IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Време ли е и тук да треснем един здрав данък депозит като в Кипър?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
    Кипър ще се очисти, цените на имотите там ще пораснат..потърси информация за Исландия.
    Икономика на гол туризъм и риболовство.
    Кипърските гърчоля не са исландци.
    Исландците като нация и държава се държат сплотено ,защото се борят и със студения климат.
    Кинтоусвоителите (кипърци и гърчоля) не може да се очаква същото от тях разглезени от климат и готови кинти.
    От това следва дълга спирала надолЕ с години.
    В случая аналог не може да се прави на "Острова на Афродита" с "Ледената страна".

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение

Малките мишоци може и само с до 20 % да ги резнете за да не църкат много.
      Едрите мишоци кaто лорда със 200% За да не църкат завинаги
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• bertram

Кипър ще се очисти, цените на имотите там ще пораснат..потърси информация за Исландия.
        D.Y.F-091066

Коментар

• берти, тук подкрепям лендлорда, за съжаление. да, в Кипър е вероятно да се сринат цените на имотите, а от там и на наеми, но това ще е само ответна реакция (ако има такава, а най-вероятно ще има) на олигарсите. Тук, в Бг, ако се случи подобно нещо (а шансът за такова е като да видиш динозавър, но макар реално шансът за това да е 1/1 000 000 000, то за блондинката е 50/50 - или ще го видиш или няма да го видиш, а в Бг политиката е пълно с блондинки и/или калинки), то цените на имотята гаранция няма да се сринат. Не знам дали ще се изстрелят (твърде вероятно, все пак българинът "спестява" само във Флогове и тули/бИтон), но със сигурност няма да паднат, защото просто няма алтернатива. Оставяме настрана какво ще значи това за банковата система и доколко ще има такава след подобно изпълнение, но имотята няма да паднат - поне в краткосрочен план, а в дългосрочен, щото нали по дифолт рухванетоп на една система (банките), води по дифолт и до рухването на останалите и в крайна сметака на цялата икономика - да, така е, ще се сринат, но какво пък и без това в дългосроен план всички сме мъртви

Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
          абе ти болен ли си?

стой и гледай какво ще се случи с цените на имотите и наемите в Кипър през следващата година и тогава мечтай за такива глупости.
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Мисля, че е време. С този мижав данък върху лихвите нищо не правим. Трябва един здрав данък от 6-7% върху целия депозит, за да се изкарат мързеливите пари от лисичата дупка! И както в Кипър да се удържат преди още да са ги изтеглили от банкоматите в неделя. Приветствам такова държавническо решение.
            абе ти болен ли си?

стой и гледай какво ще се случи с цените на имотите и наемите в Кипър през следващата година и тогава мечтай за такива глупости.
            Last edited by bertram; 28.03.2013, 09:53.
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от TIM Разгледай мнение
              На въпроса: - Не е ясно дали е "гарантиран" - "Продуктът" !
              Има само едно сигурно и гарантирано нещо.

И всички го знаем.

Коментар

• На въпроса: - Не е ясно дали е "гарантиран" - "Продуктът" !

Коментар

• Пешка не става с електронно банкиране, много е сложно да се избяга като стане нещото . Неплатения данък върху лихви може да се окаже негатив, когато се наложи да докажеш че си притежавал пари някъде.Банките предлагат, ами нека си предлагат - те предлагаха кредити като побърсани, предлагаха лихви по депозити като побъркани, предлагат "продукти" при които може да избегнеш плащането на данък върху лихви..
                  D.Y.F-091066

Коментар

Той го написа за тебе бе неграмотна майна!
                    Ха,ха,хаааааааааааааааа
                    Ми аз като ви казвам, че акъла му е толкова :
                    Ай лека, наборе, че утре пак тежък ден ме чака....
                    Не сме всички като тебе, волни и безгрижни наемодатели

Коментар

• Първоначално изпратено от mirandi Разгледай мнение
                      Веси, едва ли някой му се вързва на Лордчето....
                      Ама става за малко смях, след тежък ден....
                      Иначе.....то момчето не е виновно, просто акъла му е толкова.....
                      Той го написа за тебе бе неграмотна майна!

Коментар

• Първоначално изпратено от vesi97 Разгледай мнение
                        А аз все си мислех,че в инвестиционен форум има само умни хора.Не мога да разбера как селския идиот се е превърнал във форумен шут и хора с претенции с месеци му се връзват на постоянните лъжи и простотии
                        Веси, едва ли някой му се вързва на Лордчето....
                        Ама става за малко смях, след тежък ден....
                        Иначе.....то момчето не е виновно, просто акъла му е толкова.....

Коментар

• Първоначално изпратено от vesi97 Разгледай мнение
                          Гледам ,гледам и не вярвам на ушите си и тъй като и мен ме засягат горивата да попитам аджеба.КАКЪВ е тоя бизнес дето въртят някои другари тука,хем честни,всичко си платили,хем не са на хранилка,хем просперират,че и даже им остава време да висят цял ден из форумите.Помогнете на бедната душа.И тъй като разбирам и от джамове гледам в огледалото и си викам абе тоя идиот отсреща аз ли съм или не съм аз.

Абе ти си си!

Коментар

• Пешка

Парите от наеми са доста по чисти от парите от данъци ! Парите от неплатени данъци са нечисти, защото единия който си плаща данъците фалира, а друг който не ги плаща не фалира и печалбата му е именно тези пари от неплатените данъци. Но парите от данъци така или иначе са нечисти пари, не са спечелени честно благодарение на вложен труд и инициатива.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Батко Пешо Разгледай мнение
                              Нещо пак се обърка.Депозитите ми са такива че мога да ги изтегля когато си поискам.Всяка банка вече предлага продукти които заобикалят данък.Пострадаха само хората които нямаше как да предвидят данъка за съжаление.А имота ще го продадеш ама някой друг път.Щото като чуеш колко дават клиентите и ще получиш инфаркт.А за електронно банкиране да си чувал?
                              Я па ти! всеки ден контактувам и с клиенти и електронно банкиране Те и в Кипър си помислиха, че могат да теглят когато си поискат, ама накрая им блокираха всьо. Та докато се сетиш, че искаш някой друг ще се е сетил, че трябва първо да дадеш.

Коментар

• А аз все си мислех,че в инвестиционен форум има само умни хора.Не мога да разбера как селския идиот се е превърнал във форумен шут и хора с претенции с месеци му се връзват на постоянните лъжи и простотии

Коментар

Working...
                                X