Първоначално изпратено от 4ubaka
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 25.03.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
“Бнай Брит” (Синове на Завета), известни в САЩ, като Еврейското Гестапо. Една от най-злокобните ложи, ръководещи организацията ADL (Антиклеветническата лига), отговорна за смърта на десетки учени ревизионисти, позволили си да развенчаят мита за шесте милиона жертви (холокоуста) на нацисткия Райх. Възстановена в България през 1993. В тази ложа членуват само евреи и членският внос, като встъпителната вноска е огромна сума.
Соломон Исак Паси – възстановител на ложата, президент на Атлантическия клуб, министър на външните работи в правителството на НДСВ понастоящем, потомствен масон, масони са и дядо му Соломон Паси – 33 степен, и баща му Исак Паси – комунистически цензор на академична литература и съветник на Тодор Живков. Соломон Исак Паси е бил агент и доносник на ДС преди и след 1989.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Адрей Луканов – Произхожда от руските евреи; член на ЦК на БКП; участвува в “дворцовия преврат” срещу Тодор Живков (10.11.1989 г.); след това в ръководството на БСП; виновен за източването на около 19 милиарда долара от България; свързан с международния аферист и шпионин на четири разнузнавания Робърт Максуел (евреин) – убит по-късно от своите (“Мосад”); Андрей Луканов създава т. нар. “дисиденти“ и “опозиция” – т.е. “сините комунисти” от СДС, които поканва за преговори на т. нар. “кръгла маса” (излюзия за обществото, че нещо се променя!). Чрез подставени лица раздава капитали на около 300 избрани комунистически фамилии. Главен виновник за икономическата престъпност след 1989 г. и за създаването на организираната престъпност (“борчески” и други групировки) и икономическата разруха на страната; баща му Карло Луканов е бил вицепремиер и министър на външните работи по време на сталинисткия режим.Луканов е убит на 02.10.1996 г. от наемен убиецБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнениеЕ това вече е абсолютен виц
"...Студенти поискаха футболната легенда Христо Стоичков да бъде техен водач занапред..."
Каквато ни е държавата, такива са ни и студентите !!! Мислиха, мислиха и накрая избраха - Ицето бе, върха на интелекта и културата у нас, виден общественик и бележит мислител и държавник! Е сега вече няма начин да не процъфтим!
ПС
Пак добре, че не са се спрели на някоя фолк пачавра
а пък като знам за кого работи сега модерния ляв
Каквато ни е държавата, такива са ни и студентите !!!http://milom.blog.bg/
Коментар
-
Бойко Борисоф + Румен Петкоф = Вечна любоф
или
Кой изтърва братя Галеви ???
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=I8-dxFlDqc8Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар