IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнение
    Макс, ти майтап ли си правиш? Подходящ бил!?!?!

Ми дай тогава да сложим Цеко Минев за шеф на екологията, Черепа да оглави пътното строителство, а енергетиката да я вземе примерно Божо Манчев или Ковачки (в зависимост кое лоби надделее)!
    Що бе, човека си изказа мнението. Оставете го на мира.
    Таман да преброим кои са топ иди....хубавците на форума.
    Това че са платени не е индулгенция.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr_crash Разгледай мнение
      Глупаков,
      чети тука: http://www.segabg.com/article.php?id=653106
      ДОЛУ ТУРЦИТЕ, ДОЛУ БСП, СМЪРТ ЗА ПРЕДАТЕЛЯ СИДЕРОВ!
      Ами сегашните протести....., трябва да сме наивни да си мислим че 100% са автентични са хубав тест за новия шеф на ДАНС.... Ако протестите утихнат в срок до седмица слагам ръка на сърцето си и казвам: Пълното момче си го бива!

ПС. И малко по-полека долу турците, човека на Ердоган не е Доган, а Боко!

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
        Реакцията срещу Пеевски ме кара да мисля че избора е правилен... Боко и Цоко са заплаха за националната сигурност, а Пеевски е достатъчно мотивиран
        Глупаков,
        чети тука: http://www.segabg.com/article.php?id=653106
        ДОЛУ ТУРЦИТЕ, ДОЛУ БСП, ДОЛУ ПРЕДАТЕЛЯ СИДЕРОВ!
        Last edited by el.t; 14.06.2013, 20:28.

Коментар

• Макс, ти майтап ли си правиш? Подходящ бил!?!?!

Ми дай тогава да сложим Цеко Минев за шеф на екологията, Черепа да оглави пътното строителство, а енергетиката да я вземе примерно Божо Манчев или Ковачки (в зависимост кое лоби надделее)!

Коментар

• Реакцията срещу Пеевски ме кара да мисля че избора е правилен... Боко и Цоко са заплаха за националната сигурност, а Пеевски е достатъчно мотивиран

Коментар

• Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнение
              Все съм си мислил, че Станишев и Доган са по-печени, обаче сега се набутаха между шамарите по най-идиотски начин. Възможно е всичко да оттече след два три дни, макар че най-вероятно ще оттеглят Пеевски но това е невероятен автогол, и за какво е цялата работа? Какъв беше проблема да сложат някой удобен послушко в ДАНС? Защо трябваше да е свинята-син?
              Станишев в момента звучи като абсолютен камикадзе по БТВ. Според мен абсолютно си дава сметка, че го чакат черни дни, и не само в Бг. Няма начин да не е знаел какво ще стане, но явно от ДПС са запънали като за последно - интересно защо ли? Нови избори ли искат, Станишев ли искат да катурнат или има нещо трето?
              Май не искат властта официално.

Коментар

• energetik
                Не бързай с изводите, все пак да не забравяме, че Българския народ е прост, а прост народ слаба държава, като нашата е от най слабите в Света и определено най слабата в Европа.

Коментар

• Тия от ДПС се оказа че са пълни идиоти !!!

Все съм си мислил, че Станишев и Доган са по-печени, обаче сега се набутаха между шамарите по най-идиотски начин. Възможно е всичко да оттече след два три дни, макар че най-вероятно ще оттеглят Пеевски но това е невероятен автогол, и за какво е цялата работа? Какъв беше проблема да сложат някой удобен послушко в ДАНС? Защо трябваше да е свинята-син?
                  Станишев в момента звучи като абсолютен камикадзе по БТВ. Според мен абсолютно си дава сметка, че го чакат черни дни, и не само в Бг. Няма начин да не е знаел какво ще стане, но явно от ДПС са запънали като за последно - интересно защо ли? Нови избори ли искат, Станишев ли искат да катурнат или има нещо трето?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

..
                    пп Малко злобничко ме нападаш.....
                    Toва чувство ми е чуждо.
                    А да се правиш на изненадан от избора на Пеевски- неуместно.
                    Един Орешарски- с ореол на "експерт", не е в състояние да отвлече вниманието от останалата гмеж.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                      4I40, Съни, затова ли сграбчихте властта- "вундеркиндът" Пеевски да оглави ДАНС?
                      Как хората с опит, в тези структури, преглъщат личността му?
                      Очевидно се цели пълно отвращение от политиката, до степен, в която да могат и свиня да сложат за премиер. На път са да го постигнат.

С две ръце я гепихме тази власт....Като си напълних ръцете, съм я захапал за врата, та да ми е пълна и устата....А за контра, съм се законтрил и с .... ( да ти пиша ли или ще се сетиш...)

Валче, нещо си се объркала......Бях срещу една свинска мутра, която ни бе премиер....
                      Още към 10ч си писах мнението - раздразнение и учудване.....

Ще поживеем, ще видим.....

пп Малко злобничко ме нападаш.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнение
                        И аз отдавна не бях ходил на митинг, но комунистическата наглост мина всякакви граници.

Впрочем, след малко на протеста - пазете се от провокации!!!
                        Тези мръсници имат в арсенала си множество отвратителни мръсни номера, които не биха се поколебали да използват.
                        Изолирайте провокаторите, които ще изпратят!
                        Изолирайте хора, които проявяват агресивност, които се крият с качулки и пр.
                        По възможност постоянно снимайте с мобилните си телефони!
                        Вари я, печи я, овцата си е оФца. Преди дни, снимка на някаква турска баба с маска и прашка на протестите обиколи цял свят. Тук обаче, оФцете надушват провокация, агресия, душевен смут и конфронтация.

Тъй е било и така ще бъде. Амин!

Коментар

• 4I40, Съни, затова ли сграбчихте властта- "вундеркиндът" Пеевски да оглави ДАНС?
                          Как хората с опит, в тези структури, преглъщат личността му?
                          Очевидно се цели пълно отвращение от политиката, до степен, в която да могат и свиня да сложат за премиер. На път са да го постигнат.

Коментар

• Работните срещи за прецакване на народа започнаха моментално
                            Днес бяхме свидетели как за 15 минути цялата демокрация в страната бе срината, благодарение на червените боклуци и бизнес партньорите им.

Абе това kat 123 да не е някоя нова версия на другаря Черкезов.

Коментар

• Делян Пеевски, Цветлин Йовчев и Сотир Цацаров се срещнаха за "координация"
                              заверата е за твърд отпор на протеста тази вечер

Коментар

• Монти

Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                                Дон Карлос,
                                това сериозно ли го пишеш .....
                                Не ти отговорих преди 10 дни, което може би прозвуча невъзпитано. За което моля да ме извиниш.
                                Но исках да изчакам развитието на събитията, за да получиш ясен и недвусмислен отговор от самите тях. След днешните събития, можеш и сам да си отговориш на въпроса. А аз избягвам да говоря несериозно, както и да говоря празни приказки.
                                Ако следиш внимателно медиите и новините, надявам се, че не ти е минал покрай очите и ушите фактът, че вестниците и книгите на издателството на лицето Пеевски са отпечатвани сравнително доскоро именно в печатница Мултипринт.
                                Ето ти я и "топлата" връзка.

Коментар

Working...
                                X