IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%92%...82%D0%B5%D1%80
    http://pojelaniq-bg.net/citati-misli...ri-volter.html
    И ДРУГ ВЕЛИК ФИЛОСОФ

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Все пак интересно, как биха реагирали американците, ако в нашето посолство в америка издигнем паметник на нашите асове, дето са рязали техни ЗЕЛКИ ???
      То е ясно как!
      Ще изпратят почетен караул от морски пехотинци!

Разликата между нашите загинали пилоти и техните е , че нашите са защитавали жените и децата на България, а техните са били изпратени по настояване на ненормалния пияница да бомбят мирни граждани. Нашите са загинали в бой срещу войници, а техните войници са убивали жени и деца, въпреки че не ги виждат. Ама им е било ясно, че хвърляйки бомби върху центъра на столицата, то не унищожават военни обекти, ами мирни граждани.
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

- Вас аз съветвам не да работите, а да се биете. Вас аз съветвам не за мир, а за победа!

Фридрих Ницше
        Никого така ловко не лъжем и ласкаем, както самите себе си.

Артур Шопенхауер

Коментар

Все пак интересно, как биха реагирали американците, ако в нашето посолство в америка издигнем паметник на нашите асове, дето са рязали техни ЗЕЛКИ ???
          Е, ал сана, изказване на напълно незаинтересован човек

Коментар

• - Вас аз съветвам не да работите, а да се биете. Вас аз съветвам не за мир, а за победа!

Фридрих Ницше
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
              1 км двупосочен път с 2 ленти изграден от БСП до Цанков камък струва 11.175 милиона лева
              1 км Магистрала изградена от ГЕРБ струва 2 милиона лева с 6 ленти, мантинели, и оградни мрежи.
              тоя ли е пътя
              не съм ходил там.затова питам
              http://www.youtube.com/watch?v=YQ_chkhHnvQ
              Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D1%80%D0%B8%D0%B4%D1%80%D0%B8%D1%85_%D0%9D% D0%B8%D1%86%D1%88%D0%B5
                http://pojelaniq-bg.net/citati-misli...ih-nicshe.html
                И ОЩЕ ЕДИН ВЕЛИК ФИЛОСОФ
                За мен учителя е много по-велик от ученика.

"Състраданието е основа на целия морал."

Коментар

• bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D1%80%D0%B8%D0%B4%D1%80%D0%B8%D1%85_%D0%9D% D0%B8%D1%86%D1%88%D0%B5
                  http://pojelaniq-bg.net/citati-misli...ih-nicshe.html
                  И ОЩЕ ЕДИН ВЕЛИК ФИЛОСОФ

Коментар

Много трудно възприемам на руски. Но не мога да намеря "Против метода" на български безплатно.

Като няма на български, и руския е български.

И на английски я намерих. Ама философски книги се четат много трудно, ако не са на роден език. Независимо, че преводача може и да не е бил философ.
                    На мен руския ми е доста добър - поне за четене. Макар че не бих се пробвал да чета немски философи на руски. Те и на български са почти нечетивни

Коментар

• Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнение
                      Приказвайте си колкото искате и за каквото искате, но всеки да види снимките от бомбардировките на София и Дупница, който са в линка на Нетуеър.

Това е едно от много неща, които трябва да се знаят и помнят.
                      tnm

Коментар

• Приказвайте си колкото искате и за каквото искате, но всеки да види снимките от бомбардировките на София и Дупница, който са в линка на Нетуеър.

Това е едно от много неща, които трябва да се знаят и помнят.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                          Ама пък се пишат лесно. По-точно пишеш каквото ти идва отвътре, а впоследствие то може и да се окаже ценен философски труд
                          То ако пишеш каквото ти идва отвътре, то веднага се оказва ценен философски труд.

Голямата беда на повечето хора е, че не могат да разберат, кое "вътре" е тяхното "вътре" и кое е набито в канчетата им "вънка".
                          tnm

Коментар

Ама философски книги се четат много трудно, ако не са на роден език. Независимо, че преводача може и да не е бил философ.
                            Ама пък се пишат лесно. По-точно пишеш каквото ти идва отвътре, а впоследствие то може и да се окаже ценен философски труд

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                              В тази библиотека има доста интересни книги. На Роло Мей книгите съм ги търсил доста време, а тук ги има всички основни.
                              Много трудно възприемам на руски. Но не мога да намеря "Против метода" на български безплатно.

Като няма на български, и руския е български.

И на английски я намерих. Ама философски книги се четат много трудно, ако не са на роден език. Независимо, че преводача може и да не е бил философ.
                              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение

дай превод на ал сана.да ми се изясни,картинката
                                На ти сега - това е превода

Смисъла е, че такива хора колкото и майсторски да ги защитаваш все ще се изкажат някога и ще се появи Мечо да ти каже:

На ти сега напълно незаинтересован човек. И язък ти за реторическите умения дето си ги вложил.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X