IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще им търпим беззаконията

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Мангалски терор в София !!!

    САМОНАСТАНИЛИ СЕ НА ЧАСТНА ЧУЖДА ЗЕМЯ ЦИГАНСКИ ДИВАЦИ ТЕРОРИЗИРАТ ХИЛЯДИ ХОРА В ОРЛАНДОВЦИ, ДЪРЖАВА И ОБЩИНА НЕ СИ МЪРДАТ ПРЪСТА ДА ЗАЩИТЯТ НАЙ-ЕЛЕМЕНТАРНИТЕ ГРАЖДАНСКИ И ЧОВЕШКИ ПРАВА НА ГРАЖДАНИТЕ СИ !!!

    http://vmro.bg/index.php?option=com_...news&Itemid=57

    Доколкото зная, по Конституция частната собственост в тая "държава" би трябвало да е неприкосновена, същото право гарантират и основните международни правни документи.... и никъде в тях не е написано, че това не се отнася за циганите. Но явно това е така, щом хората не само че не могат да влязат във владение на собствената си земя (която при това, тъй като се намира в чертите на София има значителна стойност), но и са принудени да търпят издевателствата на самонастанилите се на нея отвратителни човекоподобни изроди.
    Рано или късно нещата ще ескалират и ще стане такова мазало, че и управляващите и техните гнусни любимци ще се чудят откъде им е дошло. Затова е по-добре да се задействат съответните институции, докато не е станало късно и да принудят смрадливите и зловредни питекантропи да спазват законите, валидни за всички хора в държавата.

    Цитираното решение на т.нар. "съд в Страсбург" е юридически абсурдно, защото е абсолютно недопустимо едновременно да се признае незаконността на един мръсен цигански развъдник и да се забрани на една суверенна държава да приложи законите си по отношение на група лица и то заради техният етнически произход. Тук огромното престъпление е на мръсницата фъндъкова и на престъпните софийски общинари, които не са се погрижили да изпратят подготвен юрист, който да защити интересите на София и нейните граждани пред тоя абсурден "съд" който иначе въобще не реагира, когато в тяхната собствена държава Франция властите без милост унищожават цигански катуни. Под изразът "пришълците развили здрави връзки в района" дебилите от Страсбург сигурно имат предвид, че мангалите са свикнали вече да крадат в тая част на София и ще им бъде дискомфортно да отидат и да вършат същото някъде другаде - например в самия Страсбург.

    Като връх на наглостта, точно по мангалски, звучи ревът на мангалите, в който те, живеещите в незаконни катуни, наричат "пришълци" живеещите в законни жилища хора... но това е защото те разчитат на вече здраво насадената ни толерастия. Кога ние ще се сетим, че тъкмо тия уродливи, нисши и отвратителни изчадия са пришълци на нашата, земя, че не сме ги канили тук - и кога ще се наканим да ги прогоним по дяволите?


    Относно узаконяването на незаконните катуни - последствията са ясни - още по-нагъл терор на гнуснявите отрепки над хората, който рано или късно ще доведе до такава ответна реакция, че ще стане страшно. Чисто юридически - вариантите са два - или да се плюе на всякакъв ред и законност и да се позволи на всички да строят където си поискат, без да питат чия е земята (а нуждаещите са много - да не забравяме, че 40 000 нармални семейства, загробили се с ипотеки, които не могат да плащат, могат да останат без дом) - или развъдниците да бъдат УНИЩОЖЕНИ. Въобще не е работа на законът да си прави сметка къде щели да живеят някакви мангали - те ще имат всички права на хората, нямащи собствено жилище - да отидат под наем или да си купят законен дом. Всяко действие, всяка мисъл дори, да им се позволява да се самонастаняват където си пожелаят, само защото били "роми" е нарушение на Конституцията, дискриминация - и излизащите с такива идеи трябва да бъдат съдени и вкарани в затворът. Помислете и за чисто финансовата страна на нещата - докато т.нар. "ром" с минимални или никакви разходи си струпва гадната колиба от крадени материали, Българското семейство се заробва с кредит обикновено за шестцифрена сума, за да има покрив над главата си - пари, с които иначе тия хора биха могли да отгледат поне две деца - т.е. тази дискриминация намирисва и на геноцид по смисъла на Наказателния кодекс !!!! Да не говорим, че изчадията не просто си живуркат кротко в кадните коптори - а планомерно тероризират живеещите наоколо хора, а т.нар. "полиция" отказва да защити тези, чийто хляб плюска.

    Но всичко зависи от нас - от нашата гражданска и национална съвест. Ние - като свободен и достоен народ - трябва да ударим с юмрук по масата и да заявим, че повече няма да търпим циганските изроди да са над законите в нашата - нашата а не тяхната страна... а ако ония от Страсбург, както и пачаврата рединг толкова обичат подчовеците - да си ги вземат при тях.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

    Коментар


    • За момента най подходящо е мажоритарен избор. Справка - избора на кмет Варна.
      Не е най добрия, но по добър от алтернативния вариант.
      Относно десни партии - Вече го написах на друго място, България повече няма шанс да бъде управлявана от дясна формация.
      Наличния електорат ще гласува перманентно за БСП и ДПС и винаги ще има някой малък който да се присъедини към тях за да осигури кворума.
      Тандема БСП - ДПС вече е неразбиваем. Имат гарантирани повече от 3 000 000 пенсионери и социали.

      Коментар


      • Ами докато ние ходим за гъбаци и оставяме мангалите да ни избират управляващите - или гласуваме за прохъхряшки партии, защото били "по-малкото зло" - така ще е.

        Трябват ни десни, патриотически партии на власт - иначе - лошо.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          .

          Ето заради това трябва да се спрят ВСЯКАКВИ детски за индивиди, които не са завършили средно образование !!! ..
          То и гласуването трябва да се забрани или да се направи толкоз сложно и електронно, че автоматично да отпадат примати и прости баби, ама....надали.
          Ма мечтай си, безплатно е......особено когато баш техните хора са на власт...забрави.

          Коментар


          • Размножаване над законите:

            12-ГОДИШНА ЧААВЕТКА СЕ ЖЕНИ ЗА 13-ГОДИШЕН МАНГАЛ, ЧАКАТ ГИ ДА СТАНАТ "РОДИТЕЛИ":

            http://www.blitz.bg/news/article/217439


            Според законите ъна това пропаднало подобие на държава, брак не могат да сключват лица, които са под 16 години (между 16 и 18 със специално съдебно разрешение), както и недееспособни лица, поставени под запрещение - на зо всячески привилегированите и недосегаеми за законите цигански дегенерати явно това не важи. Интересно къде е т.нар. "прокуратура", начело с разплетият шопар цацаров, който иначе се прави на много отворен? Къде е била прокуратурата, когато останалите над 50 малолетни цигански маймуни са издрискали изродите си, за да лапат помощи от нас - и то над 50 само в тоя развъдник?

            Целта разбира се е помощите - да получават детски като "самотни майки", когато нормалните деца още ходят на училище в прогимназията. Разбира се тия твари училището не ги интересува - не им е нужно да са грамотни, за да живеят на наш гръб.


            Ето заради това трябва да се спрят ВСЯКАКВИ детски за индивиди, които не са завършили средно образование !!! На тази възраст дори и хората са все още недееспособни, да не говорим че мнозинството мангали реално са такива и след навършване на възрастта, която при нас се брои за пълнолетие. Детски трябва да се плащат само за първо дете, за второ-четвърто да има данъчни облекчения. Който работи - ще може да си позволи деца, който не - първо да започне да храни себе си и тогава да се развъжда.
            Спиране и на всякакви помощи за т.нар. "трайно безработни" (ЦИГАНИ), които отказват предложената им работа. На всички да се предложат работни места в селското стопанство за женските, в мини, тухларни, каменоломни, в залесяването и ремонтът на пътища. Работа именно за такива като тях - неграмотни и полуграмотни без квалификация, има предостатъчно. Който откаже да работи, има пълното и демократично право да пукне от глад, както би се случило с всички нас, ако също решим, че не ни се бачка. И да изпукат, няма да липсват на никого.

            Но само си помислете: Какво би станало ако всеки мангал отгледа по 10 овце или една крава? Ако всеки циганин засади 10 дървета - плодни и неплодни? Ако всеки отдели 3-4 дни за почистване на незаконни сметища? Ако всеки циганин 4-5 дни почиства коритото на някоя река? Ако всеки професионален безработен хъхряк работи едно лято по ремонтът на трето- и четвъртокласните пътища? Няма ли държавата ни да стане по-чиста, по-подредена, по-зелена, да се възроди животновъдството, пътуването до малките населени места да е по-лесно и удобно, няма ли хората до попроменят отношението си към "горките дискриминирани роми"?

            Всички тия неща са напълно по силите им, съвсем по техните възможности - включително интелектуални... само че те не желаят да вършат каквото и да било друго, освен да мародерстват, да пиянстват и да се размножават !!!! И просто няма как да бъдат принудени да станат полезни поне донякъде членове на обществото, освен със сила, репресии и терор.
            Спомнете си например - на миналогодишната кампания "изчисти България" тържествено показаха как група циганори от Факултето тръгнаха да чистят едно незаконно сметище и действително - цялата тумба изчисти геройски към 78 кв.м преди да ми писне и да отидат да се излежават в колибите.
            Тая година явно журналистите не са намерили такова чудо на циганската съзнателност, защото такива кадри не видяхме.... ама иначе мангалите са тия, дето трупат най-много боклеци навсякъде.
            Last edited by Императорът; 17.08.2013, 19:34.
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

            Коментар


            • Първоначално изпратено от dikobraz Разгледай мнение
              Михаил Константинов във вестник 24 часа .
              http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2231927

              Неща , които всички ги знаем, но се предпочита да не се говори, а още повече да се промени нещо.
              Много точна и тужна статия... колкото и да казва г-н Константинов, че не му пука за "политически коректният език" все пак го спазва - да.

              Всички тия проблеми са решими - но проблемът на проблемите е, че ни управляват не държавници, а изроди - и преди да се разправим с хъхрещата гнъс, първо тях трябва да разстреляме.

              После е лесно. Продава се някаква 12-годишна мангасарка на пазарът и накакъв гъгнивец я купува за 60 бимберици за копелето си? Ами лесно е - фащат го: "Отде имаш тия бимберици, мангал? Колко данъци си платил? Къде работиш? Имаш ли законна фирма, законен бизнес?" Няма? - Значи доходите му са от престъпна дейност - цялото му имущество се конфискува и мангалът отива да работи в мините като роб, докато му изтече присъдата. И така - всички циганори, които живеят в дворци и са отрупани със злато. Конфискуваните им пари и имущества да се използват за отглеждането и дресурата на мангалетата, които ровят по кофите и се търкалят в мръсните катуни. Което цигане до 14 години не придобие минимум знания, за дап родължи образованието - с мотиката и - на нивата.

              И да - абсолютно право на хората да защитават с оръжие животът и имотът си, вкл. земеделският. Дори бабките и дядовците на 80 и повече години често са достатъчно куражлии да разстрелят някой мръсен циганин, нахлул в домът им за да ги ограби и убие. От това кафявите няма да свършат - просто щом за месец хората изпоразстрелят към 1000 мангала, те вече няма да смеят дори до оградата на градината ти да се докоснат.
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

              Коментар


              • Бог да пази България, защото ние не успяхме

                Михаил Константинов във вестник 24 часа .
                http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2231927

                Неща , които всички ги знаем, но се предпочита да не се говори, а още повече да се промени нещо.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Филю Разгледай мнение
                  Императоре,императоре.....ееееех!
                  Нищо не си разбрал!
                  Ако има нещо което е убило най-много деца на планетата това е телевизора.Ти нали това искаш.Циганите да не се размножават.
                  "Раждаемостта на гоя трябва да бъде намалена осезателно."
                  Ха-ха - така си мислиш ти. Нали като питаха някаква гнусна хъхрячка, защо чааветата им почват да дрискат чаавета от 12-годишни, тя прохъхри: "Хафте, мчи вий бълхарити що пускъти сексуви по тиливизуръ, чи дъ ги гледът чайветътъ? Вий сте виновни." (Превод: "Аре стига бе, ами вие, Българите защо пускате порно по телевидията, за да гледат децата? Вие сте виновни.")

                  Решението е просто - всяка неосигурена хъхрячка, снесла вече чаавета, да бъде кастрирана доброволно. Всяка още неснесла, да бъде кастрирана след като издриска пръвото. За мъжките - вазектомия, след като направят едно копеле. Ако някой кафяв откаже - откаже. Само че тогава веднага се почва срещу него гонка по устав: Ако колибата му е незаконна, багерите я помитат и мангалът влиза в затвора за незаконнос троителство на чуждо не-УПИ, ако е крал ток, пак влиза в затвора, дава му се някаква тежка физическа работа, ако откаже да я върши, спират му се всякакви помощи - никакво безплатно здравеопазване, вкл. родилна помощ.

                  Това е - или доброволна кастрация - или гонка по устав. Както искат.
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                    Очесана от собственият си електорат:

                    КРАДЦИ ПРИСЛУШАХА И ФЪНДЪКОВА.


                    http://www.blitz.bg/news/article/216509

                    Закрилницата на незаконните катуни и каруци си получи заслуженото, вероятно от собствените си любимци... за нещастие нанесените щети са малки и самата тя не е била спипана от веселяците.





                    Винаги на аванта:

                    "Социално слаби" мангаляци крият скъпи плазми, за да докопат безплатни декодери:

                    http://www.blitz.bg/news/article/216544

                    Бих искал да запитам, откога телевизията е стока от първа необходимост и въпрос на физическо оцеляване, че да купуваме и декодери на тия гнусотии, сякаш е малко че ги храним? Да споменаваме ли, че и тока, който ползват, за да зяпат телевизия и да бичат гьобеците, също го крадат, а ние го плащаме? Това ли е работата на подмаймуните - по цял ден да лежат пред телевизорите, вместо да отидат да работят? Защо им е да работят - нали има будали, дето да се изгърбват, за даг и хранят? А и откъде "социално слаби" и едва ли не гладуващи циганори имат пари за скъпи "плазми" ?


                    Докога ще търпим безочието и наглостта на циганските изроди?



                    Направете връзка и с долният линк - ние даваме на гъгнивите подчовеци по 60 лв за декодер, а те продават собствените си копелета за по 30 лева !!! Какво има да се коментира повече - щом според самите мангаляци един декодер струва колкото две чаавета?

                    Императоре,императоре.....ееееех!
                    Нищо не си разбрал!
                    Ако има нещо което е убило най-много деца на планетата това е телевизора.Ти нали това искаш.Циганите да не се размножават.
                    "Раждаемостта на гоя трябва да бъде намалена осезателно."

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                      .................. ние даваме на гъгнивите подчовеци по 60 лв за декодер.................
                      Всъщност , 60 лв е номиналната стойност на ваучера. Реалната оползотворена от спечелилите лотовете търговци е около 40 лв. Останалите 20-на лв потъват в бюджета.

                      Коментар


                      • Очесана от собственият си електорат:

                        КРАДЦИ ПРИСЛУШАХА И ФЪНДЪКОВА.


                        http://www.blitz.bg/news/article/216509

                        Закрилницата на незаконните катуни и каруци си получи заслуженото, вероятно от собствените си любимци... за нещастие нанесените щети са малки и самата тя не е била спипана от веселяците.





                        Винаги на аванта:

                        "Социално слаби" мангаляци крият скъпи плазми, за да докопат безплатни декодери:

                        http://www.blitz.bg/news/article/216544

                        Бих искал да запитам, откога телевизията е стока от първа необходимост и въпрос на физическо оцеляване, че да купуваме и декодери на тия гнусотии, сякаш е малко че ги храним? Да споменаваме ли, че и тока, който ползват, за да зяпат телевизия и да бичат гьобеците, също го крадат, а ние го плащаме? Това ли е работата на подмаймуните - по цял ден да лежат пред телевизорите, вместо да отидат да работят? Защо им е да работят - нали има будали, дето да се изгърбват, за даг и хранят? А и откъде "социално слаби" и едва ли не гладуващи циганори имат пари за скъпи "плазми" ?


                        Докога ще търпим безочието и наглостта на циганските изроди?



                        Направете връзка и с долният линк - ние даваме на гъгнивите подчовеци по 60 лв за декодер, а те продават собствените си копелета за по 30 лева !!! Какво има да се коментира повече - щом според самите мангаляци един декодер струва колкото две чаавета?
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                        Коментар


                        • СПРАВЕДЛИВА ЦЕНА:

                          Хъхрячка продава дъщеря си за 30 кинта.

                          http://www.blitz.bg/news/article/216363

                          Т.нар. "роми" сами доказват че са животни, продавайки малките си като животни. Какво да коментираме повече? - Случката е достатъчно показателна, забавна е може би само цената. Досега мургавите искаха по около 1-2 Б евро, продавайки чааветата си за органи, явно поради голямото предлагане цените падат.
                          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                          Коментар


                          • Пребиха български ром във Франция, хванали го да краде

                            Дааа, Франция....
                            И това ще мине ...

                            Коментар


                            • Приятели от Самоков казват че тържествата по случай това че Бат Сали е станал депутатин не са спирали и шумовия терор е станал ежедневен.

                              "Само ще дам пример с Бат Сали. Съдържател на незаконното енерго казват в махалата (10 000) човека 20 години не плащат ток, харчат колкото си искат, дори и след разкритията по Нова Тв, нищо не се промени с изключение на това че Сали е депутатин, а циганите продължават да нямат електромери...и ако искайте вярвайте, от както Сали отиде в парламента, шумовия терор с техните музики...стана ежедневен (празнуват депутатството нон стоп))) Озвучават целия град!

                              Виц
                              Преди 10г. на изпит за шофьорска книжка се явява заместник директора на частното енергото в Самоков, който е и първи братчед на Бат Сали (депутатина).
                              На изпита го питат:
                              - Колега, какъв е този знак?
                              Братчеда отговаря:
                              - Хххалуминиев. "
                              НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

                              Коментар


                              • Бузовград на път да стане втора Катуница.Напрежение има, хората са възмутени. Това е недопустимо в 21-ви век, в центъра на селото, посред бял ден ..., каза пред БГНЕС кметът Михаил Янушев.Видео > http://video.bgnes.com/view/42805
                                Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

                                Коментар

                                Working...
                                X