Тъй тъй ТАТО... след време тъй ще изглежда и златото ..за нула време
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 25.03.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениедоближаваш се до знанията на Чунчо за процентите
Когато питаш коректно, тогава ще ти отговарям.
Иначе ми заприличваш на една статистичка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеМнението ти е философски неиздържано. IQ то е оценка за рационално мислене. А вземането на решение е въпрос на избор. Избора е нерационален и необясним. При избор IQ то е винаги в девета глуха и в това няма нищо лошо.
Ти тръгваш от презумпцията, че изборът на групата е предопределен - имаш урна с решения и групата трябва да избере най-доброто.
IQ изборът не е "Кое от предложените?", а "Какво друго можем да изберем?".
За съжаление, практиката доказва, че революционните открития се правят от индивидуалности, а не от групи.
Опитвам се да си представя как Николаус Ото е направил брейнсторминг, за да измисли четиритактовия двигател.
Някак си не мога да си го представя.
П.П. Мечобиков, не бъркай IQ с тестовете за определяне на IQ.Last edited by anon6706; 21.02.2013, 22:23.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеТа затва ти дадох прогноза 3 лефа - което също малко ми се види като гледам как се е засилила каруцата по надолнището!
ейййй това е точната приказкаLast edited by ТАТО; 21.02.2013, 22:26.Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеНе зная колко добре си спомняте 1997 г... (ако въобще)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение... явно бърже си забравил как за три деня доларя стана от 70 лефа на 210 лефаако си бил възрастен веке тогаз
...Ама не съм по дрът от тебе
....
Проблемът обаче е друг - Жан беше свален с около двумесечен "протест" организиран за около 40 млн.долара! И можеше да издържи без проблеми поне до пролетта щото тълпата дотогава щеше да кистиса 100 пъти и да се разотиде,ако не беше вътрешно-партийния преврат в БСП начело с Колю Добрев....Мисълта ми е, че тогава имахме все още няква работеща икономика и можехме да лавираме и пред света и у нас!
А сега мутрата беше свален за по-малко от седмица и не само това,ами и озверялата тълпа не може да бъде озаптена по никъф начин! Та затва ти дадох прогноза 3 лефа - което също малко ми се види като гледам как се е засилила каруцата по надолнището!Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеКой ще ви бъде царятАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнениеОмръзна ми да слушам лигави анархистки утопии по форумите. На тая нация и трябва стабилност и здрава ръка! По тоз повод предлагам моя проект за смяна на системата:
Да живее Царство България на три морета!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениекак да се излагам?
В абсолютни стойности, темпът ни на нарастване на дълга е един от най-ниските в Европа.
Неприятно ми е да съм ти дал източник на информация, а ти точно като кифла, седнала на кафене на Витошка, да ми задаваш лаишки въпроси.
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение...И задължително, добре нахраненMнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениемагурката сега ке бъде онлайн- така е още по удобно и по сладко
в къщи по пантофи
Коментар
-
Кой е изхода от политическата криза
Омръзна ми да слушам лигави анархистки утопии по форумите. На тая нация и трябва стабилност и здрава ръка! По тоз повод предлагам моя проект за смяна на системата:
Аз още утре ще извикам комшиите от блока - поне 10-15 ще се съберат - и ще отидем да протестираме с искане да обявим Бг за абсолютна монархия. Хем ще приключим с крадливите партии, хем няма да харчим луди пари за кръгли маси, нон стоп фейсбук референдуми, граждански комитети и не знам кви още интелигентски измишльотини!
Още не сме уточнили кой ще стане цар, ама се надявам да съм аз, все пак нали аз ще съм инициатора. На останалите ще им раздам графтсва - На Пешо - Добруджанското, на Гошо - Тракийското, а на Митето - Македония, като си я вземем, хем той си пада малко националист!
Да живее Царство България на три морета!!!
Коментар
Коментар