Първоначално изпратено от Лорда
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Време ли е и тук да треснем един здрав данък депозит като в Кипър?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеСериозен данък върху депозитите НЯМА да има.Но по-добре да се подготвиме за по-висок данък върху недвижимите имоти и прогресивен ДОД.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеНе бой се, както имаше откъде да раздават до 208-ма така ще има и сега. Едни много милиарди са им приготвили за подаръче, ама как ще ги излеят още умуват без да товарят инфлацията. Заради Меркел, която сее опънала като магарица на мост.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батко Пешо Разгледай мнениеМи като налагаш данъци на депозити откъде пари у банките????Кой ще си държи парите в банка та да му прибират част от тях?Такъв филм няма па ако може и кредита с ниска лихва.Айде време е да се събуждаш
Коментар
-
Един доклад на Boston Consulting Group от септември 2011, който си заслужава да се прочете! Свързан е както с финансовите активи, така и с недвижимите имоти - 2 много актуални теми от днес!
BCG - Back to Mesopotamia
BTW: на българския казан в ада пазач не му трябва! ... Защо ли?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеЕ, аз да съм написал обратното? Нямам, но затова разчитам на банките да дават пари на такива като мен, а не да се използват за касички. След месец ще стане ясно дали съм спечелил търга. Тогава ще те почерпя , не унивай!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батко Пешо Разгледай мнениеСпри фантазиите.На търг се ходи с пари. Ати имаш 5000 влог и 50000 кредит в Пощенска банка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеТака е , а ми даде кинти, а съм ги набил в истински активи!
В края на месеца ще участвам в една продажба, чрез ЧСИ, която не е за изпускане. Трябва да внеса задатък и ако спечеля търга и още много пари които нямам, защото нищо не продавам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от FrostyГруйчо, доста далеч си от истината. При данък лихва никой не направи нищо, просто защото не е необходимо - парите си останаха в банките, а собствениците им само ги прехвърлиха по начин, по който да са извън обхвата на данъчния закон, и това е всичко. Нещата си останаха отново по старому.
Но при груб опит на държавата да открадне директно част от парите с данъци, съвсем няма да бъде толкова тихо и спокойно.
П.С. Не казвам, че ще се направи подобно нещо, което лорда предлага, в Бг. Твърдя само, че дори и да се направи (а за момента ми се иска да вярвам - ето и аз имам пожелателно мислене), това няма да доведе до масово теглене на депозити, просто защото нямат алтернатива като спестовен продукт. Същото ще се случи и при намаляване на лихвите по депозитите, които са абсурдно високи за фискално стабилна страна като нашата - ще се намалят (само въпрос на време и на няколко банки е) и това също няма да доведе до отлив на средства в банките - просто няма алтернатива...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батко Пешо Разгледай мнение..На теб колкото и пари да дадем ти никога няма да имаш по простата причина че не умееш да ги управляваш.
В края на месеца ще участвам в една продажба, чрез ЧСИ, която не е за изпускане. Трябва да внеса задатък и ако спечеля търга и още много пари които нямам, защото нищо не продавам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнениеТова което правиха в Естония преди 3 -4 години сега почват да го правят в САЩ - защо ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеХахахахахах Ега ти вица! Все бях чувал теории защо е паднал Шефа, ама това бие всички шизоФРЕНДни теории!
А едни добри мерки срещу банките като равнопоставеност на страните по договора, забрана да се отнема ипотекиран имот в полза на баМката като в Испания, закон за фалит на ФЛ и прочее ще бъдат приветствани от българските граждани, само плъховете на хранилка на подобни субекти все още ще скърцат във форумите
Коментар
-
Това което правиха в Естония преди 3 -4 години сега почват да го правят в САЩ - защо ли?
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеОтново ГЛУПОСТИ. къде е сега икономиката на САЩ спрямо 2007 и къде е на Естония.
Коментар
Коментар