IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 25.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
    В исканията на протестиращите да се включи и недопускането на Елица и Стунжи на Евровизия ................. ебати кашмера са тия !!!
    Нема да ни разделяш!
    Кой питаше по-долу?
    Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• В исканията на протестиращите да се включи и недопускането на Елица и Стунжи на Евровизия ................. ебати кашмера са тия !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
        Днес прави ли ви впечатление, че полит троловете ги няма. Н..акаха се от страх.
        Шефовете им са се наакали и са забравили да им дадат КИНТИ
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Днес прави ли ви впечатление, че полит троловете ги няма. Н..акаха се от страх.

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
            То и твоя снимка може да се открие, може пък да излезе нещо по-добро от бой (гледай съпругът да не участва все пак, ма ти си знаеш
            Бъзикам се, за тая долу имам разрешение от собтсвеничката, че ми трябваше за блога. Момата е супер точна, вероятно и мъжът и е същия

Днес пък с жена ми гледаме - едно момиче целия протест го носиха на конче, викам "тоя не каталяса ли" това са 5-7 км., а жена ми "те се сменят да я носят"

Ха.. ето я и нея

Last edited by Jay Gould; 03.03.2013, 21:03.
            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
              и сега си ги има.. Ето ми я любимката. Дано не ме нацели с нещо момата или съпругът и следващия път като ме видят, че качвам снимката
              То и твоя снимка може да се открие, може пък да излезе нещо по-добро от бой (гледай съпругът да не участва все пак, ма ти си знаеш

Коментар

Ииии, прави сте да протестирате, по-убави варненки имаше едно време
                и сега си ги има.. Ето ми я любимката.)

Last edited by Jay Gould; 03.03.2013, 20:47.
                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Това е само половината булевард “Осми Приморски полк” (двете десни платна), в другата половина където бях аз беше същото

И в София е така!

http://www.blitz.bg/news/article/185749

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                    Вие на оденето по гизмето вече протест ли му казвате?
                    Ииии, прави сте да протестирате, по-убави варненки имаше едно време

Коментар

Една вечер няма какво да правя и решавам да сляза пред общината в 18:30. Протестиращите тръгнали, а там около 100-200 човека като мене, закъснели, големи и хлапета, с ръце в джобовете, скучаещи. В един момент тръгнахме тия 100-200 и както си обикаляме улиците, а хлапаците надуват вувузели и развяват знамена, стигаме квартал Чайка, аз се спирам в едно кафене при приятел и докато си лафим гледам, че за 30-40 минути мотане из улиците (малки улички) сме станали от 100-200 ............ поне 2000. Седнах да пия кафе с познатия и жена му, колоната продължава по посока на стадион Юри Гагарин и по едно време се чува рев, все едно се срещат руската и американската армия на река Елба Оказва се че нашата колона се засякла с другата по-голяма. После обърнали обратно по булеварда по който ние бяхме влезли в квартала. На връщане видях друг приятел (бивш строителен предприемач) и тръгнах пак с тях на разходка до общината. Вечерта гледам късните новини казват около 7000... А от градинката са тръгнали не повече от 500-1000 първата колона и 100- максимум 200 вторите, закъснелите или мързелите като мен.
                      Вие на оденето по гизмето вече протест ли му казвате?

Коментар

• Това е само половината булевард “Осми Приморски полк” (двете десни платна), в другата половина където бях аз беше същото

Last edited by Jay Gould; 03.03.2013, 20:25.

Коментар

• Една вечер няма какво да правя и решавам да сляза пред общината в 18:30. Протестиращите тръгнали, а там около 100-200 човека като мене, закъснели, големи и хлапета, с ръце в джобовете, скучаещи. В един момент тръгнахме тия 100-200 и както си обикаляме улиците, а хлапаците надуват вувузели и развяват знамена, стигаме квартал Чайка, аз се спирам в едно кафене при приятел и докато си лафим гледам, че за 30-40 минути мотане из улиците (малки улички) сме станали от 100-200 ............ поне 2000. Седнах да пия кафе с познатия и жена му, колоната продължава по посока на стадион Юри Гагарин и по едно време се чува рев, все едно се срещат руската и американската армия на река Елба Оказва се че нашата колона се засякла с другата по-голяма. После обърнали обратно по булеварда по който ние бяхме влезли в квартала. На връщане видях друг приятел (бивш строителен предприемач) и тръгнах пак с тях на разходка до общината. Вечерта гледам късните новини казват около 7000... А от градинката са тръгнали не повече от 500-1000 първата колона и 100- максимум 200 вторите, закъснелите или мързелите като мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнение
                            ...
                            20 000 имаше на първия неделен протест и всяка неделя се увеличават. На втория бяха около 30 000, после следващата неделя над 40 000. На тоя миналата неделя бяха около 50 000 (данните са от полицията), тази неделя повече, още повече. В един момент колоната (най-голямата - защото е имало още 2 по-малки в други части на града) е била дълга над 3 км. а вървяхме по булеварди повечето време (с 4 платна - 2 от едната и 3 от другата страна).
                            Last edited by Jay Gould; 03.03.2013, 20:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                              Според мен в протакването на оставката на Кирил Йорданов има игра. Аз не мисля, че той е толкова властолюбив, че по собствена воля да не се оттегля. Напротив, знам, че той въобще не искаше четвърти мандат, а някакъв пост в Швейцария. Иначе до дни, може би до часове ще подаде оставка, няма друг сценарий.
                              ...има, има, сценарии с верига и кръст...
                              Инак си прав, той е буфер, защото когато падне, ще се мине на следващото искане ..
                              Last edited by onakilev; 03.03.2013, 19:51.

Коментар

Eй, тоя Киро, корав бе? Този ще подаде оставка след момчетата
                                Само, да не го уволнят
                                Според мен в протакването на оставката на Кирил Йорданов има игра. Аз не мисля, че той е толкова властолюбив, че по собствена воля да не се оттегля. Напротив, знам, че той въобще не искаше четвърти мандат, а някакъв пост в Швейцария. Иначе до дни, може би до часове ще подаде оставка, няма друг сценарий.

Коментар

Working...
                                X