Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (Архив до 19.06.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеВсе пак интересно, как биха реагирали американците, ако в нашето посолство в америка издигнем паметник на нашите асове, дето са рязали техни ЗЕЛКИ ???
Ще изпратят почетен караул от морски пехотинци!
Разликата между нашите загинали пилоти и техните е , че нашите са защитавали жените и децата на България, а техните са били изпратени по настояване на ненормалния пияница да бомбят мирни граждани. Нашите са загинали в бой срещу войници, а техните войници са убивали жени и деца, въпреки че не ги виждат. Ама им е било ясно, че хвърляйки бомби върху центъра на столицата, то не унищожават военни обекти, ами мирни граждани.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение- Вас аз съветвам не да работите, а да се биете. Вас аз съветвам не за мир, а за победа!
Фридрих Ницше
Артур Шопенхауер
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеВсе пак интересно, как биха реагирали американците, ако в нашето посолство в америка издигнем паметник на нашите асове, дето са рязали техни ЗЕЛКИ ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение1 км двупосочен път с 2 ленти изграден от БСП до Цанков камък струва 11.175 милиона лева
1 км Магистрала изградена от ГЕРБ струва 2 милиона лева с 6 ленти, мантинели, и оградни мрежи.
не съм ходил там.затова питам
http://www.youtube.com/watch?v=YQ_chkhHnvQИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеbg.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D1%80%D0%B8%D0%B4%D1%80%D0%B8%D1%85_%D0%9D% D0%B8%D1%86%D1%88%D0%B5
http://pojelaniq-bg.net/citati-misli...ih-nicshe.html
И ОЩЕ ЕДИН ВЕЛИК ФИЛОСОФ
"Състраданието е основа на целия морал."
Коментар
-
bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D1%80%D0%B8%D0%B4%D1%80%D0%B8%D1%85_%D0%9D% D0%B8%D1%86%D1%88%D0%B5
http://pojelaniq-bg.net/citati-misli...ih-nicshe.html
И ОЩЕ ЕДИН ВЕЛИК ФИЛОСОФ
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеМного трудно възприемам на руски. Но не мога да намеря "Против метода" на български безплатно.
Като няма на български, и руския е български.
И на английски я намерих. Ама философски книги се четат много трудно, ако не са на роден език. Независимо, че преводача може и да не е бил философ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнениеПриказвайте си колкото искате и за каквото искате, но всеки да види снимките от бомбардировките на София и Дупница, който са в линка на Нетуеър.
Това е едно от много неща, които трябва да се знаят и помнят.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеАма пък се пишат лесно. По-точно пишеш каквото ти идва отвътре, а впоследствие то може и да се окаже ценен философски труд
Голямата беда на повечето хора е, че не могат да разберат, кое "вътре" е тяхното "вътре" и кое е набито в канчетата им "вънка".Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
Ама философски книги се четат много трудно, ако не са на роден език. Независимо, че преводача може и да не е бил философ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеВ тази библиотека има доста интересни книги. На Роло Мей книгите съм ги търсил доста време, а тук ги има всички основни.
Като няма на български, и руския е български.
И на английски я намерих. Ама философски книги се четат много трудно, ако не са на роден език. Независимо, че преводача може и да не е бил философ.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
дай превод на ал сана.да ми се изясни,картинката
Смисъла е, че такива хора колкото и майсторски да ги защитаваш все ще се изкажат някога и ще се появи Мечо да ти каже:
На ти сега напълно незаинтересован човек. И язък ти за реторическите умения дето си ги вложил.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар