IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Абсолютни малоумия си написал!

Според тебе Бойко и ГЕРБ ще си вдигнат рейтинга, ГЕРБ печели изборите, начело с Борисов и Цветанов! Хахахаааа

На това, което става сега, американците му казват "Лайното удари вентилатора!". А под вентилатора са Бойко и Цецо.
    Пич, не ме разбирай грешно . Не казвам, че това искам да се случи , но си отвори очите и виж реакциите на хората по форумите. Иди на сбирките на Герб и виж как "целуват краката" на Бойко и Цецо. Чалгаризацията и опростачването е тотално. При липсата на адекватно образование , при срива в културата . Това е повсеместно. Гледай който и да е екшън по която и да е телевизия ....няма значение дали е американски, руски , български и дори турски. Там този , който обира банката и прави луди ченгетата е "добрият герой" и печели пълни симпатии. На него подражава младото поколение , за него ще гласува. Просто съм добър психолог и чета между редовете. В България последните години нищо не се е случило , което да не съм знаел месеци и дори години по-рано. В Европа и света също. Не знам дали се пази старият ми ник ,но 2008 г. бях писал какво ще стане с Гърция и т.н. и всичко познах . Нищо , че тукашните гурута ме пратиха да си "пия хапчетата" .

Коментар

• ГЕРБ

Коментар

• Нека никой да не гласува за коалицията на БСП.
        Last edited by the money-maker; 12.05.2013, 14:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          Ъхъ, ще са първата партия на прехода, където абсолятно мнозинство от публичните им личности ще лежи в затвора.
          Аз мисля ,че ще започнат от тези. Р.Овч и компания. Най интересно е ,че цял ден Прокуратура и медии си правят оглушки все едно тази новина я няма. Руски ботуш яко им е стъпил на ташаците. Бог да пази България от болшевишката Чума.

На 12 май 2013 г БТВ-у стартира кампания, „Да почистим България за 1 ден от червената Чума БСП ”
          Днес излезна списъка с хората със сметки в офшорна зона Кипър.
          Списъкът е повече от показателен.
          Видни представители:
          Ето кои са тези славни българи:
          Слави Трифонов водещ в бТВ. Неговата загуба е в порядъка на 5 милиона евро.
          Младен Михалев-Маджо бизнесмен. Създател на СИК. Има офшорни сметки и в Панама.
          Мина Костова дъщеря на Иван Костов.
          Кънчо Стойчев социолог.Един от собствениците на Галъп Интернешънъл България.
          Георги Гергов комунист български олигарх.
          Валентин Димитров-Вальо Топлото.
          Димитър Желязков-Митьо Очите.
          Емил Димитров, известен с прякорите си Емо Ротманса или Емо Фаса. Бивш депутат от ГЕРБ.
          Румен Петков
          Румен Овчаров

Николай Бареков.
          Елена Вълчева дъщеря на бившия управител на БНБ Тодор Вълчев.
          Кирил Йорданов, бивш кмет на Варна,
          Моника . Половинката на Серго е загубила невероятно много пари 12 милиона евро от авоарите си.
          Last edited by 4un4o; 26.04.2013, 14:56.

Коментар

• Don Rodrigo
            Охоо в записите има и за резултатите от проверката на прокуратурата! При това доста повече подробности отколкото това, което излезна на пресконференцията! Радко Отвертката е трил хардовете на всички автомобили! http://www.segabg.com/article.php?id=646729

Б. Б.
            Хм. Той за Тотев явно го... звъни телефон (вдига и слуша какво се говои отсреща)... Мммм.. Тея днеска ше обявяват това от подслушванията. И горе долу знам какво е излезло. Начи - единият началник на екип, на 50-годишнина имал, и отишъл, и изтрил сичко в деня, в който е обявена проверката, вечерта. Става въпрос, че те ще им повдигат на тех, просто да знаеш като реакция. А те мое ли да са ни слушали нас? Не, щото инак те са излизали. Примерно не им съвпадат пътните листове - пише, че колата е излизала, примерно харчи 30 литра бензин, за да не изписват. Ся, мое шофьорите примерно да са си изписвали гориво. И подобни. Само че нема да прозвучи много добре, според мен. (слуша какво му говорят отсреща) М-м-м - треа да има... Най-уличаващото е това - че единият е изтрил целата информация от файловете, което в денъ на проверката, което не звучи добре, като се обяви по тоа начин. (явно го питат дали е доказано) Доказано е - 13 прокурори са се подписали... Информацията, която е имало във файла, взел е парлолата от ангийската компания, която ги е, не ги знам кви са. И е изтрил записа, всички записи, всичко. Няма представа за периода, просто знам - това са основните обвинения. А във единия пък има останали звукови записи, които не са ги слушали още, но не са със...,немат документ, че са водени. И затва си мисла, дали тея не са си бръмчали така да си изкарват напред-назад. (слуша какво му говорят отсреща). Требва все пак да имаш некаква готовност, да видиме какво ше кажат, но това са основните нарушения: Не излизат по пътни книжки маршрутите, с разхода на гориво и единия шеф на екип, те са два ли са три ли са - колко са тия бусове, е изтрил, и то, нали, това е интересно - че е имал 50-годишнина, когато чул за проверката - става и отива вечерта и трие едните. На другата сутрин в 7:58, а от 8:30 му е работното време, отива взима кода и ги изтрива всичките. И, ако тоя, къдет казваш - дали заместник или нещо, е знаел за нещо нередно и им е казал... (явно го питат кой е) Не го и знам кой е, маминката му дива. (отсреща му говорят дълго...) Не, въпроса е този сигнал - примерно тука сега стоиме, слушат моята къща - къде отива? (пак му говорят отсреща много човекът)... Добре, просто да го имаш предвид. Айде, добре.
            ХА-ХА

Коментар

Очевидно Бойко вече работи алибито си за последващия му арест: Невинен поради сериозно душевно разстройство с признаци на параноидна шизофрения.
              Не се ли питаш, защо другите бивши соц. страни са на светлинни години по всички показатели пред България ? Ами защото там имаше истински революции и Държавна сигурност беше закрита, всички досиета унищожени и започнаха на чисто. Дори забраниха ком партиите и имаше тотална лустрация. При нас с тази "нежна революция" на практика оставихме властта в ръцете на ченгетата и "бившите комунисти". Факт е , че всички партии на прехода в България са лабораторно създадени с лидери с камара досиета . Раздадоха им маса пари , подариха им всички предприятия и заводи. И понеже те са уникално тъпи доведоха всичко до фалит и разруха. Единственият начин да трупат оромни печалби беше чрез разграбване на държавата, неплащане на данъци и заплати. Но всичко е "законно" и държавата стои зад тях. Елементарно е. Има доста способни българи, които печелят прилично за нашите стандарти , работейки за чужди компании. Тези , които работят за български такива едвам свързват двата края и са пълни бедняци. Никога няма да се оправим, защото така наречената политическа класа са идиоти, тъпанари,, тарикати и откровенни престъпници. Факт. На тези избори, който и да спечели е абсолютно безразлично . Нищо няма да се подобри за обикновенният човек. Дори не си струва да се гласува.

Коментар

• Басче

Монти, Ретърна твърди че ГЕРБ ще спечели изборите, та дори и с ансолютно мнозинство.

Що не го прослушаш на едно басче?
                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Return Разгледай мнение
                  Напротив . Не се заблуждавай. Ако така продължават , Герб ще спечели абсолютно мнозинство.
                  Ъхъ, ще са първата партия на прехода, където абсолятно мнозинство от публичните им личности ще лежи в затвора.

Коментар

• Първоначално изпратено от Return Разгледай мнение
                    Слушах ги вече записите. Тези гласове не мога да ги сбъркам и е ясно , че записа е автентичен. Вие слушахте ли ги? Има нещо много интересно - през цялото време като фон се чува ясен сърдечен ритъм. Това показва , че микрофонът е поставен ( залепен ) на гърдите на някой от участниците в разговора. Бойко влиза след началото на разговора , значи той отпада. Кокинов с този разговор си прави харакири , значи остава Миро Найденов да е "слушалката" . неговият глас се чува най-ясно и той говори най-малко и си личи, че иска да насочи участниците да изкажат определени тези и мнения. Въпросът е - Кой му е поставил микрофон и го е пратил да записва ? Лесен отговор! Кой е потърпевш от този запис ? Кокинов ! На практика това е краят на кариерата му в съдебната система ....Апелативен прокурор ли ..да забрави . Това ще удари и по без това лошият имидж на прокуратурата и съдебната система. Тъкмо Цацаров взе да създава добро впечатление и след този разговор му "подляха вода". Кой има сметка от това ? Ами тези , които в момента са обект на разследване и проверки . Основно Найденов , раследваните шефове от МВР , самият Цветанов. Борисов нищо не губи и явно не е знаел ....той дори печели от този разговор .. Псува си , пуши си пурата , всички били педали и капути . Ами да не би да е лъжа ? Точно с това е симпатичен на хората и това ще му вдигне още повече рейтинга. Знае се , че Миро Найденов е човек на Цветанов . Склонен съм да мисля , че противопоставянето на Найденов и Цветанов е добре разработен сценарий . Това допълнително сплоти Герб и засили влиянието на Цецо. Предположение : Цветанов е пратил нарочно Миро да запише този разговор с идеята така да се дискридитира Кокинов и съдебната система . След този скандал ще има оставки и шум и в това време никой няма да се занимава с разследването срещу Найденов. После Герб печелят изборите и Цветанов се погрижва за своя приятел Миро - пращат го посланик в чужбина или на друга спокойна работа. Времето ще покаже дали съм прав , но вероятността е голяма.
                    Абсолютни малоумия си написал!

Според тебе Бойко и ГЕРБ ще си вдигнат рейтинга, ГЕРБ печели изборите, начело с Борисов и Цветанов! Хахахаааа

На това, което става сега, американците му казват "Лайното удари вентилатора!". А под вентилатора са Бойко и Цецо.
                    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

А до изборите има още 17 дена. С това темпо на излизане на мръсотията им Цецо и Боко ще следят разултатите от следствения арест.
                      Напротив . Не се заблуждавай. Ако така продължават , Герб ще спечели абсолютно мнозинство. Аз по-скоро се чудя в качеството на какъв Бойко обикаля страната и инспектира и дори открива обекти? Той ли е "неформалният министър-председател"? Тук до нас строят един Мол . Дали ще ми разрешат да го открия, когато е готов?

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                        Бойко Борисов: Има паралелна структура на МВР в държавата, която работи и подслушва, и зад това стоят Станишев и хората му
                        26-04-2013
                        Очевидно Бойко вече работи алибито си за последващия му арест: Невинен поради сериозно душевно разстройство с признаци на параноидна шизофрения.

Коментар

• ХА- ХА ВСИЧКО ПРИ НЕГО Е ПАРАЛЕЛНО И БУДА Е ПАРАЛЕЛЕН И ПРОТЕСНИТЕ И САМОЗАПАЛВАНИЯТА...

Коментар

• Бойко Борисов: Има паралелна структура на МВР в държавата, която работи и подслушва, и зад това стоят Станишев и хората му
                            26-04-2013

Има паралелна структура на МВР в държавата, която работи и подслушва, и зад това стоят Станишев и хората му. Това заяви при инспектиране на моста над река Стряма, гр. Раковски председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов. Той допълни, че в тези структури е възможно да има и хора от МВР. ,, „Нищо не пречи да има и бивши служители на службите, които сега са с ниски пенсии и за много пари биха могли да го направят. Не го пожелавам на никой това, и на Станишев дори”, каза още Бойко Борисов. По думите му, когато някой се възползва от тези неща всичко ще се обърне срещу него. ГЕРБ никога не го прави и не се занимава с папки и флашки. Борисов припомни как още в първи ден от работата му като премиер му е била предложена папка със секретни данни. ,,Ако я бях задържал щях да бъда зависим сега, добре, че я дадох на медиите. Те забиха още в първия ден нож в гърба на Станишев”, коментира председателят на ГЕРБ.

Навремето под моста имаше концесии, от които се извличаше пясък и чакъл и това рушеше съоръжението. Това разказаха работници от обекта на Бойко Борисов и го увериха, че моста ще бъде пуснат в експлоатация на 15 юни. Борисов бе посрещнат от над 300 човека, които поискаха да се снимат и да получат автограф от него.

Коментар

• А до изборите има още 17 дена. С това темпо на излизане на мръсотията им Цецо и Боко ще следят разултатите от следствения арест.

Коментар

• Антоний Странджев: Зад всичко стои Борисов!
                                26.04.2013 / 12:38 от: Милена Нейова, "Гласове"
                                Антоний Странджев, снимка: pik.bg
                                Апелирам към всички специалисти, основно бивши началници: Спрете да показвате колко сте информирани и какви професионалисти сте били! Не забравяйте, че професионалистите в момента са служители, а те не могат да говорят, трябва да работят, а в момента никак не им е лесно! Това призова в интервю за "Гласове" бившият зам.-шеф на агенция "Митници" Антоний Странджев.

- Г-н Странджев, (пред)последният скандал беше предизвикан от разкрития, направени от бившия земеделски министър Мирослав Найденов. Борисов пък каза, че „най-малко Миро може да се оплаква от Цветанов, защото винаги е имал неговата подкрепа”, а преди две седмици били на рожден ден заедно. Защо проговори Найденов и защо избра този момент? Колко може да се вярва на думите му?

- Скандалът бе предизвикан от материалите, които внесе в прокуратурата Станишев. Мирослав Найденов просто потвърждава истинността му! Защо сега? Просто и той, както и Емил Димитров, познават много добре характера на Борисов, който казваше: Аз нямам приятели. Аз съм сам, като куче. И знаят, че без колебание и скрупули, ще ги даде на прокуратурата с единствената цел той да е в бяло и с ненакърнен образ на "борец срещу престъпността".

Самият факт, че Найденов и Димитров се погрижиха за безопасността на семействата си, е показателен как се действа в средите на ГЕРБ спрямо "предателите"! За мен това, което направи Найденов, е по-скоро защитна реакция.

Оставете ме на мира, иначе ще продължа с разкритията, това се опитва да им каже.

Друг е въпросът, дали те ще го разберат. Представете си какво ще стане, ако и Емил Димитров проговори! Е, ако някой все още е имал съмнение що е то мафия и има ли почва у нас, надявам се, че е достигнал до верния отговор.

- Преди две години Борисов заяви: Не виждам нищо лошо да се подслушват министри и тогава това скандално изказване "мина метър", самите министрите дори се съгласиха с него. Днес Борисов твърди, че не може Цветанов да е правил това, като най-сериозният му довод е, че му се е заклел в децата си. Възможно ли е Цветанов да е поръчвал тези подслушвания без знанието на Борисов и на какво сме свидетели?

- Да, спомням си този период! Мисля, че е необходимо да припомним, че единственият министър, който се изказа тогава против, бе Маргарита Попова, тогава министър на правосъдието, сега вицепрезидент. Това не е случайно. Тя е преди всичко юрист и знае що е то демокрация, и конституционни права и свободи! Не случайно тя бе изведена от състава на Министерски съвет. Просто не пасваше на профила на Борисов и Цветанов!

Не, според мен зад всичко стои Борисов!

Той е доста по-хитър, да не кажа умен, от Цветанов!

Цветанов винаги си е бил една мъжка секретарка на Борисов,

която е изпълнявала безпрекословно нареждания! Аз и друг път съм имал възможност да споделя, че Борисов и Цветанов никога не са се занимавали с оперативна работа и въпреки ръководните постове които са заемали в МВР, те така и не можаха да разберат как работи системата! Едно е да боравиш с информация, а съвсем друго е, да можеш да я оцениш и да вземеш адекватни решения!

Борисов не е подслушван, подслушван е Танов! Борисов, беше бесен, че Цветанов забравил да го информира, че Танов се слуша! Възможно е, забравата да е продиктувана от това, че Цветанов е искал да се сдобие първо с информация, изобличаваща Танов като нелоялен към Борисов, и впоследствие да поиска неговата смяна, поставяйки свой човек. Защото знаеше, че Танов е лична кандидатура на Борисов!

Клетвите на Цветанов за мен нямат никаква стойност, спомняйки си за психологическия профил на членове на семейството на Танов, между които беше и 3-годишният му внук! Що за човек трябва да си, за да разпоредиш подобно нещо?!

- Като човек от службите, знаете ли да е имало разработки срещу хора от последното правителство?

- Аз и друг път съм казвал, че освен нас с Танов и още няколко човека от Агенция "Митници", обекти бяха и двама депутати и двама министри. И всички, забележете, от управляващата тогава партия ГЕРБ! От двамата депутати, единият в момента е водач на листа, а от министрите - единият отпадна, а другият е на по-висша длъжност! Разработваха ги, не с цел да докажат престъпна дейност, а да ги контролират и разберат доколко са лоялни на Борисов и ГЕРБ!

- Т.е. може ли да се каже, че последните четири години ни управляват хора с криминални досиета?

- Е, всеки може да си отговори на този въпрос. Част от досиетата видяха бял свят, предполагам че има и още, на които все още не им е дошло времето! Имайки предвид кой ни управляваше, трябва да сме сигурни в това! За съжаление.

- Знаете ли вие за конкретни разработки срещу Борисов, Цветанов или Флоров?

- Преди всичко искам много дебело да подчертая, казвал съм го и друг път, цялото това говорене за разработки, агентура, СРС, може да вдига тиражите или рейтингите, но е КРАЙНО ВРЕДНО за държавата ни и службите ни за сигурност! Апелирам към всички специалисти, основно бивши началници:

Спрете! Спрете да показвате колко сте информирани и какви професионалисти сте били!

Не забравяйте, че професионалистите в момента са служители, а те не могат да говорят, трябва да работят, а в момента никак не им е лесно! Поради горното, няма да обсъждам, какво аз знам, нека да си остане за мен!

- В какво се превърнаха МВР и службите? Какъв е оздравителният процес? Откъде трябва да се започне?

- Най-лошото нещо е, когато политиката и политиците започнат да диктуват дневния ред на службите. МВР се превърна в придатък на политиците, в обслужващо звено! Борбата с престъпността се съобразяваше повече с политическата целесъобразност, отколкото със закона! Научихме служителите, че могат да не събират качествени доказателства, че могат да манипулират доказателства, че "по този може, но по онзи не може" да се работи, че вината за ширещата се престъпност не е в нас, а в прокуратурата или дъда!

Опасявам се, че това което предстои е най-трудното - катарзис!

Казвам трудно, защото ще е необходима воля и то от всички тези политици, които допуснаха това да се случи. Които извличаха, извличат и се надяват да извличат ползи от това състояние на системата за сигурност в държавата ни!

Честно да ви призная, не съм голям оптимист! Явно обществото ни все още не е готово!

Коментар

Working...
                                X