IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Придавате на Атака по-голямо значение, отколкото заслужава.
    Балансьор да е един пълен популист и манипулатор е по-страшно от липсата на правителство
    Такова и сега си имаме и всеки носи ЛИЧНА отговорност.....ако има кой да я търси...
    Туй с колективната отговорност е ...също популизъм.
    В практиката това се изразява в Неизбиране ....НО, то не зависи от партията
    Докато личната се разследва според законите.

Ако изобщо има смисъл от договорки, то те трябва да са публични - подкрепяш или не

Правителство сега ще бъде избрано, мисля, но реално, при следващи избори БСП ще спечели повече от Герб...Условията се промениха...

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Свободата е над всичко !!!

свободата започва от мисълта
      когато сам си поставиш рамката, винаги ще се изправяш пред вратата в полето

...или ще си казваш, че няма как да има пряка демокрация,
      невъзможно е ти самият да имаш участие в управлението на собствената ти държава, която уж е твоя ...но други я управляват без да имаш контрол върху тях ))
      ...няма как да има референдуми, щото 200 или 300 глави са по-умни и по-заинтересовани цял народ да има вярното решение на проблема...

...такива ми ти работи )

Коментар

• Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение
        Стига с тая пряка демокрация! Пряката демокрация работи само там където има демократични традиции. Където няма такива традиции тя се изражда в диктатура. Примери много /САЩ и Русия/. Нямах намерение да пиша в тази тема но не се сдържах. България в момента е на един крак, докато не стъпи и на другия ще е така.
        Ако се има в предвид референдумите от там пък сме още по-надалеч.
        Демократичните традиции се създават там, където има свобода ) и форма на пряка демокрация

Референдумите не са далеч, ти сам бягаш от тях, отдалечавайки налагането им

...защо си нямал намерение да пишеш ....в тази тема

Коментар

• Русия като препятствие по пътя към Глобалната Америка и Ново Световно Правителство! ВЛАДИМИР ПУТИН ОТХВЪРЛИ ИДЕЯТА ЗА СВЕТОВНО ПРАВИТЕЛСТВО!

„Русия ще разпери криле, ще се издигне. Ще мине още време, трудно ще й бъде, но Русия ще си остане Русия.”

„Гърците са хитри, а турците са мешан народ, различен от нашия. Да търгуваме с тях е добре, но никога няма да станем искрени приятели. С Русия нещата са други. Русия няколко пъти ни е помагала, ще ни помага и в бъдеще, защото сме славянски, християнски народи, свързани от векове.”

“Да не разваляте дружбата с Русия. В дядо Иван, а не в брат Джон е спасението! Русия ще разпери криле, ще се издигне. Ще мине още време, трудно ще й бъде, но Русия ще си остане Русия. Сега Русия се нарича съюз. Но ще се върне старата Русия и ще се казва като при Св. Сергий. Нейното духовно превъзходство ще признаят всички, включително и Америка. Това ще стане след 60 години. Преди това ще се сближат три страни – Китай, Индия и Русия ще се съберат в една точка. България ще е при тях само ако бъде заедно с Русия и като част от Русия. Без Русия за България няма бъдеще.”

“Няма такава сила, която би могла да сломи Русия. Русия ще се развива, ще расте, ще крепне. Всичко ще се разтопи като лед, само едно ще остане незасегнато – славата на Владимир, славата на Русия. Твърде много жертви са принесени. Никой не може вече да спре Русия. Всичко ще помете по пътя си и не само ще се съхрани, но и ще стане господар на света.” (Ванга, 1979 г.)
          платформа за инвалиди

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
            Не мислиш ли, че дори и ние сме бая възрастни, за да видим БКП като нормална социалистическа партия?
            Рано или късно трябва да стане. Вече 24 години минаха, а и старите АБПФК са на измиране вече. Трябва да сме оптимисти
            He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
              именно, анархията според маркс-ленинск теория
              няма нищо общо с тази , чиято основа би била "Теорията на хаоса"
              пп а махно си е един обикновен
              "тесен" социалист, чиято градация
              достига до обикновен престъпник
              пп нещо, което наблюдаваме и в днешно време
              Ха-хааа!
              Оправи ми настроението!

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                Той Гоцев може всеки момент да се пресели в един по-добър свят по чисто биологични причини - бая възрастен е вече ..... Личното ми мнение е, че Станишев се справя доста добре и може и да успее да превърне БКП в една нормална социалистическа партия. И това го казвам без да съм симпатизант на левите идеи.
                Не мислиш ли, че дори и ние сме бая възрастни, за да видим БКП като нормална социалистическа партия?

Коментар

• сори ,че се намесвам, но в природата
                  няма празно, и мисля че отдавна е
                  определено кой ще го наследи
                  Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                  Той Гоцев може всеки момент да се пресели в един по-добър свят по чисто биологични причини - бая възрастен е вече ..... Личното ми мнение е, че Станишев се справя доста добре и може и да успее да превърне БКП в една нормална социалистическа партия. И това го казвам без да съм симпатизант на левите идеи.

Коментар

Чакай сега - никой не твърди, че Сергей е гей.
                    Дай да не обръщаме в гроба Дим Дуков, като го сравняваме със Станишев.

Станишев трудно ще се справи с Гоце, заради Гоцев.

Коментар

• именно, анархията според маркс-ленинск теория
                      няма нищо общо с тази , чиято основа би била "Теорията на хаоса"
                      пп а махно си е един обикновен
                      "тесен" социалист, чиято градация
                      достига до обикновен престъпник
                      пп нещо, което наблюдаваме и в днешно време
                      Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                      За теорията на хаоса съм съгласен. Но какво общо има тя с анархистите? Ми че те в общия случай си имат началник, който исползва части от тази теория за собствена угода. И понеже между теориите и практиката има различия, то и анархията се изражда в комунизъм.
                      Справка - махно.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                        Аноне, извинявай че се намесвам в културния ви разговор, но се случва някой гей да е по-мъж от някой "мъжкар" като Светиня Му. Като пример мога да ти дам покойния Дим Дуков, който показа че е много по-мъж от всякакви напомпани с тестостерон примати. Станишев не се прояви много по време на тройната коалиция, но откакто излезе в опозиция се държи като мъж. И сега отново е повече мъж от оная мутра. А ако успее да надвие и агент Гоце, ще спечели уважението ми.
                        Чакай сега - никой не твърди, че Сергей е гей.
                        Дай да не обръщаме в гроба Дим Дуков, като го сравняваме със Станишев.

Станишев трудно ще се справи с Гоце, заради Гоцев.

Коментар

Гигов, мъж е този, който не се крие зад колективната отговорност. В случая на партията. Вече 20 години си патим от такава отговорност.

Борисов, за добро или лошо, винаги е поемал лична отговорност.

Така, че не ми обяснявай кой е гей и кой Сергей.
                          Аноне, извинявай че се намесвам в културния ви разговор, но се случва някой гей да е по-мъж от някой "мъжкар" като Светиня Му. Като пример мога да ти дам покойния Дим Дуков, който показа че е много по-мъж от всякакви напомпани с тестостерон примати. Станишев не се прояви много по време на тройната коалиция, но откакто излезе в опозиция се държи като мъж. И сега отново е повече мъж от оная мутра. А ако успее да надвие и агент Гоце, ще спечели уважението ми.

Коментар

Гигов, мъж е този, който не се крие зад колективната отговорност. В случая на партията. Вече 20 години си патим от такава отговорност.

Бойко не заслужава да хаби нервни клетки заади подобни пенсионери като Гигов, които цял живот са били на държавна хранилка.
                            Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                              Ами и днес при приемане на мандата Станишев заяви от ясно по-ясно, че БСП поема политическата отговорност.

Та мъж е този, който се държи като МЪЖ, а Бойко се държи като гей, въпреки че името му не завършва на гей.

Last edited by anon6706; 23.05.2013, 23:21.

Коментар

• Прав си кръгляко, това че името завършва на гей, не значи че си гей.
                                При станишеф е просто съвпадение.

Коментар

Working...
                                X