Първоначално изпратено от val/she
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Докога ще им търпим беззаконията
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеГлупости на търкалета!
Къде им бяха инженерите и лекарите на венецуелците по времето на Писаро?
Същата работа.
Блажени са верующите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеДа, ще станем катун и ще хванат пътеките- "Дивото зове", повик на кръвта.
Къде ще са им циганските инженери, лекари? То, от кошничари, педофили и дегенерати ако се правеше държава?!
Къде им бяха инженерите и лекарите на венецуелците по времето на Писаро?
Същата работа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеЕ, да ама количествените натрупвания водят до качествени изменения
Къде ще са им циганските инженери, лекари? То, от кошничари, педофили и дегенерати ако се правеше държава?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеЕ, да ама количествените натрупвания водят до качествени изменения
Колкото повече стават мангалите, толкова по-престъпни, нагли и изродени стават.... и по-зловредни.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
"Добре, че са мангалите", за да упражняват политиката на геноцид срещу Българския народ !!!
Всеки Българин, от бебето до старецът, плаща по 48 лв на месец за цигански помощи средно, но е ясно, че тия пари ги плащат работещите - с данъци и осигуровки. Ако извадим децата и пенсионерите, ще се окаже, че всеки работещ Българин плаща средно над 100 лв, респективно всяко семейство над 200 лв - и заради този принудителен Данък Мангал Българското семейство не може да си позволи дете.... защото то, Българското семейство е принудено да издържа един мръсен, крастав, паразитиращ мангалски изрод !!!!
Само спирането на ВСЯКАКВИ помощи за циганската пасмина, ще спаси от изчезване нашият народ.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеЛорде, не количеството, а качеството е важно. Примери от историята- бол.
Коментар
-
Добре, че са циганите, та да се раждат деца в тази държава на бледолики егоисти
Поздрави!
http://www.youtube.com/watch?v=P5V07...620D01&index=7Last edited by Лорда; 30.03.2013, 16:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hunter of foolsГледам тъй наречените "новини" по нова - във връзка с полицая Лулеов,който (да хилядолети!) утепа едно двукрако нещо....
И се появява в кадър едно друго двукрако нещо - май от женски пол - и вика: Ами той излезна да краде. А те го убиха за 5 лева! Искаме ОТМЪЩЕНИЕ?!
Ай сега да видим политическата хунта как ще процедира!
Аз мразя милиционери.... Но! В случая с този съм от неговата страна!
Даже му завиждам! Все пак ме води с едно на нула
Бота - прав си - дум-дум в краен случай - мангалите трябва да бъдат впрегнати да работят, за да компенсират щетите, които нанесоха за 20 години. Застреляният мангал нищо не струва, но работещият в някоя мина или в каменоломна може да донесе полза.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеако питаш,политиците ще ти обяснят,че трябва да се (ПАЗИ) етническия мир.
една и съща песен,години.сега полицая трябва да се изгони,разжалва,осъди за назидание. да разберат другите полицаи,че така не може не може да се стреля по МАНГО, даже и със стоп патрон.даже и при самоотбрана.манго е ценен.по точно БЕЗЦЕНЕН,гласоподавател
"Тогава трябва да разстреляте първо тях !!!!"Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар