IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Миро Найденов ли е от Лубянка?

ХАХАХАХАХАААА !!!

Пътници сте герберасчетаааа! Пътници.
    Едни към затвора, а по-хитрите към ЮАР.
    Стамболов, хващай самолета днес-утре. Че после билетите ще свършат. А може и да се озовеш на "Майор Векилски".

Обаче да знаеш, ако избягаш ще изтървеш банкета, който ще дам когато арестуват Боко Тиквата.
    Старшинка, ти съвсем премина в паралелната реалност. Ти заедно с твоя лидер Дмитриевич толкова сте повярвали на Путин, а той просто ви има за пушечно месо. И си вярваш едва ли не, че избирателита на ГЕРБ ще се разочароват от подслушване на корумпирания политически елит - и при това компроматите излизат от Станишев

Вярвай си, щом искаш. Аз през това време обмислям състава на новото правителство на ГЕРБ

Коментар

ХАХАХАХАХАААА !!!

Стамболов, хващай самолета днес-утре. Че после билетите ще свършат. А може и да се озовеш на "Майор Векилски".

Обаче да знаеш, ако избягаш ще изтървеш банкета, който ще дам когато арестуват Боко Тиквата.
      ако ГЕРБ са пътници, ти ще питаш след няколко месеца: Къде серат гладните пенсионери?

Коментар

• На банкета ще поканя и 4ун4о разбира се.

Та да може да си правите групов секс с кака89, хари, комуНиската и Стамболето. Може да вземете и димка1981 с Йосиф. Вярвам ще се съберете на един креват.
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
          Старшинка, ти сериозно ли вярваш че този компромат създаден на Лубянка ще донесе властта на БСП

ХАХАХАХАХАААА !!!

Коментар

• Руски шпионин pita:
            Миро, ти да не премина на наша страна - Путкиновата?
            Ще строим АЕЦ
            Ще те направим Главен Крадец.
            Р.Овч. малко ще ни се разсърди ама ще му мине.
            Attached Files

Коментар

• На 12 май 2013 г БТВ-у стартира кампания, „Да почистим България за 1 ден от червената Чума БСП ”
              Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнение
                А за вас комунягите дали сте от БСП/БКП, от ГЕРБ, ат Атака или от ДПС няма абсолютно никакво значение - един дол дренки.
                Герберче, ти подкрепяш ли Мирослав Найденов? Или си за Цветан Цветанов? Трябва да се определите.

Кажи бе! Кажи че си твърдо зад Цветан Цветанов! Що те е страх? Та сам Бойко стои твърдо зад него.

А пък скришом го е хвърлил на вълците.

Ето. Докато Станишев е против ГЕРБ и Бойко Борисов, аз стоя твърдо зад Станишев. Ако се коалира с него, или го подкрепи в съставяне на правителство ще съм против Станишев.

Коментар

Така че герберче, имаш по-здрав от майор Гигов.
                  такива фатмаци като теб толкова съм виждал, че може само да ми стане жал.
                  То не случайно е казано:
                  "Господ като е раздавала акъл, военните пак са били на маневри"
                  Така че заминавай да си переш зелените чорапки и не ми се обяснявай много.
                  А за вас комунягите дали сте от БСП/БКП, от ГЕРБ, ат Атака или от ДПС няма абсолютно никакво значение - един дол дренки.
                  Don't work hard, work smart!

Коментар

Хахахааааа !!!!
                    Миро Найденов вече пее като канарче!

Румяна Арнаудова: Според наблюдаващия прокурор има реална опасност и затова Мирослав Найденов е защитен свидетел

Ах как ми е КЕФ!!!!

Герберчета! Този от вашите ли беше?
                    Старшинка, ти сериозно ли вярваш че този компромат създаден на Лубянка ще донесе властта на БСП

Коментар

• Мърши без принципи, морал и достойнство.....

Коментар

• Хахахааааа !!!!
                        Миро Найденов вече пее като канарче!

Румяна Арнаудова: Според наблюдаващия прокурор има реална опасност и затова Мирослав Найденов е защитен свидетел

Ах как ми е КЕФ!!!!

Герберчета! Този от вашите ли беше?

Коментар

• http://pik.bg/%D1%86%D0%B2%D0%B5%D1%...news69236.html

Цветанов с ултиматум към Бойко: Всичко, което съм правил, съм го съгласувал с председателя
                          13:17 | 25.04.2013
                          8484
                          3
                          Автор: ПИК
                          Share

"Всичко, което съм правил, съм го съгласувал с лидера и винаги съм се ръководил от върховенството на закона", заяви преди минути Цветан Цветанов на среща със симпатизанти на ГЕРБ в Златоград. Така заместникът на Бойко Борисов коментира изявленията на Мирослав Найденов, че са били подслушвани всички министри от кабинета. Думите му прозвучаха като ултиматум към председателя на ГЕРБ Бойко Борисов, който минути преди това оповести, че няма намерение да маха Цветанов.

На въпрос защо Найденов е бил подслушван, Цветанов отговори, че опозицията многократно е подавала сигнали срещу ексземеделския министър. „Аз винаги съм се ръководел от закона независимо срещу кого е имало сигнали за корупционни схеми”, защити се Цветан Цветанов.

Дясната ръка на Борисов се закани, че отново ще бъде министър на вътрешните работи. „Досега съм подписвал искания за използване на СРС само след подписи на прокурор и съдия. Министърът следи сроковете за ползването на СРС-тата. Това е, което съм правил, това е, което ще правя, ако пак стана вътрешен министър”, заплаши Цветанов.

Коментар

• Бойко Борисов направи голяма грешка като хвърли Миро Найденов на вълците. Не знаеше ли Боко Тиквата, че Миро е една дребна, ама много отмъстителна душица?
                            И днес като гледах как Миро напада Цецо, пък се кълне във вярност на Боко ми идеше да се смея с гъза си. Миро много добре знае, че удря директно по Борисов. Никой в тази скапана държава не отделя Цецо от Бойко. Та са като дупе и гащи. Бандитът от СИК и бандитът от полицията, който го е прикривал. За справка-Станимир Флоров, Цветановият "брат".
                            Всъщност Флоров в превод на български е пак Цветанов.

Коментар

• http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=...Oa0c8.facebook
                              Петър Москов: ГЕРБ се разпада на разбойнически лобита
                              ГЕРБ и Цветанов употребяваха държавата, както би направила силова групировка, а МВР беше ударната им бригада, каза Петър Москов в интервю на Севделина Николова от Vesti.bg
                              Петър Москов Петър Москов
                              Диагнозата на това, което се случва днес, е разпад на ГЕРБ на различни разбойнически лобита. Но трябва да излезем от логиката и заблудата на деня, че това, което се е случило сутринта с интервюто на г-н Мирослав Найденов, очертава група от добри и група от лоши хора и добрите са тия около Найденов, а лошите - тия около Цветанов.

Това каза Петър Москов от ДСБ в интервю за Севделина Николова Vesti.bg.

По думите му на страната е нужен програмен кабинет с двегодишен мандат и след това - Велико народно събрание, което да направи промени в Конституцията.

Коментар

• Тази жалка история може да се нарече МИЛИЦИОНЕРСКИ ВОДЕВИЛ

Коментар

Working...
                                X