IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
    Да ти дава Господ добра реколта. И за нас ще е добре.

П.П. Не е проблемът в предишните, а в сегашните. Те ме плашат.
    И изобщо - дайте да спрем да говорим за ГЕРБ, нали вече са минало. Нека говорим за сегашното управление.
    Анончи има време.Бъди мъж и все пак им дай 100дена.Аз ги чакам и ще ги почна.И на мен не ми харесва това раздаване на пари на мангалите а за пушенето да не говорим.И ми писна да гледам Донка Соколова и благой Рагин.Аман от Балкантурист.Тоя не можа да разбере че заведенията са му празни не защото е забранено пушенето а защото е мръсно цените са високи обслужването е калпаво лъжат в грамажа сипват вода в алкохола който е и ментак при това.Ама по тези въпроси мълчи като бит педераст.Вчера бях в София да се видя с приятели които са в чужбина от много години.Решихме да обядваме в заведение в центъра.Ами със сядането и хлебарките ни напълзяха.Как да обядваш там?Отидохме на друго място но това не оправи лошото усещане.

Коментар

• Бате Пешо, ето тема, по която можеш да кажеш какво мислиш. Правилно ли е?

Бъдещето на земеделието е в обединението на малките производители

Категорично не става въпрос за възраждане на ТКЗС, а за обединение на друг принцип, обясни земеделският министър Греков

Окрупняването е начинът земеделието у нас да увеличи доходността си и ефективността си, смята новоназначеният земеделски министър Димитър Греков. .... и т.н.
      http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...diteli,152283/

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
        Анончи де успокой се.Времето е прекрасно топло и слънчево не горещо.Градинката ми е добре царевицата и слънчогледа са отлични житцето има малко полегнало ама то винаги е така.Засега ако Бог е добър вървим към добра реколта.Дано няма градушки.Ако и цените са добри ще стане отлично.От теб не очаквах да си почитател на примитивни хора на хора които се хвалят че не четат книги и са агресивни.А виждам че ти е трудно да приемеш новата роля на кумирите ти.А тя е като в оная реклама АНИИИИИ ВЪРНИ КЛЮЧОВЕТЕ А ТЯ ОТГОВАРЯ НЯМАААА.
        Да ти дава Господ добра реколта. И за нас ще е добре.

П.П. Не е проблемът в предишните, а в сегашните. Те ме плашат.
        И изобщо - дайте да спрем да говорим за ГЕРБ, нали вече са минало. Нека говорим за сегашното управление.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнение
          Личи си, че си наясно с това положение
          Недей да губиш надежда, все някоя може да ти пусне!
          Нещо си се объркал и то сериозно.Секса приятелю е финансов въпрос.А аз с финансите съм добре.Само дето с бръмчалки не се занимавам особено със софийски такива.Анадънму....

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
            Ти верно си пощурял днес.
            Да не би студеното време да ти пречи на посевите?

П.П. Щото само за студ и глад говориш.
            Анончи де успокой се.Времето е прекрасно топло и слънчево не горещо.Градинката ми е добре царевицата и слънчогледа са отлични житцето има малко полегнало ама то винаги е така.Засега ако Бог е добър вървим към добра реколта.Дано няма градушки.Ако и цените са добри ще стане отлично.От теб не очаквах да си почитател на примитивни хора на хора които се хвалят че не четат книги и са агресивни.А виждам че ти е трудно да приемеш новата роля на кумирите ти.А тя е като в оная реклама АНИИИИИ ВЪРНИ КЛЮЧОВЕТЕ А ТЯ ОТГОВАРЯ НЯМАААА.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
              Щом сме в този форум, значи не сме за оплакване и на социални помощи.....
              Какво да кажат маметата след повишаване на детските и помощите за първолак с 50 % .....?
              Да се оплакват ли ..?
              Или разбиването за една седмица на мутренско - ченгеджийската структура на МВР.
              Министерство, което служеше на двама ....., а не на хората.
              Ти пък, Чиче, форум като форум, който не е решил, той не се е регистрирал?

Маметата са ясни, нищо повече няма да кажат, ще си опъват каиша сами, както и колкото могат, но вече никой няма да се занимава с тях, замазаха ви/им очите. И то непосредствено след информационното затъмнение, което наложиха в мрежата по повод на планираните протести в неделя. Сещай се сам.

Това спешно разбиване на МВР хич не е за хвалба. Само Трактора не е наминал още през новата ви структура.
              http://www.svobodata.com/page.php?pid=11539&rid=20
              Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                Бойко Борисов: Народът избра ГЕРБ като първа политическа сила и ние няма да позволим да ни унижавате всеки ден от тази трибуна

06-06-2013

Народът избра ГЕРБ като първа политическа сила и ние няма да позволим вие от тази трибуна всеки ден да ни провокирате и унижавате, да си правите комисии без кворум. С какво право партии, три пъти по-малки от ГЕРБ, си позволяват да излизат, да издават присъди, да обиждат, да се държат арогантно, да предлагат неща, които никога не ги е имало в този парламент – комисии, които без кворум да работят. Това заяви от парламентарната трибуна председателят на ПП ГЕРБ и на ПГ ГЕРБ Бойко Борисов. „Имах нужда да обмисля нещата, които се случват тези дни в парламента. Да обмисля защо Миков и Бисеров вчера оставиха Сидеров да идва, да обижда, да идва между редовете в нашата парламентарна група и да провокира инциденти. И това става с мълчаливото съгласие на ръководството на парламента”, подчерта Борисов. По думите му във всеки друг парламент такова поведение щеше да бъде санкционирано. „Сега, когато сте зависими от тях, не го направихте. Вие се държите тук, все едно сте спечелили изборите. Партията победител се казва ГЕРБ и вие сте го признали. След като се чувствате толкова силни, провеждате политика на диктатура в държавата, вие сте по-големи калинки. Една такава, Тихолов, лъсна още в първия ден на правителството. Той се оказа много голяма калинка”, добави Бойко Борисов. Според него участието в парламента на ГЕРБ се оказва безсмислено, защото БСП, ДПС и Атака си решават каквото поискат и не се вслушват в предложенията на ПП ГЕРБ. „Вчера прочетох интервю на Богомил Манчев, който каза още една лъжа. Той казва, че централата „Белене” струва 20 милиарда лева, а вие се скъсахте да говорите, че е 4 милиарда. Чувам, че ще връщате държавата назад и по отношение на тютюнопушенето”, посочи председателят на ПП ГЕРБ.

„Народът ни е пратил да работим в парламента и ние ще работим в парламента. Няма да влизаме в зала, за да може тройната коалиция да си прави каквото иска. Ще се срещаме с хората, така, както в предишния парламент. Ще бъдем в парламента, ще срещаме хората, ще говорим с тях, ще бъдем коректив. Те всеки ден казват по едно отстъпление, една лъжа. И за Закона за тютюнопушенето, и за АЕЦ „Белене”, посочи Бойко Борисов пред журналисти в кулоарите на Народното събрание. Председателят на ПП ГЕРБ призова Орешарски да бъде така добър, да си извади статистиката и да види, че по времето, когато беше министър на финансите митниците и данъчните са събирали по-малко пари. „Сега един месец те тръбяха, че щели да събират повече приходи. При нас в пъти повече сме събирали пари – данъчните и митниците, отколкото по времето на Орешарски. Освен това, му напомням, че когато ние взехме властта, той самият каза, че над половин милиард е дупката в хазната. Авансово беше взел парите от „Лукойл”, които ние върнахме още веднага като дойдохме. Те излъгаха, че са изгорили цигарите, но 160 милиона върнахме – пари, които те не бяха платили. Ето ви 800 милиона”, припомни Борисов.

„Ние искаме нови избори и се надяваме Конституционният съд да реши правилно. Каквото реши, ще го приемем. В новия правилник предлагат в комисиите, които винаги са работили с кворум, да работят без кворум. С една дума, дали имаме участници или не, техният глас нито се чува, нито се зачита”, подчерта Бойко Борисов. Той бе категоричен, че БСП, ДПС и Атака използват провокации, срещу депутатите от ПГ ГЕРБ. „Те с нас, първата политическа сила, как се държат? Вчера Волен Сидеров какво правеше пред моята банка? Защо той влезе между редовете, какво провокираше – някой да го удари и да станем същите маскари като тях”, посочи Борисов. По думите му е нормално първата политическа сила да има председател на парламента. „Това просто е избор на народа, това не е наша прищявка. Нормално е първата политическа сила да има повече председателски места в комисиите. Народът е избрал това. Откъде-накъде партия, три пъти по-малка от нас, каквато е ДПС, ще доминира правителство и ще доминира парламент? Това ли избраха българите?”, попита Борисов. Според него не е нормално първата политическа сила да бъде наричана опозиция. „Ние сме първа политическа сила и вече ще се държим като такава. Народът не отреди това нито на БСП, нито на ДПС”, категоричен бе Бойко Борисов.

„Аз градях България. Аз направих магистрали, мостове. Сега Орешарски наготово за последно ще открие и „Струма”, и „Тракия”, и Дунав мост, и „Хемус”. Да видим след него следващият какво ще има оставено да открие. За над 210-215 милиона са купували правителствени самолети, а ми правят сметка къде съм пътувал и защо съм летял. Летял съм, защото така съм преценил за своята сигурност. Те затова се казват правителствен отряд, за да се лети с него. Защо купиха самолети тогава – два еърбъса? Защото комисионната, за която говорят, е 10 милиона долара, която са взели Станишев и компания. Защо не искат това да е в комисията? То е по същото време. Ние плащахме самолетите. Защо в комисията за Отряд 28 не влиза и това? Ето ви диктатура – политически неудобните ще ги мачкаме, а нашите далавери ще замитаме”, обясни Бойко Борисов. Според него БСП, ДПС и Атака се държат като диктатори, които унижават първата политическа сила. „Ние не сме тук в лично качество. Тук са ни изпратили хората и те са гласували най-много за нас. Поведението им няма да се промени, защото те искат да наложат диктатура, затова първо пипат службите, създават си органи за репресия, поголовна чистка на всички качествени хора”, заяви председателят на ПП ГЕРБ.
                Оф мамин убавец.Не разбра ли че не ни интерсуват неговите душевни състояния и да ходи на психоаналитик.Тоя още не мое да разбере че го чакат четири години бъзици и подигравки.И явно е забравил как се държеше с хората когато беше на власт.На кого викаше безделници.Е сега ще изпита това което е правил на собствен гръб.Трудно му е да сфане ама има време предостатъчно.И правилно му казаха да чете книги ама се съмнявам дали може да чете а пък ако може дали мое да осмисли прочетеното.

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                  Бойко Борисов: Народът избра ГЕРБ като първа политическа сила и ние няма да позволим да ни унижавате всеки ден от тази трибуна

С какво право партии, три пъти по-малки от ГЕРБ
                  ................
                  Според него участието в парламента на ГЕРБ се оказва безсмислено, защото БСП, ДПС и Атака си решават каквото поискат и не се вслушват в предложенията на ПП ГЕРБ.
                  Според него не е нормално първата политическа сила да бъде наричана опозиция.
                  ..............
                  Сега Орешарски наготово за последно ще открие и „Струма”, и „Тракия”, и Дунав мост, и „Хемус”. Да видим след него следващият какво ще има оставено да открие. За над 210-215 милиона са купували правителствени самолети, а ми правят сметка къде съм пътувал и защо съм летял. Летял съм, защото така съм преценил за своята сигурност. Те затова се казват правителствен отряд, за да се лети с него.
                  Ама моля ви се другарко! Аз съм по-голям пък те ме бият!

Ах как плачка днес главното герберче! Ах какъв кеф! Как му трепереше гласеца горкият! Плачка, плачка горкото.
                  Че бил ползвал самолетите да лети щото трябвало по две-три лентички да реже на ден!
                  И как сега Орешарски на готово щял да реже лентичките!

Идиотът продължава да мисли, че работата на премиера е да реже лентички на ремонта на завоя на пътя за Горно Уйно.

А бе Орешарски! Дай му на тоя една голяма ножица и го остави да реже лентички, ама за негова сметка. Да си плаща сам и пътя и поповете и охраната. Па да реже колкото си иска. И да е под надзора на д-р Михайлов и персонала на "Свети Наум".

Ама герберчетата ... да знаете колко ми е КЕФ като плачкате!!!!

Знам че не е честно да се ритат падналите, ама като ми е кеф!
                  Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Не ми е ясно за каква агресия джамолиш.Явно трябва да погладуваш и да постоиш на студено та дано сфанеш какво ти говоря
                    Ти верно си пощурял днес.
                    Да не би студеното време да ти пречи на посевите?

П.П. Щото само за студ и глад говориш.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                      ако можеш да намалиш агресията, че ...да е по-ясна мисълта ти

По никакъв начин не е ясно от приказките ти - как да не се прави шега - със зимата и глада
                      Щото и двете могат да се подсилят както със строежа, така и от липсата му?!
                      Не ми е ясно за каква агресия джамолиш.Явно трябва да погладуваш и да постоиш на студено та дано сфанеш какво ти говоря

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                        Какво да кажат маметата след повишаване на детските и помощите за първолак с 50 % .....?
                        Да се оплакват ли ..?
                        Няма лошо българските (най-вече!!!) деца и майките им да получават повече помощи и обезщетения. Както и пенсионерите ни.
                        Важното е да не стане така, че ако им дадат 1 лев увеличение, инфлацията да не им вземе 2 лева.
                        Левите управлениия, с техните раздавания на НЕИЗРАБОТЕНИ пари на калпак, имат навика да повишават инфлацията.
                        Засега не мога да твърдя, че това ще се случи, но рискът не е малък, а и практиката го доказва.

П.П. Все повече започвам да се съмнявам и в събираемостта на данъците. Средната класа ги бойкотира (отлага плащането им, за сметка на лихви), а това ще бъде проблем за Орешарски.

Коментар

То човек като спре секса и откача.
                          Личи си, че си наясно с това положение
                          Недей да губиш надежда, все някоя може да ти пусне!
                          Don't work hard, work smart!

Коментар

• ДОСТОЙНА ПОЗИЦИЯ

06-06-2013

Народът избра ГЕРБ като първа политическа сила и ние няма да позволим вие от тази трибуна всеки ден да ни провокирате и унижавате, да си правите комисии без кворум. С какво право партии, три пъти по-малки от ГЕРБ, си позволяват да излизат, да издават присъди, да обиждат, да се държат арогантно, да предлагат неща, които никога не ги е имало в този парламент – комисии, които без кворум да работят. Това заяви от парламентарната трибуна председателят на ПП ГЕРБ и на ПГ ГЕРБ Бойко Борисов. „Имах нужда да обмисля нещата, които се случват тези дни в парламента. Да обмисля защо Миков и Бисеров вчера оставиха Сидеров да идва, да обижда, да идва между редовете в нашата парламентарна група и да провокира инциденти. И това става с мълчаливото съгласие на ръководството на парламента”, подчерта Борисов. По думите му във всеки друг парламент такова поведение щеше да бъде санкционирано. „Сега, когато сте зависими от тях, не го направихте. Вие се държите тук, все едно сте спечелили изборите. Партията победител се казва ГЕРБ и вие сте го признали. След като се чувствате толкова силни, провеждате политика на диктатура в държавата, вие сте по-големи калинки. Една такава, Тихолов, лъсна още в първия ден на правителството. Той се оказа много голяма калинка”, добави Бойко Борисов. Според него участието в парламента на ГЕРБ се оказва безсмислено, защото БСП, ДПС и Атака си решават каквото поискат и не се вслушват в предложенията на ПП ГЕРБ. „Вчера прочетох интервю на Богомил Манчев, който каза още една лъжа. Той казва, че централата „Белене” струва 20 милиарда лева, а вие се скъсахте да говорите, че е 4 милиарда. Чувам, че ще връщате държавата назад и по отношение на тютюнопушенето”, посочи председателят на ПП ГЕРБ.

„Народът ни е пратил да работим в парламента и ние ще работим в парламента. Няма да влизаме в зала, за да може тройната коалиция да си прави каквото иска. Ще се срещаме с хората, така, както в предишния парламент. Ще бъдем в парламента, ще срещаме хората, ще говорим с тях, ще бъдем коректив. Те всеки ден казват по едно отстъпление, една лъжа. И за Закона за тютюнопушенето, и за АЕЦ „Белене”, посочи Бойко Борисов пред журналисти в кулоарите на Народното събрание. Председателят на ПП ГЕРБ призова Орешарски да бъде така добър, да си извади статистиката и да види, че по времето, когато беше министър на финансите митниците и данъчните са събирали по-малко пари. „Сега един месец те тръбяха, че щели да събират повече приходи. При нас в пъти повече сме събирали пари – данъчните и митниците, отколкото по времето на Орешарски. Освен това, му напомням, че когато ние взехме властта, той самият каза, че над половин милиард е дупката в хазната. Авансово беше взел парите от „Лукойл”, които ние върнахме още веднага като дойдохме. Те излъгаха, че са изгорили цигарите, но 160 милиона върнахме – пари, които те не бяха платили. Ето ви 800 милиона”, припомни Борисов.

„Ние искаме нови избори и се надяваме Конституционният съд да реши правилно. Каквото реши, ще го приемем. В новия правилник предлагат в комисиите, които винаги са работили с кворум, да работят без кворум. С една дума, дали имаме участници или не, техният глас нито се чува, нито се зачита”, подчерта Бойко Борисов. Той бе категоричен, че БСП, ДПС и Атака използват провокации, срещу депутатите от ПГ ГЕРБ. „Те с нас, първата политическа сила, как се държат? Вчера Волен Сидеров какво правеше пред моята банка? Защо той влезе между редовете, какво провокираше – някой да го удари и да станем същите маскари като тях”, посочи Борисов. По думите му е нормално първата политическа сила да има председател на парламента. „Това просто е избор на народа, това не е наша прищявка. Нормално е първата политическа сила да има повече председателски места в комисиите. Народът е избрал това. Откъде-накъде партия, три пъти по-малка от нас, каквато е ДПС, ще доминира правителство и ще доминира парламент? Това ли избраха българите?”, попита Борисов. Според него не е нормално първата политическа сила да бъде наричана опозиция. „Ние сме първа политическа сила и вече ще се държим като такава. Народът не отреди това нито на БСП, нито на ДПС”, категоричен бе Бойко Борисов.

„Аз градях България. Аз направих магистрали, мостове. Сега Орешарски наготово за последно ще открие и „Струма”, и „Тракия”, и Дунав мост, и „Хемус”. Да видим след него следващият какво ще има оставено да открие. За над 210-215 милиона са купували правителствени самолети, а ми правят сметка къде съм пътувал и защо съм летял. Летял съм, защото така съм преценил за своята сигурност. Те затова се казват правителствен отряд, за да се лети с него. Защо купиха самолети тогава – два еърбъса? Защото комисионната, за която говорят, е 10 милиона долара, която са взели Станишев и компания. Защо не искат това да е в комисията? То е по същото време. Ние плащахме самолетите. Защо в комисията за Отряд 28 не влиза и това? Ето ви диктатура – политически неудобните ще ги мачкаме, а нашите далавери ще замитаме”, обясни Бойко Борисов. Според него БСП, ДПС и Атака се държат като диктатори, които унижават първата политическа сила. „Ние не сме тук в лично качество. Тук са ни изпратили хората и те са гласували най-много за нас. Поведението им няма да се промени, защото те искат да наложат диктатура, затова първо пипат службите, създават си органи за репресия, поголовна чистка на всички качествени хора”, заяви председателят на ПП ГЕРБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                              Много важно какво ще обявиш, за някакъв фактор ли се помисли?!

Радвай се на помощите, които ти отпуснаха в социалната сфера, щом толкова си бил на зор.
                              Да се оплакват ли ..?
                              Или разбиването за една седмица на мутренско - ченгеджийската структура на МВР.
                              Министерство, което служеше на двама ....., а не на хората.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                                Споко...
                                същото ще стане и с делото "Цв. Цветанов"

Гарван гарвану око не вади

Нека поспадне малко напражението и да се поддържа разделението ... между "комунисти" и "некомунисти"
                                Нямам грижи, Съни, за делото "Цветанов", не и докато обвинителни актове за действия остават висящи от магистратите. На този фон обвинителен акт за бездействие, е повече от обречен.
                                Yeah

Коментар

Working...
                                X