Първоначално изпратено от val/she
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 25.03.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Баба ме научи на много неща.
tnm
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеravnovesie,
не става , опозицията трябва да са идиоти за да влезат в служебно правителство...
Президента е атрибут на БорисоФ ,каквото и да направи особенно ако се издъни ще обере негативите на тълпата като представител на Герб...Ако е добро няма да има знечение времето е малко да се мисли анализиращо.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениемежду другото има вариант ГЕРБ да се върне на бял кон в управлението, но Плевнелиев трябва наистина да е силно зависим от бойко за да стане.
При този вариант служебното правителство успява да скапе тотално нещата - за три месеца това може да означава само падане на борда. което пък може да стане само след фалити на банки. И при този сценарии на създаване на умишлен хаос, безнадежност и тотален срив силната ръка на спасителя да бъде желана.
за мен този сценарии е невероятен, а по този начин и връщането на Бойко на власт
не става , опозицията трябва да са идиоти за да влезат в служебно правителство...
Президента е атрибут на БорисоФ ,каквото и да направи особенно ако се издъни ще обере негативите на тълпата като представител на Герб...Ако е добро няма да има знечение времето е малко да се мисли анализиращо.....
Коментар
-
http://www.segabg.com/article.php?id=637614
Далеч преди да се роди Бойко Борисов, мъдрият български народ е измислил изразите "иди ми, дойди ми" и "търчи-лъжи". Целият мандат на правителството на ГЕРБ мина под мотото "Иди ми-дойди ми". Премиерът остана верен на този стил до последно - в деня преди оставката си обяви, че твърдо няма да подава оставка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеЕ ти това ли искаш, хората вместо да ходят на работа да протестират по улиците и то постоянно!? Краденето не зависи от която и да е политическа сила, защото те постоянно се менят във властта, но всяка една от тях защитава преди всичко себе си. То може да се спре единствено ако се пренапишат и спазват законите, а те могат да се спазват единствено ако всички ние в живота си се подчиняваме на едно единствено нещо - на ЕТИКАТА!!! Ей това не можете ли да го разберете!? Не може да поставяш 50 хиляди протестиращи (примерно) под един знаменател, дори и половин милион да са те не са Лъвът, а всеки един от тях си е Лъв за себе си! Говорейки за Лъвът който е скъсъл синджира, ти отново косвено наричаш този Лъв, Стадо! А всеки човек си е индивидуалност - и като характер, и като качества и като заложби и като убеждения! Не генерализирайте нещата (както казва Соколов), това не е правилният подход, според мен! Друго е решението, и то не е така лесно както може би изглежда! Хау!
Лъвът скъса синджиря. Трябва да е най голямата овца ако се остави пак да го вържат !!!
http://www.youtube.com/watch?v=bI0y3...yer_detailpageБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениепротиворечиш си
хем разчиташ на Държавността в този й вид, хем сега казваш - няма разделение между властите
Изпълнителната е сменяема- поне на повърхността.
п.п.Кокото повече юристи, толкова по-малко право, а защо не и правда. Май ще трябва да слязат от върха на хранителната пирамида.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеСъни, не го ли казвам ясно?
Нямаме истинско разделение на властите и съдебната такава, по никакъв начин не възпрепятства безчинствата на изпълнителната.
Казуса Марковска и какво лъсна покрай него.
хем разчиташ на Държавността в този й вид, хем сега казваш - няма разделение между властите
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеняма телевизия, която да дава трибуна за подобни анализи
говори се, че били някакви едва ли не професионални провокатори, но кой е зад тях - мълчание
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеЕ ти това ли искаш, хората вместо да ходят на работа да протестират по улиците и то постоянно!? Краденето не зависи от която и да е политическа сила, защото те постоянно се менят във властта, но всяка една от тях защитава преди всичко себе си. То може да се спре единствено ако се пренапишат и спазват законите, а те могат да се спазват единствено ако всички ние в живота си се подчиняваме на едно единствено нещо - на ЕТИКАТА!!! Ей това не можете ли да го разберете!? Не може да поставяш 50 хиляди протестиращи (примерно) под един знаменател, дори и половин милион да са те не са Лъвът, а всеки един от тях си е Лъв за себе си! Говорейки за Лъвът който е скъсъл синджира, ти отново косвено наричаш този Лъв, Стадо! А всеки човек си е индивидуалност - и като характер, и като качества и като заложби и като убеждения! Не генерализирайте нещата (както казва Соколов), това не е правилният подход, според мен! Друго е решението, и то не е така лесно както може би изглежда! Хау!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАз все още мисля че протестите бяха инициирани и рекламирани от ГЕРБ, с единствена цел кражбата на ЧЕЗ да изглежда малко по-легитимна.
В последствие нещата излязоха от контрол, но е интересно дали ще се запази ентусиазма. Дори само това че собственика на ЦСКА се появи като защитник на Бойко пък някакви футболни агитки очевидно се опитват постоянно да правят провокации - включително и в конкретния случай послужил като повод за оставка не дава надежди че оставката на Бойко е нещо под влияние на протестите. по-скоро протестите послужиха на Бойко - като се видя че заграбването на ЧЕЗ няма да стане, поне като запазване на опциите за влизане в следващия парламент.
говори се, че били някакви едва ли не професионални провокатори, но кой е зад тях - мълчание
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеДа, ама ти само си мислиш така. В момента точно институцията, която би трябвало да има грижата това да не се случва, всъщност закриля главните крадци. Основния девиз на институцията за която говориш, вече 23 години е "За кокошка няма прошка, за милиони няма закони"
Хората не са прости разбраха го това и за това са на улицата за да я сменят и тази и всички други институции с нови работещи такива !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеТова най-общо са либералните идеи.
Ако включиш социална политика, според теб Ляв ли става модела?
Не ми отговори вчера, а ти какво искаш?
И за ДКВЕР - преди 3 години имаше одит, имаше няколко приказки за нарушения от страна на Борисов и дотам.
Как властта, която е причина или активно подпомага това да се случва да се атакува сама себе си?
А прокуратурата, свързана ли е с властта? Да или Не?
Не е от сегашното управление, но то дойде и ЗАПАЗИ статуквото.
Смениха се някои играчи в Съд и Прокуратура, но има ли видима полза от това?
Има ли поредни лобистки закони след предишните?
Нямаме истинско разделение на властите и съдебната такава, по никакъв начин не възпрепятства безчинствата на изпълнителната.
Казуса Марковска и какво лъсна покрай него.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеПроблема не е само в ГЕРБ, а във всички партии. Без постоянни улични протести е немислимо да се постигне какъвто и да било икономически напредък. Краденето трябва да се спре. Краденето. Това става само с активност и контрол.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеИма институция, която има грижата (по закон) това да не се случва.
Хората не са прости разбраха го това и за това са на улицата за да я сменят и тази и всички други институции с нови работещи такива !!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
между другото има вариант ГЕРБ да се върне на бял кон в управлението, но Плевнелиев трябва наистина да е силно зависим от бойко за да стане.
При този вариант служебното правителство успява да скапе тотално нещата - за три месеца това може да означава само падане на борда. което пък може да стане само след фалити на банки. И при този сценарии на създаване на умишлен хаос, безнадежност и тотален срив силната ръка на спасителя да бъде желана.
за мен този сценарии е невероятен, а по този начин и връщането на Бойко на власт
Коментар
Коментар