IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 25.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
    шаш и паника при комунетата,
    ако запорът на сметките в Кипър
    продължи, с какво ще плащат на
    циганите и платените драскачи,
    перманентно ще загубят изборите
    На Анон не са му дали ПРИНЦИПИ
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• офшорни сметки

шаш и паника при комунетата,
      ако запорът на сметките в Кипър
      продължи, с какво ще плащат на
      циганите и платените драскачи,
      перманентно ще загубят изборите

Коментар

• Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

tnm

Коментар

tnm

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

Коментар

tnm

Коментар

• “Бнай Брит” (Синове на Завета), известни в САЩ, като Еврейското Гестапо. Една от най-злокобните ложи, ръководещи организацията ADL (Антиклеветническата лига), отговорна за смърта на десетки учени ревизионисти, позволили си да развенчаят мита за шесте милиона жертви (холокоуста) на нацисткия Райх. Възстановена в България през 1993. В тази ложа членуват само евреи и членският внос, като встъпителната вноска е огромна сума.

Соломон Исак Паси – възстановител на ложата, президент на Атлантическия клуб, министър на външните работи в правителството на НДСВ понастоящем, потомствен масон, масони са и дядо му Соломон Паси – 33 степен, и баща му Исак Паси – комунистически цензор на академична литература и съветник на Тодор Живков. Соломон Исак Паси е бил агент и доносник на ДС преди и след 1989.
                  tnm

Коментар

tnm

Коментар

• Адрей Луканов – Произхожда от руските евреи; член на ЦК на БКП; участвува в “дворцовия преврат” срещу Тодор Живков (10.11.1989 г.); след това в ръководството на БСП; виновен за източването на около 19 милиарда долара от България; свързан с международния аферист и шпионин на четири разнузнавания Робърт Максуел (евреин) – убит по-късно от своите (“Мосад”); Андрей Луканов създава т. нар. “дисиденти“ и “опозиция” – т.е. “сините комунисти” от СДС, които поканва за преговори на т. нар. “кръгла маса” (излюзия за обществото, че нещо се променя!). Чрез подставени лица раздава капитали на около 300 избрани комунистически фамилии. Главен виновник за икономическата престъпност след 1989 г. и за създаването на организираната престъпност (“борчески” и други групировки) и икономическата разруха на страната; баща му Карло Луканов е бил вицепремиер и министър на външните работи по време на сталинисткия режим.Луканов е убит на 02.10.1996 г. от наемен убиец
                      tnm

Коментар

• шушу мушу
                        tnm

Коментар

• За кого работи модерния ляв ???
                          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнение
                            Е това вече е абсолютен виц

"...Студенти поискаха футболната легенда Христо Стоичков да бъде техен водач занапред..."

Каквато ни е държавата, такива са ни и студентите !!! Мислиха, мислиха и накрая избраха - Ицето бе, върха на интелекта и културата у нас, виден общественик и бележит мислител и държавник! Е сега вече няма начин да не процъфтим!

ПС
                            Пак добре, че не са се спрели на някоя фолк пачавра
                            много нагласено ми беше,като гледах как го канят
                            а пък като знам за кого работи сега модерния ляв
                            Каквато ни е държавата, такива са ни и студентите !!!
                            http://milom.blog.bg/

Коментар

• Бойко Борисоф + Румен Петкоф = Вечна любоф
                              или
                              Кой изтърва братя Галеви ???
                              http://www.youtube.com/watch?feature...&v=I8-dxFlDqc8
                              tnm

Коментар

• http://www.vbox7.com/play:75a582ac
                                Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Working...
                                X