IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

Коментар

• ШШШТ ТИХОО- НЕ ПРЕЧЕТЕ НА ЦВЕТАНОВ ДА ПОДСЛУШВА ЕВРОКОМ9САРИ И ОПОЗИЦИЯТА..

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
          Факи, бях останала с някакви впечатления, че харесваш мажоритарните избори, искаш истински демократични правила в политиката и държавното управление,
          но май, се заблуждавам
          На Кирето серията--все ти пречи, но не и стамболовата или чунчо-анончовата
          Що да ми пречи? Нееее, имам нужда статиите които съм чел из нета пак да ги прочета, щот' повторението е майка на знанието.
          Иначе не си се заблудила. Но може би позабравяш, което е нормално-от толкова много "мнения" човек се пообърква.
          Мисля да взема да си подготвя едно каренце и да го копи/паста тук на всяка страница, за да държи спомена влажен... Ама кат' се знам, ше ми досади.

Но поради споменатата по-горе причина съм позабравил какви са твоите виждания за развитие?
          Доколкото зи спомням, ти виждаш спасението на България в гражданина Сакс кобургготски?
          Или явно съм се объркал...

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
            Гигов и Съни, през мандата на ОДС продължил от 1997г до 2001 г, ДПС беше свряно в ъгъла. Това, че са били парламентарно предствени, не ги прави автоматично фактор. Атака също имаха и имат сериозна подкрепа, но не са фактор. За да бъдеш такъв, или трябва да бъдеш допуснат до реалните механизми на властта. или да подкрепяш в задкулисието други- с чиито обединение усилия можеш да постигнеш нещо. Като говорим за задкулисие, именно тук е мястото да споменем БСП. Те са тези, които използват етническата карта.

Впрочем Съни, защо не коментираш свалянето на една телевизия, само защото е показала автобуси с "гласоподаватели"?
            И как точно са били сврени в ъгъла? Като не са били фактор в гласуването на законите ли? Ами то по тази логика ВСИЧКИ са били сврени в ъгъла. Само защото Костов имаше над 50% депутати. И на следващите избори гледаше като ударен с мокър парцал.
            А ДПС и при Костов и след него са си фактор в местната власт, дори и на национално ниво да не са такъв. Говоря основно за Кърджали, Търговище и доста общини в Шуменско, Силистренско, Родопите.
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Гигов и Съни, през мандата на ОДС продължил от 1997г до 2001 г, ДПС беше свряно в ъгъла. Това, че са били парламентарно предствени, не ги прави автоматично фактор. Атака също имаха и имат сериозна подкрепа, но не са фактор. За да бъдеш такъв, или трябва да бъдеш допуснат до реалните механизми на властта. или да подкрепяш в задкулисието други- с чиито обединение усилия можеш да постигнеш нещо. Като говорим за задкулисие, именно тук е мястото да споменем БСП. Те са тези, които използват етническата карта.

Впрочем Съни, защо не коментираш свалянето на една телевизия, само защото е показала автобуси с "гласоподаватели"?

Коментар

• Съни аз ги подкрепям

Защото са чисти в понеделник в 19 00 ги подкрепям.Аз съм там а ти?

Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                Подкрепям само всички искания, които защитават ПРОЗРАЧНОСТта и КОНТРОЛа в управлението!
                Тези, които искат навлизане на формите на ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ в реалната власт!

вече не ги знам кои точно са тези в палатковия лагер(и за кой точно питаш)
                Властимащите внедриха свои хора за Лидери в различните групи и се опитват да канализират и протестния процес.
                Но все по-трудно ще им става

А ти подкрепяш ли ги?

Коментар

Пак лъжеш!

ОДС просто игнорира ДПС и само един мандат още, и щяха да ги изритат от българското политическо пространство. Обединеният фронт от ченгета, бсп- ари, дпс- ари + медийната сволоч, дадоха широк коридор към властта и средствата, на малограмотните орди на дпс. Това е заиграване с етническа карта- "дайте да ги пуснем във властта, че сакън ще стане сакатлък", а не нормалната политика провеждана от десните, Съни.
                  Тези, които направиха ДПС фактор- особено в кражбите на обществени средства, бяха и са: БСП, НДВ, а сега- Кунева- като креатура на предните две. Защо и Кунева- достатъчно е да видим кои са в листите й? Йонко Грозев- виден българофоб.

п.п.Не те пунтирам.
                  Много глупости сте изписали и двете за ДПС. Много.
                  Първото "синьо" правителство дойде на власт с благословията на ДПС. И тогава ви бяха първи дружки. Тогава Конституционния съд, доминиран от сините, обяви че ДПС НЕ Е етническа партия. Ама бързо забравихте това след падането на Филип Димитров поради собствената му глупост.
                  А смехорията че още един мандат на Костов щял да изрита ДПС от политиката, просто не ми се коментира. ДПС е етническа партия с твърд електорат. Така че за сведение на Съни няма начин да не влезе в парламента.

Шансът им е на места, отново да ги подкрепи ГЕРБ, иначе вероятността да не влязат в парламента е голяма.
                  Това горното съждение е достойно за съзерцател на жълтите павета.
                  Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Съни

Съни аз те питам дали подкрепяш протестиращите от палатковите лагери в страната?

пунтираш ме и още как аз изведох като мотив - лъжеш!, но ти наистина го правеше в онзи момент, като твърдеше, че нещо съм написала, което беше лъжа -нямаше го никъде ...

И сега така, пак повтаряш - "лъжеш", но нямаш никакви доводи срещу това!
                    Само празни приказки

Пиша ти, че Костов демонизирайки ДПС ги направи по-важен фактор в политиката, отколкото бяха, освен това обърна темата в посока етнически проблем, с което даде старт на едно десетилетие, в което наистина се оформяха такива етнически звена, без да е имало реални предпоставки за това!
                    Ти пишеш - "ОДС просто игнорира ДПС и само един мандат още, и щяха да ги изритат от българското политическо пространство" - Кога и как са ги игнорирали?!
                    Като искаха да закриват партията---без реални и Ефективни действия в тази посока?!

Защо НЕ ОТВОРИХА ДОСИЕТАТА???

И за другите партии толкова си права - ДПС влизаше във властта, защото имаше %, имаше ореол на мъченик в "правдивата кауза за правата на Малцинството".
                    Кой й създаде този Ореол?!

Хубав следобед ако ти се дискутира, давай по същество, без изпразнени от съдържание лайтмотиви

Коментар

• Първоначално изпратено от Enciklopedyata Разгледай мнение
                      Подкрепияш ли протестиращите от палатковия лагер пред парламента?
                      Подкрепям само всички искания, които защитават ПРОЗРАЧНОСТта и КОНТРОЛа в управлението!
                      Тези, които искат навлизане на формите на ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ в реалната власт!

вече не ги знам кои точно са тези в палатковия лагер(и за кой точно питаш)
                      Властимащите внедриха свои хора за Лидери в различните групи и се опитват да канализират и протестния процес.
                      Но все по-трудно ще им става

А ти подкрепяш ли ги?

Коментар

Пак лъжеш!

ОДС просто игнорира ДПС и само един мандат още, и щяха да ги изритат от българското политическо пространство. Обединеният фронт от ченгета, бсп- ари, дпс- ари + медийната сволоч, дадоха широк коридор към властта и средствата, на малограмотните орди на дпс. Това е заиграване с етническа карта- "дайте да ги пуснем във властта, че сакън ще стане сакатлък", а не нормалната политика провеждана от десните, Съни.
                        Тези, които направиха ДПС фактор- особено в кражбите на обществени средства, бяха и са: БСП, НДВ, а сега- Кунева- като креатура на предните две. Защо и Кунева- достатъчно е да видим кои са в листите й? Йонко Грозев- виден българофоб.

п.п.Не те пунтирам.
                        пунтираш ме и още как аз изведох като мотив - лъжеш!, но ти наистина го правеше в онзи момент, като твърдеше, че нещо съм написала, което беше лъжа -нямаше го никъде ...

И сега така, пак повтаряш - "лъжеш", но нямаш никакви доводи срещу това!
                        Само празни приказки

Пиша ти, че Костов демонизирайки ДПС ги направи по-важен фактор в политиката, отколкото бяха, освен това обърна темата в посока етнически проблем, с което даде старт на едно десетилетие, в което наистина се оформяха такива етнически звена, без да е имало реални предпоставки за това!
                        Ти пишеш - "ОДС просто игнорира ДПС и само един мандат още, и щяха да ги изритат от българското политическо пространство" - Кога и как са ги игнорирали?!
                        Като искаха да закриват партията---без реални и Ефективни действия в тази посока?!

Защо НЕ ОТВОРИХА ДОСИЕТАТА???

И за другите партии толкова си права - ДПС влизаше във властта, защото имаше %, имаше ореол на мъченик в "правдивата кауза за правата на Малцинството".
                        Кой й създаде този Ореол?!

Хубав следобед ако ти се дискутира, давай по същество, без изпразнени от съдържание лайтмотиви

Коментар

• Съни

Подкрепияш ли протестиращите от палатковия лагер пред парламента?

Факи, бях останала с някакви впечатления, че харесваш мажоритарните избори, искаш истински демократични правила в политиката и държавното управление,
                          но май, се заблуждавам

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                            Еехх пък и ти, прекъсна му на кирето серията..
                            но май, се заблуждавам

Коментар

• Ако беше ок

Хората нямаше да протестират пред палтковите лагери в цялата страна.В София палатковия лагер е между Университета и Народното събрание.Братя българи ако тече във вените ви българска кръв да подкрепим нашите протестиращи събратия те протестират и за нас.Това са всичките 35 протестиращи града.
                              Да Вървим Напред

Първоначално изпратено от kaka89 Разгледай мнение
                              http://web.hit.bg/josifgurbov/FUNN/2...OR-BBRNQ21.ppsБРАВО НА БСП! НАЙ-СОЦИАЛНАТА ПАРТИЯ!
                              ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ТЯХ И ЩЕ НИ ОПРАВЯТ!

Коментар

Пак лъжеш!
                                ......
                                Еехх пък и ти, прекъсна му на кирето серията..

Коментар

Working...
                                X