IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Кои депутати избраха Делян Пеевски за шеф на ДАНС
    http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2013/..._shef_na_dans/

"Дневник" поиска от Народното събрание разпечатка за двете гласувания по избора на Делян Пеевски за председател на Държавната агенция "Национална сигурност" (ДАНС). Одобряването на кандидатурата му мина като извънредна точка в програмата на парламента тази сутрин и завари неподготвена групата на ГЕРБ. След обявяването на първия резултат, от партията настояха за повторно гласуване

Ето какво сочи разпечатката:

На първото гласуване "за" са 114 депутати - 78 от БСП и 36 от ДПС. "Против" гласуват 10 народни представители - 6 от ГЕРБ, 1 от БСП и трима от "Атака". Един натиска бутона "въздържал се".

При прегласуването има 116 гласа "за" - 80 от БСП и 36 от ДПС. "Против" са 87 - от ГЕРБ, и един е "въздържал се".

И в двете гласувания "въздържал се" е Емил Костадинов от БСП. Минчо Минчев от "Атака" е гласувал първия път против, а при прегласуването - "за".

Петър Курумбашев от левицата не е участвал в първото гласуване, а във второ е бил "за".

И в двете гласувания не са участвали Георги Кадиев, Младен Червеняков и Янаки Стоилов от БСП.

Първият път от "Атака" са били против Паверл Шопов, Десислав Чуколов и Станислав Станилов.

Коментар

• ритуално сепуко си направи "столетницата",
      може би щот резаците я изнасилиха
      или са мн прости, или не искат властта, или я искат
      за малко, колкото да напълнят партийната каса и
      собствените си джобове след "кипърския крах"
      на офшорните им сметки

Коментар

• Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнение
        Такива като теб ни докараха това, което се случва днес - и да за да гласуваш за БСП или АТАКА трябва да се ментално увреден - освен ГЕРБ има един куп други партии, за които дебилите можеха да гласуват ама не - те избраха да ни закопаят
        Зайченцото бяло ,то още вярва в Дядо Коледа.....
        Писах го сто пъти .... интереса на управляващите да бъде и твой интерес...

Никой на мен и мойте близки интереса на БорисоФ ,не беше и наш интерес....
        Така ,че от Мажо Мустака засега само хубави работи съм видял на борсата.....

Коментар

• Гледам реакциите на Червеняков и Стефан Данаилов. Отвратени са. Не желаят да коментират.

БСП вкараха и една доста нормална ИНТЕЛИГЕНТНА личност в парламента - Мартин Захариев. Макар и леко да съм резервиран към него.
          Та той какво казва:

Мартин Захариев: Фрустриран съм!

Нямам обяснение за това решение, заяви в кулоарите на парламента народният представител на Коалиция за България – известният издател и журналист Мартин Захариев. „Никога не съм бил по-фрустриран в обществената си роля“, коментира той избора на Делян Пеевски за шеф на ДАНС.

Паднахме с 20 места в класацията според свободата на словото - от 60-о до 80-о, но сега ще паднем до стотно и ще се родеем в това отношение с някои африкански държави, коментира Захариев.

http://fakti.bg/mnenia/69200-martin-...frustriran-sam

Коментар

• Местан , Станишев и Олигарски подготвяли нови назначения:

Митьо Очите - Главен секретар на МВР
            Николай Бареков - Шеф на СЕМ
            Максим Стависки - Шеф на "Пътна полиция"
            Алексей Петров - Шеф на Агенция за борба с порока и проституцията
            Брендо - Шеф на Агенция "Митници"
            Таки - Шеф на Изпълнителната агенция по лекарствата
            Митьо Пищова - Шеф на БАН
            Сашка Васева - Шеф на Филхармонията
            Владо Кузов - Шеф на Агенцията за закрила на децата
            Last edited by Jimmy; 14.06.2013, 15:17.
            Don't work hard, work smart!

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
              Бързоходко, гледаш в грешната посока. Турция не са ни проблема. Погледни на североизток. Оттам идват злините за България в лицето на ДПС.
              Е шибането с хвойнови метлички просто в случея не е достатъчно изразително сравнение. А иначе съм съгласен че корена на всичкос таващо в държавата от началотот на годината е на североизток. Такава безогледна намеса не е имало от Септемврийското въстание насам. Всички го занеха и виждаха но си мълчаха с надеждата че все ще има някакъв край това безобразие. Днес се видя че може да е безкрайно.

Коментар

• Няма такава държава !!!

http://www.youtube.com/watch?v=FPhuRdWjHoc

Коментар

• Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнение
                  Що да хвърля оставка може да е фен на ЧАЛАМБАТА. http://iffi.cc/blog/2009/02/chalamba/
                  Бързоходко, гледаш в грешната посока. Турция не са ни проблема. Погледни на североизток. Оттам идват злините за България в лицето на ДПС.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                    Абе не знам ... Такава нагла хипопотамщина не съм очаквал дори от Турската национал-социалистическа партия ....
                    Бенжи, тука СВЕТИ (ярко) цял куп интереси ...
                    На такъв пост не се слага някой за да работи... А да защитава(предпазва, прокарва, налага, засилва) нечии интереси...
                    На последно място са интересите на държавата...
                    За жалос разбира се ...
                    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Такива като теб ни докараха това, което се случва днес - и да за да гласуваш за БСП или АТАКА трябва да се ментално увреден - освен ГЕРБ има един куп други партии, за които дебилите можеха да гласуват ама не - те избраха да ни закопаят

Първоначално изпратено от kondosko Разгледай мнение
                      Явно олигофрените като "МЕНЕ" са много, след като не гласуваха за въпросната малоумна партия!
                      Чата от много време този форум и не си спомням,ти да си коментирал малуомните решения и назначения на въпросната партия! Аз като един обикновен човек или олигфрен според теб, коментирам с отвращение решенията на хората, за които гласувах, само и единствено, шайката некадърници от ГРЕБ да бъдат изметени и съм безкрайно разочарован тяхното решение да предложат лицето Пеевски за шеф на ДАНС!

P.S. За разлика от вас малуомниците, ние олигофрените сме на ясно, че думичките " МЕН и ТЕБ",може да звучат като "МЕНЕ и ТЕБЕ", но се пишат "МЕН и ТЕБ"

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                        Бойко Борисов: Ако премиерът Орешарски има малко чест и доблест, трябва да си хвърли оставката
                        Що да хвърля оставка може да е фен на ЧАЛАМБАТА. http://iffi.cc/blog/2009/02/chalamba/

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                          Не не ...
                          другаде е ключа от палатката ...
                          Абе не знам ... Такава нагла хипопотамщина не съм очаквал дори от Турската национал-социалистическа партия ....
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Бойко Борисов: Ако премиерът Орешарски има малко чест и доблест, трябва да си хвърли оставката

http://www.focus-news.net/?id=n1794251

Ако премиерът Орешарски има малко чест и доблест, трябва да си хвърли оставката. Това каза пред журналисти лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, предаде репортер на Агенция „Фокус. „Виждате в какво нещастно положение се намира премиерът Орешарски и ако той има малко чест и доблест, трябва да си хвърли оставката. Не трябва да стои там, да му се маскари името, защото той е човек, който мисля, че заслужава уважение”, заяви лидерът на ГЕРБ.

ДПС, начело с Ахмед Доган, демонстрира как се упражнява власт - безскрупулно, безпардонно, в интерес само на една партия - каза Борисов. „Те заслужават поздравления за това, че завзеха абсолютно всичко, цялата власт – медийна, икономическа, финансова, банкерска, служби – всичко, и могат да управляват 20 години”, каза той.

По негови думи, неслучайно цялото им ръководство е от бивши агенти на Държавна сигурност.

„Те знаят как се прави. Проведоха предизборна кампания, изцяло с компромати, през целия ден на размисъл направиха така, че да има внушения срещу ГЕРБ. Първо, махнаха тези полицейски директори, които бяха задържали хора за купуване на гласове, от БСП и ДПС”, каза Борисов.

„Направиха си едно съвременно Гестапо, с всичките му функции, безконтролно. Казва Местан, че щял да го контролира парламентът. Кой парламент? Депутати от БСП и ДПС – това ли е контролът? Имам сантимент към БСП – столетница – те я убиха. Вътре, техните хора”, заяви той.

Не ги ли видяхте (БСП) как изглеждат по коридорите - каза Борисов. Те са омачкани, сутринта ги извикаха, казаха им какво ще гласуват, Миков направи поредните си трикове с последния момент, вкара името, обнародване в Държавен вестник през нощта... - каза Борисов.

И ЕТО АДЕКВАТНИЯТ ОТГОВОР НА ПРЕМИЕРА:

Пламен Орешарски: Фактът, че има протести, означава, че обществото се демократизира; последните четири години нямаше протести
                            http://www.focus-news.net/?id=n1794253

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                              Първанката го виждам, като ментор на Добрев, преплетени им са съдбите... А иначе очакваме с интерес скорошните изяви на румбата, дейстително е много забавен, даже и трезвен
                              Тези тримата играят ролята на недоволните .... вътрешна опозиция...

Коментар

• Първоначално изпратено от itso78 Разгледай мнение
                                Забряваш Първанката и Румен Петков - човекът имащ отскоро американска виза, както и статия във фейсбук профила на посолтството, че бил най-забавният български политик
                                Първанката го виждам, като ментор на Добрев, преплетени им са съдбите... А иначе очакваме с интерес скорошните изяви на румбата, дейстително е много забавен, даже и трезвен

Коментар

Working...
                                X