IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Време ли е и тук да треснем един здрав данък депозит като в Кипър?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от van05 Разгледай мнение
    По статистика най-големи туристи ....... и руснаците.
    Лошото е че от време на време тръгват на туристическа обиколка с панцерите.
    Ми те тръгнаха

Владимир Путин отдал приказ провести военные учения в районе Чёрного моря

http://news.kremlin.ru/news/17763

http://www.1tv.ru/news/social/229550

Руснаците не се задоволяват с лимити за теглене от по 300 евро на ден ,а искат 20-те милиарда наведнъж или Кипър става субект на Руската федерация с разплащателно средстово,рубла! .....а скоро и целия ЕСъ .......
    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
      Какъв е проблема с имотите, не са пари вложени в някоя банка и да не знаеш какво се случва в нея.
      Трейдъре, просто лансирах мое съждение относно посоката на цените на НИ в Кипър.
      Спомни си банкова криза (1997) на местна почва и ретроспективно с цените имотите тук.

Коментар

• van05

Какъв е проблема с имотите, не са пари вложени в някоя банка и да не знаеш какво се случва в нея.
        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
          Там вече е влязъл много капитал, не са само банките им ..има вложен много капитал и мястото ще си остане привлекателно. Имотите им ще поскъпнат и не може да ги стигнеш след време, има една приказка - където имало пак ще има..Чужденците просто ще инвестират в имоти там, а не в банкови депозити.
          Страхливо се инвестира на места с непостоянна политика ,ограничения и несигурност.
          Трейдъре, би ли инвестирал там?
          Знаеш ,че капитала е най-страхливото нещо.И бяга панически от такива места.
          Остават рисковите спекуланти и се надяват на "висок риск=висока печалба"
          Това е мое мнение по пътя на логиката.Може и да не съм прав.

А предният ми пост бе шега.Че и германците и руснаците обичат екскурзии......... с танковете си.

Коментар

• van05

Там вече е влязъл много капитал, не са само банките им ..има вложен много капитал и мястото ще си остане привлекателно. Имотите им ще поскъпнат и не може да ги стигнеш след време, има една приказка - където имало пак ще има..Чужденците просто ще инвестират в имоти там, а не в банкови депозити.
            D.Y.F-091066

Коментар

• По статистика най-големи туристи са германците и руснаците.
              Лошото е че от време на време тръгват на туристическа обиколка с панцерите.

Коментар

• Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
                Малко съм разочарован,че вчера в Кипър нямаше военна техника по улиците,протестиращи вложители,горящи банки,руски подводници.Всичко мина спокойно,което ще даде крила на тройката “спасителният план„да бъде прилаган и другаде
                Чакай не бързай.Чак руски подводници едва ли но сега се почва.

Коментар

• Първоначално изпратено от nide Разгледай мнение
                  ТВ интервю с водещ експерт за преструктуриране на суверенни дълговe:

Buchheit: Cyprus Could Need a Second Bailout

EU "have certainly changed the rules of the game."

BTW: aко контрола на капитала продължи по-дълго, този опит за спасяване може по ирония да се превърне в "template" за това как една държава-членка може да напусне валутен съюз.
                  Това е доста интересно!
                  Метални Решетки Метални Решетки Цени

Коментар

• Първоначално изпратено от van05 Разгледай мнение
                    Икономика на гол туризъм и риболовство.
                    Кипърските гърчоля не са исландци.
                    Исландците като нация и държава се държат сплотено ,защото се борят и със студения климат.
                    Кинтоусвоителите (кипърци и гърчоля) не може да се очаква същото от тях разглезени от климат и готови кинти.
                    От това следва дълга спирала надолЕ с години.
                    В случая аналог не може да се прави на "Острова на Афродита" с "Ледената страна".
                    Малко съм разочарован,че вчера в Кипър нямаше военна техника по улиците,протестиращи вложители,горящи банки,руски подводници.Всичко мина спокойно,което ще даде крила на тройката “спасителният план„да бъде прилаган и другаде

Коментар

• ТВ интервю с водещ експерт за преструктуриране на суверенни дълговe:

Buchheit: Cyprus Could Need a Second Bailout

EU "have certainly changed the rules of the game."

BTW: aко контрола на капитала продължи по-дълго, този опит за спасяване може по ирония да се превърне в "template" за това как една държава-членка може да напусне валутен съюз.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr_crash Разгледай мнение
                        1. DARK | 28.03.2013 18:12

Капитализма официално се сгърчи сам

Славься, Отечество наше свободное,
                        Дружбы народов надёжный оплот!
                        Знамя советское, знамя народное
                        Коментара и снимката са от нюз.бг

Коментар

• 1. DARK | 28.03.2013 18:12

Капитализма официално се сгърчи сам

Славься, Отечество наше свободное,
                          Дружбы народов надёжный оплот!
                          Знамя советское, знамя народное
                          Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                            Аз не съм едър мишок. Само три пъти съм наедрял откъм имоти от 1994г. насам.
                            Това е от недобра работа на стомашно-чревния тракт и отказ на дебелото черво да си върши работата...................не е от наеми

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                              Едрите мишоци кaто лорда със 200% За да не църкат завинаги
                              Аз не съм едър мишок. Само три пъти съм наедрял откъм имоти от 1994г. насам.

Коментар

• Не мисля, че е време при условие, че кризата в Кипър продължава да се закучва сериозно, даже напротив - по-лошо би било така

Коментар

Working...
                                X