IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще им търпим беззаконията

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Права над законите:


    САМО ЗА "НЯКОИ" !!!!!


    90% ОТ СГРАДИТЕ В СТОЛИПИНОВО НЕЗАКОННИ, НО НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ПРЕМАХНАТИ, ЗАЩОТО ЩЕЛИ ДА СЕ НАРУШАТ "ПРАВАТА" НА РОМОВЕТЕ !!!

    http://www.dnes.bg/stranata/2014/04/...ipinovo.223505

    ....Според жителите на квартала обаче общината няма право да събаря незаконните им постройки.


    Интересно - хората, загубили домовете си и останали на улицата, защото не могат да погасяват кредитите си, НЯМАТ ЛИ "ЧОВЕШКИ ПРАВА"?
    Ако Българин построи незаконен търговски обект и започне да върти търговия и да печели пари, без да плати ис тотинка данък, ще му се размине ли само с премахване на обекта, при това за сметка на общината?
    А ако човек без собствен дом си струпа едно къще някъде, на чужда земя - ще му го оставят ли, защото някъде трябвало да живее ???

    ДОКОГА В ТОВА ПОДОБИЕ НА ДЪРЖАВА, МРЪСНИТЕ ЦИГАНИ ЩЕ ИМАТ САМО ПРАВА - ДОРИ И НАД ВСЯКАКВИ ЗАКОНИ, А РАБОТЕЩИТЕ ХОРА ЩЕ ИМАТ САМО ЗАДЪЛЖЕНИЯ ?????



    Коки - ами сега и тая майка да иска 18 вида помощи за своето дете, като за цигане, щом е без работа !!! А да очаква някаква реакция от гнусният "омбудсман", е наивно - в неговите "компетенции" е само защитата на циганските привилегии !!!! Никога тоя урод не е защитил хора, дискриминирани за сметка на мангалите - АМА НИКОГА !!!

    Казал съм как е разрешим проблемът - власт в ръцете на решителни патриоти, специален трибунал и безжалостни присъди за всички изверги, подлагали на расова дискриминация и геноцид Българския народ за сметка на привилегиите на циганските дегенерати. И никакъв затвор за подобни твари - доживотна каторга в урановите мини и такъв терор, че да се молят на надзирателите да ги застрелят !!!!

    Защо не съм Дуче, боже....
    Last edited by chronos; 25.04.2014, 11:02.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

    Коментар


    • Защо ли е по маловажно това дете???? Защото майка му плаща данъци и избира нещастници А такива дето уволняват трябва народа да ги уволнява тях с дърво Уволниха майката попитала институциите, защо детето и е по-маловажно от всяко цигане
      април 23, 2014
      Ива Ничева – майката от Добрич, която попита институциите, защо считат детето и за по-маловажно от всяко цигане http://nreporter.info/%D0%B7%D0%B0%D...%D0%B0-%D0%BD/ , е изгубила работата си. „Моето дете е по-маловажно от детето на една ромка, която ражда по 3-4-5 деца и живее от помощи, детски и майчинство, без да има и един ден работен , без да е платила и лев данък в тази държава.“ писа тя в отворено писмо в началото на април. Днес жената е вече безработна. За това съобщава информационният сайт dobrich24.com.

      Майката се е свързала с екип на медията, за да сподели каква е била последвалата реакция от страна на властимащите, след като им показа възмущението и обидата си от несправедливите неволи, с които се сблъскват всеки ден нейното и други бедни български семейства. Оказва се, че на жалбата на Ива отговорил само омбудсманът на Републиката Константин Пенчев. Той се обърнал към нея с думите, че въпросите й не попадат в компетенциите му.

      Ходенето по мъките за Ива и болния й съпруг, който е опериран през януари от болно сърце продължават. Преди броени дни жената е била уволнена от заведението, в която работела през последните шест месеца, пишато от dobrich24. Претърпяла трудова злополука, навехнала си глезена и се наложило да излезе за 10 дни в болнични. Още първия ден щом се завърнала на работното си място началниците я привикали „на четири очи“. „Управителката ме извика подхвърли ми празен лист и химикал и ми каза да си напиша молбата за напускане по взаимно съгласие. Не я написах, защото за взаимно съгласие са нужни двете страни. В това заведение нямаш право да се разболяваш…. Това е причината да искат да ме махнат”, споделя притиснатата до стената от безпаричие и мъка Ива.

      Жената е същата, която преди месец се обърна към медиите и съгражданите си с добри сърца, за да моли за помощ. Тя поиска да бъдат събрани лекарства за мъжа й и да й се помогне със сметките, за да си разплати дълговете с енергийното и водното дружество. Сега казва, че съпругът й е все още в процес на възстановяване. „Пие лекарствата, които са животоподдържащи. Благодарение на хората наемът ни е платен до края на април. Но си мисля, че след този удар на Съдбата няма да мога да се изправя”, продължава с шокиращите признания жената.

      Тя се надява, че след като сподели злощастната си съдба ще се намери работодател, който да я наеме. Дори описва подробно компетенциите си, за да й бъде предложена адекватна оферта за работа. Единственото й желание е да има достатъчно средства, за да е в помощ на мъжа и детето си. Публикуваме обявата, с която Ива се предлага за ценен кадър с надеждата, че отново ще се намерят добри, милосърдни и състрадателни хора: „Аз съм на 34 години , със средно образование съм, специалност – администратор -документалист. С годините съм работила в магазини хранителни стоки, магазини за дрехи (детски, мъжки, дамски), ОТЗ, Управител на заведение, барманка. Работих в заведение последните 6 месеца , но ми се наложи да изляза в болничен. По време на прибирането на касите с бира стъпих накриво и си навехнах глезена. Пуснаха ми 10 дни болничен, след изтичането на болничния. Нямам претенции за работата, стига да е с нормално работно време, за да мога да се грижа и за детето си.” http://nreporter.info/%D1%83%D0%B2%D...3%D1%86%D0%B8/
      Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        Затова ли плащаме данъци и осигуровки ?????

        16-ГОДИШНА ВЗЕМА 1100 ЛЕВА МАЙЧИНСКИ НА МЕСЕЦ !!!!

        http://www.blitz.bg/news/article/263577


        ....А БЪЛГАРКАТА НЕКА РАБОТИ КАТО РОБИНЯ ЗА 400 ЛЕВА, С КОИТО ДА СЕ ЧУДИ КАК ДА ОТГЛЕДА ЕДИНСТВЕНОТО СИ ДЕТЕНЦЕ... И ДА ПЛАЩА ОТ ТЯХ НА МАНГАЛСКАТА ИЗМЕТ, ЗА ДА ДРИСКА ТЯ НОВИ И НОВИ БЪДЕЩИ КРАДЦИ, УБИЙЦИ И ПАРАЗИТИ !!!!


        НАРОДЕ ПРОСТ И ОВЧИ, ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИШ ???? ТАКЪВ ГЕНОЦИД И ПОД ТУРСКО НЕ Е ИМАЛО !!!!
        Аре бе, повеждай "четата" като си толко ербап......само мърмориш под носа си!!!
        Last edited by chronos; 24.04.2014, 21:54.

        Коментар


        • Затова ли плащаме данъци и осигуровки ?????

          16-ГОДИШНА ВЗЕМА 1100 ЛЕВА МАЙЧИНСКИ НА МЕСЕЦ !!!!

          http://www.blitz.bg/news/article/263577


          ....А БЪЛГАРКАТА НЕКА РАБОТИ КАТО РОБИНЯ ЗА 400 ЛЕВА, С КОИТО ДА СЕ ЧУДИ КАК ДА ОТГЛЕДА ЕДИНСТВЕНОТО СИ ДЕТЕНЦЕ... И ДА ПЛАЩА ОТ ТЯХ НА МАНГАЛСКАТА ИЗМЕТ, ЗА ДА ДРИСКА ТЯ НОВИ И НОВИ БЪДЕЩИ КРАДЦИ, УБИЙЦИ И ПАРАЗИТИ !!!!


          НАРОДЕ ПРОСТ И ОВЧИ, ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИШ ???? ТАКЪВ ГЕНОЦИД И ПОД ТУРСКО НЕ Е ИМАЛО !!!!
          Last edited by chronos; 24.04.2014, 21:54.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

          Коментар


          • НОВИ ВЪРХОВЕ НА ХЪХРЯШКОТО БЕЗОЧИЕ !!!

            Ихтимански мангаляци протестират, че водата, която КРАДАТ не била с добро качество !!!!

            А аз се питам, че щом като в тая "държава" съществува Наказателен Кодекс с членове:


            Чл. 323а. (Нов - ДВ, бр. 27 от 1973 г., изм., бр. 28 от 1982 г., попр., бр. 31 от 1982 г., изм., бр. 10 от 1993 г., бр. 75 от 2006 г.) (1) Който построи сграда върху обработваема земя, земеделска земя или пасище, без да има право на това, се наказва с лишаване от свобода до две години и с глоба от хиляда до три хиляди лева.


            и


            Чл. 234в. (Нов - ДВ, бр. 26 от 2004 г.) (1) (Изм. - ДВ, бр. 33 от 2011 г., в сила от 27.05.2011 г.) Който сам или чрез другиго осъществи неправомерно присъединяване към електропреносна или електроразпределителна мрежа, или към... водоснабдителна или канализационна система... се наказва с лишаване от свобода до пет години и глоба до петнадесет хиляди лева.

            (2) (Изм. - ДВ, бр. 33 от 2011 г., в сила от 27.05.2011 г.) Ако деянието по ал. 1 е извършено повторно, наказанието е лишаване от свобода от една до осем години и глоба до двадесет хиляди лева.



            ....ЗАЩО ДОСЕГА НИТО ЕДИН МРЪСЕН МАНГАЛ НЕ Е ВКАРАН В ЗАТВОРА ИЛИ ПОНЕ НЕ Е САНКЦИОНИРАН С ПЕТЦИФРЕНА ГЛОБА ЗА ТИЯ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ???? С какво свинята цацаров и всичките му подчинени оправдават съществуването си на белия свят и докога в тая държава законите ще важат само за едни, но други ще могат да ги нарушават както и колкото си щат, че даже и да наглеят? Утре сигурно циганските престъпници ще протестират, че възрастните хора, които ограбват имат в бедните си хладилници само сух хлебец и кисело мляко, а не пържоли и печени кокошки - и ние пак ще ги търпим, вместо да ги смажем !!!!
            Last edited by chronos; 24.04.2014, 21:54.
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

            Коментар


            • В Тексас няма престъпления!
              Причината, всички имат оръжие!

              И щатът е спокоен!

              Да, някой веднага ще ми цитира убийствата по училищата от малолетни, но там историята е тотално различна!

              Влиза някой в училище, където само той носи оръжие и се изправя срещу невинни и невъоръжени деца и учители!
              ……………………………………………….
              Я да има баба ми една пушка, да видим дали някой ще влезе в двора и!

              Аз съм за лично оръжие!

              И борците ще изчезнат и престъпленията също!
              И полицията ще е по малобройна и ефективна!

              Коментар


              • Кърваво меле в Правец !!!!

                25 въоръжени мангала разрушават заведение, свинете се осмеляват да арестуват ЕДИН !!!!!

                http://www.blitz.bg/news/article/262790

                И преди съм казвал милион пъти - докато в тая държава не бъдат свалени от поста си, арестувани и осъдени на доживотен затвор за престъпно бездействие ВСИЧКИ свински началници, ред и закон няма да има !!!!! 60 000 прасета угояваме, а мангалските бандити ни тероризират безнаказано - дори нас ни арестуват и съдят, ако се осмелим да защитим живота и имота си !!!!
                Last edited by chronos; 24.04.2014, 21:54.
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                Коментар


                • Пак ли кучето и собственика са виновни ? Може би според закона за защита на частната собственост, кучето е трябвало да излае три пъти предупредително и да влезе във вербална комуникация с крадеца, за да го убеди да не краде ? Кучето е пазело дома на стопанина си, както всеки гражданин си пази частната собственост от нагли крадци и обирджии. Или и това куче ще му сложат етикет ,,агресивно“ , защото имало нахапан човек /пък бил той и нагъл среднощен крадец, влязъл в частна собственост с цел кражба/Кучета хапят циганин крадец. Собственикът на къщата и кучето е задържан в Трето районно РПУ.
                  20 апр. 2014, 00:32
                  Крадец от ромски произход е сериозно пострадал тази нощ, след като влязъл в чужд двор да краде, но бил нападнат от кучетата на собственика и нахапан жестоко.
                  Крадецът се промъкнал в двора на къща в столичния квартал Красна поляна, на ул. „Суходолска“ 34. Не знаел обаче, че собствениците държат зли кучета, които го усетили и му се нахвърлили.

                  Трийсетинагодишният ром получил дълбоки рани по тялото, главата и лицето. В момента той е в болница, а собственикът на къщата и кучетата е задържан в Трето районно РПУ.
                  http://www.blitz.bg/news/article/262835
                  Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

                  Коментар


                  • Човек умира без медицинска помощ, защото не е мангал !!!!

                    Перничанин почина от инфаркт, след като не бе приет за лечение в пернишката болница. Причината за отказа на медиците е, че бил без осигуровки. „Животът струва пари”, каза пред "За Перник" приятелят на починалия Павел Павлов, зам.-областен координатор на политическа партия "Атака" – Перник.Петър Божичков преживял хипертонична криза. Същият цял живот работи на свободна практика в сферата на строителството. Бил е без здравни осигуровки. Петър е насочен към белодробната болница "Пантелей" за венозно вливане на лекарство. След като му премерили кръвното, му казали да се върне пак в пернишката болница. Докторът там отказал да го приеме повторно. Казал, че проблемът е кардиологичен и да се оправя.

                    "Човекът беше изпратен да оцелява вкъщи", разказа преди два месеца Павел Павлов.

                    „Оцеляването” на Петър Божичков е било до преди две седмици, когато получава инфаркт в тоалетната на кафe „Рай” в Перник. Една седмица се бори за живота си в реанимацията на пернишката болница и умира.

                    Според Павел Павлов, едва ли щяло да се стигне дотам, ако бяха обърнали внимание на приятеля му навреме.

                    Шокиращото в тази история е и друго: Павлов попитал лекарката, отпратила Божичков: "Ами, ако дойде ром как ще реагирате?". Отговорът, който лекарката му дала бил, че са получили нареждане от Националната здравноосигурителна каса да не връщат ромки без осигуровки. След което човекът, пострадал от хипертоничната криза бил изхвърлен като торбичка за смет.



                    http://www.blitz.bg/news/article/262187


                    Хора, докога ще търпим това ???? Случаят си плаче за съд, тая мръсна докторица трябва да отговаря за бездействието си, а тоя, който е дал такова нареждане трябва да лежи до живот !!!!
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                    Коментар


                    • Самите полицаи нарушават законите,какво да кажем за циганите?

                      Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                      Ами нормално, защото заради пълното бездействие на ушеви свине и съд, мангалите вече са убедени, че да крадат е тяхно исконно и неприкосновено право - и гледат на хората, задържали мангалските джебчийки като на престъпници и разбойници, накърняващи това тяхно право !!!

                      Крайно време е ние да започнем да разлепване снимки не на джебчийките, а на ушевите свини и на садиите, които ги оставят да крадат безнаказано.... а хванем ли джебчийка в "акция" просто да и натрошаваме ръцете, така че да не може хляб да яде, камо ли да краде !!!!

                      Затова съм казвал нееднократно: не само уволнение, но и съд за служебно бездействие в особено големи размери и с тежки последици за ВСИЧКИ районни ушеви началници, съд за противодържавна дейност за последните поне петима министри на вътрешните работи !!!
                      Онзи ден пътуваме с колата и полицай кара служебната си кола без буркан,говори по телефона и минава на червено с повече от 50 километра!!! Какво да коментираме то е излишно
                      Колкото повече толкова повече, казал Мечо Пух и бръкнал в кацата с медец

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от 1_9_7_8 Разгледай мнение
                        http://www.pariteni.bg/index.phtml?tid=40&oid=110381
                        Това е готино:

                        Жилищната стратегия включва изселване на ромите от гетата в нови къщи край тях, а самите гета щели да се превърнат в индустриални зони.
                        Тоест Българинът нека се загробва с 20-30 годишни кредити и да работи като роб за банките през цения си съзнателен живот, а на мангалите ще строим къщи наготово, защото са много убави и полезни за обществото, а не изроди, дегенерати и престъпници !!!!

                        Според действащите закони, незаконното строителство е престъпление, наказуемо със затвор, а престъпната (анти)българска държава, вместо да накаже мангалските престъпници, се готви да ги НАГРАДИ с безплатни къщи !!!! И ние, защото сме тъпо, овче племе, ще се примиряваме, ще търпим и ще се свиваме цял живот под наем или ще работим като роби да погасяваме кредити !!! А колко Български семейства останаха без дом, поради невъзможност да си погасяват кредитите? За тях някой да направи нещо? - Не разбира се - защото не са мангали !!!!!

                        Как нямам власт, божичко, как нямам власт....

                        Незабавно съд за расова дискриминация и геноцид за тоя цигански свиркаджия - министър данов и всички нему подобни, незабавно унищожаване на всички незаконни мангалски развъдници, ако трябва с огнехвъргачки, напалм и термит, мангалите, които са ги издигнали, крадейки ток и вода - да бъдат съдени и осъдени спроде действащия наказателен кодекс и да изтърпяват наказанията си в каторжнически лагери, където да работят безвъзмездно за благото на обществото !!!!


                        Поне да се направи организация, та ако започне това безплатно строителство на къщи САМО за гнУсни цигани, ХИЛЯДИ хора да дадат държавата под съд за очевидната етническа дискриминация !!!!
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                          Циганите в Игнатиево разлепиха снимки на хората заловили вчера джебчийките

                          http://ovarna.bg/featured-news/tsiga...dzhebchijkite/

                          Мангалки обраха лайнер MSC Sinfonia във Варна. Пасажерите в шок
                          http://ovarna.bg/featured-news/kradt...herite-v-shok/


                          Ами нормално, защото заради пълното бездействие на ушеви свине и съд, мангалите вече са убедени, че да крадат е тяхно исконно и неприкосновено право - и гледат на хората, задържали мангалските джебчийки като на престъпници и разбойници, накърняващи това тяхно право !!!

                          Крайно време е ние да започнем да разлепване снимки не на джебчийките, а на ушевите свини и на садиите, които ги оставят да крадат безнаказано.... а хванем ли джебчийка в "акция" просто да и натрошаваме ръцете, така че да не може хляб да яде, камо ли да краде !!!!

                          Затова съм казвал нееднократно: не само уволнение, но и съд за служебно бездействие в особено големи размери и с тежки последици за ВСИЧКИ районни ушеви началници, съд за противодържавна дейност за последните поне петима министри на вътрешните работи !!!
                          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                          Коментар


                          • Стадион ,,Варна“ язва в която са ,,инвестирали милиони“ …по документи

                            Общинските съветници не получиха актуална информация относно дългогодишния строеж на стадион „Варна”. На вчерашното заседание на постоянната комисия „Младежки дейности и спорт” не присъстваха представители на „Спортен комплекс – Варна” АД, които да запознаят местните депутати до къде е стигнало изграждането на съоръжението. Те бяха поканени да дадат отчет по настояване на съветниците, тъй като построяването на модерния спортен комплекс е от изключителна важност за Варна. В отговор на поканата, съветниците изчетоха писмо, което им е до болка познато и в което е упоменато, че представители няма да дойдат но до момента са инвестирани над 17 млн. лв. в проекта.

                            Къде е държавата да се намеси.
                            Град Варна е град на два бряга с невероятни възможности за развитие на икономиката и инфраструктурата. Нито ГЕРБ,нито БСП нито една политическа партия не потърси отговорност за случващото се тук повече от 15 години. Ограбиха града,изгониха турситите,а на всичко отгоре Варна си има и едно достойно за големи трофейни риби езеро.
                            КОЙ?? ще се намеси питам кой?
                            Attached Files
                            Колкото повече толкова повече, казал Мечо Пух и бръкнал в кацата с медец

                            Коментар


                            • http://www.pariteni.bg/index.phtml?tid=40&oid=110381
                              Това е готино:

                              Жилищната стратегия включва изселване на ромите от гетата в нови къщи край тях, а самите гета щели да се превърнат в индустриални зони.
                              "Начинът да гледаш право в Слънцето,без да ослепееш е ти самият да светиш..."

                              Коментар


                              • Циганите в Игнатиево разлепиха снимки на хората заловили вчера джебчийките

                                http://ovarna.bg/featured-news/tsiga...dzhebchijkite/

                                Мангалки обраха лайнер MSC Sinfonia във Варна. Пасажерите в шок
                                http://ovarna.bg/featured-news/kradt...herite-v-shok/
                                Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

                                Коментар

                                Working...
                                X