Първоначално изпратено от Наивник
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (Архив до 19.06.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеА относно умирането на столетницата... седесарчо, ама вие тази песничка я пеете вече колко... 23 години ли? А пък ей на столетницата е тук, а СДСто го няма... И столетницата взема над 25%. Та да знаеш столетницата ще погребе и невръстното детенце ГЕРБ, както погреба СДСто.
Коментар
-
Първоначално изпратено от rado 42 Разгледай мнениеГласувал съм за СДС . С пълното съзнание , че е загубена кауза за момента !
На 45 г. съм и винаги гласувам за дясното.
Сигурен съм , че до 10 - 12 г. "столетницата" няма да мине 4 - те %
След това си управление ще имат поне три крила , взаимно плюещи се .Защото всяко управление развращава , а те са особено податливи . Поради " несходство в характерите " . "Социална политика" и "бизнес" са несъвместима комбинация на тая географска ширина. В Швеция може и да може , тук няма да е скоро .
За мен няма "ляво-дясно". Има добри за бизнеса и лоши за бизнеса. Добри бяха Костов, Царя и Станишев. А лош за бизнеса е Бойко. Точка.
А относно умирането на столетницата... седесарчо, ама вие тази песничка я пеете вече колко... 23 години ли? А пък ей на столетницата е тук, а СДСто го няма... И столетницата взема над 25%. Та да знаеш столетницата ще погребе и невръстното детенце ГЕРБ, както погреба СДСто.
Явно не си прочел нищо от това което казва проф. Николай Слатински. Или пък нищо не ти е влязло в седесарската кратуна.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
На Чунчо Цветанов фабриките , като акъла на Боко - и двете ги няма!
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеИмам 2 фабрики който произвеждат обувки и чехли от естествени кожи със италиански собственици. няма криза и за двете. едната е с 1000 души персонал другагата със 107 последно. двете заедно хранят над 50 фирми с ишлеме. 1 500 000 чф годишно
И той като Боко и Цвък мечти и сънища приемат за действителност.
Няма да се изненадам и ако пола на Чунчи е друг.
Да не излезе Чунчина, студентка 1 курс в някой свободен университет, намерена на кръстовище.Той Боки от там си намира кадрите.
Чунчи днеска какви фабрики имаш?
Чунчи имал 2 фабрики с италиански собственици !!!
Голям майтап е този гербер
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеТя ли? ха... трябва да ме светнеш някой ден че нейните хора от днес газ пикаят и атакуват Чавдар като перси на Термопилите сякаш той има общо с какво да е зелено в тоя град, но нали тя събра 600 гласа като кандидат депутат, сега ще се пробва явно на местните
А иначе са доста плитки ако си мислят, че Чавдар има нещо общо с тим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеДжентълмени отивам да ям ягоди със захар, да пия чаша шампанско и да гледам филм. На дискотека явно няма да се ходи, любимата заспа, но и утре е ден - стига сте дъвкали политика, а се насладете на живота и идващото лято.Custodite sortem vestram
Коментар
-
Гласувал съм за СДС . С пълното съзнание , че е загубена кауза за момента !
На 45 г. съм и винаги гласувам за дясното.
Сигурен съм , че до 10 - 12 г. "столетницата" няма да мине 4 - те %
След това си управление ще имат поне три крила , взаимно плюещи се .Защото всяко управление развращава , а те са особено податливи . Поради " несходство в характерите " . "Социална политика" и "бизнес" са несъвместима комбинация на тая географска ширина. В Швеция може и да може , тук няма да е скоро .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеДжентълмени отивам да ям ягоди със захар, да пия чаша шампанско и да гледам филм. .
Коментар
-
Джентълмени отивам да ям ягоди със захар, да пия чаша шампанско и да гледам филм. На дискотека явно няма да се ходи, любимата заспа, но и утре е ден - стига сте дъвкали политика, а се насладете на живота и идващото лято.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеrado 42,
е на дълбочина където потъна КУРСК...... Пък и ако Белене е водеща тенология като Курск - мъка , мъка
И пак няма да има виновни като след Чернобил , налЕ ????
Коментар
-
Слатински: Само политически цербери и луцифери може да считат "ГЕРБ" за дясна партия!
http://news.bgnes.com/view/1087127
Не може по добре да се каже от професор Слатински!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеИ на тези избори БСП спечели мнозинство само и единствено в клас ТЪПАНАР,
ГЕРБ първото правителство спечелило избори след управленски мандат. което ще рече че най много хора в България харесват ГЕРБ. Всички останали бяха изгонени с камъни и псувни след "управлението" им.(разбирай разграбване) За някой даже запалиха Парламента. ако полицията си бяха затворили очите , сега нямаше да сме на този хал.
Интересно какво стана с тия 600 К гласовоподаватели от 2009 г ,гласували за ГЕРб....близо 40 % ....изчезнали и гласували за друг...
Знаеш ли колко депутати има БСП сега и през 2009 ...заеш ли колко е гласувала СОФИЯ през годините ... Дали ще видиш 30 % за БСП при съпруга на Моника.... и то повече от средната за страната сега ... Знаеш ли какво значи това...
София да качва резултата на комунистите...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеНе съм сигурен дали ще управляват, но електоратът им ще изпиши много скоро като вдигнат данъци и осигуровки и инвеститорите си дигнат чуковете в Сърбия и Албания. Евтин труд и по ниски данъци от нашите., крайно необходим за "развитието на регионите"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеrado 42,
това сериозно ли го пишеш, ами в твоя пост нивото на изказване е на дълбочина където потъна КУРСК.....
Защо поне не изпуснеш разбора на останалите , знаеш ли колко смешно е да четеш как някой тъпанар прави разбор на Хемингуей примерно .......
Такава двойка сте с Чунчо....
Комунетата смъквали нивото....
ГЕРБ първото правителство спечелило избори след управленски мандат. което ще рече че най много хора в България харесват ГЕРБ. Всички останали бяха изгонени с камъни и псувни след "управлението" им.(разбирай разграбване) За някой даже запалиха Парламента. ако полицията си бяха затворили очите , сега нямаше да сме на този хал.
Коментар
Коментар