IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Време ли е и тук да треснем един здрав данък депозит като в Кипър?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Лорда

Излагаш се - ако се махне плоския данък , просто пари които се изкарват в България веднага, ще напускат страната и данъците им ще се плащат на друго място. Трябва да няма нито една държава в която данъкът да не е диференциран , за да се получи нещо с такъв данък. От въвеждането на подобен данък сега имат интерес страните, където не е въведен подобен и подобно държавническо поведение е малоумно, да не кажа и по лошо нещо - мирише на предателство на национални интереси. Ще видиш какво ще му се случи на Оланд , ще има камъните падат..като го подгонят французите.
    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение
      Абе теб здраво те тресе марксизма, а?! За ергенски данък няма ли да се бориш също?!
      Добра идея, познавам толкова млади хора дето вместо да се задомят, гледат коли, кучета и се занимават с много други несвойствени работи. И без това изчезваме като нация. Ергенски данък от около 30% върху заплатата/надницата малко може да ги вкара в правия път.

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
        Има хиляда пъти по лесен! Той се нарича прогресивно подоходно облагане. Необлагаем минимум и данък богатство за месечна сума над 10 000лв.
        Абе теб здраво те тресе марксизма, а?! За ергенски данък няма ли да се бориш също?!
        “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• А за ДДС ще е 22 макс. 23% то е ясно.
          Life won't wait for you.

Коментар

ДДС си е твърде високо и най-много да го направят 22. За ДОД скачам с четири крака
            Това болдваното в моя пост дето си цитирал не знам защо си го добавил ...?!?!?!
            Life won't wait for you.

Коментар

• Нещо печатането на пари не даде ефект. Това е само началото разбира се с 85 милиарда ще се свие икономиката казват с 0.5 процента, но те имат да орязват още трилиони така че може и да стигнат минус 20%
              --------------------------------------------------------------------------------------------------------
              Президентът на САЩ Барак Обама подписа декрета за орязване на държавните разходи до края на фискалната година. То е в размер на 85 милиарда долара и влиза в сила веднага.

Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
              Кое по-точно - да си срутят икономиката с 20% за една година или да си вдигнат тройно безработицата. Или да разчитат на Швеция да им спасява банките.

Коментар

Я кажи нормална европейска страна с плосък данък!
                Троля бре,к"во се връзваш

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
                  Е как няма да скачаш,като напоследък май,доходите ти клонят към НУЛА
                  Я кажи нормална европейска страна с плосък данък!

Коментар

ДДС си е твърде високо и най-много да го направят 22. За ДОД скачам с четири крака
                    Е как няма да скачаш,като напоследък май,доходите ти клонят към НУЛА

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                      Е какво съм написал по-долу?И двете ще ги направят.Ама ако направя римейк на твоите думи - "Вече ми е ясно какво си нямаш"

Прав си депозити гледам да си нямам. Няма по-глупав пристан за кинтите. Все пак държа едни към 6 бимби за зор-заман

Вече сериозно - мисля, че за съжаление ще е неизбежно вдигането и на двата данъка /при ДОД прогресия/ а вероятно и ДДС.

Коментар

• Опитат ли се да вдигат данъци - БУНТОВЕ до изритване на сволочите от България !!!
                        Баба ме научи на много неща.
                        tnm

Коментар

• никой няма да си налее парите в имоти само защото са вдигнали данъка на депозитите. просто ще си ги скрие под дюшека или навънка
                          номера е да фиксират лихвите по ипотечните-тогава си идват нещата на мястото за имотите като в ДЕ.

Коментар

Има хиляда пъти по лесен! Той се нарича прогресивно подоходно облагане. Необлагаем минимум и данък богатство за месечна сума над 10 000лв.
                            Е какво съм написал по-долу?И двете ще ги направят.Ама ако направя римейк на твоите думи - "Вече ми е ясно какво си нямаш"
                            Вече сериозно - мисля, че за съжаление ще е неизбежно вдигането и на двата данъка /при ДОД прогресия/ а вероятно и ДДС.
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                              Логика, Ваше благородие, логика.Няма друг лесен начин за който и да дойде на власт.Икономиката така или иначе няма да могат да разбързат.Затова ще заложат на преразпределението.По-лесно е.

Коментар

• Значи ще има още БУНТОВЕ !!!
                                Баба ме научи на много неща.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X