Слушах ги вече записите. Тези гласове не мога да ги сбъркам и е ясно , че записа е автентичен. Вие слушахте ли ги? Има нещо много интересно - през цялото време като фон се чува ясен сърдечен ритъм. Това показва , че микрофонът е поставен ( залепен ) на гърдите на някой от участниците в разговора. Бойко влиза след началото на разговора , значи той отпада. Кокинов с този разговор си прави харакири , значи остава Миро Найденов да е "слушалката" . неговият глас се чува най-ясно и той говори най-малко и си личи, че иска да насочи участниците да изкажат определени тези и мнения. Въпросът е - Кой му е поставил микрофон и го е пратил да записва ? Лесен отговор! Кой е потърпевш от този запис ? Кокинов ! На практика това е краят на кариерата му в съдебната система ....Апелативен прокурор ли ..да забрави . Това ще удари и по без това лошият имидж на прокуратурата и съдебната система. Тъкмо Цацаров взе да създава добро впечатление и след този разговор му "подляха вода". Кой има сметка от това ? Ами тези , които в момента са обект на разследване и проверки . Основно Найденов , раследваните шефове от МВР , самият Цветанов. Борисов нищо не губи и явно не е знаел ....той дори печели от този разговор .. Псува си , пуши си пурата , всички били педали и капути . Ами да не би да е лъжа ? Точно с това е симпатичен на хората и това ще му вдигне още повече рейтинга. Знае се , че Миро Найденов е човек на Цветанов . Склонен съм да мисля , че противопоставянето на Найденов и Цветанов е добре разработен сценарий . Това допълнително сплоти Герб и засили влиянието на Цецо. Предположение : Цветанов е пратил нарочно Миро да запише този разговор с идеята така да се дискридитира Кокинов и съдебната система . След този скандал ще има оставки и шум и в това време никой няма да се занимава с разследването срещу Найденов. После Герб печелят изборите и Цветанов се погрижва за своя приятел Миро - пращат го посланик в чужбина или на друга спокойна работа. Времето ще покаже дали съм прав , но вероятността е голяма.
Първоначално изпратено от kat123
Разгледай мнение
Коментар