IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Аноне,
    Преди ти водеше дебата а сега той тебе води ....
    Ако разбираш разликата...
    Сега остава да ми цитираш и: "Не търсим работа за хората, а хора за работата"....

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
      Не разбирам защо си служиш с ченгеджийски похвати и внушаваш. На теб май ти е по-важно да манипулираш четящите аз от коя партия съм, отколкото да зададеш въпрос на който да ти отговоря.Има още какво да учиш в тази област.
      Не аз съм назначавал Семерджиев, Дянков и Найденов за министри, а вие. Не аз ги защитавах, а вие, така, че не виждам в какво ме упрекваш! Напротив бил съм конструктивен като съм ви казвал истината, че ви водят към провал, а вие сте лъгали и сте били лъгани през цялото време.

Казвах ви, че ще паднете от власт заради тока и Семерджиев, обиждахте ни, смеехте се, но -------- паднахте.

Казвах ви, че Миро вие автогол ------- така и стана.

Казвах ви, че политиката на Дянков води само до стагфлация и безработица ---- така стана - безработицата скочи тройно, накрая дори сами го изгонихте.

И ако тия тримата от които единия бил кадър на тройната коалиция (аз мисля, че и Миро бе такъв и са поне двама) са ви най-кадърните (според вашите думи и дела през тия години), то кой бихте сложили за министър, щом това са най-способните от вас?!
      Last edited by Jay Gould; 20.05.2013, 18:52.
      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Следващият "майстор" на внушенията и дискредитирането.
        Браво, Монти!
        Аноне,
        Преди ти водеше дебата а сега той тебе води ....
        Ако разбираш разликата...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          как може един уважаван ник преди години ,да бъде свален до нивото на дъното на платената политика по форума..Деструкцията и профанцщината ...
          жалко имаше какво да се научи от Анон от форекса ,но не и платеният Анон гербаджия,който търси платените комунета за брой постове....
          Жалко...
          Следващият "майстор" на внушенията и дискредитирането.
          Браво, Монти!

Коментар

Следобеда голямо мъртвило откъм комуноиди.
            Всички ли са на Пленума?
            как може един уважаван ник преди години ,да бъде свален до нивото на дъното на платената политика по форума..Деструкцията и профанщината ...
            жалко имаше какво да се научи от Анон от форекса ,но не и платеният Анон гербаджия,който търси платените комунета за брой постове....
            Жалко...

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
              Охооо.. Значи ти и Йосиф - вие ГЕРБ сте защитавали през цялото време кадрите на Тройната коалиция и затова толкова ме плюхте когато го критикувах за тъпата му политика, която завлече партията ви в канала, а вожда ви в болница с високо кръвно?! Браво бе комунисти - депесари! Аз съм бил по-голям гербаджия от вас в цялото това време когато защитавахте врага на Бойко в лицето на човекът от тройната коалиция Семерджиев.
              Не разбирам защо си служиш с ченгеджийски похвати и внушаваш. На теб май ти е по-важно да манипулираш четящите аз от коя партия съм, отколкото да зададеш въпрос на който да ти отговоря.

Има още какво да учиш в тази област.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                Те не само отричат, че са фенове на ГЕРБ, а и че въобще се интересуват от политика
                Явно не са се интересували наистина, но от хора за които най-големия експерт е Семерджиев какво да очакваме?! Ако феновете на ГЕРБ дори малко разбираха от политика, нямаше да правят от приятелите си зорлем врагове - 2/3 от нацията да ги намрази до смърт, а от враговете си приятели
                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                  Не ги разбираш нещата.
                  Злъчка се пише.

Поне свободните така го пишат.
                  Най-лесно е да си свободен. Не носиш никаква отговорност към никого. Също много лесно е да не подкрепяш никого, а да плюеш всичките. В това българина е цар. После вместо да си пусне бюлетината, влиза в селската кръчма доволен, че пак не е взел страна към всички маскари.

Коментар

Като изключа Семерджиев, който е по-скоро кадър на Тройната коалиция...
                    Охооо.. Значи ти и Йосиф - като кадри на ГЕРБ сте защитавали през цялото време кадрите на Тройната коалиция (!!!) и затова толкова ме плюхте когато го критикувах за тъпата му политика, която завлече партията ви в канала, а вожда ви в болница с високо кръвно?! Браво бе комунисти - депесари! Аз съм бил по-голям гербаджия от вас в цялото това време когато защитавахте врага на Бойко в лицето на човекът от тройната коалиция Семерджиев.

Коментар

anon6706 я кажи ти и Йосиф като като фенове на ГЕРБ
                      Те не само отричат, че са фенове на ГЕРБ, а и че въобще се интересуват от политика
                      Баба ме научи на много неща.
                      tnm

Коментар

anon6706 я кажи като фен на герб който заедно с Йосиф толкова ме плюхте ако кажа критична забележка за Дянков, Семерджиев или Найденов, как ще коментираш последващото им натирване от партията ви и още ли ги обичате в ГЕРБ така силно както преди? Ако пък не обичате вече ти, Стамболов и Йосив толкова Дянков и Семерджиев, що не вземете да се извините за 3 те години плюене?
                        Като изключа Семерджиев, който е по-скоро кадър на Тройната коалиция, в професианален план, Дянков направи повече добри неща за финансите на държавата, отколкото вреди. Аз все още съм противник на леви мерки, като икономически неподплатено увеличаване на пенсии, мин. заплата, детски или майчински.
                        Найденов, като земеделски министър, също се справи добре с работата си. Не чувам земеделците и животновъдите да се оплакват от него.
                        Last edited by anon6706; 20.05.2013, 18:40.

Коментар

Гледам, че БСП вече са готови с първия си професионалист - Михаил Миков - Пледседател на Налодното Съблание.
                          anon6706 я кажи ти и Йосиф като като фенове на ГЕРБ които толкова ме плюхте след всяка моя критична забележка за Дянков, Семерджиев и Найденов (които до една излязоха основателни), как ще коментирате последващото им натирване от партията ви и още ли ги обичате така силно както преди??! Обичате ли Дянков, Миро Найденов и Семерджиев?

Ако пък не ги обичате вече толкова - ти, Стамболов и Йосиф защо не вземете да се извините за 3 те години плюене?
                          Last edited by Jay Gould; 20.05.2013, 18:37.

Коментар

• Следобеда голямо мъртвило откъм комуноиди.
                            Всички ли са на Пленума?

Коментар

ГЕРБ нямат капацитет и кадри да управляват. Видяхме им "експертите"

Дянков, Миро Найденов, Семерджиев ..... това са им най-големите управленски капацитети, щом ги държаха на министерски кресла и като шеф на най-важната агенция в държавата през целия им мандат, а смятайте надолу какви умствени питекантропи са в тази партия и симпатизантите и, щом Дянков, Миро и Семерджиев са им най-кадърните.
                              Гледам, че БСП вече са готови с първия си професионалист - Михаил Миков - Пледседател на Налодното Съблание.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                                Че те и другите нямат експерти. Виж да крадат, всички имат експерти !!! Ти вярваш ли Сидеров да се оду*и на Местан ???
                                И двамата са продукт на ДС, а Волен на Бойко и Цар Киро се обясняваше в любов 3 години, че на Местан ли няма
                                Last edited by Jay Gould; 20.05.2013, 18:31.

Коментар

Working...
                                X