IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 25.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
    Остави ти финансовото ни състояние.

Вземи да ми праснеш още някой друг цитат, та да те подхвана и за земноводните.....
    Подобен беше отговора ти преди няколко дни, когато един кратък анализ на линк с данни, даден ми от теб показа, че
    Темпът на нарастване на Държавният ни дълг е най-висок в Европа за периода 2009 - 2012г.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      Колкото ще депутати да вкарат комунистите и клонингите им народа вече ще им виси на главите и пак ще протестира. Обичам народа си и това, че демаскира корумпираните и лицемерни политици. Мечо Лева скъса синджира нали
      Скъса го Кире скъса го брат, излъгахме ги този път свинските маймуночовеци !!!

http://www.youtube.com/watch?v=bI0y3...yer_detailpage
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        Проблема не е само в ГЕРБ, а във всички партии. Без постоянни улични протести е немислимо да се постигне какъвто и да било икономически напредък. Краденето трябва да се спре. Краденето. Това става само с активност и контрол.
        Има институция, която има грижата (по закон) това да не се случва.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
          Мисли си, но не се надявай
          Ти бъркаш желания с очаквания

бойко съвсем преднамерено напусна кораба, защото иначе нямаше да има и резервно място на следващия - това какво ти говори. Въпреки контрола над медиите. А без контрол - а без държавната машина зад него и с всичките негативи на управлението му. 10-12% му е максимума на следващите избори.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
            Имаше няколко месеца до края на мандата. Трябваше да си го изкарат. Няма да се учудя ако вкарат пак голямо количество депутати. Изписахме им вежди на ГЕРБ.
            с това съм съгласна
            социалните проблеми и бюджета щяха да им създадат много повече проблеми

на всичкото отгоре, сега ще се водят в оставка, а в същото време репресивните органи са техни

Коментар

Имаше няколко месеца до края на мандата. Трябваше да си го изкарат. Няма да се учудя ако вкарат пак голямо количество депутати. Изписахме им вежди на ГЕРБ.
              Проблема не е само в ГЕРБ, а във всички партии. Без постоянни улични протести е немислимо да се постигне какъвто и да било икономически напредък. Краденето трябва да се спре. Краденето. Това става само с активност и контрол.
              Баба ме научи на много неща.
              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                Колкото ще депутати да вкарат комунистите и клонингите им народа вече ще им виси на главите и пак ще протестира. Обичам народа си и това, че демаскира корумпираните и лицемерни политици. Мечо Лева скъса синджира нали
                Аз все още мисля че протестите бяха инициирани и рекламирани от ГЕРБ, с единствена цел кражбата на ЧЕЗ да изглежда малко по-легитимна.

В последствие нещата излязоха от контрол, но е интересно дали ще се запази ентусиазма. Дори само това че собственика на ЦСКА се появи като защитник на Бойко пък някакви футболни агитки очевидно се опитват постоянно да правят провокации - включително и в конкретния случай послужил като повод за оставка не дава надежди че оставката на Бойко е нещо под влияние на протестите. по-скоро протестите послужиха на Бойко - като се видя че заграбването на ЧЕЗ няма да стане, поне като запазване на опциите за влизане в следващия парламент.

Коментар

Автономност от държавата, предприемчивост, малък пъбличен сектор, регулации даващи възможност за конкуренция, а не елеминиране на играчи от пазара, равенство на възможностите, образование, свободен пазар на труда (в момента регулациите го убиват), отчитане приноса на всеки един в осигурителната система. Клишета общо взето, но в нюансите са съществените разлики.
                  Сега, БСП като обещават намаляване на пенсионната възраст и ми щръква косата.

Съни, протестите тръгнаха като такива, срещу монополите. Не трябваше да се подменя темата. За мен това е предателство спрямо тези, които излязаха по улиците. Това, което трябваше да се направи е одит и в ДКЕВР, и в ЕРП-тата и в договорите, и защо са такива- ощетяващи потребители и държава. Кой ги е сключвал? Защо не е защитил държавния и обществен интерес? Това са въпросите.
                  Не може гафове, а то не са точно гафове, на висши чиновници да бъдат само регистрирани и да се вдигат рамене.
                  Врагът не е там където го търсите.

Преди няколко години излязаха СРС-та с едни разговори на магистратит за едни хора в енергетиката. Е, какво произтече от това? Нищо!
                  Това най-общо са либералните идеи.
                  Ако включиш социална политика, според теб Ляв ли става модела?

Не ми отговори вчера, а ти какво искаш?
                  И за ДКВЕР - преди 3 години имаше одит, имаше няколко приказки за нарушения от страна на Борисов и дотам.
                  Как властта, която е причина или активно подпомага това да се случва да се атакува сама себе си?
                  А прокуратурата, свързана ли е с властта? Да или Не?

Не е от сегашното управление, но то дойде и ЗАПАЗИ статуквото.
                  Смениха се някои играчи в Съд и Прокуратура, но има ли видима полза от това?
                  Има ли поредни лобистки закони след предишните?

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                    Те на това се надяват. Но силно си мисля че сметките им ще излезат криви.
                    Мисли си, но не се надявай

Коментар

• Колкото ще депутати да вкарат комунистите и клонингите им народа вече ще им виси на главите и пак ще протестира. Обичам народа си и това, че демаскира корумпираните и лицемерни политици. Мечо Лева скъса синджира нали

Коментар

Заслушай се в разговорите на хората. Ще се изненадаш.
                        хората говорят това което чуват по телевизията. Всичко зависи от това дали Бойко ще запази контрола си над националните телевизи.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                          Заслушай се в разговорите на хората. Ще се изненадаш.

Коментар

• https://www.facebook.com/notes/andy-...4009463970305:)

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                                13 дена вече протестите не спират. Протеста не утихва с подаването на оставката на Бандита от СИК, а ескалира. Хората ще ги изметат, ако се опитат да спретнат нагласени избори. Исканията са вече за промяна на конституцията и пряка демокрация. Хората не са прости и ги знаят работещите модели на общество упражняващо активен граждански контрол.

Коментар

Working...
                                X