Първоначално изпратено от luboil
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 25.03.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеНародът затова се бунтува. Каква е тази ненормална държава, дето не можеш да си защитиш собственото семейство и дом!!! Ако ги защитиш, те изкарват престъпник, а престъпника е невинен.
Затова има толкова много престъпници в БГ, че нали знаеш - човек като каже една лъжа 100 пъти тя става истина, същото е и с престъпниците - когато станат толкова много, престъпниците стават невинни, а невинните престъпници.
Затова се събуди лъвът, повече не иска политици-престъпници.
БУМ
http://www.youtube.com/watch?v=m2RFP...yer_detailpageБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от van05 Разгледай мнениеЩе изпълзят скоро и той и добрият вълк лупи и цялата плеяда необлажили се тарамбуки като кучета с насочен нос към кокалЯ.Поровете в нетЯ има доста инфо за поредния нов (стар) месия.Аз лично не го харесвам.
Ще ме умориш от смях.
Той мърда ли се още?Last edited by luboil; 28.02.2013, 21:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
Щото не е бил на власт!
Или ще обвиниш човека за спорта?
Може и той да краде, ама не се знае. Другите поне се доказаха, че крадат безцеремонно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеАко говориш за Жорже - ами има си дарбата за артист, ама едно зная - не се е облажил от властта над българите,
Щото не е бил на власт!Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от van05 Разгледай мнениеСъщият циркаджия какъвто си беше.*оклук като всички останали е.
Ако трябва да избирам между онези и Жорже - то е ясно.
Само дето не знам кво е станало с него - жив ли е, не е ли.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЕдно не мога да разбера.
Значи
Обират му на роба къщата дор 22 пъти. И все успяват да се измъкнат крадците. На 23тия път робът се е усетил, събрал е тристамина дружина и ги е фанал крадците на местопрестъплението. Дружината почва да фърга камъне да ги утепа крадците. Крадците викат "Сакън не ни трепете с камъне, оти е нецивилизовано."
Затова има толкова много престъпници в БГ, че нали знаеш - човек като каже една лъжа 100 пъти тя става истина, същото е и с престъпниците - когато станат толкова много, престъпниците стават невинни, а невинните престъпници.
Затова се събуди лъвът, повече не иска политици-престъпници.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеПриятели, като ви гледам и чета, какво ще кажете да гласуваме за един младеж с убеждения какъвто е никому неизвестния Жорж Ганчев?
Не знам отде се сети за него, но той наистина става за лидер. Преди 10-на години.
Сега не го знам в какво състояние е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЕдно не мога да разбера.
Значи
Обират му на роба къщата дор 22 пъти. И все успяват да се измъкнат крадците. На 23тия път робът се е усетил, събрал е тристамина дружина и ги е фанал крадците на местопрестъплението. Дружината почва да фърга камъне да ги утепа крадците. Крадците викат "Сакън не ни трепете с камъне, оти е нецивилизовано."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеЕдвин Сугарев иска съд за Сергей Станишев"
Заради тях после народа не щя повече да чуе за демокрация и ни налази всичката останала гад, та до последните.
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеМечо,
лъвът скъса синджира!
Обаче се вижда, че 500г турско робство, 45+23г политическо робство се е отразило на народа. Има още много робски души, с робско мислене и това се вижда в този форум. Който се кланя на настоящ политик е роб по душа!!!!
Значи
Обират му на роба къщата дор 22 пъти. И все успяват да се измъкнат крадците. На 23тия път робът се е усетил, събрал е тристамина дружина и ги е фанал крадците на местопрестъплението. Дружината почва да фърга камъне да ги утепа крадците. Крадците викат "Сакън не ни трепете с камъне, оти е нецивилизовано."Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
http://www.youtube.com/watch?v=LoQYw49saqc
Дайте му малко ряз, да чуят и съседите.
П.П.
Не отварям личните съобщения, понеже ... хм... понеже
Който и да ми пише - да знае.
Не се сърдете на мен.
Last edited by vmаnkov; 28.02.2013, 20:47.Свободен във виелицата.
http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc
Коментар
Коментар