If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Страхът се усеща в политиците и в мутрите - виж Марешки.
Страх ги е не толкова от народа, а от това да не би полицията и армията да мине на страната на народа.
Ми то вече има признаци на преминаване и това съвсем ги вцепенява !!!
Дали са напълнили? Мисля, че все още не приемат народа на сериозно. След днешният най-масов протест във Варна също не мисля. Иначе протестът имаше заряд, не мога да отрека.
Страхът се усеща в политиците и в мутрите - виж Марешки.
Страх ги е не толкова от народа, а от това да не би полицията и армията да мине на страната на народа.
Дали са напълнили? Мисля, че все още не приемат народа на сериозно. След днешният най-масов протест във Варна също не мисля. Иначе протестът имаше заряд, не мога да отрека.
Генерал Нуриега що мислиш час по час дига кръвно. До сега беше здраф, праф, кураф
Едно време, когато ходехме на манифестации, първите тръгваха от македонския дом, последните бяха до Аспарухов мост. Около 1,5км. 60-70000 ученици и студенти. Така че не си прав. От тук нататък... Защо Варна???? Ами, голям глад, на който горди варненци не са свикнали
Може ли да ми кажеш кога във Варна е имало 60 000 ученици и студенти, защото според мен никога не са били толкова.
Много интимно бре Я си представи 2-3 яки като мен. А някой като Фидосова
За Фидосова има вип парцел на протест. По закон нейните 3 кв, се броят за 1/4 кв., т.е. като открадне 3 млн, се брои за 3000 лева заплата. Това е по закон, така че когато законът казва, че крадецът не е крадец, значи не е крадец. Ама докога???
Ще иска възмездие и още как !!! Те за това политиците и мафиотите са напълнили гащите !!!
Джей, аз също смятам че кмета на Варна трябва да подаде оставка. Протестите във Варна са най-многолюдните може би заради това че хората не искат тим и Кирил Й., но според мен едва ли е имало повече от 20 000 души по едно и също време на протеста във Варна. Трябва да се има предвид че във Варна няма площад на който да се съберат повече от 10 000 души, а за да се съберат 70 000 души на шествие то това шествие трябва да е дълго около 10-15 километра. Според теб колко километра дълго е било шествието днес във Варна, защото не съм във Варна и няма как да знам. Поздрави.
Тука според теб колко хора има? Като махнеш ограниченията на фотоапарата. И една елементарна сметка е достатъчна да си направиш - средно по 4-5 души на кв.м. Смятай колко е широка улицата и т.н.
На площ 100м х 100м това са 50000 хора. Само пред кръстовищета на катедралата може да се съберат над 100000 хора. Във Варна сигурно си ходил, но не си много добре запознат.
Едно време, когато ходехме на манифестации, първите тръгваха от македонския дом, последните бяха до Аспарухов мост. Около 1,5км. 60-70000 ученици и студенти. Така че не си прав. От тук нататък... Защо Варна???? Ами, голям глад, на който горди варненци не са свикнали
Джей, аз също смятам че кмета на Варна трябва да подаде оставка. Протестите във Варна са най-многолюдните може би заради това че хората не искат тим и Кирил Й., но според мен едва ли е имало повече от 20 000 души по едно и също време на протеста във Варна. Трябва да се има предвид че във Варна няма площад на който да се съберат повече от 10 000 души, а за да се съберат 70 000 души на шествие то това шествие трябва да е дълго около 10-15 километра. Според теб колко километра дълго е било шествието днес във Варна, защото не съм във Варна и няма как да знам. Поздрави.
Е срещу какво са протестите и защо във Варна толкова протестират а в София и пловдив толкова?
Как да не са срещу ББ? Протестите бяха срещу ББ, и цялата политическа помия. Това че ББ се насра от страх нищо не значи. Хората искат промяна за това което ББ и цялата полит клоака оставят като наследство./
Това че ББ се насра и си стръна не значи че народът няма да иска справедливост за геноцида воден от него. И от тези последните 23 години.
Ще иска възмездие и още как !!! Те за това политиците и мафиотите са напълнили гащите !!!
Коментар