If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нагла хъхреща мръсница лъже, че е "самотна майка" - налита на бой, заедно с бащата на копелетата си, когато я хващат в измама. Разбира се - ушевите свини са наложили глоба от 100 лв на бандитите, която те няма и да платят, вместо да ги изпровят на съд.
В ПРОТИВОВЕС НА ТОВА:
Сляпа жена се бие с помияри за парченце салам !!!
Държавните институции вкупом отказват да приютят несретницата. Тя явно не е мангалка - за нея няма помощ, тя няма права !!! Добре, че се е намерила богобоязлива правоверна жена, която да я прияти в своят дом.... в същото време т.нар. "българска държава" харчи по над 3 МБ от нашите пари за наглите цигани, които са "социално слаби" и дори "инвалиди", когато трябва да работят, но се чувстват много силни, когато налитат да бият, когато тероризират хората, които ги хранят !!!!
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Апостоля ако беше жив щеше да направи първо наказателна акция за тези които опорочават и деморализират циганското население от най-ранна детска възраст.
А снимката е сложена в знак на почит и годишнина от светлата му смърт.
ЕТО ОЩЕ ЕДИН ИНДОБЪЛГАРИН, ОПОРОЧЕН И ДЕМОРАЛИЗИРАН ОТ НАЙ-РАННА ДЕТСКА ВЪЗРАСТ:
Осиновен във Франция "българин" тормози и пребива осиновителите си:
Носителят на "исконни духовни традиции" е осиновен почти бебе, но това не му е попречило да прояви своите "етнокултурни особености". Разбира се, той е най-чист българин - както всички тия, които струпват незаконни катуни във Франция, Белгия, норвегия, Германия, а после и планини боклуци по-високи от катуните, които отказват да работят, но обичат да си "берат", които не могат да говорят членоразделно, но пък реват, че имат права...
Досега не съм ви видял на площада да издигнете поне едно плакатче срещу мангалските безчинства.
Е то много работи не си виждал, но това не означава, че не съществуват.
Издигат се плакати, срещу Коалиция за България, част от коалиция за България е партията Евророма с председател Цветелин Кънчев, сещаме се защо е така. Има ли още някой който да не знае, че циганите гласуват масово за БСП...
Който не вярва да види избирателните протоколи в циганските секции има си ги свободно и демократично качени.
Благоевградската т.нар. "полиция" отдавна е печално известна с пълното си бездействие срещу мангасарските истъпления. Не е ли крайно време местният ушев началник (а и всички нему подобни из страната) да бъдат не само уволнени, но и да отидат на военен съд? Защо въобще храним тия свине, щом стоят мирно пред всеки разбеснял се циганин ???
Само не разбрах каква връзка видя между разбеснялите се роми и военния съд на свинете?!?
Благоевградската т.нар. "полиция" отдавна е печално известна с пълното си бездействие срещу мангасарските истъпления. Не е ли крайно време местният ушев началник (а и всички нему подобни из страната) да бъдат не само уволнени, но и да отидат на военен съд? Защо въобще храним тия свине, щом стоят мирно пред всеки разбеснял се циганин ???
Ще представя една друга гледна точка. Възхитих се и очаровах от момичето Пенка, участничка в мис България. Изключително агресивните простачки - близначките Моника и Вероника не си сдържаха нервите и я нападнаха с грозни клевети! След това гузни напуснаха шоуто. Мизернички! Да живее Пенка- достойната циганка с артистичен талант! Респект Пенке!!!
"Нетолерантните" северняци не желаят повече да бъдат налазвани от тумби цигани, които крадат, мързелуват, просят и трупат планини от боклуци... явно ние сме единствените будали на света, които без да гъкнем, търпим тая отвратителна и гнусна измет !!!!
Защо разните организации от рода на Амнести сега не се разврещят, че норвежците са нетолерантни, че дискриминират горките ромове и че си позволяват антимангалско "говорене"?
Докато управляващите изверги и българомразци се гласят да узаконяват абсолютно незаконните и построени без ничие разрешение на чужда земя мръсни цигански развъдници, чиито отвратителни и престъпни обитатели тероризират стотици хиляди нормални и живеещи в законни жилища хора, ДНСК се готви да остави едно нормално и никому не пречещо семейство на улицата - ЗАЩОТО НЕ СА РОМОВЕ !!!!
Ето за това трябва да протестираме - ето за това трябва да се борим !!!! Докато шайка заблудени души подскачат по площадите без никакви смислени причини и без никакви конкретни искания, мръсниците управляващи на всички нива, продължават нагло и безочливо да толерират циганските изроди и да тероризират нормалните хора !!!!
Мечтая да доживея дена, когато всички българомразци и цигански подлоги, всички, даващи и давали противоконституционни привилегии на мангалската гнус, ще си получат заслуженото, ще бъдат съдени от специални трибунали за дискриминация и апартейд и ще изгният в урановите мини !!!
Защо тия хорица не дадат държавата под съд в Страсбург? Очевидно е, че те са подложени на етническа дискриминация - ако бяха хъхряци, никой нямаше да смее да ги пипне и с пръст !!!!!
Апостоля ако беше жив щеше да направи първо наказателна акция за тези които опорочават и деморализират циганското население от най-ранна детска възраст.
Т.е. Апостолът, за да опита да спаси чааветата, щеше да избие дъртите цигани, водещи се техни "родители". Може и да си прав.
НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!
Коментар