IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
    Не, не иска да го строи. Има ясни правила, кога референдума е валиден.

Винету! Това не ти е силната тема. Не си наясно.

Референдумът е ВАЛИДЕН, защото гласуваха повече от 20% от ВСИЧКИ избиратели. Ферщанден? Анадън му? Капиш?

Но не е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН, защото са гласували по-малко избиратели отколкото на предните парламентарни избори. Задължително е парламентът да разгледа въпросът по който се гласува. Защото е действителен.

Други уроци няма да давам без пари.
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
      А пък ти като плачеш да знаеш колко ми е кеф.
      Герберският плач е музика за моите уши!
      Ако говорим лично за мен, трябва да ти призная че съм много доволен хем ГЕРБ да е най-силната партия в България, хем да бъда в опозиция. И като се прибави паянтовата конструкция на правителството - всеки нормален човек веднага е опозиция на това нещо. Направо идеална ситуация

Но от теб гигов съм разочарован. Казах ти преди изборите чакам да те видя какво можеш. И след всичките протести, оставки, компромати, ГЕРБ отново сме най-силните, а БСП сте втори. Голям кеф И за да дойдете на власт правите лупинги с Местан и Волен. Още по-голям кеф И сте слаби и уязвими и се страхувате от нови избори

Само толкова ли можеш гигов Само безпринципна мента. Ей, червените са действително само мошеници и търтеи

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
        Колега инженер, мобилните групи са оборудвани с техника за подслушване в реално време, записи не могат да правят.
        СРС-тата са друга бира, но ти, виждам, не правиш разлика.
        Мисловната дейност на никой тук конкретно не е била повод за мой коментар. Нито съм си позволявала квалификации.
        Гузен негонен бяга.
        Стига говори смешки бе! Не можела да записва!! Егати малоумието!
        Магнетофонът е измислен преди Втората световна война. А тази техника не можела! Що за идиотизъм!

Подслушвали са! И за записвали! ТОЧКА. И ще ядат хурката!

Коментар

Дарение от САЩ. Но цялата документация по тези автомобили е парафирана от правителството на Тройната коалиция.
          Да питам все пак има ли нещо за което не е виновна тройната коалиция?И изобщо ила ли нешо за което тиквата и шлифера са виновни.Тройната коалиция купила техниката Сергейко подслушвал тройната коалиция отпечатала фалшивите бюлетини в печатницата на тройната коалиция!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Имайте поне срам ако нямате мозък.Знам че нивото ви е такова да се мислите за най умните и да не допускате че има и по умни от вас.Чудя се само на психическо болест ли се дължи това?

Коментар

На всичко отгоре българския народ иска да се строи АЕЦ Белене. 62% ЗА и 38% против.
            Не, не иска да го строи. Има ясни правила, кога референдума е валиден.

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
              Кога сме плачкали като ощипани девици, бе gigow Искаме просто каквото ни се полага - председателско място в парламента и някои от комисиите, защото сме най-голямата парламентарна група. Нормална парламентарн практика в цял свят. И като ни атакуват с дребнава отмъстителност, ние ИМЕННО ЗАЩОТО СМЕ ОПОЗИЦИЯ НЯМА ДА УЧАСТВАМЕ В ЛЕГИТИМИРАНЕТО НА ЧЕРВЕНАТА РЕСТАВРАЦИЯ.

Нека жалката ОФ Тройна Коалиция на ПЕС, ФЕС и SS (или ако предпочиташ на ГЕЯ, БЕЯ и ЗЛОДЕЯ) да види какво е най-силната партия в България да бъде в опозиция. Ние имаме задължение пред 1 100 000 избиратели да защищаваме демокрацията от новата още по-уродлива Тройна Ламя. И няма да играем ролята на конструктивни когато опонента е деструктивен Вие червените ще отговаряте за своите действия и лъжливи обещания, за безпринципните аморални коалиции едновременно с фупнаджийските лопати Сидеров и Местан, за шуробаджанащината, олигархията, ДС гангстерите, кражбата Белене, тежкото икономическо положение. Вие проявявате дребнава отмъстителност и следователно няма как да очаквате конструктивност

А ГЕРБ е длъжен пред българските граждани с всички сили да защитава европейското развитие на България, независимо от цената, която ще платим в борбата със слугите на КГБ в България. И го правим, като се отчитаме за всяко свое действие пред българския народ.
              Плачкате бе ! Нали всички виждат . И Бойко днес плака със сълзи в гласа, как Орешарски щял да реже ленти.

И НИЩО не ви се полага. Вие сте малцинство. Имате 1 081605 гласа, а БСП+ДПС имат 1 343207 гласа. Така че сте опозиция и ще слушкате.
              Впрочем вие сами се изолирате. Не щете зам.председателско място, ами много ви здраве! Не щете да учатвате в работата на парламента-какви комисии искате?
              Сърдитко Петко-празна му торбичка!

Впрочем Бойко си е голям плачко. Три и половини години не свърши нищо, само плакА като вдовица за х.. И сега пак плаче.

А пък ти като плачеш да знаеш колко ми е кеф.
              Герберският плач е музика за моите уши!

Коментар

Колега инженер, мобилните групи са оборудвани с техника за подслушване в реално време, записи не могат да правят.
                Мисловната дейност на никой тук конкретно не е била повод за мой коментар. Нито съм си позволявала квалификации.
                Гузен негонен бяга.
                Ще задам един инженерен въпрос - кой умник е поръчал такава техника, че да не може да прави записи ? Време е МВР да си направи обществена поръчка за няколко хиляди лева за да и направят ъпгрейт. Последното да не се чете като няколко десетки милиона
                Според мен толкава скъпа техника трябва да се използва рационално - може да се интегрира с online връзка за да се подсигури срещу некадърност и злоупотреби.
                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Гузен негонен бяга.
                  Е повярвах ти.И тогава Шлифера ли стои да подслушва?И интересно после как рекетира бизнесмените като няма записи?Сигурно звъни по телефона и казва аз те подслушвах като говореше с еди кой си за еди какво си.А и нали тази техника е купена по негово време.Тогава излиза че е пълен некадърник.

Коментар

• Първоначално изпратено от val2 Разгледай мнение
                    Тая техника сигурно е втора употреба , щом не записва
                    Дарение от САЩ. Но цялата документация по тези автомобили е парафирана от правителството на Тройната коалиция.
                    Yeah

Коментар

Гузен негонен бяга.
                      Тая техника сигурно е втора употреба , щом не записва

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                        A аз колко пъти да обяснявам че освен земеделец съм и инженер.Не ми пробутвай врели не кипели като за бабички от кварталната градинка.Записи има и още как.Не искам да раздавам квалификации за умствените ти способности но нали не си мислиш че съм по глупав от теб?А това дето ни го пускат и чуваме гласа на Бойко по записки ли е реставрирано.Казали на Бойко какво е казал и той го повторил за да го запишат?
                        Гузен негонен бяга.
                        Yeah

Коментар

• Стамболов абе нали тиквоча каза че не иска да участва в комисии и да си управлявала тройната коалиция.Сега пък искал председателското място в парламента.Ми аз искам да ми се обади Джулия Робъртс и да каже идвам много съм нещастна.Няма ли да проумеете че България не се интересува от душевните ви терзания и мечти.Не става само с искане.Тиквата да почне да чете ма се съмнявам че има капацитет да разбере и осмисли прочетеното.Четири години рева Станишев и тройната коалиция сега пак реве.Тоя мъж ли е изобщо?И дали е здрав психически?Имам съмнение че болен и то тежко.И не само това ами не може да си удържа бездарието и простотията и става агресивен.Айде да му назначават големи жълти хапове и да ги почва по схема щото става страшно

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                            Кога сме плачкали като ощипани девици, бе gigow Искаме просто каквото ни се полага - председателско място в парламента и някои от комисиите, защото сме най-голямата парламентарна група. Нормална парламентарн практика в цял свят. И като ни атакуват с дребнава отмъстителност, ние ИМЕННО ЗАЩОТО СМЕ ОПОЗИЦИЯ НЯМА ДА УЧАСТВАМЕ В ЛЕГИТИМИРАНЕТО НА ЧЕРВЕНАТА РЕСТАВРАЦИЯ.

Нека жалката ОФ Тройна Коалиция на ПЕС, ФЕС и SS (или ако предпочиташ на ГЕЯ, БЕЯ и ЗЛОДЕЯ) да види какво е най-силната партия в България да бъде в опозиция. Ние имаме задължение пред 1 100 000 избиратели да защищаваме демокрацията от новата още по-уродлива Тройна Ламя. И няма да играем ролята на конструктивни когато опонента е деструктивен Вие червените ще отговаряте за своите действия и лъжливи обещания, за безпринципните аморални коалиции едновременно с фупнаджийските лопати Сидеров и Местан, за шуробаджанащината, олигархията, ДС гангстерите, кражбата Белене, тежкото икономическо положение. Вие проявявате дребнава отмъстителност и следователно няма как да очаквате конструктивност

А ГЕРБ е длъжен пред българските граждани с всички сили да защитава европейското развитие на България, независимо от цената, която ще платим в борбата със слугите на КГБ в България. И го правим, като се отчитаме за всяко свое действие пред българския народ.
                            Едни други неща се полагат също , но всяко нещо с времето си

Коментар

• Имаше някакъв тъпан , който звънеше на ЕГН ета

Коментар

Хахахааааа!!!

Като сте най-силни!!!!! защо плачкате като ощипани девици?

Другаркоооо!!! Пък Сергейчо и Местанчо ме бияяяят!!!

Ами като сте големи и конструктивни, не си играйте на обидени! Внасяйте в парламента реални и добри закони, гласувайте каквото е правилно според вас и бъдете против каквото смятате за неправилно. Дръжте се като една нормална опозиция. Защото вие сте опозиция. И ако сте правилни и верни народът ще ви оцени.
                                И е абсолютна истина, че ако сега управляващите навирят нос и управляват пряко народната воля, то народът ще излезе вече с дряновиците. Ако не го разбират, толкова по-зле за тях.

Коментар

Working...
                                X