IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Никак не е зле. Приветствам философско обосноваване на политически позиции, дори да не ги одобрявам...

Ето един велик философ:

http://schopenhauer-izvadki.blogspot.com/

Коментар

В тази библиотека има доста интересни книги. На Роло Мей книгите съм ги търсил доста време, а тук ги има всички основни.

Коментар

Е, ал сана, изказване на напълно незаинтересован човек

дай превод на ал сана.да ми се изясни,картинката
        Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• http://psylib.org.ua/books/feyer01/
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
            +101

Напълно съм съгласен с теб,MILOM.

НЕК фалира основно заради Белене и Цанков Камък.
            1 км двупосочен път с 2 ленти изграден от БСП до Цанков камък струва 11.175 милиона лева
            1 км Магистрала изградена от ГЕРБ струва 2 милиона лева с 6 ленти, мантинели, и оградни мрежи.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o
              Когато червените свини квичат, като на Коледно заколение, душата ми се пълни с радост и животът е прекрасен.
              Е, ал сана, изказване на напълно незаинтересован човек
              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                Е точно за това са обидите, защото не ги пропускате. Не мисля че се засягат тролове от обиди. То всъщност обида към трола е доказателство за всеки трол че си върши работата както трябва.
                Не ме убеди.

Обидите имат за цел да плашат колегите, за да не си изказват мнението по политически въпроси и темата да се превърне в Само Левски Долу ЦСКА и обратно. Но всъщност, на платените драскачи от известно време насам им е доста некомфортно. Затова и си изтърват нервите. Въпрос време е колегите наистина да спрат да се притесняват от тях и да почнат да си казват менията.
                tnm

Коментар

• Българи бъдете умни!
                  БСП ви готвят:
                  1.прогресивно подоходно облагане
                  2. Увеличени осигуровки
                  3. инфлация над 30%
                  Честито Другари малоумници!
                  инфлация по години:
                  1996 БСП над 300% годишна инфлация.
                  1997 БСП 200% инфлация
                  2004 г НДСВ - 4%
                  2005 г БСП -6.5%
                  2006 г БСП - 6.5%
                  2007 г - БСП 12.5%
                  2008 г БСП -7.8%
                  2009 г ГЕРБ - 0.6%
                  2010 г ГЕРБ -4.5%
                  2011 г ГЕРБ -2.8%
                  2012г ГЕРБ - 3.4%
                  Като гледаш тези данни ти за кого би гласувал. БСП шайката ни е одрала 3 кожи през мандата си 37% инфлация ГЕРБ 1 кожа 11 % инфлация.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                    Защо не си направите един експеримент. Влезте в някой форум с минимум модерация, и действайте като тролове. Във форум където не ви пука каво мислят за вас, не се интересувате от това което се обсъжда. като единствената ви цел е да изкарате от нерви всички които пишат там. Мисля че по-лесно ще разберете това което ви казвам.
                    Не на Мечо тия

Искаш да кажеш, че не знаеш що е ущипана мома и има ли тя почва у нас !!!
                    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                      и нищо не споменава за близо милиард дадени за цанков камък и още толкова за белене от нек-сега тя е рекордьор по дългове у нас-няма по задлъжняла фирма
                      Тая такса пренос я вдигнаха за да подържат нек на системи,че си е фалирала отвсякъде,
                      но както навсякъде стана милиционерска работа.
                      +101

Напълно съм съгласен с теб,MILOM.

НЕК фалира основно заради Белене и Цанков Камък.

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
                        ХА-ХА

Коментар

• Равновесие понежи сме в темата за политика ще ти припомня един от основните принцими за мир- принципа за ненападение.Има и друг за едекватност на деиствията- когато изгонят дипломати другата страна прави същото...Тази простащина както всичко в живота трябва да има мярка и да се възпира иначе разваля всичко и пречи на нормалните комуникации във форума.Пример за умерено тролене е Стамболов- никога не отправя груби лични нападки, засега де..За агресивен трол са примери Анон и 4ун4о

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                            Защо ви е скъп тока-ето ви част от отговора: Заради некадърното герберастко управление!

Така е, когато оставиш крадливите мутро-милиционери да управляват държавата и такива сложни отрасли като енергетиката.
                            Това е все едно да дадеш на седемгодишно пакостливо дете да кара леката кола, а то до сега е карало само блъскащите се колички в лунапарк.
                            И естествено колата (държавата) катастрофира.
                            и нищо не споменава за близо милиард дадени за цанков камък и още толкова за белене от нек-сега тя е рекордьор по дългове у нас-няма по задлъжняла фирма
                            Тая такса пренос я вдигнаха за да подържат нек на системи,че си е фалирала отвсякъде,
                            но както навсякъде стана милиционерска работа.
                            http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                              Ето едно компетентно мнение за поразиите сътворени от герберските прости тикви в енергетиката. За да не се чудите що токът ви е скъп.
                              вече не се чудя.гледах едно интервю на ТРАЙКОВ,който обясняваше как докато е бил министър не е позволявал..................Другият основен проблем е включването на ненужно и огромно количество централи с възобновяеми източници, преди всичко фотоволтаици.но след него и потоп кое е истина от приказките на ТРАЙКОВ не знам.но знам,че се случва при управленито на ГЕРБ.това го знам
                              Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Защо не си направите един експеримент. Влезте в някой форум с минимум модерация, и действайте като тролове. Във форум където не ви пука каво мислят за вас, не се интересувате от това което се обсъжда. като единствената ви цел е да изкарате от нерви всички които пишат там. Мисля че по-лесно ще разберете това което ви казвам.

Коментар

Working...
                                X