IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Време ли е и тук да треснем един здрав данък депозит като в Кипър?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
    Хехе, в отговор на моята тема за данък върху депозитите, всички искат такива върху имотите. Вече ми е ясно какво си нямате безДОМници несретни
    Логика, Ваше благородие, логика.Няма друг лесен начин за който и да дойде на власт.Икономиката така или иначе няма да могат да разбързат.Затова ще заложат на преразпределението.По-лесно е.
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
      Сериозен данък върху депозитите НЯМА да има.Но по-добре да се подготвиме за по-висок данък върху недвижимите имоти и прогресивен ДОД.
      Хехе, в отговор на моята тема за данък върху депозитите, всички искат такива върху имотите. Вече ми е ясно какво си нямате безДОМници несретни

Коментар

• Протестите ни пазят от увеличаване на данъците. Виж ако спрем да се бунтуваме ще ни одерат кожите барабар с МЕСОТО !!!
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Сериозен данък върху депозитите НЯМА да има.Но по-добре да се подготвиме за по-висок данък върху недвижимите имоти и прогресивен ДОД.
          Life won't wait for you.

Коментар

Не бой се, както имаше откъде да раздават до 208-ма така ще има и сега. Едни много милиарди са им приготвили за подаръче, ама как ще ги излеят още умуват без да товарят инфлацията. Заради Меркел, която сее опънала като магарица на мост.
            Надай се

Коментар

• Първоначално изпратено от Батко Пешо Разгледай мнение
              Ми като налагаш данъци на депозити откъде пари у банките????Кой ще си държи парите в банка та да му прибират част от тях?Такъв филм няма па ако може и кредита с ниска лихва.Айде време е да се събуждаш
              Не бой се, както имаше откъде да раздават до 208-ма така ще има и сега. Едни много милиарди са им приготвили за подаръче, ама как ще ги излеят още умуват без да товарят инфлацията. Заради Меркел, която сее опънала като магарица на мост.

Коментар

• Един доклад на Boston Consulting Group от септември 2011, който си заслужава да се прочете! Свързан е както с финансовите активи, така и с недвижимите имоти - 2 много актуални теми от днес!

BCG - Back to Mesopotamia

BTW: на българския казан в ада пазач не му трябва! ... Защо ли?!

Коментар

Е, аз да съм написал обратното? Нямам, но затова разчитам на банките да дават пари на такива като мен, а не да се използват за касички. След месец ще стане ясно дали съм спечелил търга. Тогава ще те почерпя , не унивай!
                  Ми като налагаш данъци на депозити откъде пари у банките????Кой ще си държи парите в банка та да му прибират част от тях?Такъв филм няма па ако може и кредита с ниска лихва.Айде време е да се събуждаш

Коментар

Спри фантазиите.На търг се ходи с пари. Ати имаш 5000 влог и 50000 кредит в Пощенска банка.
                    Е, аз да съм написал обратното? Нямам, но затова разчитам на банките да дават пари на такива като мен, а не да се използват за касички. След месец ще стане ясно дали съм спечелил търга. Тогава ще те почерпя , не унивай!

Коментар

Така е , а ми даде кинти, а съм ги набил в истински активи!
                      В края на месеца ще участвам в една продажба, чрез ЧСИ, която не е за изпускане. Трябва да внеса задатък и ако спечеля търга и още много пари които нямам, защото нищо не продавам.
                      Спри фантазиите.На търг се ходи с пари. Ати имаш 5000 влог и 50000 кредит в Пощенска банка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty
                        Груйчо, доста далеч си от истината. При данък лихва никой не направи нищо, просто защото не е необходимо - парите си останаха в банките, а собствениците им само ги прехвърлиха по начин, по който да са извън обхвата на данъчния закон, и това е всичко. Нещата си останаха отново по старому.
                        Но при груб опит на държавата да открадне директно част от парите с данъци, съвсем няма да бъде толкова тихо и спокойно.
                        ще се въздържа от коментар - доста от нещата не са ти ясни и правиш, като почти всички, една много основна грешка - гледаш прекалено субективно, тип wishful thinking. То и за данък лихва така си говореха всички, ама на - появи си се,а депозитите си раста+че никой не си ги мести от лево надесно...
                        П.С. Не казвам, че ще се направи подобно нещо, което лорда предлага, в Бг. Твърдя само, че дори и да се направи (а за момента ми се иска да вярвам - ето и аз имам пожелателно мислене), това няма да доведе до масово теглене на депозити, просто защото нямат алтернатива като спестовен продукт. Същото ще се случи и при намаляване на лихвите по депозитите, които са абсурдно високи за фискално стабилна страна като нашата - ще се намалят (само въпрос на време и на няколко банки е) и това също няма да доведе до отлив на средства в банките - просто няма алтернатива...
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

..На теб колкото и пари да дадем ти никога няма да имаш по простата причина че не умееш да ги управляваш.
                          Така е , а ми даде кинти, а съм ги набил в истински активи!
                          В края на месеца ще участвам в една продажба, чрез ЧСИ, която не е за изпускане. Трябва да внеса задатък и ако спечеля търга и още много пари които нямам, защото нищо не продавам.

Коментар

• Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнение
                            Това което правиха в Естония преди 3 -4 години сега почват да го правят в САЩ - защо ли?
                            Кое по-точно - да си срутят икономиката с 20% за една година или да си вдигнат тройно безработицата. Или да разчитат на Швеция да им спасява банките.

Коментар

Хахахахахах Ега ти вица! Все бях чувал теории защо е паднал Шефа, ама това бие всички шизоФРЕНДни теории!
                              А едни добри мерки срещу банките като равнопоставеност на страните по договора, забрана да се отнема ипотекиран имот в полза на баМката като в Испания, закон за фалит на ФЛ и прочее ще бъдат приветствани от българските граждани, само плъховете на хранилка на подобни субекти все още ще скърцат във форумите
                              Е тук направо взе да халюцинираш.Мамин убавец теглил кредит и после не мое го изгонят от апартамента????!!!!!!!!!!!Ми това означава че няма да има банкова система.Което на практика означава че ще ядеш на коча мъдете нито ток ще има ни бензин ни вода.И цената на софийските ти имоти ще стане 0 зироу.Днес текезесета няма и държавата не мое да се разпорежда на земеделците какво да правят.Тогава ще видиш хляб по 10 кинта ако изобщо го видиш.

Коментар

• Това което правиха в Естония преди 3 -4 години сега почват да го правят в САЩ - защо ли?

Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                                Отново ГЛУПОСТИ. къде е сега икономиката на САЩ спрямо 2007 и къде е на Естония.

Коментар

Working...
                                X