IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
    Реакцията срещу Пеевски ме кара да мисля че избора е правилен... Боко и Цоко са заплаха за националната сигурност, а Пеевски е достатъчно мотивиран
    Хо-Хо...
    Падение

Коментар

• Продължавам да държа на тезата си че Пеевски и Василев са предния отряд на една варненска група, която притежава и НАШИЯ сайт!
      Няма как да си бил в пристанище Варна и да не си се докоснал до тим
      Няма как да си работил в ЦКБ без да си се докоснал до тим
      Няма как да купиш половин България(БТК, Булгартабак, Техномаркет, НУРТС и т.н.) без съгласието на тим!

"Те" показаха че са много по-умни с политическите си игрички от Боко Тиквата, като го направиха смешен в парламента. И не вярвам че днес са свалили картите, има нещо друго което още не виждаме.... твърде е рано за да играят Ва Банк!!!

Коментар

• всички имаха проблем с мобилните комуникации
        странна работа, имаш обхват, а не можеш да избираш

Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        Новият ДАНС започна да действа:

Люба Кулезич, нападната и пребита в София

По първоначални данни тя е била съборена от нападателя си на земята, който започнал да я рита по тялото и лицето.

http://www.dnes.bg/crime/2013/06/14/...-sofiia.190876

Коментар

Цитат:
          При тая омраза на улицата, Делянчо има пълния комфорт да работи
          .................................................. .................................................. .........................
          Стамба кога по-лесно се работи, когато се опитваш всички да те харесват или когато всички те мразят и не ти и пука и ПРАВИШ, каквото трябва
          На вас и Жоро павето да ви сложат за шеф на МВР, пак ще донесете от девет кладенеца вода и ще намерите аргументи защо трябва да бъде точно той.

Не виждаш ли, че икони на БСП са изпаднали в потрес. Не само депутати. Днес слушах Нешка Робева. Жената вече се готви да тръгва към Бузлуджа, за да прави ново БСП.

Коментар

• Цитат:
            .................................................. .................................................. .........................
            Стамба кога по-лесно се работи, когато се опитваш всички да те харесват или когато всички те мразят и не ти и пука и ПРАВИШ, каквото трябва

Коментар

• Голям цирк.

Питат Станишев: Защо Пеевски стана шеф на ДАНС?
              Отговор: Това е предложение на Орешарски.

Питат Орешарски: Защо Пеевски стана шеф на ДАНС?
              Отговор: Това е решение на Парламента.

Коментар

• Волен наркоман смотан ....защо сега не излезеш с народът на Орлов мост
                Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Новият ДАНС започна да действа:

Люба Кулезич, нападната и пребита в София

По първоначални данни тя е била съборена от нападателя си на земята, който започнал да я рита по тялото и лицето.

http://www.dnes.bg/crime/2013/06/14/...-sofiia.190876

Коментар

• Изключително съм разочарован от ситуацията!
                    Не виня нито избирателите на БСП, ДПС, Атака, ГЕРБ и т.н., те всички си имат своя мотив за глас, аз обвинявам всички, които НЕ гласуват! Вярвам в нацията и съм сигурен, че ако гласуването е задължително, нещата не биха изглеждали по този начин!
                    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

И защо така бе Агънце, жално милно блееш, А.... Като за начало си отговори на този въпрос.......... Недей да виеш на трупа на БСП, ами вий на трупа на Герп... Колко повече слушам герперския вой, толкова повече съм убеден в правилността на назначението

Държавата е в кома и за да се изправи се нуждае от шок...... При тая омраза на улицата, Делянчо има пълния комфорт да работи............ Аз съм го писал, преди няколко месеца, КАКВО е решението на проблема....... Държавата се намира в прегръдката на Мафията, Мафията е ГЕРП, Решението е единствено, Събиране на приходите от контрабандата или около 1,5 млрд., ТОВА Е НАЙ-СИЛНАТА СПЕШНА МЯРКА, за целта....... 1. Назначават се млади, смели и мотивирани момчета, които да си сложат главата в торбата на ръководни позиции в ДАНС, НАП, МИТНИЦИ 2. Назначава им се безкомпромисна охрана, в това число и на роднините по права и съребрена линия 3. Ако това са правилните хора, то ще видим политици в затвора и ще може държавата да ОЦЕЛЕЕ
                      Вас червените явно природата ви е създала да забавлявате нормалните хора.

Това изречение е тежък оксиморон....

Аз не съм толкова луд като вас, за да помисле дори за секунда, че Пеевски може да свърши каквато и да било работа в ДАНС. Единственото което може да свърши този 32 годишен индивид с наднормено тегло е да затрие агенцията веднъж завинаги и да омаскари България пред Европа.

Но според мен това е целта за която е назначен. Какво друго може да очакваме от ПЕС, ФЕС и SS ГЕЯ, БЕЯ и ЗЛОДЕЯ съществуват единствено с цел да унищожат държавата и да докарат народа до просешка тояга

Но вие вече изпитвате гнева на народа. 10 000 бяха пред МС с лозунги Червени боклуци, Мафия Оставка Станишев к..ва и т.н. И това е само началото...

СЛЕДВАЩИЯТ ПРОТЕСТ Е В НЕДЕЛЯ ОТ 18:00 часа на пл. Народно събрание и общините на всички градове.

ДА ИЗМЕТЕМ НАЙ-НАГЛОТО И АНТИ-БЪЛГАРСКО ПРАВИТЕЛСТВО НА ПРЕХОДА!!!

ПРОТЕСТ против правителството на МАФИЯТА и ОЛИГАРХИЯТА!
                      НЕ на ДПС да управлява ПЛОВДИВ!
                      НЕ на Делян Пеевски в ДАНС!
                      НЕ на АЕЦ Белене и останалите далавери на комунистите!

Национален протест – събитие във Фейсбук

СОФИЯ – пред Народно събрание
                      ВАРНА – Осми приморски полк 43 – централен площад
                      РУСЕ – пл. Свобода 6 – централен площад
                      ПЛОВДИВ – площад Ст. Стамболов 1 – централен площад

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
                        Това правителство си направи харакири по-бързо отколкото предполагах...
                        Явно бяха толкова зажаднели за власт, че са се опиянили като я получиха.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Спри се манго...
                          Едно време , през 1997 г. ги смятахме по 4 човека на квадратен метър и повече от 5 К не ги докарваха а комунистите като теб по 20 К ги даваха...
                          Защото там се правеха митингите на БСП а СДС ги правеше на Александър Невски...
                          Харесва ми езика.....
                          Всички районни организации на ГЕРБ са митинга...
                          Ама като Станишев е глупак....
                          Само така си мислиш. През 97-ма може и да сте нямали в доносническата си служба Гугъл мапс. Да те светна - вече има.

Та там можеш да видиш, че площта пред Народното събрание е полукръг с радиус 50 метра.
                          Малко математика: Площта на този полукръг е 3,14*50*50/2=3925 кв.м.
                          Средно на кв.м. стоят около 3-ма човека. Или общо 11 775 души. Махаме 500 заради паметника и остават 11 000. Това е само в този полукръг. А по протежението на Царя? Колко според теб са още?

Комуноиден доносник нещастен.
                          Last edited by anon6706; 14.06.2013, 22:12.

Коментар

• Това правителство си направи харакири по-бързо отколкото предполагах...
                            Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Незнам как могат да си аргументират избора за човек с такава биография
                              http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%...81%D0%BA%D0%B8

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr_crash Разгледай мнение
                                Глупаков,
                                щом соц. медията Сега публикува статии СРЕЩУ тоя плужек, това означава
                                че това е капката която преля чашата!
                                Това означава разцепление в БСП!
                                СтаниШеф се прееба сам. Като Предателя Сидеров!
                                Ще има нови избори, до месец----------
                                -------
                                А за Ердоан не си прав,
                                много е направил човека за Турция, лошото е че забрави за заветите на Ататюрк,
                                който е най-великия човек който се е раждал в Турция след Сюлейман Великолепни!
                                И защо така бе Агънце, жално милно блееш, А.... Като за начало си отговори на този въпрос.......... Недей да виеш на трупа на БСП, ами вий на трупа на Герп... Колко повече слушам герперския вой, толкова повече съм убеден в правилността на назначението

Държавата е в кома и за да се изправи се нуждае от шок...... При тая омраза на улицата, Делянчо има пълния комфорт да работи............ Аз съм го писал, преди няколко месеца, КАКВО е решението на проблема....... Държавата се намира в прегръдката на Мафията, Мафията е ГЕРП, Решението е единствено, Събиране на приходите от контрабандата или около 1,5 млрд., ТОВА Е НАЙ-СИЛНАТА СПЕШНА МЯРКА, за целта....... 1. Назначават се млади, смели и мотивирани момчета, които да си сложат главата в торбата на ръководни позиции в ДАНС, НАП, МИТНИЦИ 2. Назначава им се безкомпромисна охрана, в това число и на роднините по права и съребрена линия 3. Ако това са правилните хора, то ще видим политици в затвора и ще може държавата да ОЦЕЛЕЕ

Коментар

Working...
                                X