Първоначално изпратено от anon6706
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 25.03.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеДа не се готвиш за магуркатаскука е на компа с форекса трябва да се завърнат добрите стари времена
- така е още по удобно и по сладко
в къщи по пантофи
Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеизлагаш се
В абсолютни стойности, темпът ни на нарастване на дълга е един от най-ниските в Европа.
Неприятно ми е да съм ти дал източник на информация, а ти точно като кифла, седнала на кафене на Витошка, да ми задаваш лаишки въпроси.Last edited by anon6706; 21.02.2013, 22:06.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеСпарте ти го каза - аз не бях
3 лефа за долар да ма извиняваш не е ХИПЕРИНФЛАЦИЯ явно бърже си забравил как за три деня доларя стана от 70 лефа на 210 лефаако си бил възрастен веке тогаз
скука е на компа с форекса трябва да се завърнат добрите стари времена
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеще има, но нищо съществено няма да се промени!а може и да седиш на брега и да зяпаш ако има бряг де
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение3 лефа за долар! ....Познах ли?!
3 лефа за долар да ма извиняваш не е ХИПЕРИНФЛАЦИЯ явно бърже си забравил как за три деня доларя стана от 70 лефа на 210 лефаако си бил възрастен веке тогаз
Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеНаистина си кифла, а хем ти помагам.
Правилният въпрос е: Темпът на нарастване на Държавният ни дълг спрямо БВП
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение...
Лъвът трябва да бъде приспан и завързан - инак просперитет няма!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеНе са прости. Свободолюбиви са. Не забелязваш отношението им към свободния избор. Има една много хубава книга за обективисти и материалисти като теб и повечето колеги писатели от форума - "Теория на избора". Аз ги разбирам щото съм като тях. Сигурно ти простея. И Манков е като тях. И той е субективист и идеалист. Субективизъм и идеализъм означава не простотия, а последователност. При вас материалистите и обективистите има една задължителна непоследователност и стъпаловидност в мисленето, породена от факта, че реалността постоянно ви сблъсква с парадокси, които трябва да помирявате и по този начин да се развивате стъпаловидно и в напрежение. Разбира се по умните от вас, които са около 10 %. Останалите всеки път когато реалността ги сблъска с парадокс, казват "те такова животно нема", и си остават прости.
визирам хората, които правиха най-лошо впечатление с агресия и безумна простотия... за съжаление макар и малко успяха да станат центъра на протеста..
скромните и интелигентни хора никога не се бутат най-отпред, за да ги покажат по телевизора.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеа ти продължаваш да бъдеш цар на празните приказки и издребняването
Темпът на нарастване на Държавният ни дълг е най-висок в Европа за периода 2009 - 2012г.
със сигурност е по-висок от този на Гърция и Италия
Правилният въпрос е: Темпът на нарастване на Държавният ни дълг спрямо БВП
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеФормулирай правилно въпроса си, иначе продължаваш да бъдеш кифла.
П.П. Жокер: "Темпът на нарастване на Държавният ни дълг" не е най-висок в Европа за този период.
Темпът на нарастване на Държавният ни дълг е най-висок в Европа за периода 2009 - 2012г.
със сигурност е по-висок от този на Гърция и Италия
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеЕй го моето символ-верую (формулирано преди 95 години) и затуй съм си прост
...Поствал съм поне 10 пъти в тоя форум :
цитат:
Что такое демократия? Это развращенная народная масса, желающая власти. Власть не может принадлежать массам в силу закона глупости числа: каждый практический политический деятель, если он не шарлатан, знает, что решение двух людей всегда хуже одного… наконец, уже 20–30 человек не могут вынести никаких разумных решений, кроме глупостей
Лъвът трябва да бъде приспан и завързан - инак просперитет няма!
Мдаааа, това ми върна доста спомени. Единият от тях е:
Ако имаме група от трима души. Единият с IQ 120, другият с IQ 100, третият с IQ 80. Дали е вярно, че IQ на групата е равно на средноаритметичното IQ 100.
Подусловие:
Ако решенията в тази група се взимат с мнозинство от 2/3 (две трети), на колко е равно управленското IQ на групата?
Това е много интересна задача, която все още няма еднозначно решение.Last edited by anon6706; 21.02.2013, 22:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеЛъвът трябва да бъде приспан и завързан - инак просперитет няма!Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
Коментар