IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 25.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
    Какво означава да мислим САМОСТОЯТЕЛНО?!
    Да мислим самостоятелно означава, да допускаме в мислите си всички възможни варианти и да се опитаме да разберем кой е по вероятно да бъде истина.

1. Премиерът е почтен - доколко е вероятно това да бъде истина ???
    2. Премиерът е маскара - доколко е вероятно това да бъде истина ???

Толкова е простичко.
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Ти си интелигентен човек. Що не можеш да ме разбереш не знам. Трябва да мислим САМОСТОЯТЕЛНО.

Толкова е простичко. Защо ти е трудно да ме разбереш не знам.
      Какво означава да мислим САМОСТОЯТЕЛНО?! Информацията ти за новия премиер е както прогнозата за времето:
      Казва ти една дългокрака мома, че следобяда ще вали и ти си взимаш чадър. Дори и да не вземеш първия път, то след 5-6-ти път ще вземеш. Т.е. спираш да мислиш самостоятелно за времето като индианците от Дивия запад в книгите на Карл Май..

Същото е и с политиците ни. Няма как да провериш информацията, а само я смилаш. Но не знаеш кое е истина и кое не. Само където в политиката, ако се намокриш, ще потопиш цялата държава, а не само главата си.

Наистина е трудно да се спори с теб. Камо ли обяснява.

Коментар

• http://www.pik.bg/bojko-borisov-izpa...ta-kam-naroda/
        Бойко Борисов изпълни цели 12% от обещанията към народа

Коментар

• http://www.blitz.bg/news/article/187758
          Марин Райков: ЕВН е държавна австрийска компания, как да я национализираме?

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=C_RwiJLTKzQ

Коментар

Ти докато мислиш и Киро ще ти пусне 20-на линка и цитата с непроверени твърдения (понякога откровени лъжи) от сайтовете, които му плащат. А Киро ги пуска, защото не носи отговорност. Той е хитър и затова само ЦИТИРА, а не ТВЪРДИ. Той е минал школовката на старите ченгета.

Това ще създаде у теб първоначално негативно мнение. После е много трудно да бъде променено, защото Киро няма да те остави да мислиш самостоятелно, колкото и да се опитваш.

Това са стари ченгесарски трикове.
              Ти си интелигентен човек. Що не можеш да ме разбереш не знам. Трябва да мислим САМОСТОЯТЕЛНО. Не както предлагаш ти да се влияем от Чунчо.

1. Предполагаме, че до поста служебен премиер случайно са изтървали почтен човек. Въз основа на това предположение анализираме ситуацията и ТРЕЗВО преценяваме доколко това може да бъде истина.

2. Предполагаме, че служебния премиер е от същото мръснишко котило от което са и политмаскарите дето ни дерат кожите вече 23 години. Въз основа на това предположение анализираме ситуацията и ТРЕЗВО преценяваме доколко това може да бъде истина.

Толкова е простичко. Защо ти е трудно да ме разбереш не знам.
              tnm

Коментар

• Гледам го при Бареков тази сутрин Андрей Райчев.
                Тоя човек много здраво се е запенил да плюе.
                И както си говори приведен, най-добре ще бъде да му сложат една конска торба за зоб, та да не наплюва масите по студията.

Коментар

• Управлението на ГЕРБ започна с Румяна Желева и завърши с Юлиана Иванова. През това време ни прожектираха кадри по телевизиите от МВР, циганите продаваха на воля цигари по пазарите на страната, а фискалният резерв намаля само с едни 5 млрд лв.

Коментар

• Коментар

• Бойко Борисов изпълни цели 12% от обещанията към народа

http://www.pik.bg/bojko-borisov-izpa...ta-kam-naroda/

Коментар

• Коментар

Ти докато мислиш и Киро ще ти пусне 20-на линка и цитата с непроверени твърдения (понякога откровени лъжи) от сайтовете, които му плащат. А Киро ги пуска, защото не носи отговорност. Той е хитър и затова само ЦИТИРА, а не ТВЪРДИ. Той е минал школовката на старите ченгета.

Това ще създаде у теб първоначално негативно мнение. После е много трудно да бъде променено, защото Киро няма да те остави да мислиш самостоятелно, колкото и да се опитваш.

Кире, я дай педесе линика да им запушиш устите на тея

Коментар

1. Не се доверяваме и си мислим, че премиера е от същото котило като останалите политмаскари. След това на базата на това наше предположение да анализираме ситуацията и да преценим доколко то може да бъде истина.

Коментар

Т.е. аз трябва да предположа, че ти си гей и ти трябва да докажеш, че не си такъв и не са "изтървали" хетеросексуален "мъжкар" като теб в тази тема?

Така ли да разбирам горния ти пост?!
                              Не си ме разбрал правилно. Ние сме длъжни да знаем кой ни управлява. Как. Като мислим правилно. Как се мисли правилно:

1. Не се доверяваме и си мислим, че премиера е от същото котило като останалите политмаскари. След това на базата на това наше предположение да анализираме ситуацията и да преценим доколко то може да бъде истина.

2. Доверяваме се и си мислим, че във властта случайно е попаднал почтен човек в лицето на служебния премиер. След това на базата на това наше предположение да анализираме ситуацията и да преценим доколко то може да бъде истина.
                              tnm

Коментар

Недоверието и доверието са неизменни атрибути на правилното мислене. Човек трябва да предположи, че е маскара като останалите и да помисли какво следва от това. След това е редно да предположи, че случайно до горните етажи на властта са изтървали почтен човек и да помисли е ли възможно това и какво следва.
                                Т.е. аз трябва да предположа, че ти си гей и ти трябва да докажеш, че не си такъв и не са "изтървали" хетеросексуален "мъжкар" като теб в тази тема?

Така ли да разбирам горния ти пост?!

Коментар

Working...
                                X