IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 25.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
    Сериозно, Жорж Ганчев е новият месия?

Ще ме умориш от смях.
    Той движи ли се още?
    За поколението на прехода може да е нов месия.Когато драпаше за кокалЯ са били на 3-4-7 години.Това исках да кажа че не го познават.Слушал съм му лично глупостите преди години на този дългуч.Не благодаря!

Коментар

Народът затова се бунтува. Каква е тази ненормална държава, дето не можеш да си защитиш собственото семейство и дом!!! Ако ги защитиш, те изкарват престъпник, а престъпника е невинен.
      Затова има толкова много престъпници в БГ, че нали знаеш - човек като каже една лъжа 100 пъти тя става истина, същото е и с престъпниците - когато станат толкова много, престъпниците стават невинни, а невинните престъпници.
      Затова се събуди лъвът, повече не иска политици-престъпници.
      Но кога се там съзира Варненския бряг

БУМ

http://www.youtube.com/watch?v=m2RFP...yer_detailpage
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от van05 Разгледай мнение
        Ще изпълзят скоро и той и добрият вълк лупи и цялата плеяда необлажили се тарамбуки като кучета с насочен нос към кокалЯ.Поровете в нетЯ има доста инфо за поредния нов (стар) месия.Аз лично не го харесвам.
        Сериозно, Жорж Ганчев е новият месия?

Ще ме умориш от смях.
        Той мърда ли се още?
        Last edited by luboil; 28.02.2013, 21:08.

Коментар

• Ще изпълзят скоро и той и добрият вълк лупи и цялата плеяда необлажили се тарамбуки като кучета с насочен нос към кокалЯ.Поровете в нетЯ има доста инфо за поредния нов (стар) месия.Аз лично не го харесвам.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

Щото не е бил на власт!
            Еми да.
            Или ще обвиниш човека за спорта?
            Може и той да краде, ама не се знае. Другите поне се доказаха, че крадат безцеремонно.

Коментар

Ако говориш за Жорже - ами има си дарбата за артист, ама едно зная - не се е облажил от властта над българите,

Щото не е бил на власт!
              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от van05 Разгледай мнение
                Същият циркаджия какъвто си беше.*оклук като всички останали е.
                Ако говориш за Жорже - ами има си дарбата за артист, ама едно зная - не се е облажил от властта над българите, за разлика от Костов, Царя, Сергей, Бати Борисов, Догански...
                Ако трябва да избирам между онези и Жорже - то е ясно.
                Само дето не знам кво е станало с него - жив ли е, не е ли.

Коментар

• Същият циркаджия какъвто си беше.*оклук като всички останали е.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                    Едно не мога да разбера.

Значи

Обират му на роба къщата дор 22 пъти. И все успяват да се измъкнат крадците. На 23тия път робът се е усетил, събрал е тристамина дружина и ги е фанал крадците на местопрестъплението. Дружината почва да фърга камъне да ги утепа крадците. Крадците викат "Сакън не ни трепете с камъне, оти е нецивилизовано."
                    Народът затова се бунтува. Каква е тази ненормална държава, дето не можеш да си защитиш собственото семейство и дом!!! Ако ги защитиш, те изкарват престъпник, а престъпника е невинен.
                    Затова има толкова много престъпници в БГ, че нали знаеш - човек като каже една лъжа 100 пъти тя става истина, същото е и с престъпниците - когато станат толкова много, престъпниците стават невинни, а невинните престъпници.
                    Затова се събуди лъвът, повече не иска политици-престъпници.

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                      Приятели, като ви гледам и чета, какво ще кажете да гласуваме за един младеж с убеждения какъвто е никому неизвестния Жорж Ганчев?
                      За Жорже ще гласувам.
                      Не знам отде се сети за него, но той наистина става за лидер. Преди 10-на години.
                      Сега не го знам в какво състояние е.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                        Едно не мога да разбера.

Значи

Обират му на роба къщата дор 22 пъти. И все успяват да се измъкнат крадците. На 23тия път робът се е усетил, събрал е тристамина дружина и ги е фанал крадците на местопрестъплението. Дружината почва да фърга камъне да ги утепа крадците. Крадците викат "Сакън не ни трепете с камъне, оти е нецивилизовано."
                        Мечо, във Варна протестите изглеждат свестни. също както и протестиращите - но в София изглежда яко режисирана работата.

Коментар

• Приятели, като ви гледам и чета, какво ще кажете да гласуваме за един младеж с убеждения какъвто е никому неизвестния Жорж Ганчев?

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                            Едвин Сугарев иска съд за Сергей Станишев"
                            Тоя ненормалник трябва барабар с неговата тайфа начело с другия брадат откачалник-ликвидатор, дето после за благодарност, му плащаха хонорари да чете лекции в УСА, драгалевския мангал, некадърния инжИнер дето един мавзолей не можа да гръмне от раз, да се чудиш и що го гръмнаха, сякаш без мавзолей не ги знаем,че и те са от същото котило - в колонка, и в Белене да хвърлят бетон за АЕЦ-а, или още по-добре - да ходят да копат уран за гориво.
                            Заради тях после народа не щя повече да чуе за демокрация и ни налази всичката останала гад, та до последните.

Коментар

Мечо,

лъвът скъса синджира!

Обаче се вижда, че 500г турско робство, 45+23г политическо робство се е отразило на народа. Има още много робски души, с робско мислене и това се вижда в този форум. Който се кланя на настоящ политик е роб по душа!!!!
                              Едно не мога да разбера.

Значи

Баба ме научи на много неща.
                              tnm

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=LoQYw49saqc
                                Дайте му малко ряз, да чуят и съседите.

П.П.
                                Не отварям личните съобщения, понеже ... хм... понеже

Който и да ми пише - да знае.
                                Не се сърдете на мен.
                                Last edited by vmаnkov; 28.02.2013, 20:47.
                                Свободен във виелицата.
                                http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

Working...
                                X