IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Кунева: Между ГЕРБ и нормалните хора стоят 33 наказателни кодекса
    26.04.2013 / 19:03 от: Гласове
    Надявам се шамарът, който получиха днес българските граждани да ги убеди, че хора като Бойко Борисов и Цветан Цветанов никога не са имали намерението и способността наистина да решат техните проблеми. Това заяви лидерът на Движение „България на Гражданите" Меглена Кунева по повод скандалните записи, които се появиха в медиите днес. Между ГЕРБ и всички нормални хора стоят няколко наказателни кодекса, може би около 33, обясни Кунева, визирайки номера на партията в изборната бюлетина на 12 май.

Политиката не е мафиотска уговорка между един или друг клан, категорична е Меглена Кунева. Бойко Борисов трябва да се откаже от имунитета си, а президентът да свика Консултативния съвет за национална сигурност при президента, смятат в "Движениа България на гражданите".

Меглена Кунева се надява изборите да дадат реванш на нормалното. Ако не бяхме мълчали за Мишо Бирата може би нямаше цели бизнеси да бъдат „превзети", добави тя. Според нея всичко, което днес ни шокира, е било факт през последните четири години.

Към партия ГЕРБ имаше надежди, те обещаваха да се справят с престъпността и корупцията, но вместо това, тя нараства", подчерта Кунева. По думите й 400 хил. безработни не са станали такива заради кризата, а защото бизнесът е „удушен" и се работи с монополи.

Много по-лесно е да работиш със стотина отбрани предприятия вместо с онези 100 хил. малки и средни такива, които бяха закрити. Дано пряко да видим, че всичко случващо се засяга бита ни, каза още Меглена Кунева.

Според адвокат Йонко Грозев от "Движение България на гражданите" скандалният разговор, изнесен днес, свидетелства за пълен разпад на държавата. Трима бивши висшестоящи представители на българските институции обсъждат по-грозен начин как да смачкат разследване на измама с европейски средства, подчерта Грозев. В тази среща Бойко Борисов дава конкретна информация на базата на данни от Николай Кокинов как да бъдат унищожени доказателства.

Пада маската на Борисов, че миналото му от 90-те години е забравено. ГЕРБ управлява по мафиотски без никакво отношение към институции и закони, изтъкна още Йонко Грозев.

Коментар

• М. Найденов: Давали сме на "Труд", на Би Ти Ви, на всички, които в момента ме правят на маймуна
      26.04.2013 / 19:33 от: Гласове
      В скандалния запис, който излезе наяве днес, Мирослав Найденов се оплаква на Бойко Борисов от медиите, на които управлението на ГЕРБ раздаде стотици милиони левове през последните четири години. "...Джамджиева, когато й разбиха скайпа, нали говореше, че сме помогнали на "Труд" да оцелее. Реално погледнато, ние от тази "техническа помощ" сме давали на "Труд", на Би Ти Ви, на всичките, които в момента ме правят на маймуна", казва в записа Найденов. Борисов му отговаря: "Тя затова е тази "техническа помощ" - за медиите, тя не е за кравари, овчари и прокурори. Правят се конкурси и медиите ги печелят, те много добре знаят как ги печелят. Защото се разбират помежду си - тая поръчка я вземаме ние, тая вие, за да оцелеят". Част от разговора препечатваме от Агенция ПИК.

Бившият земеделски министър Мирослав Найденов визира поредицата от публикации на ПИК, озаглавени "Светлана и Оги", от които става ясно, че държавата е приготвила 20-ина милиона лв. за медиите, които им превежда от еврофондове".

"И това разбиране минава през техническо задание на съответната обществена поръчка. Това техническо задание сме го правили Криси, Миро - този моя пиар и тоя Боян Педераса на Сашо", продължава Найденов.

"Не на Сашо, на Славка Бозукова (бел. ред. - главен редактор на "Стандарт")", уточнява Борисов.

"Е, да, де, на Славка", казва Найденов.

Бойко Борисов продължава по адрес на Боян Томов: "Аз съм го изгонил навремето, когато бях главен секретар, беше събрал 60 000 лв. за деца на сираци и ги открадна. От мое име ги беше събрал, тоя Боянчо. Казал съм - аз където съм - той не може да се появи."

"Ама Сашо ми го прати. И Ани Русчева идва и ми казва: "Ние сме се разбрали - "Труд", "24 часа"...", казва Найденов.

"Ама ти си принципалът! Не е виновен, който яде баницата, а който му я дава", му казва Борисов.

"Нито са връщали пари, нито нещо такова. Но те ровят и по това дело и знам ли - като почнат да ги викат там, по прокуратурата...", казва Найденов.

"Ще ги викат със сигурност", категоричен е експремиерът.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zal_Negodnik Разгледай мнение
        Омръзнало ми е да се занимавам с платени писачи на БСП

Отговори ми на елементарния въпрос/ако можеш/ който ти зададох вместо да се въртиш като змия с алабанизми и празни приказки!
        Ти не си в правота да задаваш въпроси а да даваш отговори ....
        Въпроси задаваше през пролетта на 2009 г... сега ще даваш отговори за това какво сътворихте ,тези четири години...
        Ти си един застъпник на МАФИЯТА ГЕРБ....
        Какво става ,когато падне омертата...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
          +111

Ако имах талант, щях да нарисувам един неандерталец с калинка на рамото....

Отдолу текст :
          Ощее една калинка ми каацна на ........рамотоо !
          Не знам защо опозицията води основната атака срещу ГЕРб на тема послушването и нарушаване на правата на хората от МАФИЯТА ГЕРБ....
          Ако на БСП електората и беше средната класа и високо образованите хора от столицата и големите градове ,щях да ги разбера ,но този електорат по принцип винаги е бил десен...
          Може би са решили да разбият и разпръснат електората на ГЕРБ....
          Битката трябваше да бъде ,доходи ,майчински ,монополи , картели ,работни места ,
          социални помощи , пенсии ,здравеопазване и връщане на предишното пенсиониране Там са нейните плюсове....
          Нейниет електорат искат по високи пенсии и заплати и работа ,много нови работни места ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            бля бля
            Омръзнало ми е да се занимавам с платени писачи на БСП

Отговори ми на елементарния въпрос/ако можеш/ който ти зададох вместо да се въртиш като змия с алабанизми и празни приказки!

Коментар

...
              Калинките и неадерталците е знакът на ГЕРБ....
              +111

Ако имах талант, щях да нарисувам един неандерталец с калинка на рамото....

Отдолу текст :
              Ощее една калинка ми каацна на ........рамотоо !

Коментар

• Първоначално изпратено от Zal_Negodnik Разгледай мнение
                Аман от дървени професори с една гънка мозък.
                Отговори ми на един елементарен въпрос....ако успееш успешно да се напънеш без да изцапаш отзад дюзата

Щом Цветанов подслушва всички и даже използва МВР за незаконно подслушване, защо излизат само записи дето са подслушвали бат Боико.....как става тая работа ????
                Виж какво няма да се занимавам с поредният скоклив платен писач на ГЕРБ ......
                На записа има ясни тонове на тупкане на сърце.... един от тримата е бил с записващо устройство...
                Излизането на записи за Станишев ще стане ако има компроментиращи факти, но само идиот може да пусне записи на опозицията , даже и с компроментирани факти получени от МВР ... Брюксел ще ги разсели точно за три минути.... ....но само идиоти ,като ГЕРБ могат да работят и подслушват в и с МВР ,сякаш ще властват цял живот...
                Калинките и неадерталците е знакът на ГЕРБ....

Коментар

• От форума на Правен свят : "Бойко да погледне в собствените си гащи за монтираното мероприятие.В последните 6 мин. на 3-ия запис остава само той.И след пикаенето му , най-ясно се чува затварянето на ципа , няколкото крачки до колата , напътствия към охраната и потеглянето с колата.Най-вероятно е монтирано в токата на колана му.Кой има достъп до гащите на ББ си знае само той... "
                  http://www.legalworld.bg/show.php?st...=138609838&p=0

Коментар

Аман от хора с " много акъл" .....
                    Някъде да има запис на Цветанов....
                    Поне не пиши имена ....защото си смешен...

Щом Цветанов подслушва всички и даже използва МВР за незаконно подслушване, защо излизат само записи дето са подслушвали бат Боико.....как става тая работа ????
                    Last edited by X_Y; 26.04.2013, 19:20. Причина: не обиждайте

Коментар

• ЕКСКЛУЗИВНО! ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ ВДИГА ЧУТОВЕН СКАНДАЛ НА ПРЕЗИДЕНТА РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ!
                      Публикувано на 26.04.2013 / 18:30 ч. от afera

Шефът на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов попадна в нов шоков скандал, разкри АФЕРА. След изтичането на секретните разработки, образувани срещу ексшефа на ГДБОП Станимир Флоров, президентът Росен Плевнелиев при първата си реакция на скандала каза, че Флоров трябва да бъде отстранен докато тече разследването. Това докарало Цветан Цветанов до бяс, който вечерта след изявлението на президента се обадил на Росен Плевнелиев и му вдигнал чутовен скандал.

Веднага след това последва ново изявление на Росен Плевнелиев по „случая Флоров”, в който той изрично подчерта, че щял да се извини на Станимир Флоров след приключването на проверката на прокуратурата, ако не докажела нищо. Изявлението бе построено като изказ така, че остави впечатление, че Президентът още отсега се извинява на Флоров.

Всичко това се е случило след грандиозния скандал, който е вдигнал Цветанов на Плевнелиев, разкри АФЕРА от свои брилянтни източници.

Afera.bg

Коментар

• ОТ НЕТА- Ваня Ангелова
                        "И аз почвам да викам, че съм педал, за да мислят, че съм интелигентен".
                        Бойко Борисов, министър-председател в оставка, в разговор с Мирослав Найденов, министър в оставка и Николай Кокинов, градски прокурор в оставка. No comment.

Коментар

• А изборите са далече.Най доброто предстои

Коментар

Аман от хора с " много акъл" .....
                            Някъде да има запис на Цветанов....
                            Поне не пиши имена ....защото си смешен...
                            Лансира се версия по медиите, че последните СРС-та са показали вече, Кой ще носи папките.... На вчерашната атака на Боко чрез Миро, последва контраатаката на Цоко

Коментар

• Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнение
                              Най ми е забавно, как всеки червен глупак си бърка мечтите с реалността. Не знам съвпадение или случайност е ама червените глупаци са все на държавна работа или цуцат от държавата.
                              Зайчето Роджърс ,нали съм ти обяснил ,че с незавършен трети клас ,държавен служител не можеш да станеш , на тебе най много някоя метла за благодарност Фандъкова да ти връчи....

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                                Прав си макс, ама ебаси алтернативата - бесепе се завръща като спасител.
                                Партията на която дължим всичко случващо се от 68 години насам.
                                За съжаление е така, Факи, но трябва да се гледа, напред, а не назад.... Просто приеми че има разлика мужду комунизма в СССР и Евросъюза

Понеже говорим за безхаберие, въпрос на Боце към Коки... Дете пита възрастен
                                Бойко Борисов: А Апелативен по-хубаво ли е от Градски?

Коментар

Working...
                                X