Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (Архив до 19.06.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеФаки, бях останала с някакви впечатления, че харесваш мажоритарните избори, искаш истински демократични правила в политиката и държавното управление,
но май, се заблуждавам
На Кирето серията--все ти пречи, но не и стамболовата или чунчо-анончовата
Иначе не си се заблудила. Но може би позабравяш, което е нормално-от толкова много "мнения" човек се пообърква.
Мисля да взема да си подготвя едно каренце и да го копи/паста тук на всяка страница, за да държи спомена влажен... Ама кат' се знам, ше ми досади.
Но поради споменатата по-горе причина съм позабравил какви са твоите виждания за развитие?
Доколкото зи спомням, ти виждаш спасението на България в гражданина Сакс кобургготски?
Или явно съм се объркал...
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеГигов и Съни, през мандата на ОДС продължил от 1997г до 2001 г, ДПС беше свряно в ъгъла. Това, че са били парламентарно предствени, не ги прави автоматично фактор. Атака също имаха и имат сериозна подкрепа, но не са фактор. За да бъдеш такъв, или трябва да бъдеш допуснат до реалните механизми на властта. или да подкрепяш в задкулисието други- с чиито обединение усилия можеш да постигнеш нещо. Като говорим за задкулисие, именно тук е мястото да споменем БСП. Те са тези, които използват етническата карта.
Впрочем Съни, защо не коментираш свалянето на една телевизия, само защото е показала автобуси с "гласоподаватели"?
А ДПС и при Костов и след него са си фактор в местната власт, дори и на национално ниво да не са такъв. Говоря основно за Кърджали, Търговище и доста общини в Шуменско, Силистренско, Родопите.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Гигов и Съни, през мандата на ОДС продължил от 1997г до 2001 г, ДПС беше свряно в ъгъла. Това, че са били парламентарно предствени, не ги прави автоматично фактор. Атака също имаха и имат сериозна подкрепа, но не са фактор. За да бъдеш такъв, или трябва да бъдеш допуснат до реалните механизми на властта. или да подкрепяш в задкулисието други- с чиито обединение усилия можеш да постигнеш нещо. Като говорим за задкулисие, именно тук е мястото да споменем БСП. Те са тези, които използват етническата карта.
Впрочем Съни, защо не коментираш свалянето на една телевизия, само защото е показала автобуси с "гласоподаватели"?
Коментар
-
Съни аз ги подкрепям
Защото са чисти в понеделник в 19 00 ги подкрепям.Аз съм там а ти?
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеПодкрепям само всички искания, които защитават ПРОЗРАЧНОСТта и КОНТРОЛа в управлението!
Тези, които искат навлизане на формите на ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ в реалната власт!
вече не ги знам кои точно са тези в палатковия лагер(и за кой точно питаш)
Властимащите внедриха свои хора за Лидери в различните групи и се опитват да канализират и протестния процес.
Но все по-трудно ще им става
А ти подкрепяш ли ги?
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеПак лъжеш!
ОДС просто игнорира ДПС и само един мандат още, и щяха да ги изритат от българското политическо пространство. Обединеният фронт от ченгета, бсп- ари, дпс- ари + медийната сволоч, дадоха широк коридор към властта и средствата, на малограмотните орди на дпс. Това е заиграване с етническа карта- "дайте да ги пуснем във властта, че сакън ще стане сакатлък", а не нормалната политика провеждана от десните, Съни.
Тези, които направиха ДПС фактор- особено в кражбите на обществени средства, бяха и са: БСП, НДВ, а сега- Кунева- като креатура на предните две. Защо и Кунева- достатъчно е да видим кои са в листите й? Йонко Грозев- виден българофоб.
п.п.Не те пунтирам.
Първото "синьо" правителство дойде на власт с благословията на ДПС. И тогава ви бяха първи дружки. Тогава Конституционния съд, доминиран от сините, обяви че ДПС НЕ Е етническа партия. Ама бързо забравихте това след падането на Филип Димитров поради собствената му глупост.
А смехорията че още един мандат на Костов щял да изрита ДПС от политиката, просто не ми се коментира. ДПС е етническа партия с твърд електорат. Така че за сведение на Съни няма начин да не влезе в парламента.
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеШансът им е на места, отново да ги подкрепи ГЕРБ, иначе вероятността да не влязат в парламента е голяма.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Съни
Съни аз те питам дали подкрепяш протестиращите от палатковите лагери в страната?
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениепунтираш ме и още каказ изведох като мотив - лъжеш!, но ти наистина го правеше в онзи момент, като твърдеше, че нещо съм написала, което беше лъжа -нямаше го никъде
...
И сега така, пак повтаряш - "лъжеш", но нямаш никакви доводи срещу това!
Само празни приказки
Пиша ти, че Костов демонизирайки ДПС ги направи по-важен фактор в политиката, отколкото бяха, освен това обърна темата в посока етнически проблем, с което даде старт на едно десетилетие, в което наистина се оформяха такива етнически звена, без да е имало реални предпоставки за това!
Ти пишеш - "ОДС просто игнорира ДПС и само един мандат още, и щяха да ги изритат от българското политическо пространство" - Кога и как са ги игнорирали?!
Като искаха да закриват партията---без реални и Ефективни действия в тази посока?!
Защо НЕ ОТВОРИХА ДОСИЕТАТА???
И за другите партии толкова си права - ДПС влизаше във властта, защото имаше %, имаше ореол на мъченик в "правдивата кауза за правата на Малцинството".
Кой й създаде този Ореол?!
Хубав следобедако ти се дискутира, давай по същество, без изпразнени от съдържание лайтмотиви
Коментар
-
Първоначално изпратено от Enciklopedyata Разгледай мнениеПодкрепияш ли протестиращите от палатковия лагер пред парламента?
Тези, които искат навлизане на формите на ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ в реалната власт!
вече не ги знам кои точно са тези в палатковия лагер(и за кой точно питаш)
Властимащите внедриха свои хора за Лидери в различните групи и се опитват да канализират и протестния процес.
Но все по-трудно ще им става
А ти подкрепяш ли ги?
Коментар
-
ОДС просто игнорира ДПС и само един мандат още, и щяха да ги изритат от българското политическо пространство. Обединеният фронт от ченгета, бсп- ари, дпс- ари + медийната сволоч, дадоха широк коридор към властта и средствата, на малограмотните орди на дпс. Това е заиграване с етническа карта- "дайте да ги пуснем във властта, че сакън ще стане сакатлък", а не нормалната политика провеждана от десните, Съни.
Тези, които направиха ДПС фактор- особено в кражбите на обществени средства, бяха и са: БСП, НДВ, а сега- Кунева- като креатура на предните две. Защо и Кунева- достатъчно е да видим кои са в листите й? Йонко Грозев- виден българофоб.
п.п.Не те пунтирам.аз изведох като мотив - лъжеш!, но ти наистина го правеше в онзи момент, като твърдеше, че нещо съм написала, което беше лъжа -нямаше го никъде
...
И сега така, пак повтаряш - "лъжеш", но нямаш никакви доводи срещу това!
Само празни приказки
Пиша ти, че Костов демонизирайки ДПС ги направи по-важен фактор в политиката, отколкото бяха, освен това обърна темата в посока етнически проблем, с което даде старт на едно десетилетие, в което наистина се оформяха такива етнически звена, без да е имало реални предпоставки за това!
Ти пишеш - "ОДС просто игнорира ДПС и само един мандат още, и щяха да ги изритат от българското политическо пространство" - Кога и как са ги игнорирали?!
Като искаха да закриват партията---без реални и Ефективни действия в тази посока?!
Защо НЕ ОТВОРИХА ДОСИЕТАТА???
И за другите партии толкова си права - ДПС влизаше във властта, защото имаше %, имаше ореол на мъченик в "правдивата кауза за правата на Малцинството".
Кой й създаде този Ореол?!
Хубав следобедако ти се дискутира, давай по същество, без изпразнени от съдържание лайтмотиви
Коментар
-
Съни
Подкрепияш ли протестиращите от палатковия лагер пред парламента?
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеФаки, бях останала с някакви впечатления, че харесваш мажоритарните избори, искаш истински демократични правила в политиката и държавното управление,
но май, се заблуждавам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеЕехх пък и ти, прекъсна му на кирето серията..
но май, се заблуждавам
Коментар
-
Ако беше ок
Хората нямаше да протестират пред палтковите лагери в цялата страна.В София палатковия лагер е между Университета и Народното събрание.Братя българи ако тече във вените ви българска кръв да подкрепим нашите протестиращи събратия те протестират и за нас.Това са всичките 35 протестиращи града.
Да Вървим Напред
Първоначално изпратено от kaka89 Разгледай мнениеhttp://web.hit.bg/josifgurbov/FUNN/2...OR-BBRNQ21.ppsБРАВО НА БСП! НАЙ-СОЦИАЛНАТА ПАРТИЯ!
ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ТЯХ И ЩЕ НИ ОПРАВЯТ!
Коментар
-
......
Коментар
Коментар