IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Shar
    Те, че са тъпунгери, тъпунгери са, ама ЕДИН компромат да не пуснат против ГЕЯ или Доганя, а само срещу себе си?!?!? е тва е вече анимация .
    Само това трябва да говори на простия матрял много, ама увиииииии....
    Много ясно че има и против тях. Но е нормално след като техни симпатизанти изкарват разговорите да изкарват тези, които на тях им харесват.

Разбира се силно ще се радвам Цецо да изкара всичките разговори. Е тогава лудницата ще е пълна

Коментар

• Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov Разгледай мнение
      Много е важно да има кампания на експертизата. ГЕРБ започнаха такава, но както винаги БСП я развалиха с ниския си професионализъм.
      Хахахаха. ГЕРБ единствената експертиза която имат е в производство на оборска тор.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        Всичко го знаехме че Боко е доста тъпичък, но сега излезе истината и че психически не е в час. .
        Много е прав г-н Борисов!!! Нямате си на идея колко много, това ще се разбере след 12ти май. А до тогава, може само да се надявате червени човечета за обръщане на държавата наопаки. Защото ГЕРБ няма да ви го позволи!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          Мачкай Цецо

Колко жалко звучат сега Герберастките лозунги. Особено когато и Цецо и Бойко са затънали до шия в тази неприятна субстанция която сами са произвели.
          Много е важно да има кампания на експертизата. ГЕРБ започнаха такава, но както винаги БСП я развалиха с ниския си професионализъм.

Коментар

• Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov Разгледай мнение
            http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...javata,150266/

Излезе истината на яве!!!
            Всичко го знаехме че Боко е доста тъпичък, но сега излезе истината и че психически не е в час. .

Коментар

• Мачкай Цецо

Колко жалко звучат сега Герберастките лозунги. Особено когато и Цецо и Бойко са затънали до шия в тази неприятна субстанция която сами са произвели.

Коментар

• http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...javata,150266/

Излезе истината на яве!!!

Коментар

• Издънките на кабинета Борисов нямат край

http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...javata,150266/

Коментар

• Амии ...Бареков си е капут, да не кажа и нещо повече. За другите, също вярно се е изказал. Аз лично, бих прибавил и още мног лица от БГ политическия пейзаж.

Коментар

• БСП и БКП са убили повече Българи отколкото ПОЛ ПОТ

Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                      Какво залагаш за думите си.....
                      50 лв ще са много ли да отделиш от надницата си... при ГЕРБ....
                      Салот Сар, известен повече като Пол Пот (Pol Pot, съкращение от Politique Potentielle, „потенциална политика“ на френски) е водач на Червените кхмери и министър-председател на Камбоджа (официално Демократична Кампучия по време на неговото управление) от 1976 до 1979 г., бидейки де факто водач от средата на 1975 г. По време на властта си Пол Пот провежда агресивна политика на преместване на хора от градовете в провинцията в опит да пречисти камбоджанския народ като стъпка към комунистическо бъдеще. Средствата за това включват изтребването на интелектуалците и другите „буржоазни врагове“. Освен това започва и масово избиване на малцинствата в Камбоджа. Днес политиките на неговото правителство широко се обвиняват като причина за смъртта на може би 2 милиона камбоджанци. През 1979 г. той вкарва Камбоджа в катастрофална война с Виетнам, която води до падането на правителството на Червените кхмери.

Коментар

• Return, pls числата от тотото моля те!!!
                        Обещавам да те черпя....една малка мастика...после )

Коментар

• Чуйте запис на подслушвания разговор между Бойко, Миро и Кокинов (Аудио) http://pik.bg/%D1%87%D1%83%D0%B9%D1%...news69435.html
                          http://www.youtube.com/watch?feature...&v=Veog0-dY8sM
                          Бойко в подслушан разговор: Бареков е капут, Роман Василев е манаф, а Джамбазов чист педераст. http://pik.bg/%D0%B1%D0%BE%D0%B9%D0%...news69409.html

Сензационни аудиозаписи бяха получени на редакционния имейл на агенция ПИК. На тях са записани чрез СРС разговори между Бойко Борисов, Николай Кокинов и Мирослав Найденов от началото на април. Срещата е била при експремиера. Служителите на СДОТО били изпратени от Цветан Цветанов, въпреки че вече не е бил министър, се твърди в писмото

Николай Кокинов: Добро утро.
                          Мирослав Найденов: Аз съм се дегизирал
                          Н.К.: Дегизирал!? /към друг/ Вода нищо друго не искам.
                          М.Н.: Отслабнал ли си?
                          Н.К.: Само умствено. Преследват ме. Аз съм репресиран.
                          М.Н.: На една шейна, дет вика Шефа, са ни качили.
                          Н.К.: Ааа, качили, ма забраихте ма сичките.
                          М.Н.: Мене ме най забравиха. Ама...
                          Н.К.: Тебе не знам кой ти вади ножа. Сигурно ти приказват, че аз ти го вадя, ама...
                          М.Н.: Не? Той затва Шефа искаше, той затова ти се обади снощи...
                          Н.К.: Няма идея кво се случва в крайна сметка. Някой нарежда отгоре. Кой ти скача? Това ни е интересното.
                          М.Н. Не знам. Казах му на Шефа, той каза – Цецо. Мисля, че е Цецо. За да има такава атака и то координирана атака...
                          Н.К.: Значи това го прави Главния. Еманципира ли се вече.
                          М.К.: Защото Той /главния прокурор/ първия път като се изказа, директно атакува и теб.
                          Н.К.: Кво да ти кажа.....
                          М.Н.: Цацаров казал на Шефа, че отдолу го натискат да ми повдигне обвинения.
                          Н.К.: Крият от мен делото. Аз съм репресиран от всякъде. Президента ми скача вече.
                          М.Н.: А той що?
                          Н.К.: Ми не знам. Щот сме били хора на Бойко. Не мога да разбера кво се случва – кой от кои е?
                          М.Н.: В събота и неделя бехме с Шефа и аз му викам, че ще ми пишат постановлението за привличане. И той вика: „Глупости, как ще приличат?“. И в понеделник получих призовка.
                          Н.К.: Виж сега, началника си избра главен прокурор.
                          М.Н.: Знаеш ли кое е лошото, като са го разпитвали тоя Симеонов...
                          Влиза Бойко Борисов.
                          Б.Б.: Ебати ташака. Слави Бинев да има по-висок рейтинг от Костов.
                          Н.К.: Ха-ха-ха. А Кокинов да пише?
                          М.Н.: И после в дисциплинарката.
                          Н.К.: И после да.
                          Б.Б./към друг/: Дай една пура.
                          М.Н.: Марешки си е платил и днес е на първа страница на „Труд“ и „24 часа“. Пълнят гушите на медиите.
                          Б.Б.: Поболяхте ме.
                          Н.К.: А какво да кажа аз? Защо ми скача президентът, бе? Бил съм твой човек.
                          Б.Б.: Той, ако е казал, че си мой човек, то тва е хубаво.
                          Н.К.: Хубаво, ама началникът ми по друг начин го представя.
                          Б.Б.: В смисъл?
                          Н.К.: Ми каза,че президентът му се скарал – докога ще ги търпиш тия... Както се казва, не са хубави тия работи. Нещо, репресират ме... Червените ме репресират.
                          Б.Б.: Кои са червените?
                          Н.К.: Хи-хи-хи. По принцип. Всички ме репресират. Янето ми скача.
                          Б.Б. За кое?
                          Н.К.: За енергийните дела. Гриза дървото. Ще кандидаствам за апелативен прокурор. Искам там вече да ходя.
                          Б.Б.: Къде е тва?
                          Н.К.: Апелативна прокуратура. Искам да ходя там вече.
                          Б.Б.: А София?
                          Н.К.: Не ми се седи тука повече.
                          Б.Б.: А този Джамбазов на кой е човек? Аз знам кой го е назначил. Сашо Арабаджиев се е обадил на Филчев и го молят Станишев и Първанов.
                          Н.К.: Той ми е градски, от Ямбол е, по-малък е от мене. Малко гей си пада, ама....
                          Б.Б: Не малко, той си е откровен педерас.
                          Н.К.: Е да де, ама иначе си е добро момче. Умно момче.
                          Б.Б: Всички педераси са умни по принцип. И аз почвам вече да викам, че съм пидал.
                          Н.К.: Хи-хи-хи.
                          Б.Б.:...за да мислат, че съм интелигентен. Кольо Филчев ми разказа целата му история. Нали знаеш, той е кото СД – като му щракнеш копче и почва да разправя с години и с дати.
                          Н.К.: Е той Джамбазов, Бойко Найденов го взе. После и аз си го взех.
                          Б.Б.: Да не би и ти да обичаш така.....
                          Н.К.: Ми де да знам, не съм пробвал, ама може и да е хубаво. Знае ли човек на тази възраст.
                          Б.Б.: Е той не беше ли тоя дето ходи да разпитва Овчаров в кабинета му?
                          Н.К.: Да, даже му се караха. А за Миро Найденов, мен тва дело ми го крият.
                          Б.Б.: Кой го крие?
                          Н.К.: Ръководството на прокуратурата.
                          Б.Б.: Кой?
                          Н.К.: Караш ме да говоря срещу началника си ли? Наблюдаващият прокурор докладва сяка вечер на Боби Сарафов.
                          Б.Б.: Боби Сарафов е?
                          Н.К.: Ми докладва си, предполагам, че е по разпореждане на Цацаров, щото тази дисциплинарка ми е голям чатал на врата. Всеки ме изнудва.
                          Б.Б.: А Апелативен по-хубаво ли е от Градски?
                          Н.К.: Ами по-високо е. Три граници са. Долу от Благоевград горе до Видин. Обеща ми едно /да стане главен прокурор/, а то не стана. Моят мандат изтича след три години. Няма какво да правя тука. Освен това ще съм втора инстанция на СГП, а и не само на нея.
                          Б.Б.: А неговото дело /визира Миро/ как го виждаш като прокурор?
                          Н.К.: Ми никак не го виждам. Неговият свидетел как се казваше, Симеонов, пак е бил отбой. Казаха ми, че дръпнал си го бил нещо. Така ми казаха от летището. Сериозно ти говора. Без неговите показания аз не виждам кво има по делото. Имат само тия СРС-та на Калинка.
                          М.Н.: Те сега искат да привличат и Малена към мене.
                          Н.К./към Б.Б./: Не ми се подсмихвай, ти си го избра.
                          М.Н.: А по второто дело – това за пиарките. Там тая другата, Накова.
                          Н.К.: Братко, дишат ти във врата. Познай кой е от три пъти. Не съм аз. Питай началника да каже.
                          Б.Б.: Кой?
                          Н.К.: Ти. Питай главния кво му се върти във главата. На мен не ми казва. Изненадва ме непрекъснато. Днес ме бие, утре ме гали. Ето, за това искам да стана апелативен, да отида... Главния ми каза да разпънем като Христос журналиста от "Медиапул" Борис Митов. И той е гей. И наркоман, и гей. Нали съм все главен бушон /към Бойко/ - нещо взех да са уморявам. Сериозно ти говора. Много ми идва. Удар след удар. Всеки ма цака. Мъка ми е...
                          Б.Б.: Роман мое ли си го ебе Джамбазов или не мое?
                          Н.К.: Според вестниците още един от заместниците ми е гей.
                          Б.Б.: Роман си е манаф малко.
                          Н.К.: Е, приятелчета са си с Джамбазов.
                          М.Н.: Е, то прихваща.
                          Н.К.: Не знам кво прихваща, но нещо съм нервен напоседък.
                          М.Н.: И на мене ми е същото.
                          Н.К.: Не е хубаво. Твойто си е твое, мойто си е мое.
                          М.Н.: Теб като прокурор те питам – при условие, че този си е променил показанията, те не могат ли да го прекратат?
                          Н.К.: Могат.
                          М.Н.: Е що не го прекратяват. Нали такава беше уговорката? Отиваш разпитват те и край.
                          Н.К.: Аз съм репресиран в момента. Нямам поле за изява. Аз го питам Джамбазов, той не ми казва нищо. Лъже ме. Знам. Според мене, с ръка на сърцето, няма да издържи делото. А за другото дело, за медийните поръчки, чух една клюка, която ако искаш ще ти я кажа, ако искаш няма да ти я кажа.
                          М.Н.: Кажи.
                          Н.К.: Предлагат сделка и май е приета от девойки, една от които е дамата, с която живееш. Да свидетелства срещу тебе, за да не й повдига обвинение.
                          Б.Б.: Тоя не ти е проблем, тая ти е проблем. Още преди една година ти казах.
                          Н.К.: Е, значи мисла в правилната посока.
                          Б.Б.: Проблем ти е тая, която може да те накисне по най-безобразния начин. Така че отивай и се оправяй.
                          М.Н.: Аз там притеснения нямам.
                          Б.Б.: А ко, тая, къде живее при мене, ходи да ме топи, чия е вината? Това, което ти го казва човека...
                          М.Н.: Е, то нали е клюка.
                          Н.К.: Клюка, ама...
                          Б.Б.: Ама има логика.
                          Н.К.: Отивам при началника си на репетиция. Не знам дали ще се върна.
                          Кокинов си тръгва. На тръгване предава на Борисов резултати от прокурорски проверки, преди да са обявени от прокуратурата. Юристите ще преценят престъпление по кой текст от НК е извършил.
                          М.Н.: /към Бойко/ Значи Шефе, тя няма да ме издъни. Марга е много близка с Калина. И след като я осъдиха за дипломата, тя пак се вижда с нея.
                          Борисов говори по телефона.
                          Б.Б.: С Бареков как беше? С тоя капут!
                          Борисов говори по телефона.
                          Б.Б.: Ще приказват срещу себе си.
                          Б.Б.: /към Миро/ Лудия не ти е проблем. Тва ти е проблем щото са европейски пари.
                          Last edited by Jay Gould; 26.04.2013, 15:05.
                          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Бойко Борисов: Изнесените СРС-та днес, означава, че наглостта и подлостта на тези хора са стигнали дотам, че да подслушват и дома ми в Банкя
                            http://www.focus-news.net/?id=n1776549

Изнесените СРС-та днес, означа, че наглостта и подлостта на тези хора са стигнали дотам, че да подслушват и дома ми в Банкя. Това каза пред журналисти лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов при инспектиране на моста над р. Стряма, предаде репортер на Радио Фокус -Пловдив. Надявам се прокуратурата да започне да търси виновниците, те не са анонимни. По думите на Борисов МВР в момента се използват, за да влоши климатът в България. Според него опонентите му действат така, като използват много конспиративни методи. В същото това време в България се случват жизнено важни неща за хората и регионите. В сравнение със съседните държави България стои много добре - Евростат я нарежда заедно с Швеция, Германия и Естония на едно от първите места по финансова стабилност и нисък външен дълг. Според Борисов на много хора това не им харесва, бъркат се много интереси. България е най-привлекателна за инвеститори, каза още той. Това е проблемът.

Станишев и шайката, която работи за него, защото той е преносител на сигналите, нищо старо не е забравила и нищо ново не е научила. Целта им е хората да бъдат омерзени, да не може да се излъчи правителство, държавата да бъде в хаос, да мине лятото, да дойде още по-тежката зима и така да се дестабилизира държавата. Такъв е сценарият, според Борисов. Лидерът на ГЕРБ отказа друг коментар в детайли по изнесените СРС-та, като заяви, че нито гледа телевизия, нито слуша радио, нито чете вестници, но е убеден, че сега обвиняват Цветанов, но последната седмица, преди изборите, ще ударят по него. Затова си щади нервите. ГЕРБ няма да коментира флашки, а ще си работят по план, за да не им достави удоволствие

Много вярвам на главния прокурор затова, че като добър съдия ще може да отсее всички слаби места на тезите, които излизат. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов при инспектиране на моста над р. Стряма, предаде репортер на Радио "Фокус" - Пловдив. Бойко Борисов коментира това по повод информация за записи от тази сутрин в публичното пространство. Според Борисов със сигурност рано или късно истината ще излезе наяве. Попитан ще иска ли след време експертиза на записите, които са били разпространени, той каза, че ако тръгне да работи в тази посока, ще оскъпи цената на опонентите му на борсата. Борисов е убеден, че ще дойдат хора, който след време ще предлагат и на тях подобни компромати и за другите. Най-лесният начин е да маскариш политическия си опонент, вместо да излизаш на дебати и да се сравняват политики. Защо никой в момента не пита за програмата на ГЕРБ и какво печелят хората от това, каза още Борисов. От омаскаряването на всички никой не печели нищо. Борисов каза още, че сега всички знаят, кои са ДПС и БСП. Въпросът е сега и ГЕРБ да направят като тях. В Европа няма дясна и лява вълна, има огромен страх във всички, които управляват, защото рецесията е огромна, добави Бойко Борисов. Според него ДПС и БСП не искат да управляват и това ще се види след изборите. Ако спечелят или са след ГЕРБ, те няма да искат да правят правителство. Според него възможно е и друг вариант - да направят Орешарски премиер, за да кажат, че партията не е виновна, взели са го като експерт, но той не се е справил. БСП ще се оправдаят, че искат да вдигат пенсиите, но Орешарски не им е дал, коментира Борисов.

Коментар

• Първоначално изпратено от Return Разгледай мнение
                              Напротив . Не се заблуждавай. Ако така продължават , Герб ще спечели абсолютно мнозинство. Аз по-скоро се чудя в качеството на какъв Бойко обикаля страната и инспектира и дори открива обекти? Той ли е "неформалният министър-председател"? Тук до нас строят един Мол . Дали ще ми разрешат да го открия, когато е готов?
                              Какво залагаш за думите си.....
                              50 лв ще са много ли да отделиш от надницата си... при ГЕРБ....

Коментар

• на 26 04 БСП уби 1 милион българи с братска радиация

Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                                Аз мисля ,че ще започнат от тези. Р.Овч и компания. Най интересно е ,че цял ден Прокуратура и медии си правят оглушки все едно тази новина я няма. Руски ботуш яко им е стъпил на ташаците. Бог да пази България от болшевишката Чума.

На 12 май 2013 г БТВ-у стартира кампания, „Да почистим България за 1 ден от червената Чума БСП ”
                                Днес излезна списъка с хората със сметки в офшорна зона Кипър.
                                Списъкът е повече от показателен.
                                Видни представители:
                                Ето кои са тези славни българи:
                                Слави Трифонов водещ в бТВ. Неговата загуба е в порядъка на 5 милиона евро.
                                Младен Михалев-Маджо бизнесмен. Създател на СИК. Има офшорни сметки и в Панама.
                                Мина Костова дъщеря на Иван Костов.
                                Кънчо Стойчев социолог.Един от собствениците на Галъп Интернешънъл България.
                                Георги Гергов комунист български олигарх.
                                Валентин Димитров-Вальо Топлото.
                                Димитър Желязков-Митьо Очите.
                                Емил Димитров, известен с прякорите си Емо Ротманса или Емо Фаса. Бивш депутат от ГЕРБ.
                                Румен Петков
                                Румен Овчаров

Николай Бареков.
                                Елена Вълчева дъщеря на бившия управител на БНБ Тодор Вълчев.
                                Кирил Йорданов, бивш кмет на Варна,
                                Моника . Половинката на Серго е загубила невероятно много пари 12 милиона евро от авоарите си.
                                защо мълчите бре червени хлебарки. Нали протестирахте за евтин ток. Ето го евтиният ток в Кипър по сметките на БСП крадливите уроди.

Коментар

Working...
                                X