IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнение
    Аз пък съм изумен от олигофренията на такива като тебе
    Явно олигофрените като "МЕНЕ" са много, след като не гласуваха за въпросната малоумна партия!
    Чата от много време този форум и не си спомням,ти да си коментирал малуомните решения и назначения на въпросната партия! Аз като един обикновен човек или олигфрен според теб, коментирам с отвращение решенията на хората, за които гласувах, само и единствено, шайката некадърници от ГРЕБ да бъдат изметени и съм безкрайно разочарован тяхното решение да предложат лицето Пеевски за шеф на ДАНС!

P.S. За разлика от вас малуомниците, ние олигофрените сме на ясно, че думичките " МЕН и ТЕБ",може да звучат като "МЕНЕ и ТЕБЕ", но се пишат "МЕН и ТЕБ"

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      Ицо и аз съм за електронно гласуване, но твоето е много опростено..С тези карти мутрите ще ги изкупят от някои слоеве- както сега им ги вземат за кредитите и пак...
      Това е мехснизма, а основното е, че няма за кого да се гласува- няма дясно- само комунисти, олигарси и мутри..
      МНОГО СЕ РАДВАМ , ЧЕ НЕ МЕ ЧЕТЕШ
      ЧЕТИ СИ БУДА И ЦВЕТАНОВ
      'Щото сега не им ги изкупват гласовете? Опростено , осложнено - със сигурност , ще гласуват много повече хора, съответно продадените гласове и тези на етническа основа , ще имат доста по-малко влияние.
      И точно защото няма за кого да се гласува и всички са еднакви (леви, десни, централни....) - това е начина за някаква промяна.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
        Даде, ама къде са БСП, че ми е трудно да се сетя..... А обещанията към избирателя, кой ще ги изпълнява

Дали бсп няма да се разцепи преди герп, кадиев явно е против, а добрев гълта напрежение и ще има изригване
        Забряваш Първанката и Румен Петков - човекът имащ отскоро американска виза, както и статия във фейсбук профила на посолтството, че бил най-забавният български политик

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
          Знам че политиката е изкуство на възможното. Знам че в политиката е необходимо ежеминутно да се правят компромиси. Знам че трябва да се лавира между политическите интереси за да постигнеш политическите си цели.

Но все пак има граница, която не може , която не бива да се преминава. Такава граница е назначаването на Пеевски за шеф на ДАНС
          .
          Пеевски, който е придобил образованието си "право" в Югозападния университет по съмнителен начин. Назначен за следовател без всякакъв юридически стаж. Назначен за зам.министър и после уволнен. Разследван за корупция, подведен под отговорност и оправдан. Притежател на медии, за които думата обективност и морал е чужда.

Потресен съм. Нямам думи.

Това е компромис, който не бих направил, независимо дали ще падне правителството или не. Ако бях депутат от БСП, преди гласуването щях да изляза на трибуната и да призова здравомислещите си съпартийци да гласуват против. Без да ме интересува какво иска Станишев и дали ще падне Орешарски.
          Е ако това се окаже правилен ход на Станишев ще си ударя капата от земята и ще призная СерГейчо за гений

Иначе катедрата на проф Воденичаров е излюпило бая кадри, мисля че тим-аджиите също са кадри на ЮЗУ

Коментар

• Ицо и аз съм за електронно гласуване, но твоето е много опростено..С тези карти мутрите ще ги изкупят от някои слоеве- както сега им ги вземат за кредитите и пак...
            Това е мехснизма, а основното е, че няма за кого да се гласува- няма дясно- само комунисти, олигарси и мутри..
            МНОГО СЕ РАДВАМ , ЧЕ НЕ МЕ ЧЕТЕШ
            ЧЕТИ СИ БУДА И ЦВЕТАНОВ

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
              Причината е че няма граници за човешкото /хипопотамското/ его.Монопол върху медиите, следва монопол върху службите /затова сляха ГДБОП с ДАНС/ и после ..... император.
              Не не ...
              другаде е ключа от палатката ...
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                Не бързай!!! Цецо и Боко, до вчера играеха заедно с Пеевски, а днес те са извън властта, а властта е в ръцете на Пеевски. Те да му мислят....
                Даде, ама къде са БСП, че ми е трудно да се сетя..... А обещанията към избирателя, кой ще ги изпълнява

Дали бсп няма да се разцепи преди герп, кадиев явно е против, а добрев гълта напрежение и ще има изригване

Коментар

• Знам че политиката е изкуство на възможното. Знам че в политиката е необходимо ежеминутно да се правят компромиси. Знам че трябва да се лавира между политическите интереси за да постигнеш политическите си цели.

Но все пак има граница, която не може , която не бива да се преминава. Такава граница е назначаването на Пеевски за шеф на ДАНС.
                  Пеевски, който е придобил образованието си "право" в Югозападния университет по съмнителен начин. Назначен за следовател без всякакъв юридически стаж. Назначен за зам.министър и после уволнен. Разследван за корупция, подведен под отговорност и оправдан. Притежател на медии, за които думата обективност и морал е чужда.

Потресен съм. Нямам думи.

Това е компромис, който не бих направил, независимо дали ще падне правителството или не. Ако бях депутат от БСП, преди гласуването щях да изляза на трибуната и да призова здравомислещите си съпартийци да гласуват против. Без да ме интересува какво иска Станишев и дали ще падне Орешарски.
                  Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Цяла сутрин се чудя на какво точно ми прилича това дето го гледаме и слушаме и току що се сетих. Казва се 'ЧАЛАМБА" - традиционен мурафет. За по-любопитните пуснете си сърч из google! Има доста подробности.

Коментар

• Всяко зло, за добро! Сега изборите няма да дочакат есента.
                      Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
                        Вие още не можете да осъзнаете, че буквално с един ход, за 15 мин реабилитирахте и Цецо и Боко и Герб. В момента авторитета на партията е НУЛА.
                        Ами очевидно "партията" се опитва ди излезе от властта преди зимните сметки да озверят окончателно "електората"..

Коментар

• Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
                          Вие още не можете да осъзнаете, че буквално с един ход, за 15 мин реабилитирахте и Цецо и Боко и Герб. В момента авторитета на партията е НУЛА.
                          Не бързай!!! Цецо и Боко, до вчера играеха заедно с Пеевски, а днес те са извън властта, а властта е в ръцете на Пеевски. Те да му мислят....

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                            Гигов може да е шапкар и да съм го обиждал много пъти, но днес единствен той се показа като мъж на честта и написа "Отвратен съм".

Какво им пречеше на БСП да сложат Червеняков за шеф на ДАНС?
                            Аз имах това очакване.

Защо им беше Пеевски?!?!?!?

Ами Атака - те пак ни лук яли, ни лук мирисали. Не гласуваха против, защото така нямаше да мине избора на Пеевски при прегласуването.

БСП и Атака все повече замирисват на политически трупове.

Защото не ги разбираш работите..., за това Червеняков не е сложен за шеф на ДАНС!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                              Ти какво правиш още тук, тичай на площада пред МС, под знамената на мутрата Боко, и неговия авер Пашата, или под ръководството някакви си там протестиращите, които тръгнали да свалят Правителството чрез микрофоните на журналистите.

Коментар

• Съболезнования на редовия симпатизант на БСП...
                                Тия хора ви се се подиграха.

Коментар

Working...
                                X