IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще им търпим беззаконията

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Аз пък кога съм казвал, че няма работливи и свестни цигани?

    Говорим за останалите 90%.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
      Пешка, аз да питам ти от кога споделяш вижданията на Импето относно кафявите. Последно помня казваше че не са виновни и че при теб имало работливи. Викаше че не става с крайности, тояги кастрации, газ.... Гледам нещо си обърнал палачинката. Това ме радва, но каква е причината?
      Напротив императора споделя моите.Много търпение трябваше докато го накарам да проумее че не мангалите са виновни а държавата и че чрез ЕС оправия е невъзможна.Сега требе и европейците да узреят.Да при мен има работливи мангали.Това за което говоря ще требе да се приложи към онея които не искат да работят и крадат.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
        E нали ни казваха да ги интегрираме.Те що не ги интегрират?Да ни покажат как става това?Щото аз знам само един начин за интеграция и той със здрава тояга и скопяване.
        Пешка, аз да питам ти от кога споделяш вижданията на Импето относно кафявите. Последно помня казваше че не са виновни и че при теб имало работливи. Викаше че не става с крайности, тояги кастрации, газ.... Гледам нещо си обърнал палачинката. Това ме радва, но каква е причината?
        Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

        Коментар


        • Полека-лека се появяват политици с достатъчно смелост, за да признаят, че не ни искат в ЕС и в Шенген заради мръсната раса !!! Не че всички ние отдавна не подозирахме всичко това, но ето още един начин по който хъхряшките изроди нанасят чудовищни вреди на България.
          Гибелното им влияние на практика е толкова голямо, че е крайно време да си кажем истината - ИЛИ ние намираме начин да се справим с отвратителните ромове, ИЛИ те ще ни затрият като държава !!! Можем спокойно да забравим илюзиите, че западноевропейските държави широко ще отворят врати, за да приемат доброволно тая зараза, а и ние нямаме моралното право да стоварваме нашите проблеми на чужд гръб - да пратиш мангали в някоя държава, това е все едно да заразиш умишлено някой човек с холера.

          Не - ние трябва или да искаме помощ от Европа за окончателно решаване на хъхряшкият въпрос, или да намерим начин сами да го решим.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

          Коментар


          • E нали ни казваха да ги интегрираме.Те що не ги интегрират?Да ни покажат как става това?Щото аз знам само един начин за интеграция и той със здрава тояга и скопяване.

            Коментар


            • N O N !

              Проблемът с ромите във Франция повдигна въпроса за българското и румънското членство в Шенген – коментари във френски медии
              19 септември 2013 | 18:11 | Агенция "Фокус"

              Председателят на френската националистическа партия „Национален фронт” Марин льо Пен днес предупреди за възможните последствия от пълноправното членство на Румъния и България в ЕС, искайки от вътрешния министър Манюел Валс да покаже, че „Франция ще се противопостави” на влизането на двете страни в Шенген, предаде радио „Юроп 1” .
              „Манюел Валс демонстрира голямо недоволство от ромския проблем, но отказва да се изправи пред истинските проблеми”, заяви Льо Пен в свое комюнике, в което призовава за „разформиране на Шенгенското пространство”.
              „От 1 януари 2014 година Румъния и България ще бъдат пълноправни членове на ЕС. Въпреки че все още няма да са в Шенген, движението в ЕС за румънците и българите, а следователно и за ромите, ще бъде още по-лесно отколкото е сега”, посочва Льо Пен.
              Повечето от ромите нямат истинско желание да се интегрират в обществото. Това заяви кандидатът на управляващата партия за кмет на френския град Вильорбан, Жан-Пол Бре пред изданието „Метронюз” .
              „Повечето роми не искат да се интегрират. Не трябва да бъдем наивни. В Нант бе направено селце за ромите, но проектът не проработи. Със семействата, които искат да се трудят, трябва да действаме поотделно. Като все пак запазим човечността си, трябва да направим един извод: в краткосрочна перспектива не съществува възможност за интеграция”, заяви Бре, който вече има два кметски мандата.
              Не минава и ден, в който въпросът за ромите да не е заглавна тема във френските вестници. Някои беснеят, други се търсят решение, а политиците се опитват да намерят, доколкото могат, правилната позиция с оглед на общинските и европейските избори догодина, пише изданието „ЖОЛ прес” .
              В тази връзка лидерът на френските националисти Марин льо Пен се зарече да поиска мораториум върху присъединяването на България и Румъния, откъдето са повечето роми във Франция, към Шенген.
              „Ще поискам мораториум за Шенген и ще затворя границите”, заяви тя в интервю пред френски вестник през уикенда. „Ще искам също така от политиците, които са гласували за влизането на Румъния и България в ЕС, да спрат да ни баламосват. Защото от 2014 година тези две страни ще бъдат пълноправни членове, а ромите ще могат да се установят свободно където си поискат във Франция”, добави Льо Пен в своето интервю.
              Ден по-късно, на 15 септември, тя отново говори по темата. „Като ни лишава чрез Шенген от контрола на границите ни, ЕС ни лишава от способността да обезпечим своята сигурност. А от 1 януари 2014 нещата ще станат още по-зле. С пълното отваряне на границите за България и Румъния, ромите всъщност ще си бъдат у дома дори във Франция. Няма да можем да ги репатрираме. Тогава изсмукването на социалната система ще върви с пълна пара и ще има невиждани последствия”, заяви тя.
              По повод изказванията днес вътрешният министър на Франция заяви, че никакво решение за разширяването на Шенген не е взето досега, и подчерта, че Льо Пен не е компетентна да говори по тези въпроси.
              Като вътрешен министър и член на Съвета на вътрешните министри от ЕС аз съм повече от резервиран по отношение на отварянето на границите, тъй като България и Румъния не са положили определени усилия. Това заяви френският министър на вътрешните работи Манюел Валс, цитиран от радио „Юроп 1” .
              „Все още не е взето решение за присъединяването на България и Румъния към Шенген. Съвсем открито ви казвам, че този въпрос не стои на дневен ред. Не и засега, не и на първи януари, не и докато не бъдат предприети мерки за гарантиране на сигурността на останалите страни и останалите граждани”, заяви Валс във връзка с проблемите, породени от наплива на роми от двете страни.
              Не препоръчвам никому нищо.

              Коментар


              • Горката - тя си е въобразявала, че е в Европа и може да си джитка из държавата както си иска !!!

                Със сигурност става дума за някой мангал, извършил досега поне 10-20 сериозни престъпления, но по "необясними" причини намиращ се на свобода. Многократно съм казвал , че в такива случаи ушеви свини или садии, които са пускали престъпника без наказание или с нереално ниско наказание, трябва да бъдат съдени за съучастничество и да изгниват в затвора !!! Иначе управия просто няма да има - защото садии и свини играят комбина с мангалските бандити !!!
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                Коментар


                • Циганин преби и изнасили австралийка в Попово
                  http://www.novini.bg/news/157127-%D1...%B2%D0%BE.html

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Perun Разгледай мнение
                    Мечти за комунизъм ...
                    Обаче, това време на експлоатация на народа свърши, вече имаме пазарна икономика. Не можеш да задължиш някого да прави каквото ти искаш, всеки има и права и свободи. Време е да разбереш, че комунизъма свърши.
                    Верно някои хора само експлоатация и заточения им дай. Дай да върнем и гражданството, така селяните няма идват при нас в столицата. Селяните да бъхтят, а ние столичани да си живеем за тяхна сметка. Кеф ти метро, кеф ти магистрала за морето, кеф ти магистрала с 17км. тунел за гръцкото море, дотук добре, само гражданство да има ...
                    Всички знаем, че си невежа, но все пак си грамотен - вземи чети. Самата Европейска конвенция, определяща човешките и гражданските права, допуска осъдени престъпници да полагат принудителен труд. Щом мангалът е разрушил поверената му общинска/държавна собственост, той се осъжда по бързата процедура и отива да работи като роб - и нито боклуците от Страсбург, нито който и да е ще може дори да гъгне по тоя въпрос. И това не е нито експлоатация, нито заточение. Аз също не желая да бъда експлоатиран в собствената си държава и да си скъсвам задника от работа, за да може някакъв мръсен циганин цял живот да живее като бей на мой гръб.
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                    Коментар


                    • Импе, извинявай, но нищо не съм казал, само цитирах предложението на хората.
                      Ако предложението не ти харесва, не се сърди на мен, а на твоите братя от националсоциалистите в Словакия, нали подкрепяш тяхната идеология, би трябвало да се разбирате?
                      Аз не съм нито за, нито против идеята. От една страна съм за интегрирането на ромите и тяхното включване. От друга обаче идеята за създаването на тяхна дърава също не е лоша, тази идея дори не е обществено обсъждана за да се каже на обществото какво да мисли по въпроса.

                      Коментар


                      • Перунов, да оставим настрана очевидния факт, че ако бяхме нормална държава, за подобни изказвания, щяха да те вкарат в мазето на някое районно и да ти разцепят г.зът на 4 неравни части. Да оставим настрана очевидния факт, че тая държава е БЪЛГАРИЯ, че тая земя е наша и ни е завещана от някакви деди - и никаква сила на света не може да ни застави да я отстъпим на някакви мръсни изроди. И 580 000 Българи да останем, тая зема пак ще бъде наша и само наша.

                        Да разгледаме друго - възможно ли е въобще нисши същества, стоящи по-долу от маймуните, да имат държава? Кой ще управлява тая държава - като висшистите сред мръсната раса са под 1% ??? Кой ще я издържа, като мангалите не желаят да работят? Кой ще лекува циганската сган, кой ще им строи жилища, инфраструктура, ще им дава храна - въобще кой ще върши всичко, което само хора могат да вършат, в територия населена от негодни за нищо питекантропи?

                        Колко ще оцелеят мангалите, затворени сами на дадена територия, ако няма от кого да крадат и на чий гръб да паразитират? Това е и отговорът на въпросът: Защо цаганската пасмина никога не е създала своя държава?
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                        Коментар


                        • Възможно ли е? Ромска държава на територията на България



                          Лидерът на националистическата партия в Словакия Ян Слота призовава за създаването на ромска държава

                          Ромите са най-голямото етническо малцинство на Европа. Разпръснати из различните държави на континента, те наброяват девет-десет милиона души, поне по официални данни на Европейския съюз. За жалост и до днес не могат или упорито отказват да се интегрират в страните, не искат да работят и учат, както и да плащат данъци. Не слагаме абсолютно всички под общ знаменател, но е факт, че изключително малък процент от представителите на ромската общност, действително се опитват да се приобщят към нормите и законите на държавата която населяват. По-голямата част от тях се препитават чрез грабежи, кражби, проституция и разбира се просия. С други думи, населението на различните страни гледа на тях като на нежелано залепнали пиявици. Най-големите общности на ромите са във Франция, Ирландия, Испания, Словакия, Чехия, Унгария, Румъния и България. В нашата родина те уж наброяват около един милион, като съседна Румъния ни бие с още два милиона отгоре на нашия.
                          По информация на Франс прес, Европейската комисия е приела решение за създаване на циганска държава по подобие на Израел. Ян Слота, лидер на националистическата партия в Словакия, е може би най-върлия привърженик на идеята. Той настоява и приканва към създаването на подобна държава, населена с ромите от цяла Европа.
                          Еврокомисията е обсъждала дълго решението, но най-голямата мотивация провокирала приемането му, е именно начина на живот на етническото малцинство - извън всички допустими норми.
                          Не знаем дали решението ще бъде осъществено, дори смятаме варианта за ромската държава за нереален, но ще предоставим фактите, за да накараме читателите да се замислят над тях и да преценят до каква степен е абсурда.
                          Първия въпрос, който се върти в съзнанието на всеки един човек, след подобна новина е: „Къде може да се реализира такава държава?“
                          Отговора е България.
                          За създаването на картата на подобна страна ЕС е решил, че трябва да се използва вече съществуваща държава. България очевидно изглежда най-подходяща за този случай, а това, че сме били съюзници на фашистка Германия, допринесло.
                          Според еврокомисията, българите сме един от най-малобройните етноси, но за сметка на това притежаваме достатъчно голяма територия, която да побере всички роми. За разлика от ромската общност, в чужбина българите не създават проблеми и не се обединяват и сплотяват на етническа основа, а и не са от най-големите националисти. По-скоро попадаме в графа индивидуалисти, които трудно съумяват да запазят държавата си, поне така твърдят. И в духа на индивидуалността всеки сам предпочита да се справи с проблемите си, но пък се славим с трудолюбивост, търпеливост и толерантност.
                          Еврокомисията смята, че българите са застаряваща нация, която и без това е обречена на изчезване поради демографския срив и това също е наклонило везните в полза на ромите.
                          Втория въпрос, който човек се пита е: „Какво би се случило с хората, населяващи територията, която искат да отцепят от държавата за създаването на друга?“
                          Отговора е, че като компенсация, на българските граждани от неромски произход, ще им бъде предоставена работа и жилище в която държава от Европейския съюз пожелаят, като също така ще бъдат възмездени за всяко имущество, което не могат да вземат със себе си. Всичко това може да бъде осъществено с подаване на молба в посолството на страната, която са си избрали, заедно с документи за образование, трудова квалификация и изискване за работа.
                          Следващия логичен въпрос е: „Защо изобщо ще се създава подобна държава?“
                          Ромската държава, която е с работно название Ромелия, е може би единственото решение, което да даде положителни резултати, на фона на толкова неуспешни опити ромите да се интегрират и развиват. Основаването на подобна страна, би трябвало да „задоволи“ всички.
                          Друга причина е, че ромите, заедно с евреите, са били най-преследвани и избивани от фашисткият режим на нацистка Германия и не са получили същият шанс за развитие, какъвто е даден на евреите със създаването на Израел. Явно това все още „тормози“ Европа, а самото съществуване на Израел, очевидно доказва, че подобно решение е възможно.
                          Според Конвенцията за бежанците на ООН ромите са един от етносите, които нямат своя национална държава, подобно на индианците в Америка. Тези етноси се ползват с особен статут и е много трудно за която и да е страна да им откаже убежище. Затова създаването на такава държава би отстранило този проблем.
                          Какви ли биха били условията за живот в една подобна страна? Колко ли време, ще отнеме докато обяви фалит, подобно на Гърция? Колко ли протести и неуредици ще започнат кратко след основаването ѝ?
                          Толкова много въпроси събужда подобна вест. Но най-основния, като че ли е дали решаването на подобен проблем, не би създало милиони други, имайки предвид познанието за етноса за който говорим?!

                          Стелиян Стоименов
                          в. "България СЕГА"

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                            Селяните верно бъхтят. Ама много крадат циганете
                            Бе те крадат ма ако знаеш и колко бой носят.У село един много як арендатор ги сложи у ред още преди десет годин.Ама един месец беше мазало.Много бой нарязани гуми и амуниции запалени каруци.Ма не мое си представиш за каков кютек стае дума.Десетина петнайсе мангали на каруца срещу 5-6 мутри с палки пистолети боксове вериги.Бой до насиране не мое си кажат името.След един месец се бяя събрали на центъра да протестират срещу кмета.И той се обади на арендатора.От тогава никой не протестира и дори и през ум не им минава да ходят по полето.Това лято само един дядо дето живее на края на селото се оплака че някой му брал от доматите за други не съм чул.
                            И от мен да знаеш боя е много възпитателно нещо а тоягата голям учител.Като я стовариш върху мангалската тиква и много бързо се оправя

                            Коментар


                            • Аз па викам на всеки 5 години - мангалите да ни 'ранят и поят.

                              Ние ще им влизаме в дворовете кат' у нас си да си берем желязо и т.н. Може и по някоя ножка да им бодваме докат' спят за 5 кинта.

                              После 4 години ще ги бавим пак ние - така е справедливо

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Perun Разгледай мнение
                                Мечти за комунизъм ...
                                Обаче, това време на експлоатация на народа свърши, вече имаме пазарна икономика. Не можеш да задължиш някого да прави каквото ти искаш, всеки има и права и свободи. Време е да разбереш, че комунизъма свърши.
                                Верно някои хора само експлоатация и заточения им дай. Дай да върнем и гражданството, така селяните няма идват при нас в столицата. Селяните да бъхтят, а ние столичани да си живеем за тяхна сметка. Кеф ти метро, кеф ти магистрала за морето, кеф ти магистрала с 17км. тунел за гръцкото море, дотук добре, само гражданство да има ...
                                Селяните верно бъхтят. Ама много крадат циганете

                                Коментар

                                Working...
                                X