If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Гигов, пак "отказваш" да мислиш.
После що ви мисля за простовати......
Я, вземи да провериш кои държави са първи по глава на населението по самоубийства.
Когато провериш, моля те да не ме връщаш в първи клас, а да отговориш коректно.
Няма какво да проверявам. Това, къде има най-много самоубийства, няма нищо общо с въпроса за празнодумието и шутовския популизъм на новото герберско правителство. Самоубийствата не могат да се преборят с "бързи" мерки. И не е задача на служебното герберско правителство да се пъчи какви "адекватни" и "спешни" мерки взема.
А какво ще кажеш по въпроса с какво право ГЕРБ претендира за втори мандат, след като съвсем доброволно не си довършва първия?
Значи идва един прехвален майстор у дома да ми ремонтира банята. Нацвъква ми плочките накриво, свръзките на тръбите капят отвсякъде, половината плочки не са сложени, изхарчил ми е всичките пари, взел си е своите пари и ме зарязва без да е довършил. И си прави устата пак да го наема?!?! Само малоумник ще наеме такъв майстор отново.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Аношко съжалявам, но си много ниски умствени възможности..На тебе трябва много да ти се обесняват и простите неща..Пиши постове- разбрахме колко са ти възможностите- избиваи си комплексите, но без да обиждаш хората..и няма да те закачаме..И си работи само чиновник- толкова са ти възможностите и не можеш да се развиеш повече.., а и само с претенции не става- трябва и акъл- ще ти го обясни 4ун4о може татко му да му го е казал
Аношко съжалявам, но си много ниски умствени възможности..На тебе трябва много да ти се обесняват и простите неща..Пиши постове- разбрахме колко са ти възможностите- избиваи си комплексите, но без да обиждаш хората..и няма да те закачаме..И си работи само чиновник- толкова са ти възможностите и не можеш да се развиеш повече.., а и само с претенции не става- трябва и акъл- ще ти го обясни 4ун4о може татко му да му го е казал
Аз се извинявам, но ще трябва да ви напусна.
Прочетох в един сайт, който намерих чрез УПОРИТО търсене в Гугъл, че простоватостта е заразна и не трябва да се контактува с нея повече от 5 часа. Иначе НЗОК няма да ми осигури клинична пътека към психиатрията.
Сега съм принуден малко да образовам някои тролове с претенции, но без знаниям и възпитание..Когато човек води спор използва факти и доказателства- наричат се тези и антитези- за лумпените неграмонтици да проверят в речника какво значи..Няма нищо лошо да се постват материали, ако са по темата и доказват тезите. Тук стигаме до основното- само празноглавите полуинтелигенти смятат, че без доказателства водят спор..И 20000 поста да напишат някои полуграмотни комплексирани хора може нищо да не кажат..
Това е структурата и в науката- факти- анализ.. и пак..
А НЕ ДЪРА - БЪРА -ОБИДИ- ПРЕТЕНЦИИ БЕЗ ПОКРИТИЕ- 15000 ПОСТА И ПАК НЕ СЕ ЗНАЕ КАКВО МИСЛИШ, НО СЕ РАЗБРА ПОНЕ КОЛКО СИ ОГРАНИЧЕН И ПОЛУОБРАЗОВАН
Я, пак.....
Нещо не ми стана ясно. Фактите са ТЕЗИ, а доказателствата са АНТИТЕЗИ?!
Кире, ти нали не си съдия, че от такива съдии като теб сме на това дередже.
П.П. Думата "дередже" ще ти я преведе рязаната карабина.
Коментар