...

Айде, пак другия месец да ходим на Сейшелите!
                        Окраде на държавата ..резерва...
                        А човека кръвно вдига за да я оправи а ти си тръгнал за Сейшелите....

Коментар

Дано не стигаме до там.... ,че резерва е празен и ще задлъжнеем за целия китайски народ...
                          Кво ти пука? На мен ми увеличиха пенсията, ти се "гушиш" от спекулата...

Айде, пак другия месец да ходим на Сейшелите!

Коментар

Ама аз се надявам да спечелят с малко и да направят правителство. И кво ще стане? Сметките за ток на есен ще са още по-високи, работа пак няма, бедността ще е същата и по-голяма... Дали ще се удържат шест месеца преди народът да ги подгони с тояги по улиците? Февруари-март догодина Бойко няма да го спасят нито бронираните джипове, нито НСО.
                            Дано не стигаме до там.... ,че резерва е празен и ще задлъжнеем за целия китайски народ...

Коментар

Не се радвай още имат много кеш да купуват гласове ...
                              Бургас ,Габрово и част от София се разкъсват в момента за кой....а циганите ще купят.
                              Турците са готови за коалиция с тях...
                              Ама аз се надявам да спечелят с малко и да направят правителство. И кво ще стане? Сметките за ток на есен ще са още по-високи, работа пак няма, бедността ще е същата и по-голяма... Дали ще се удържат шест месеца преди народът да ги подгони с тояги по улиците? Февруари-март догодина Бойко няма да го спасят нито бронираните джипове, нито НСО.

Коментар

Гербер да се извини?!?!? Да нямаш температура?
                                Първото име на герберите е НАГЛОСТ!
                                И са курназ, щото ги пази милицията. Ама като паднат от власт (щото сега милиционерската началничка си е герберка) тогава ще осъзнаят колко хора ги мразят.
                                Вчера милицията във Варна едвам спаси герберите от линч.
                                Ох че ми е кеф, като видя народът как ги плюе!!
                                Не се радвай още имат много кеш да купуват гласове ...
                                Бургас ,Габрово и част от София се разкъсват в момента за кой....а циганите ще купят.
                                Турците са готови за коалиция с тях...

Коментар

Working...
                                X