IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз понеже я разбирам математиката. Той Борисов ако се наведе на Местан, няма нужда Сидеров да му се навежда
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• А бре, възможна ли е каолиция на АТАКА с ДПС
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
        Ето само някой от тях:

Мерките на ГЕРБ против монополите и сивата икономика в полза на Народа!
        1.Махнатите газови посредници и намаляване цената на газта
        2. Сложените измерителни уреди на руският монополист Лукойл.
        3. Връзка на касови апарати ,вндинг автомати и бензиностанции с НАП
        4. спрян руски проект AEЦ Белене
        5. спрян руски проект Бургас Александропулис.
        6. Наредба за плащанията в брой до максимум 15 000 лв и спиране прането на пари
        7. Промени начина за събиране данъците от наем.
        8. Масови проверки по големите курорти и изкарване на светло обороти за милиони и заловени митничари как делят подкупи
        9. Излови министър Цонев как дава 20 000 евро подкуп. Сега съдът го оправда обаче 20 000 евро се оказаха ,че са паднали от небето. Няма на кой да ги върнат. Не били на никой. Комунистическата шайка пак се измъкна от Закона.
        12. Инфлация под 3% средногодишно или 11% за мандата при 37% при Станишко.
        13. Въпреки организираните протести от Първанов (Гоце) срещу влизането ни в НАТО и ЕС, България успя да се откачи от руският феодален впряг и да стане член на ЕС.
        Тези мерки доведоха до събиране на 18 милиарда повече приходи и наливането им в икономиката за намаляване ефекта от световната криза . И Станишев го признава.
        Той не е съгласен с твърдението на Бойко Борисов, че нямало пари за социална политика. За първите три години от управлението си ГЕРБ са похарчили със 17,752 млрд. лв. повече, отколкото Тройната коалиция за своите три години. „По харчене това правителство надмина Тройната коалиция", смята Станишев.
        Само малоумниците се връзват на БСП помията .
        Тези мерки ще вкарват в БЮДЖЕТА НАД 18 МИЛИАРДА ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПРИХОДИ КОИТО СЕДЯНКОВ И КОМПАНИЯ СМЯТАТ ДА ОКРАДАТ.
        Да ти кажа, още факти как ме удари управлението на ГЕРБ :

При управлението на ГЕРБ плащах осигурителни вноски върху 260 лв. мин. осигурителен доход, а при ГЕРБ плащам върху 420 лв. или увеличение с над 61 %.
        Въведен нов данък върху лихвите 10 %.
        Увеличена цена на тока с 46 % .
        Увеличена цена на водата с 115 %.
        Увеличена цена на парното с 48 %.

Сега разбираш ли защо съм против управлението на Борисов, защото плащам повече на държавата и монополите, а на среща няма нищо ново или поне някакво подобрение.
        И като отида на пазара, от цигани, които продават без акцизни цигари не мога да се размина, а при управлението на Станишев, нямаше нито един циганин изобщо да се мотае по пазара, а пък какво остава да продава нещо нелегално.
        И ти говоря за централен пазар в София.
        Така, че инфлацията по данни на НСИ се е заври, където щеш, защото цифрите по сметките, които плащам показват съвсем друго.

Така, че тези 17 млрд лв. дето си написал са ти само в твоята фантазия, защото много добре знаеш, че фискалния резерв е намалял при управлението на ГЕРБ с 4 млрд лв. и общ дълг на държавата се е увеличил с 4 млрд лв. или общо това управление ни струва на данъкоплатците - 8 млрд.лв.

Коментар

• А бре, Сидеров ще се над*пи ли на Местан
          tnm

Коментар

• Ох, много сте заблудени бре ... червените другарЕ!

- виждате себе си в нереално добра светлина;

- смятате, че имате повече контрол над живота и събитията, които провокирате, отколкото наистина имате;

- вярвате в добрия и печеливш за вас изход, дори когато фактите не го позволяват.

Прескачането на подобни самозаблуди, за зла беда, не се постига с медикаменти.
            Не знам как се преодоляват, но всички знаем докъде водят ...
            Yeah

Коментар

• Дали всички са от един дол дренки?

Коментар

Ето само някой от тях:

12. Инфлация под 3% средногодишно или 11% за мандата при 37% при Станишко.]
                Една лъжа изписана от Чунчо сто пъти , ще вземе да стане истина :

Ето какво показват цифрите на НСИ:

При управлението на Станишев инфлацията е 33 %, а не 37 %

При управлението на Борисов инфлацията е 13,2% е не 11 %.

Данните показват, че Чунчо лъже!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                  Говоря за интересите на България.
                  tnm

Коментар

Ето само някой от тях:

1.Махнатите газови посредници и намаляване цената на газта
                    ]
                    И какъв резултатът за гражданина като мен:
                    Цената на парното за времето на управлението на Станишев е увеличена от 50,45 лв/МВтч на 72,43 лв/МВтч или 43,57 %.
                    Цената на парното за времето на управлението на Борисов е увеличена от 72,43 лв/МВтч на 107,70 лв/МВтч или 48,70 %.

Какво излиза, че при Станишев с газови посредници, съм плащал по- ниска цена на парното.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                      .........отказва справедливост за Опиц, щото видиш ли бил престъпник, понеже е защитил имота си от наркоманизиран крадец. ..........
                      Тоя път се излагаш, а си юрист .... Запознай се с делото да видиш какъв "защитник" в същност е Опиц. Това си е чисто убийство и тоя кретен трябва свещи да пали, че му дадоха само толкова. Отделно имам допълнителна информация за моралните му качества, която разбира се няма отношение към конкретното дело, но говоро достатъчно ясно що за човек е. Тази допълнителна информация е съвсем, съвсем пряка, получена от съседи и очевидци. "Добрият иконописец" е садистичен убиец на улични котки. Такива хора ме отвращават. Дано пукне в пандиза.
                      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

ДОКАЗАТЕЛСТВО:
                        ПОБЕДА НА ИЗБОРИТЕ И НАЙ ГОЛЯМАТА ПОДКРЕПА НА НАРОДА.
                        Тройната я изринаха като гюбре! Очаквам второ изринване с присъди за крадливата шайка.
                        По тая логика Чавес и Путин също са добри управници , а ?!

Коментар

Вчера гледах Маргарита Попова при Кеворкян.
                          Голяма грешка направи Борисов, че не предложи нея за президент.
                          глупсоти на търкалета - това може да го каже само човек, незапознат със съдебната система. Тази същата тьотка ли е, дето уж не била покривала Калинка Или пък е същата, дето разписа на знайни и незнайни изнасилвачи и убийци, засега малко , догодина - повече, но твърдо отказва справедливост за Опиц, щото видиш ли бил престъпник, понеже е защитил имота си от наркоманизиран крадец. Тая ли викаш била готина - пфу, аман от боклуци. И на тая ще й се върне като на пъдпъдъкова
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• НАЙ ДОБРОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ПРЕХОДА

Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                            +1

Пожарникаря и вифаджията си мислеха, че като са дошли на власт ще успеят да се задържат. Съдебната система макар и изгнила е пълна с доста интелигентни хора, които макар и със слаби места не са съгласни някакъв елементарен индивид като ЦЦ или доказана мутра да ги командорят в стил 'падни - стани', а ако нещо се размирише да ги хвърлят на кучетата.

Тепърва Боко и Цецо ще получат урок и ще разберат, че когато знаеш само да лапаш и нямаш грам чест (даже и в кражбите трябва да имаш поне някаква чест) - накрая оставаш сам / или заобиколен от най-кофтия човешки материал/

та президентът е доста по-умерен от вицето и герберите по-добре да не си правят смекти за рокада, защото да не стане като смяната на Велчев с Цацаров.
                            ДОКАЗАТЕЛСТВО:
                            ПОБЕДА НА ИЗБОРИТЕ И НАЙ ГОЛЯМАТА ПОДКРЕПА НА НАРОДА.
                            Тройната я изринаха като гюбре! Очаквам второ изринване с присъди за крадливата шайка.
                            Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                              Проф. Перино: Искането на ГЕРБ за касиране на изборите няма прецедент в ЕС

[Увеличи шрифта] [Намали шрифта]

Професоре, вземи колкото Хохегер, не по-малко! Станишев- Моника имат пари.
                              Attached Files

Коментар

Говоря за интересите на България. А споменавам Борисов, защото когото и да беше посочил, той щеше да стане Президент.

Ти гледа ли участието й при Кеворкян?
                                Не, не го гледах. Но аз отдавна имам за нея добро мнение. Много по-добро от това за Плевнелиев.
                                He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Working...
                                X