IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще им търпим беззаконията

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Чрез Akсения Механджийска
    След педалите от БХК и циганите скочиха срещу регистрацията на националистическата партия!Много ясно,Сорос финансира и вас! > http://pik.bg/%D0%B4%D1%80%D0%BE%D0%...ews118689.html
    Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

    Коментар


    • http://www.vesti.bg/bulgaria/inciden...bus-72-5998697
      "Начинът да гледаш право в Слънцето,без да ослепееш е ти самият да светиш..."

      Коментар


      • Да посмятаме
        http://offnews.bg/index.php/268549/r...ik-za-iii-klas

        Коментар


        • Мангау и данък? - Забравете !!!

          КОГАТО СТАВА ДУМА ЗА РОМОВЕ, ДЪРЖАВАТА НЕ СМЕЕ ДА ПРИЛОЖИ СОБСТВЕНИТЕ СИ ЗАКОНИ !!!

          http://btvnews.bg/article/bulgaria/r...20-godini.html

          Когато се нарушават основни човешки права, а именно - правото на жилище, тогава ние нямаме право да въведем силата на закона", посочи Петър Петров, кмет на район „Източен", Пловдив.

          Докато ей-такива боклуци и цигански подлоги управляват държавата ни, тя бавно и сигурно ще се превръща в катун !!! Българите нямат ли "основни човешки права" в собствената си държава? Имат ли право хората от немангалски произход, когато нямат собствен дом, да си построят къща на чужда земя, без да питат никого? Не разбира се - такива "права" над законите на държавата имат само ромовете !!!
          И какъв "международен скандал" би възникнал, ако една суверенна държава приложи законите си? Не е ли много по-скандално, че група лица, при това подбрани по етнически признак на практика са поставени над законите в една уж правова държава? А да зададем ли въпроса с какви пари са построени тия къщи на 2-3 етажа? Защо съответните институции не проведат разследване?



          Българи от Малко Търново заплашват да се изселят заради децата си.

          РОДИТЕЛИТЕ НЕ ЖЕЛАЯТ ДЕЦАТА ИМ ДА ХОДЯТ НА УЧИЛИЩЕ ЗАЕДНО С МАЛКИТЕ РОМОВЕ ЗАРАДИ ОБРАТНА ИНТЕГРАЦИЯ:

          http://btvnews.bg/article/bulgaria/r...aign=endofpage

          Отново опираме до "първите седем години" и липсата на възпитание... сега разбира се някой ще обвини тия хора в расизъм, задето не искат децата им да усвояват отвратителните навици на дивото племе.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Setver Разгледай мнение
            Ето така трябва да се прави интеграцията:

            С концерт отбелязват Международния ден на толерантността

            Букет от ромски танци и песни, турски иляхи, арменски танци, руски фолклор и български народни танци ще представят в концерт ученици по повод Международния ден на толерантността - 16 ноември.
            Организатори на концерта, който ще се състои на 15 ноември от 19 часа на сцената на младежкия дом е шуменския клуб „Младежта е толерантност”.
            Своя талант ще демонстрират и поп изпълнители, красивите спортни танци и етно-рок бандите в града. Участниците са предимно ученици от средните училища в града – СОУ „Сава Доброплодни”, ГПЧЕ „Н. Й. Вапцаров”, СОУ „Трайко Симеонов”, училище „Христо Ботев” от село Каспичан, от читалищата „Евролил” и „Назъм Хикмет”, Арменския дом, от Общински младежки дом.
            Входът е свободен, уточниха организаторите.

            Ако бяхме народ като народ - Българи, турци, арменци, руснаци щяха да прогонят мангалите или самите те да не излязат.
            Ние - честните хора, трябва да сме толерантни само помежду си.
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

            Коментар


            • Малоумната гад не разбира и това е нормално предвид условията при които сме ги поставили с толерастията си. Я да я пратят да работи в някой обор и да рине л.йна по цял ден, за да поеме издръжката и на чавето и на неговото чааве, а като не си изпълни нормата да я пратят да си легне гладна - друга песен ще запее !!!
              А и това на снимката да го пратят - щом е достатъчно голямо да се чифтосва и да снася чаавета, значи е достатъчно голямо и да работи.

              Ама няма... ще плащаме помощи и за чаавето и за чаавето на чаавето и за цялата гадна циганска измет, ще работим до гроб и ще им даваме и последният залък, за да могат те да си гледат кефа. Освен разбира се, ако не ни дойде акъла да подкрепим масово патриотическите партии на България, които от позицията на властта да турят на мястото и тая отвратителна сган.

              За долната новина: социалните си заслужават боят, задето обгрижват хъхряшката паплач за наша сметка. Като са спасили малките чаавета, да си ги приберат у тях и да си ги хрантутят сами.
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

              Коментар


              • Практиката деца да раждат деца в Пловдивско зачестява56 деца родиха деца! Бабата: Че какво лошо е сторила внучката!

                15.11.2013
                !!!! Само за първите девет месеца 56 тийнейджърки в Пловдивско са родили бебета. Почти всички са от ромски произход. Две от момичетата са малко над 13 г. На практика деца са родили деца. 5 от новородените са с различни увреждания.Раждането в тази млада възраст носи рискове както за здравето на бебето, така и на майката, тъй като организмът є е напълно незрял, категорични са лекарите. Обикновено те първи алармират за ранните раждания, а специалистите на отдела за закрила на детето и социални работници поемат рисковите родилки. Понякога майката се отказва от бебето заради натиска от семейството. В повечето случаи обаче цялата фамилия чака с музика майката пред родилното, за да я отведе в махалата и да отпразнуват раждането. Рисковете за здравето на момичетата, които са още деца и раждат деца, са огромни, категорични са лекарите.
                Те настояват тази практика да бъде стопирана, защото организмът на непълнолетните все още не е завършил развитието си и момичетата не са способни да се грижат пълноценно за бебетата си. Точно сред непълнолетните родилки е и най- голям процентът на изоставените бебета, сочи статистиката. Нищо лошо не е направила внучката, категорична е Дафинка от Столипиново. Тя е баба на 16- годишната Дафинка Николова. Всички гледаме заедно малката Минка, какво да правим, помагаме, защото баща є замина и ги изостави, разказва Дафинка.
                В момента бебето е болно и жените в семейството са притеснени. Всички те живеят в схлупена къщурка в улица, по-тясна от коридор в Столипиново. Дрехите на 4-месечната Минка висят, проснати на прозореца. В положението на Дафинка са по-голямата част от младите майки в Столипиново. Те приемат за нормално да раждат, преди да са навършили 18. Не мислят, че в това има нещо нередно. Не могат да приемат, че мъжете, които живеят под един покрив с тийнейджърки, нарушават закона и могат да отидат в затвора.

                http://marica.bg/56-%D0%B4%D0%B5%D1%...ews175530.html
                Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

                Коментар


                • Цигани заплашват социални работници

                  14 ноември 2013 16:32

                  Социалните служби във Враца са подложени на непрекъснат натиск от родители, чиито деца са отнети заради системно малтретиране и не полагане на грижи.

                  В един от случаите екип, който иззел три деца от бордей в белослатинското село Търнак, е заплашен със смърт от бащата и майката, разказва директорът на регионалната дирекция за социално подпомагане Димитрийка Цанова.

                  Родителите Стефка Мирославова и Радослав Динков влетяли в социалната служба и настояли да си приберат хлапетата, но им било отказано. Тогава те отправили закана "да пречукат" социалните като ги предупредили, че знаят къде живеят. Служителите вече са подали жалба в прокуратурата заради заплахите в убийство.

                  Три от петте деца на Стефка и Радослав буквално са спасени от смърт. Социалните ги намерили полуживи от глад след сигнал, че родителите им ги зарязвали с дни. Децата били сами, полуголи и мръсни и с явни белези, че са малтретирани редовно. Най-тежко било състоянието на 2-годишно момиченце.

                  Родителите им са открити след десетневно издирване с другите си две деца – бебе на 7 месеца и най-голямото – момче на 12 години. За тях също е задвижена процедурата по настаняване в приемни семейства. Родителите обаче си искат всичките отрочета, заради детските надбавки и са готови да ги вземат насила.

                  Подобен е случаят и с майката на 5-годишния Цецо, чиито пръсти се наложи да бъдат ампутирани заради нейна безотговорност. Цецо вече е настанен в приемно семейство в Монтана, но майка му иска да си изведе бебето зад граница. След скандала с изтезанията над детето, който гръмна през пролетта, на Петя Григорова са отнети и петте деца. През лятото обаче тя родила шесто, което е настанено в дом "Майка и дете" във Враца.

                  След раждането Петя се изнесла в Гърция, където си намерила работа. Сега тя настоява да си вземе бебето. Социалните обаче са подали иск в прокуратурата за отнемане на родителските права и над това дете. Обвинителите тепърва ще решават каква ще е съдбата му.
                  http://kmeta.bg/news/20553/Romi-zapl...rabotnici.html
                  Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                    Много добре знам какво си казвала както и какво казват стамболовци чунчовци дилетанти радослави и други мутри в този форум.
                    Бля бля бля общи приказки от твоя страна
                    Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                      Пешо нещо си объркал влака.Винаги съм казвала ,че демокрацията не е свободия ,а е спазване на законите и общественият ред.И който си ги нарушава, трябва да си понесе последствията.
                      Много добре знам какво си казвала както и какво казват стамболовци чунчовци дилетанти радослави и други мутри в този форум.

                      Коментар


                      • LANDLORD 31
                        http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2441726
                        Eто тези определено трябва да се интегрират с един проектил между очите!
                        коки
                        Определено трябва ,но колегите ти наборе не смеят Дотам я докараха политиците ,че да им посягат .
                        Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                        Не политиците а такива като тебе дето искат полиция за лична употреба.Полиция която да не бие нарушителите на законите като затварячите на улици и кръстовища и окупаторите на университети,полиция която да не бие идиотите хвърлящи яйца и домати по парламента.
                        Пешо нещо си объркал влака.Винаги съм казвала ,че демокрацията не е свободия ,а е спазване на законите и общественият ред.И който си ги нарушава, трябва да си понесе последствията.
                        Last edited by коки; 14.11.2013, 18:08.
                        Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                          Определено трябва ,но колегите ти наборе не смеят Дотам я докараха политиците ,че да им посягат .
                          Не политиците а такива като тебе дето искат полиция за лична употреба.Полиция която да не бие нарушителите на законите като затварячите на улици и кръстовища и окупаторите на университети,полиция която да не бие идиотите хвърлящи яйца и домати по парламента.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                            http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2441726
                            Eто тези определено трябва да се интегрират с един проектил между очите!
                            Определено трябва ,но колегите ти наборе не смеят Дотам я докараха политиците ,че да им посягат .
                            Last edited by коки; 14.11.2013, 15:07.
                            Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

                            Коментар


                            • http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2441726
                              Eто тези определено трябва да се интегрират с един проектил между очите!

                              Коментар


                              • Ааааа, сети ли се най-после, че трябва да се напънат малко циганите, та да се интегрират!
                                Ърм, както казва Негово Величество?!?!?!
                                И това ще мине ...

                                Коментар

                                Working...
                                X